Tampa – Arizona 4:1 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Winnipeg 2:3 (kon.)
San Jose – Vegas 3:7 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:1 (1:0, 2:1, 2:0) Stav série: 2:1
HC Dukla Jihlava
Úterý 19.03.2019, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Play-off Chance ligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Třetí vzájemné utkání nakonec končí vítězstvím Kladna, které svého soupeře porazilo poměrem 5:1. Ve třetí periodě jsme sledovali převahu domácích hráčů, jenž ještě dvakrát přesně zamířili. Dukla tahala v tomto utkání za kratší konec, což bude muset do příštího zápasu výrazně zlepšit. Dnešní utkání rovněž nabídlo řadu vyloučení, kterým předcházely časté strkanice, do které se hodně často angažoval také Jaromír Jágr, který v tomto utkání hned třikrát usedl na trestnou lavici. Hned zítra je na programu čtvrtý zápas, Kladno si tak bude moci připravit "mečbol". (20:49:09)
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Mimo hru se začala pošťuchovat dvojice Zikmund – Pohl, k bitce se nakonec nedostalo. Hra je přerušena, do konce zápasu moc času nezbývá.
     
    59:23
    Pekr neustál souboj s Redlichem, avšak ani domácí lajna se daleko s puke, nedostala. Posléze to Jelínek zkoušel drzým manévrem, po kterém následovala střela do clonícího protihráče.
     
    58:04
    Lakos to u mantinelu nakonec zvládl s přehledem, načež se po Zemanovi ohnal talentovaný Jelínek, ani tentokráte se vylučovat nebude. Krátce poté se Nashovo nahození sneslo kousek vedle tyče.
     
    56:32
    Melka se pokoušel natlačit do brankoviště, avšak svojí rychlost nedokázal ubrzdit. Střelec dvou dnešních branek narazil do hostující svatyně, která se vychýlila z výchozího postavení.
     
    56:03
    Dukla obsadila útočnou zónu, kde si ale u hrazení hodně důrazně počínal Zajíc, který nekompromisně poslal k zemi Anděla. Záhy si obrannou povinnost splnil Půža, která za sebe nepustil Redlicha.
     
    55:20
    U hrazení zůstal ležet jeden z domácích hráčů, který byl přistrčen Štebihem. O nedovolený zákrok se nejednalo, avšak sudím se kotouč ztratil z dohledu.
     
    54:03
    Dostálek to zkoušel nahozením na domácí branku, které pochopitelně nemohlo slavit úspěch. Posléze to rychlostním způsobem zkoušel Bezúch, který se nedostal kolem Svedlunda.
     
    53:20
    Stadionem koluje mexická vlna, o kterou se postaral domácí tábor. Gesto "fair-play" předvedl také hostující kotel, který se v této činnosti také angažoval.
     
    53:03
    Ani tato přesilová hra nebyla využita, Dukle se na kontaktní branku krátí čas. Mezitím se k levému kruhu dokázal prodrat Svedlund, jehož ránu Honzík zneškodnil vyrážečkou.
     
    52:06
    Středem hrací plochy si to namířil Čachotský, kterému se žabičkou podařilo oslovit Harkabuse, jenž se dostal s pukem k bližší konstrukci, odkud se mu ale nepodařilo najít Dostálka. Krátce poté skončil puk ve výstroji Cikánka.
     
    51:20
    Matějíček se nikterak nerozpakoval, naopak ihned po přihrávce zkoušel vypálit na branku, přičemž Cikánek zasahoval hodně lehkovážně. Nakonec se jednalo o úspěšný zákrok.
     
    51:03
    Dukla se sama vyhnala z útočného pásma, načež celou situaci ještě dohrával Skořepa, který neuspěl proti přesile protihráčů. Rytířům se podařilo nasbírat cenné vteřinky.
     
    50:16
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jiří Říha – 2 min., hrubost).
     
