Liberec – Slavia 1:3 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 5:2 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 3:2 (kon.)
Kladno – Chomutov 9:6 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
9:6 (1:0, 4:2, 4:4) Stav série: 2:0
Piráti Chomutov
Úterý 19.03.2019, 14:00 • ČEZ stadion, Kladno • Play-off ELIOD extraligy dorostu sk. "A" • Čtvrtfinále
Partner:
     
    58:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesně vyhození JIŘÍHO TICHÁČKA z obranné třetiny skončilo v brance hostí. Kladno vede znova o tři branky a tento náskok už zbytku utkání nejspíš postačí.
     
    56:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    A už je to znova pouze o dvě branky. Vzhledem k této přestřelce není nemožné vyrovnat zápas. Za brankou Kladna přišel jeden z domácích o hůl a hosté rychle poslali puk před branku. Tam si najížděl Jiří Kalčík, který razantně pálil mezi Sukovy betony, ale ten ještě holí dokázal kotouč vytěsnit. Ze vzduchu se jej ale podařilo dorazit JIŘÍMU KULICHOVI. Asistence: Jiří Kalčík a Jan Ekrt.
     
    53:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kanonáda pokračuje i nadále. Jiří Ticháček stáhl hru na sebe, čímž uvolnil MATYÁŠE ŠAPOVALIVA, který střelou z první rozvlnil síť branky Chomutova. Asistence: Jiří Ticháček.
     
    51:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ ČECH. Asistence: Štěpán Němec a Marcel Štefančík.
     
    50:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    V další z mnoha nabídnutých přesilovek se prosadil tentokrát TADEÁŠ SVOBODA, kterého ke střele vyzval přihrávkou Štěpán Němec. Asistence: Štěpán Němec a Marcel Štefančík.
     
    48:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rychle přelévanou hrou se otevřel prostor pro MICHALA KOŠTOVALA, který svižnou trefou obstaral sedmou domácí trefu.
     
    47:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté snižují stav utkání ve vlastní oslabení! To by ještě mohl být povel k většímu důrazu a zdramatizování utkání. Individuálně se prosadil MARCEL ŠTEFANČÍK.
     
    42:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rychlá přihrávka Lukáše Sýkory a přesná střela JIŘÍHO TICHÁČKA od modré čáry. Rytíři využili toho, že Lukáš Malant přišel o svou hůl a zajišťují si postup do další části playoff. Asistence: Lukáš Sýkora a Adam Bareš.
     
    37:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobnou početní výhodu Rytíři využívají. Adam Bareš posunul puk na JIŘÍHO TICHÁČKA, který z vrchu pravého kruhu propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Adam Bareš a Adam Sojka.
     
    32:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesilovou hru hosté využívají a opět stahují velkou ztrátu. MARTIN PÖSCHL.
     
    29:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tříbrankové vedení domácích je zpět. Petr Ullrych po přihrávce propálil vše co mu stálo v cestě z pravého kruhu. Asistence: Matyáš Šapovaliv a Samuel Chrenka.
     
    22:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    No tak to vypadá, že druhá třetina bude pěkná přestřelka. Hosté na tříbrankovou ztrátu rychle reagují a snižují na rozdíl dvou branek! Rychlý útok a tlak do branky, nějak takhle vypadala útoční akce Chomutova, který podobně jako v posledním zápase otevřel brankový účet zásluhou MARCELA ŠTEFANČÍKA. Asistence: Tadeáš Svoboda.
     
    22:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pro chomutovské piráty to začíná být kritické! ONDŘEJ HRABÍK nic nevymýšlel a po zamíchání kotouče poslal rychlou střelu na vzdálenější levou tyč. Kladno dvěma rychlými góly navyšuje své vedení na rozdíl tří gólů.
     
    20:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přílišnou aktivitou hosté otevřeli hru a tím také obranu! Sojka prostrčil puk na Martina Adama, který následně stáhl hru na PAVLA BAREŠE, jehož první střelu Šatný ještě zastavil, ale na důraznou dorážku byl už krátký. Asistence: Martin Adam a Adam Sojka.
     
    18:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Brankový účet je otevřen! Po zablokované přihrávce Hrabíka celá akce pokračovala. Ondřej Hrabík si po přihrávce přebruslil na levé křídlo, odkud pohotovým pasem poslal puk na střed brankoviště. Tam byl dobře postaven ADAM BAREŠ, který nastavenou holí sklepl kotouč za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Hrabík.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 19. Bareš (Hrabík), 21. Bareš (Adam, Sojka), 23. Hrabík, 30. Ticháček (Šapovaliv, Chrenka), 38. Ticháček (Bareš, Sojka), 43. Ticháček (Sýkora, Bareš), 49. Koštoval, 54. Šapovaliv (Ticháček), 59. Ticháček – 23. Štefančík (Svoboda), 33. Pöschl, 48. Štefančík, 51. Svoboda (Němec, Štefančík), 52. Čech (Němec, Štefančík), 57. Kulich (Štefančík, Ekrt)


    Rytíři Kladno: Suk (Gabriška) – Alscher, Havel, Koštoval, Kohlíček, Sýkora, Ticháček – Kouba, P. Bareš Procházka, Sojka, Hrabík, Šilhavý, A. Bareš, Nedvěd, Ullrych, Adam, Šapovaliv, Chrenka
    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl, Martínek – Spudich, Koblížek, Iljuk, Príhoda, Kulich, Svoboda, Čech, Štefančík, Vostiňák, Kalčík, Döring, Ekrt

    Rozhodčí: Kraval – Gabriel, Zmeškal
    Kladno 2 0 Chomutov
    #1 Neděle 17.03.2019 • 13:25
    Chomutov - Kladno 1:4
    #2 Úterý 19.03.2019 • 14:00
    Kladno - Chomutov 9:6
    thejrc.org