Tampa – Arizona 4:1 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Winnipeg 2:3 (kon.)
San Jose – Vegas 3:7 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 19.03.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Play-out extraligy • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký podvečer přeji všem příznivcům hokeje z chomutovské ROCKNET ARÉNY, kde dnes proběhne další duel ve skupině o umístění v Tipsport extralize. Domácí Piráti Chomutov vyzvou podruhé za sebou východočeské HC Dynamo Pardubice, tentokráte však na svém ledě.
    Pardubice mají jistou účast v baráži, do boje o záchranu bude muset s největší pravděpodobností i Chomutov
     
    Piráti Chomutov

    Naděje Pirátů nehrát baráž žije, ale po výhře Varů v Litvínově se snížila

    Zatím mají všechny celky ve skupině o umístění za sebou tři utkání. Piráti v tom prvním vedli v Karlových Varech, když otevřeli účet zápasu. Energie však dokázala nejen vyrovnat, ale také strhnout vedení na svou stranu a brala první tři body v play-out. A Chomutovu nevyšel ani domácí zápas, v ROCKNET ARÉNĚ nestačili Piráti na Litvínov a padli 2:4. Třetí duel už se povedlo vyhrát, na ledě Dynama Pardubice, jak už bylo zmíněno, svěřenci trenéra Vladimíra Růžičky zvítězili 7:4. V souběžně hraném duelu pak karlovarská Energie nezaváhala v Litvínově a na chomutovské Piráty tak má náskok šesti bodů. Ve hře je ještě bodů devět, takže šance se udržet, alespoň malá, ještě je. Dnes Chomutov udělá vše pro to, aby získal další veledůležité tři body a spoléhat na to, že Litvínov Vary o nějaký ten bod obere.
    Statistické okénko Chomutova po utkání v Pardubicích

     
    HC Dynamo Pardubice

    Pardubické Dynamo už má jistotu baráže, tu bude hrát podruhé během tří sezón

    Pardubičtí hokejisté mají ještě v živé paměti baráž, kterou hráli před dvěma lety, nakonec se dokázali udržet v extralize, pak přišla úspěšná loňská sezóna, kdy se dokonce dostali do čtvrfinále play-off, ve kterém tehdy vypadli s Třincem. Nikdo však rozhodně nečekal, že ta další bude stejná, jako ta před dvěma lety. Další sezóna totiž byla opět plná zmarů, ve které se prakticky po celou dobu Pardubičtí potáceli na poslední příčce tabulky. Nakonec je z toho další baráž, kterou budou muset hrát. Stejně jako Piráti, má také Dynamo na svém kontě pouze jednu výhru ve skupině o umístění, doma srazilo Karlovy Vary 5:1. Ve vzájemném duelu s Chomutovem však padli a prohráli i s Litvínovem na jeho ledě. Pomalu, ale jistě už spíše jen pilují formu na nejdůležitější část sezóny. Cílem je se v elitní soutěži udržet. Narozdíl od Dynama ale Pirátům šance nehrát baráž ještě existuje.
     
    Vzájemná utkání

    V základní části se oba celky utkaly čtyřikrát, třikrát zvítězil Chomutov, jednou pak pardubické Dynamo. Chomutovští byli úspěšní také v prvním duelu ve skupině o umístění a připsali tak v probíhající sezóně další výhru nad Východočechy.

    Vzájemná utkání v probíhající sezóně

    Základní část

    Pardubice – Chomutov 5:3
    Chomutov – Pardubice 6:1
    Pardubice – Chomutov 2:3sn
    Chomutov – Pardubice 3:0

    Play-out

    Pardubice – Chomutov 4:7
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Flemming, Jank, Knot, L. Kovář, Štich, Dietz – Duda, V. Růžička (A), Koblasa – Klhůfek, Huml (A), Sklenář – J. Stránský, Vantuch, Tomica (C) – J. Havel, Raška I, A. Dlouhý – Chrpa.

    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Eklund, Holland, Cardwell, Schaus, Budík, J. Zdráhal, Nedbal – M. Kratochvil, Ihnačák, P. Sýkora (A) – Rolinek (C), Mandát, Hovorka – Machala, Poulíček (A), L. Horký – Perret, Marosz, J. Kloz.