    49:20
    Kehar sice poslal puk podél hrazení, avšak k němu se dostal pouze hostující Čachotský. Útočný výpad po levém křídle nebyl úspěšný, u mantinelu totiž dokázal zakročit Nash.
     
    48:20
    Lakos si hned několikrát vyměnil puk s vedle stojícím Svedlundem, který ale svojí formaci vyhnal z útočného pásma. Dukla najednou přestala hrát, naopak domácí hráči jsou i nadále aktivnějším celkem.
     
    48:09
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Čachotský – 2 min., nedovolené bránění).
    47:43 Tomáš PLEKANEC - 5:1
     
    47:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    K trestnému střílení se pochopitelně rozjel TOMÁŠ PLEKANEC, který to vymyslel opravdu ukázkově. Celkem pomalý rozjezd nakonec vyústil v zakončení přesně do šibenice, na což byl hostující brankář krátký. Dukla bude muset pořádně zabrat!
     
    47:43
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jaromír Jágr – 2 min., hrubost).
     
    47:43
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jan Pohl – trestné střílení, hákování).
     
    47:43
    Plekanec uháněl sám na Honzíka, načež byl faulován. Uvidíme trestné střílení. Posléze se strhla další strkanice, ve které se angažoval také Jágr.
     
    47:01
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Adam Kubík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Martin Matějíček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (David Kajínek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Daniel Kružík – 2 min., hrubost).
     
    47:01
    To už tu dlouho nebylo. Do strkanice se pustila smečka protihráčů, tentokráte by se mělo vylučovat.
     
    Dnešní utkání sleduje 5200 diváků.
     
    47:00
    Z velkého úhlu zkoušel bekhendovým zakončením ohrozit branku Melka, jehož rána byla sražena do ochranné sítě. Na řadu přijde vhazování, rovněž je na pořadu dne komerční přestávka.
     
    46:03
    Rytířům se podařilo odrazit výpad svého soupeře, načež se v rohu kluziště podařilo ještě zasáhnout Lakosovi. Následně od modré čáry zkoušel štěstí Jiránek, Cikánek byl pozorný.
     
    45:10
    Rozehrávkou ze svého pásma to zkoušel hostující Suchánek, kterému se u modré čáry sice podařilo najít Zemana, ten svojí formaci vystavil do ofsajdového postavení.
    44:26 Martin KEHAR - 4:1
     
    44:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí navyšují své vedení o další branku! Machačova přihrávka směřovala přesně mezi kruhy, kam si sjížděl Kehar. Jeho ránu Honzík vyrazil pouze před sebe, kde se utvořil menší závar, ve kterém se nejlépe zorientoval již zmiňovaný MARTIN KEHAR, který propálil blok hráčů.
    Asistence: Patrik Machač, Ladislav Zikmund.
     
    44:00
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Antonín Melka – 2 min., hákování).
     
    43:55
    Jágr to zkoušel příliš čitelnou zadovkou na Lakose, kterou dokázal přečíst napadající Čachotský, jenž zkoušel štěstí od levého kruhu. Cikánek byl i tentokráte pozorný.
     
    43:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (David Kajínek – 2 min., podrážení).
     
    43:08
    Svedlundovo nahození se zastavilo o nohu protihráče, kterým byl Pohl. I tak se domácí dokázali natlačit k levému hrazení, kde pro změnu včas zasahoval obránce Štebih.
     
    42:06
    Na opačné straně to podél hrazení zkoušel Říha, jehož nabídku ještě za sebe protečoval Kubík. Před branku se pokoušel dostat Kaut, kterému se nepovedl manévr před branku.
     
    41:03
    Kladno opět propadlo v obraně, tentokráte se do zajímavé pozice na zakončení dostal Dostálek, který ani v tomto případě nepropálil Cikánka, jenž zasáhl pravým betonem.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí periody dopadlo lépe pro Jihlavu, která se ihned s pukem dostala na druhou stranu, kde to střelou z větší vzdálenosti zkoušel Pekr.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 33 – 33 (13 – 23).
     
    Druhá třetina je minulostí, tentokráte jsme se dočkali o dost vyrovnanější bitvy. Dukla totiž do této periody vstoupila mnohem aktivněji, přičemž se domácí celek dlouho dobu držel na vlastní polovině. Jihlavští se přeci jenom dočkali vyrovnávací branky, ze které měli radost jen chvíli. Záhy si totiž druhou branku tohoto večera připsal Antonín Melka, načež vedení Kladna ještě navýšil Jaromír Jágr, jenž díky příhře Plekance využil přesilovou hru. Tato třetina rovněž nabídla řadu strkanic, což ale k play-off patří.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Plekanec tak dlouho váhal s přihrávkou, až se mu na zadní tyči podařilo najít volného Vampolu, který ale promáchl.
     
    39:13
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Harkabus – 2 min., držení hole).
     
    39:08
    Ani tato přesilová hra nepřinesla kýžený úspěch, nicméně Dukla si vypracovala několik zajímavých střel, avšak ani jedna neskončila za Cikánkem. V koncovce přesilovky nebezpečně nahazoval Pohl, načež domácí ustáli nátlak na brankovišti.
     
    38:01
    Jihlavští museli za pukem za vlastní branku, odkud Suchánek rozjížděl útočný výpad. Přihrávka na Zemana byla až příliš nepřesná, což vedlo k osvobození v podání domácích hráčů. Záhy se do protiútoku dostal Plekanec, jehož ránu Honzík v poklidu vyrazil levým betonem.
     
    37:12
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Antonín Melka – 2 min., sekání).
     
    37:03
    Hezká kombinace mezi Čachotským a Dostálkem přinesla slibné zakončení, které skončilo na betonu brankáře. Na opačné straně musel zasahovat Honzík, kterého trefil Strnad.
     
    36:20
    Redlich se společně s Plekancem vydal za opačnou branku, kde to druhý jmenovaný zkoušel hodně překvapivou střelou, která neměla šanci na úspěch. Na druhé straně nedostál na touš Půža.
     
    35:05
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Antonín Melka – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Dominik Hrníčko – 2 min., hrubost).
     
    35:01
    Ihned po vhazování se na druhou stranu dostával Strnad, který to zkoušel okamžitou střelou zápěstím, se kterou měl Honzík nečekané problémy. Následně touš olízl ochrannou síť, hra je tak přerušena.
    34:33 Jaromír JÁGR - 3:1
     
    34:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je tu využitá přesilová hra domácího celku! Rytíři doslova sevřeli svého soupeře v jeho vlastním pásmu, přičemž se do operativní pozice dostal Plekanec, jenž u levého kruhu našel JAROMÍRA JÁGRA, jehož nesmírně tvrdá rána směřovala k bližší tyči, na což Honzík reagoval příliš pozdě. Najednou má Dukla obrovský problém!
    Asistence: Tomáš Plekanec, Brendon Nash.
     
    34:10
    Nashovi se podařilo zachytit puk před modrou čárou, čímž svému celku zajistil útočnou třetinu. Téměř ihned poté Plekanec nabíjel právě Nashovi, s jehož ránou si Honzík poradil.
     
    33:51
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Miha Štebih – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
    33:29 Antonín MELKA - 2:1
     
    33:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je tu vedoucí branka domácích hráčů, po které se do sebe pustila řada hráčů! Strnad spíše jen nahazoval na Honzíka, který vyrážel puk před sebe, kde číhal ANTONÍN MELKA, jehož píchnutí do puku slavilo úspěch. Střelec druhé branky byl ihned poslán na zem, načež se do strkanice zapojil také Vampola.
    Asistence: Jakub Strnad, André Lakos.
     
    33:05
    Říha se snažil napravit své zaváhání před vyrovnávací brankou, tentokráte to zkoušel od pravého kruhu, avšak jeho rána trefila protihráče. Posléze se Jágrovi podařilo najít Plekance, který ale nevyzrál na Honzíka.
     