    Rozhodčí: Hribik, Veselý – Brejcha, Malý.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ještě jednou přeji hezký večer z chomutovské ROCKNET ARÉNY, kde za malý okamžik začne duel mezi Chomutovem a Pardubicemi. Předtím ještě proběhne ocenění kapitána Marka Tomici, který dnes odehraje 1000. utkání v extralize a Radek Duda, jenž nasbíral 500. kanadských bodů v extralize. Gratulujeme.
     
    Vše už je připraveno a jdeme na to.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Piráti se okamžitě po vhazování snažili projít do útoku, to ale nevyšlo. Nakonec pak zmizel puk z dohledu sudích a hra se stěhuje do středního pásma.
     
    00:20
    Nyní už vyslal střelu Radek Duda, ta však zamířila mimo tři tyče. Následně pak se útok nepovedl ani pardubickému Dynamu.
     
    00:54
    Nyní už ale ano a Peters zakročil proti hostující střele svými betony, které pořádně zaduněly. U puku tak jsou Piráti a míří s ním na opačnou stranu.
     
    01:38
    Peters si povyjel za vlastní branku, aby pomohl obraně domácích, sebral puk a poslal ho Dietzovi. A ten poté na druhé straně pálil od modré čáry a Kacetl kotouč vykopl do rohu kluziště.
     
    02:25
    Marek Hovorka se dostal na pravý kruh a jeho střela poté zaměstnala Justina Peterse, který znovu zasáhl a následně pak poslal puk svým spoluhráčům.
     
    03:14
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Kovář – 2 min., hrubost).
     
    03:14
    Jako první si přesilovku zahrají hosté, kteří budou mít šanci otevřít skóre. Vhazuje se ve středním pásmu blíže domácí brance.
     
    03:46
    Tomáš Rolinek si sjížděl na levé straně v tandemu se spoluhráčem, avšak přihrávky se nedočkal. Navíc Peters jistil puk a poté ho ukryl pod lapačkou. Hra je přerušena.
     
    04:12
    Další zákrok betonem, který předvedl Peters. Odražený puk si sebrala obrana Dynama a ještě před ním zahrozila. Ale nakonec Piráti puk vytěsnili a dostali ho až před Kacetla.
     
    05:07
    Luboš Horký nebezpečně vystřelil z levého kruhu a jeho pokus mířil směrem na branku Pirátů. Ovšem nakonec zakročil Peters a domácí se poté znovu osvobozují.
     
    05:14
    Piráti se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    05:44
    Další slibně se rozvíjející akci hostů zastavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma. Vhazuje se opět blíže brance Pirátů.
     
    06:03
    Nyní následuje první komerční přestávka zápasu.
     
    06:20
    Ronald Knot dostal nabito na modrou čáru a jeho přízemní střela pak končí pouze na Kacetlovi. Ten kotouč přenechal spoluhráčům, kteří míří okamžitě do útočného pásma.
     
    07:01
    Nicholas Schaus si sjel do prostoru mezi kruhy a táhlou střelou vyslal pokus na Peterse, který ale nemusel zasahovat. Pomohla mu obrana. Nicméně hosté se stále drží před jeho brankou.
     
    07:15
    Tak nyní měli hosté velkou šanci. Po střele z pravého kruhu z hole Luboše Horkého zazvonilo břevno chomutovské branky! Domácí si tak mohli oddychnout.
     
    09:01
    Piráti dlouho drželi puk v útočném pásmu, nakonec však na Kacetla nešla žádná nebezpečná střela. Hosté poté obrací hru na opačnou stranu.
     
    09:17
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Bohumil Jank – 2 min., hákování).
     
    10:01
    Piráti rozehráli další oslabení vyhozením puku až před Kacetla. Nakonec se dostali i ke střele a hostující brankář musel zasahovat. Hra je přerušena a vhazje se po jeho pravé ruce.
     
    10:15
    Dynamo se usadilo v pásmu Chomutova, rozvinulo útočnou akci a v ní poté nadvakrát chtěl Peterse překonat Patrik Poulíček, domácí brankář byl proti a ukryl touš. Poté nechal raději hru přerušit.
     