    32:06
    Nash chtěl proniknout do útočného pásma, avšak si to nakonec musel rozmyslet. Za modrou čárou se totiž nacházel Kaut, který by své spoluhráče vystavil do ofsajdu.
     
    31:03
    Kladno se ve druhé periodě hodně trápí, tentokráte za brankou chyboval Svedlund, kterého čistým způsobem odzbrojil Čachotský, který okamžitě našel Pekra, s jehož dělovkou si Cikánek poradil.
    30:08 Juraj BEZÚCH - 1:1
     
    30:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zničehonic je tu vyrovnávací branka! Říha měl na rozehrávku celkem dost času, avšak odraz mantinelu našel přesně hostujícího Jiránka, který okamžitě předával před branku, kde číhal JURAJ BEZÚCH, který bez větších problémů propálil Cikánka. Také domácí doslova darovali branku svému protivníkovi.
    Asistence: Tomáš Jiránek.
     
    29:43
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Josef Skořepa – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jaromír Jágr – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:01
    Strnad osvobodil svůj celek vysokým vyhozením do středního pásma, jenomže Jihlava se hned dostala zpět před Cikánka. Tam Dostálek našel Čachotského, kterého dokázal vychytat domácí brankář.
     
    28:08
    Vampola sice vystihl špatnou rozehrávku Pekra, avšak při snaze o otočku podklouzl na zem. To vedlo k útočnému výpadu Jihlavy, Bezúch narazil na přesilu protihráčů.
     
    27:06
    Tohle už bylo nebezpečné! Na modré čáře měl nabito Pekr, jehož rána proletěla až na Cikánka, který zasáhl s velkým štěstím. Dukla stále marně ostřeluje domácí branku.
     
    27:02
    Domácí fanoušci marně reklamovali ofsajdové postavení, hra ale pokračovala. Z pravého kruhu to zkoušel hostující Hrníčko, který proti Cikánkovi neuspěl. Následovala další strkanice.
     
    26:03
    Jiránek to nemyslel vůbec špatně, naopak hodně nebezpečně. Na poslední chvíli zasahoval Cikánek betonem. Momentálně je hra přerušena, na ledové ploše zůstal ležet Zeman.
     
    25:20
    Honzík si po delší době připsal hodně důležitý zákrok. Svedlund si totiž navedl puk do volného prostoru, načež ho nahazoval na branku. Honzík nebyl jistý, avšak poté se jako první dostal k touši Pohl.
     
    25:05
    Pohlova rozehrávka po mantinelu skončila pouze u Plekance. Následně to na přední tyč zkoušel Pekr, který nejprve trefil beton Cikánka, následná dorážka směřovala do výstroje.
     
    24:05
    Říha sice našel na levém křídle volného Strnada, tomu ale utekl kotouč daleko od hokejky. To nemuselo tolik vadit, avšak Zikmund nedokázal prohodit přihrávku na Jágra.
     
    23:03
    Nyní to vzal sám na sebe Harkabus, který s pukem pronikl až k levému kruhu, odkud prověřil Cikánkovu připravenost. Domácí brankář nakonec schoval touš do své lapačky. Následné Matějíčkovo nahození rovněž skončilo u domácího brankáře.
     
    22:43
    Suchánek oslovil vedle stojícího Holého, jehož jedovka od modré čáry minula Cikánkovu branku. Hosté operovali s pukem u mantinelu, tam se dobře zorientoval Plekanec, který vyhodil na druhou stranu.
     
    22:05
    Jihlava má k dispozici druhou přesilovou hru, avšak další vhazování dopadlo lépe pro soupeře, přičemž se do samostatného úniku mohl dostat kapitán Strnad, který ale nechal pul za sebou.
     