    11:17
    Další početní nevýhodu Piráti ubránili a znovu jsou už v plném počtu.
     
    11:27
    Ovšem ne na příliš dlouho. Sudí budou opět vylučovat na domácí straně.
     
    11:27
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Kovář – 2 min., podrážení).
     
    11:50
    Po nepřesné střele hostů zasáhla obrana Pirátů a poslala puk na druhou stranu. Dynamo tak musí svou akci zakládat z hloubi svého obranného pásma.
     
    12:20
    A další osvobození Chomutova, který pošetřil další cenné vteřiny.
     
    12:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní už ale hosté svou přesilovou hru využívají. ONDŘEJ MACHALA si sebral puk ve středním pásmu, sjel s ním až na levý kruh a odtud poté prostřelil Peterse ke vzdálenější tyči – 0:1. Asistence: Luboš Horký a Oscar Eklund.
    12:35 Ondřej MACHALA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    No a hosté během krátké chvilky přidávají další gól. Kloz našel zpoza branky Chomutova před ní volného JORDANNA PERRETA, který se nemýlil a posílá Dynamo do dvoubrankového náskoku – 0:2. Asistence: Jan Kloz a Vojtěch Budík.
    13:09 Jordann PERRET - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:30
    Obrovská šance Chomutova. Vantuch si sjel od zadního mantinelu až před Kacetla, kde chtěl zakončit do odkrytého místa jeho branky, ovšem hostující gólman včas zakročil!
     
    15:37
    Jan Havel si nabruslil do mezikruží, ale jeho pokus šel mimo tři tyče. Přesto Kacetl raději před ním ukryl kotouč a nechal přerušit hru. Vhazovat se tak bude v jeho těsné blízkosti.
     
    15:37
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    15:55
    Hosté získali puk v obranném pásmu a namířili si to před domácí klec, kde však na Peterse nevyslali žádnou střelu.
     
    16:32
    Na druhé straně nepřesně stříleli domácí a hra se tak otáčí znovu před Justina Peterse. Ten kryl další nenápadnou střelu pardubického Dynama.
     
    18:35
    Domácí drželi kotouč v útočném pásmu, ale Kacetla se jim překonat nepodařilo hlavně díky tomu, že orazítkovali tyč jeho branky!
     
    18:57
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Oscar Eklund – 2 min., držení hole).
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    19:35
    Slibně se rozvíjející akci Pirátů zastavilo postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    19:52
    Ve zmatku před pardubickou brankou dorážel puk Adam Raška, ale nakonec nedokázal procpat puk do jeho branky. A blíží se už samotný závěr první části hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli dvě branky, a to na straně hostů. Ti se dostali do dvoubrankového náskoku zásluhou Ondřeje Machaly a Jordanna Perreta. Domácí se snažili o kontaktní branku, kterou však do konce první třetiny vsítit nedokázali. Ondřej Kacetl tak drží stále čisté konto. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 18:24.
     
    Střely na branku: 8 – 13
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Domácí dohrávají svou přesilovou hru a jsou už v pásmu soupeře. Nyní pálil od modré čáry Ronald Knot, jeho pokus ale srazila obrana hostů do bezpečí.
     
    20:57
    Hosté v plném počtu.
     
    21:15
    Také Dynamo své oslabení zvládlo a už se s pukem na hokejkách dostává před domácí branku.
     
    21:44
    Hosté si však počínali nepřesně a kotouče se zmocnili Piráti, kteří otáčejí hru na opačnou stranu. Pro přihrávku rukou se však hra pozastavuje a vhazuje se ve středním pásmu.
     
    22:13
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jordann Perret – 2 min., podrážení).
     
    22:35
    Piráti mají k dispozici druhou přesilovou hru a už se uhnízdili v pásmu Dynama. Před Kacetlem pálil Dlouhý, avšak jeho pokus srazila obrana hostů do bezpečí.
     
    23:06
    Piráti neudrželi kotouč na modré čáře, ten proskočil do středního pásma a následně pak ho hosté poslali až před Justina Peterse.
     