    21:17
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jaromír Jágr – 2 min., podrážení).
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé periody dopadlo lépe pro hostující hráče, kteří okamžitě zavezli puk do vlastního pásma, odkud se nepodařilo přesně rozehrát Štebihovi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 20 – 10.
     
    Máme za sebou první periodu, která přinesla opravdu raketový start v podání domácích hráčů. Kladno si totiž v samotném úvodu vytvořilo několik nadějných příležitostí, avšak velmi dobře chytající Honzík podržel svůj celek. Jihlava se zpočátku utkání celkem hledala, nakonec přeci jenom kapitulovala první branku, o kterou se postaral Antonín Melka. Následně domácí celek několikrát propadl v defenzivní činnosti, protiútoky soupeře ale dokázal uhasit Lukáš CIkánek.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    Před koncem první třetiny se ještě před Honzíka dostal Kaut, který neuspěl s bekhendovým zakončením.
     
    19:15
    Strnad nabral pořádnou rychlost, díky které přenechal puk do tandemu na Plekance, jehož přízemní navštívenka skončila na betonu brankáře. Posléze na zemi skončil Říha, Půža si ale počínal v rámci pravidel.
     
    18:06
    Kostrbatá akce domácího celku přeci jenom směřovala do opačného pásma, kde jsme sledovali dlouhou kombinaci. Další Nashova rána tentokráte skončila kousek vedle branky.
     
    17:21
    Další velká šance Dukly! Sám na branku totiž uháněl hostující Anděl, který ale z velké blízkosti neuspěl na Cikánka. Na druhé straně nebezpečně pálil Nash, který rozvlnil boční síť.
     
    17:05
    Vampola ještě dokázal vybojovat zdánlivě ztracený kotouč, načež Plekanec našel na modré čáře Nashe, jehož ránu Honzík celou dobu viděl. Další jistý zákrok, hra je znovu přerušena.
     
    16:44
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jan Holý – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    15:34
    Zajíc chyboval v rozehrávce, načež se dva protihráči řítili proti jedinému obránci. Následovala výměna kotouče, načež Dostálek neuspěl s menšího úhlu. Zatím největší příležitost pro Jihlavu.
     
    14:21
    Čachotskému se podařilo na vhazování porazit Plekance, načež to tentýž hráč zkoušel nenápadnou přihrávkou k bližší konstrukci, kde se nenacházel nikdo ze spoluhráčů.
     
    13:30
    Nashovi se opět podařilo vyhodit až za branku soupeře, načež ho poté chtěl napodobit Říha, jenž u pravého hrazení trefil dobře postaveného Holého.
     
    13:10
    Kajínek měl na zakončení celkem dost času, avšak ještě před Cikánkem srazil ránu jeden z protihráčů. Domácí brankář se posléze blýsl skvělým zákrokem, z úhlu totiž neuspěl Dostálek.
     
    12:20
    Tentokráte byl na vhazování úspěšnější domácí Kaut, který předal přesně na hokejku Říhy, jenž vyhodil na druhou stranu. Dukla se rychle dostala zpět před branku soupeře.
     
    11:58
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Antonín Melka – 2 min., hákování).
     
    11:41
    Hodně nebezpečné nahození vyprodukoval Říha, jehžo rána byla dost možná tečována. Honzík včas zasáhl, navíc se mu hrací předmět podařilo zachytit pod lapačku.
     
    11:15
    Celkem nenápadná akce domácích nakonec vyústila ve přihrávku na Jágra, který ještě svižným způsobem hledal útočného kolegu Plekance, ke kterému se včas vrátil obránce Štebih.
     
    10:43
    Po delší době si zákrok připsal domácí brankář Cikánek, který měl hodně snadnou práci. Posléze se strhla trochu větší strkanice, avšak vylučovat by se zřejmě nemělo.
     