    23:39
    Jan Stránský vyslal z levého kruhu pořádnou dělovku, kterou zastavil pohotovým zákrokem Ondřej Kacetl. Po něm poté raději hru zastavil.
     
    24:13
    Hosté se opět ubránili a už jsou v plném počtu.
     
    24:24
    Piráti se nadechli k další akci, směřovali do útočné třetiny, ale zastavilo je postavení mimo hru, a tak se tato vrací zpět do středu hřiště. Vhazuje se blíže Kacetlově brance.
     
    24:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Vantuch – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:05
    Vantuch zahrál na soupeře vysokou holí a hosté mají k dispozici další přesilovou hru. Piráti se však okamžitě po vhazování osvobodili.
     
    26:11
    Hostům se zatím nedaří na delší dobu se usadit v útočném pásmu a na Peterse tak nešla žádná střela.
     
    26:22
    Nyní už si ale Dynamo počínalo o něco nebezpečněji a střelu Briana Ihnačáka zastavil brankář Chomutova pravým betonem. Poté nechal hru znovu přerušit.
     
    26:53
    Piráti už jsou v plném počtu.
     
    27:03
    Zakázané uvolnění Chomutova a hra se stěhuje před branku Justina Peterse. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    27:47
    Štichova rána od modré čáry byla zablokována hostující obranou. Nicméně Piráti se udrželi v útočném pásmu a dále kombinují před brankou Ondřeje Kacetla.
     
    28:25
    Klhůfek vyslal Sklenáře do prostoru mezi kruhy, ale další pokus domácích šel mimo.
     
    29:08
    Následuje další komerční přestávka.
     
    29:26
    Lukáš Vantuch táhl akci Pirátů podél pravého mantinelu, jeden z hostů ho však k přihrávce na svého spoluhráče nepustil.
     
    30:14
    Za kotoučem spěchal Vladimír Růžička, v rohu kluziště v pásmu hostů ho dojel, ale jeho pas neměl oči a kotouč zachytili hosté, kteří jdou znovu do útoku.
     
    31:02
    Jsme za polovinou základní hrací doby a Piráti stále prohrávají od dva góly. Zatím se marně snaží o kontaktní branku, která by je vrátila zpět do hry.
     
    31:46
    Budík nahazoval puk před branku domácích, nikdo z jeho spoluhráčů ale nedokázal kotouč tečovat a rázem tak končí hostující akce.
     
    32:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    A domácím se už podařilo snížit na kontaktní branku. ADAM RAŠKA si sjel do mezikruží a poté svou pohotovou střelou prostřelil Ondřeje Kacetla, který tak přichází o své čisté konto – 1:2. Ve druhé třetině Piráti zlepšili pohyb a více stříleli a dočkali se tak prvního gólu. Asistence: Jakub Chrpa a Bohumil Jank.
    32:37 Adam RAŠKA - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:53
    Nyní přichází na řadu další komerční přestávka.
     
    32:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Vantuch – 2 min., podrážení).
     
    33:06
    Hosté hrají další přesilovou hru. Zatím se však nedostali do útočného pásma a domácí tak mají kotouč ve své moci ve střední třetině.
     
    33:35
    Lukáš Kovář se ve vlastním oslabení dostal do samostatného úniku, jeho pokus však zlikvidoval Kacetl. Vyrovnání se tak Piráti zatím nedočkali.
     
    34:35
    Štich nyní obětavým zákrokem padl do střely hostů a pomohl tak Petersovi, který nakonec nemusel vůbec zasahovat.
     
    34:53
    A nyní je už domácí celek v plném počtu.
     
    35:16
    Agilní Lukáš Vantuch vybojoval puk na levém kruhu, ale obránci Dynama ho do zakončení nepustili. Následně pak hru na opačnou stranu otáčejí hosté.
     
    36:32
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Petr Sýkora – 2 min., podrážení).
     
    36:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se ve vlastním oslabení dokázali prosadit před Petersem a berou znovu zpět dvoubrankový náskok. ONDŘEJ MACHALA dorazil za záda domácího brankáře puk, který ležel u brankové čáry – 1:3. Asistence: Jan Mandát a Ondřej Kacetl.
    36:58 Ondřej MACHALA - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    37:18
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Duda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:13
    Kovář sebral kotouč ve středním pásmu, dostal ho do útočného, ale nakonec ho získali zpět hosté.
     
    38:32
    Hosté jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:18
    Radek Duda skáče na ledovou plochu a Chomutov je v plném počtu.
     
    39:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Petr Koblasa – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Patrik Poulíček – 2 min., hrubost).
     
    39:43
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Nicholas Schaus – 2 min., podrážení).
     
    39:55
    Domácí ještě zakládají útočnou akci, patrně už to ale před Kacetlem nestihnou. Pomalu, ale jistě tak končí i druhá třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je za námi, v něm se Pirátům podařilo dostat se na kontaktní branku zásluhou Adama Rašky. Ovšem hosté se znovu dostali na dvoubrankový náskok, když se ve vlastním oslabení prosadil Ondřej Machala. Uvidíme, co nám přinese třetí třetina, která začne přibližně v 19:17.
     
    Střely na branku: 25 – 19
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Vladimír Růžička střílel z pravého kruhu a jeho střela rozhodně mohla mít gólové parametry. Ondřej Kacetl ale zasáhl efektním semaforem a lapil puk do lapačky! Nyní hodně svůj tým podržel.
     
    40:45
    A další střela Vladimíra Růžičky, ten nyní pálil z podobného místa a po jeho pokusu zaduněly betony Kacetla.
     
    41:18
    A do třetice Vladimír Růžička, jenž měl na holi další šanci, ale úvodní tlak Pirátů zatím ovoce nepřináší.
     
    41:35
    Domácí jsou v plném počtu, hosté jsou ve čtyřech.
     
    41:43
    A v plném počtu jsou i hosté.
     
    42:22
    Závar před brankou Pardubic. Domácí se nadechli k další akci před hostující klecí, avšak ve skrumáži se nejlépe zorientoval Kacetl a puk ukryl. Poté se strhla menší potyčka mezi oběma tábory, ale vylučovat se nebude.
     
    42:44
    Pirátům se nepovedlo před pardubickou brankou jakkoli vystřelit. Obrana Dynama si počínala zodpovědně, ale zatím nevyhodila puk do bezpečí.
     
    43:27
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jacob Cardwell – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:30
    Piráti mají k dispozici další přesilovou hru. Vhazuje se po pravé ruce Ondřeje Kacetla.
     
    43:52
    Vladimír Růžička přihrával od levého mantinelu puk směrem k brance hostů, to ale vystihl Poulíček a vytáhl kotouč do středního pásma.
     
    44:24
    Střelu Adama Rašky z levé strany vyrazil Ondřej Kacetl, odražený puk poté našel jeden z hostujících beků a poslal ho až před domácí klec.
     
    45:27
    Hosté se ubránili a už jsou v plném počtu.
     
    45:37
    Jacob Cardwell po návratu z trestné lavice uháněl před branku domácích a hrozilo nebezpeční. Nakonec svou akci do zdárného konce nedovedl.
     
    45:54
    Po další střele Pirátů zasáhl Kacetl a nechal hru přerušit. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    46:17
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jan Mandát – 2 min., držení hole).
     
    46:17
    Piráti budou hrát další početní výhodu. Nyní ale ještě přichází na řadu komerční přestávka.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 422 diváků.
     
    46:42
    Klhůfek se natlačil do předbrankového prostoru, avšak jeho pokus se nevešel mezi tři tyče. Stejný hráč pak našel Rašku a ani druhý jmenovaný neposlal kotouč za Kacetla.
     
    47:11
    Následně pak se hosté dostali ke kotouči a vyhodili ho až před branku Justina Peterse.
     
    47:37
    Po dalším vhazování v útočném pásmu Pirátů se opět hosté osvobodili a pošetřili další cenné vteřiny ze svého oslabení. Piráti tak musejí zakládat akci od vlastního brankáře.
     
    48:17
    Pardubice jsou v plném počtu.
     
    48:44
    Kratochvil nedosáhl na nahození žabkou z hole svého spoluhráče a kotouč skončil v rohu kluziště v obranném pásmu Chomutova. Domácí pak otáčejí hru před Kacetla.
     