    10:03
    Dukla bude muset zabrat, její herní projev zatím není vůbec optimální. Nyní přišlo na řadu ofsajdové postavení, hra se tak bude stěhovat zpět do středního pásma.
    09:32 Antonín MELKA - 1:0
     
    09:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je tu zasloužená branka domácího celku! Jihlavští nyní chybovali v rozehrávce, čehož soupeř dokázal využít naprosto fantasticky. K puku se totiž dostal Vampola, který zpětnou přihrávkou našel lépe postaveného ANTONÍNA MELKU, jehož rána švihem směřovala přesně ke vzdálenější tyči, na což byl Honzík krátký.
    Asistence: Petr Vampola.
     
    09:08
    Plekanec chtěl chytrou žabičkou před brankou najít Redlicha, což se ale nepovedlo. Posléze se klidně mohlo vylučovat, avšak hlavní sudí stále zůstávají v klidu.
     
    08:03
    Přetahovanou u pravého hrazení nakonec lépe zvládli hostující hráči, avšak Hrníčko si nedokázal obhodit protihráče. Následně Kubík neuspěl proti přesile protihráčů.
     
    07:04
    Kehar musel hodně rychle jednat, napadal ho totiž Zeman. Kladno se i přesto udrželo v pásmu, přičemž si domácí hráči chtěli vymodlit faul, avšak to se nakonec nepovedlo.
     
    06:01
    Přes střed hrací plochy to zkoušel Čachotský, který se ale daleko nedostal. Najednou se na druhou stranu dostal Melka, jenž z mezikruží vyzkoušel pozornost hostující brankáře.
     
    05:03
    Jágrova formace se dokázala natlačit zpět k levému kruhu, přičemž Honzík musel opět zasahovat. Aby toho nebylo málo, tak branku dokázal objet Svedlund, přičemž Honzík zasahoval na brankové čáře.
     
    04:02
    Do zajímavé pozice si nabruslil domácí obránce Nash, který trefil brankáře snad do masky. Aby toho nebylo málo, tak to od modré čáry zkoušel Zajíc. Dukla je pod velkým tlakem.
     
    03:05
    Na vhazování dokázal uspět hostující Osmík, avšak jeho celek se dostal pouze za vlastní branku. Tam se k puku dostával Kružík, který si s ním moc neporozuměl.
     
    02:30
    Slibná pasáž domácích hráčů. Třetí formace se totiž na delší dobu usadila v opačném pásmu, přičemž Honzík musel snad třikrát zasahovat. Hra je opět přerušena.
     
    02:06
    Ve středu hrací plochy dokázal zapracovat Jelínek, který s vypětím všech sil procedit puk do pásma. Tam se ke střeleckému pokusu dostal Machač, který trefil pouze Honzíka.
     
    01:23
    Nepřesnost v domácí rozehrávce přinesla střelecký pokus v podání Harkabuse, jehož rána švihem skončila v rukavici Cikánka. Vhazovat se bude v obranném pásmu Kladna.
     
    01:01
    Hned v úvodu tohoto zápasu to Dukla zkoušela nahozením na druhou stranu, kam se jako první dostal Říha. Ani útočná snaha domácích nebyla úspěšná, naopak Cikánek musel přikrýt puk pod sebe.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro hostující celek, konkrétněji se na vhazování dokázal prosadit Skořepa. K volnému touši se ale dostal pozorný Jágr.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky přijíždějí na ledovou plochu.
     
    Úvodní sestavy:

    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Zajíc, Nash, J. Říha, Kehar, Lakos, Svedlund, Zelingr – Jágr (A), Plekanec, Redlich – Melka, Vampola (A), J. Strnad (C) – Jelínek, Machač, Zikmund – T. Kaut, Kružík, Kubík.

    HC Dukla Jihlava: Honzík (Brož) – Štebih, Kajínek (A), J. Pohl, Matějíček, Suchánek, J. Holý, Půža – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Harkabus, Čachotský, Dostálek – Jiránek (A), A. Zeman, Bezúch – Klíma, Osmík, Hrníčko.

    Rozhodčí: Šindel, Obadal – Hejl, Podrazil.
     
    Nejproduktivnější hráči play-off:

    Rytíři Kladno:

    Tomáš Plekanec
    – 10 bodů (3+7)
    Petr Vampola – 8 bodů (2+6)
    Jiří Říha – 7 bodů (5+2)

    HC Dukla Jihlava:

    Adam Zeman
    – 7 bodů (3+4)
    Juraj Bezúch – 6 bodů (4+2)
    Jan Holý – 5 bodů (2+3)
     
    Série

    Úvodní výhodu domácího prostředí měla Jihlava, která tak těžila z první pozice Chance ligy. Do prvního vzájemného zápasu ale vstoupilo lépe Kladno, které udeřilo hned v první minutě. Aby toho nebylo málo, tak celek ze Středočeského kraje udeřil ještě jednou, načež si soupeř připravil svojí jedinou odpověď. Další dvě branky totiž patřily Kladnu, které tak první zápas ovládlo poměrem 4:1. Dukla se tak dostala do nelichotivé pozice, další domácí zápas potřebovala zvítězit. K tomu hodně napomohla vedoucí branka, o kterou se v koncovce první periody postaral Lukáš Anděl. Jihlava jednobrankové vedení dokázala ještě navýšit, načež Kladno reagovalo kontaktní brankou. Najednou měli Rytíři více ze hry, avšak i přesto se dokázal prosadit soupeř, který uzavřel na konečných 3:1. V tuto chvíli se celé série přesouvá do Kladna, které bude chtít využít jednoho vyhraného zápasu z ledu soupeře. Právě tento souboj o postup do baráže nabízí hodně bojovnou podívanou, což se dá očekávat i v dnešním utkání.

    1. zápas
    HC Dukla Jihlava – Rytíři Kladno 1:4
    Branky a nahrávky:
    13. Harkabus (Čachotský) – 1. Redlich, 6. T. Kaut (Kružík, Kubík), 20. Redlich, 29. J. Říha (Plekanec, Jágr)

    2. zápas
    HC Dukla Jihlava – Rytíři Kladno 3:1
    Branky a nahrávky:
    19. Anděl (Pekr), 26. Matějíček (Čachotský), 52. Skořepa (Jiránek) – 33. Plekanec (Redlich)
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Boj o postup do baráže vrcholí, my budeme v tomto utkání sledovat třetí zápas mezi Rytíři Kladno a HC Dukla Jihlava.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 10. Melka (Vampola), 34. Melka (J. Strnad, Lakos), 35. Jágr (Plekanec, Nash), 45. Kehar (Machač, Zikmund), 48. Plekanec (TS) – 31. Bezúch (Jiránek)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Zajíc, Nash, J. Říha, Kehar, Lakos, Svedlund, Zelingr – Jágr (A), Plekanec, Redlich – Melka, Vampola (A), J. Strnad (C) – Jelínek, Machač, Zikmund – T. Kaut, Kružík, Kubík.
    HC Dukla Jihlava: Honzík (Brož) – Štebih, Kajínek (A), J. Pohl, Matějíček, Suchánek, J. Holý, Půža – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Harkabus, Čachotský, Dostálek – Jiránek (A), A. Zeman, Bezúch – Klíma, Osmík, Hrníčko.

    Rozhodčí: Šindel, Obadal – Hejl, Podrazil

    Diváci: 5200
    Kladno 4 1 Jihlava
    #1 Pátek 15.03.2019 • 17:30
    Jihlava - Kladno 1:4
    #2 Sobota 16.03.2019 • 18:20
    Jihlava - Kladno 3:1
    #3 Úterý 19.03.2019 • 18:00
    Kladno - Jihlava 5:1
    #4 Středa 20.03.2019 • 18:00
    Kladno - Jihlava 5:3
    #5 Pátek 22.03.2019 • 17:30
    Jihlava - Kladno 2:4
    bahis siteleri