    49:35
    Hosté velmi dobře pokryli svůj prostor před vlastní brankou a poté se dostali až před Peterse, kde kombinovali. Ten se poté roztáhl ve své brance a patrně vychýlil branku ze svého postavení. Sudí už vše napravili.
     
    50:08
    Ondřej Kacetl nyní zasáhl proti střele Pavla Klhůfka, jenž pálil z levé strany. Lapačka hostujícího brankáře však byla na svém místě. Hra je přerušena.
     
    50:52
    Budík nahodil puk před Peterse, ten vyrážečkou poslal kotouč před sebe a tam si ho sebrali obránci Chomutova.
     
    51:30
    Další slibně se rozvíjející akci domácího celku zmařilo postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma. Za malý okamžik se tam bude vhazovat.
     
    51:55
    Nyní se naopak vhazovalo pře Petersem, domácí hned poté nasměrovali hru před branku soupeře a vykoledovali si faul. Sudí ponechávají domácím výhodu.
     
    52:12
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Rhett Holland – 2 min., hrubost).
     
    52:12
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:37
    Nahozený puk před hostující branku srazila obrana Dynama a nakonec se hostům podařilo ho poslat až před Peterse.
     
    53:24
    Bohumil Jank pálil od modré čáry a jen o kousek přestřelil Kacetlovu klec.
     
    53:49
    Další postavení mimo hru zastavilo Piráty v jejich rozletu a hra se stěhuje znovu do středního pásma.
     
    53:54
    Hosté získali puk na svou stranu a hned ho poslali přes celé kluziště až před domácí branku a ušetřili tak další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    54:12
    Pardubice jsou už v plném počtu.
     
    54:50
    Pirátům se nepovedlo usadit se v pásmu soupeře a Ihnačák pak poslal kotouč do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    55:33
    Nepřesnosti na domácí straně, nakonec se ale Piráti dostali do útoku, kde však branku hostů neohrozili. Nyní probíhá souboj o kotouč za Kacetlovou brankou.
     
    56:20
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Štich – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    57:08
    Piráti se usadili v pásmu hostů, ale opět na Kacetla nešla žádná střela. Nicméně stále se domácí celek drží před jeho brankou a kombinuje.
     
    57:47
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Pavel Klhůfek – 2 min., vysoká hůl).
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:31
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají svou přesilovou hru a navyšují své vedení. V předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval JAN KLOZ, jenž Peterse prostřelil golfákem – 1:4. Asistence: Nicholas Schaus a Jordann Perret.
    58:31 Jan KLOZ - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:17
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Havel – 2 min., nedovolené bránění).
     
    59:47
    Piráti jsou v plném počtu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Piráti nezvládli duel s Pardubicemi a padli 1:4. O jedinou jejich branku se postaral Adam Raška. A jelikož karlovarská Energie získala nad Litvínovem jeden bod, slaví udržení se v nejvyšší soutěži, naopak tady v Chomutově už je jasné, že Piráty nemine baráž.
     
    Střely na branku: 36 – 26
     
    To je pro tuto chvíli odsud z ROCKNET ARÉNY ode mne vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:58:12)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 33. Raška I (Chrpa, Jank) – 13. Machala (L. Horký, Eklund), 14. Perret (J. Kloz, Budík), 37. Machala (Mandát, Kacetl), 59. J. Kloz (Schaus, Perret)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Flemming, Jank, Knot, L. Kovář, Štich, Dietz – Duda, V. Růžička (A), Koblasa – Klhůfek, Huml (A), Sklenář – J. Stránský, Vantuch, Tomica (C) – J. Havel, Raška I, A. Dlouhý – Chrpa.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Eklund, Holland, Cardwell, Schaus, Budík, J. Zdráhal, Nedbal – M. Kratochvil, Ihnačák, P. Sýkora (A) – Rolinek (C), Mandát, Hovorka – Machala, Poulíček (A), L. Horký – Perret, Marosz, J. Kloz.

    Rozhodčí: Hribik, Veselý – Brejcha, Malý

    Diváci: 1 422
    thejrc.org