Liberec – Slavia 1:3 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 5:2 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 3:2 (kon.)
Kladno – Chomutov 9:6 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:2 (2:1, 0:1, 1:0) Stav série: 2:0
HC Litvínov
Úterý 19.03.2019, 13:00 • Malá hala • Play-off ELIOD extraligy dorostu sk. "A" • Čtvrtfinále
Partner:
     
    48:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni si za aktivitu ve třetí třetině gól asi zasloužili, potřetí v utkání se dostali do vedení. DAVID ŠPAČEK byl hodně aktivní už při přesilových hrách, nyní vypálil od pravého mantinelu a puk se nakonec dostal až za záda gólmana Čermáka. Asistence: Dominik Soukup.
     
    21:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hostující hráči přesilovku nehráli moc dobře, ale nakonec se přece jenom dostali do útočného pásma. A je vyrovnáno, už podruhé! Přesnou střelou se prosadil MAREK KROCKER, který si k asistenci připisuje i přesný zásah. Asistence: Martin Adámek.
     
    11:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ale nakonec se Škoda dostala do rychlého brejku, který využila beze zbytku. Domácí nahodil kotouč za bránu Čermáka, odkud se odrazil před ní, kde puk šťastně do sítě dorazil JAKUB HOLÝ! Asistence: Josef Dáňa a Adam Páník.
     
    04:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A hned je vyrovnáno! Jan Vopat zavezl kotouč do útočného teritoria a jeho spoluhráč DOMINIK BROUČEK srovnává stav zápasu na 1:1, Brouček se trefil i v prvním duelu! Asistence: Jan Vopat a Marek Krocker.
     
    02:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už se to Plzni povedlo a hned je z toho úvodní gól dnešního zápasu! Marcel nahazoval puk od pravého mantinelu, před brankovištěm byl připravený MATĚJ KORČÁK, od kterého se kotouč odrazil do sítě! Asistence: Marcel Marcel.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 3. Korčák (Marcel), 12. Holý (Dáňa, Páník), 49. Špaček (Soukup) – 5. Brouček (Vopat, Krocker), 22. Krocker (Adámek)


    HC Škoda Plzeň: Bočan (Vondraš) – Hodinář, Jánský, Jiříček (A), Plecitý, Špaček, Páník (C), Houdek – Hauser, D. Soukup (A), Korčák, Dvořák, Marcel, Dáňa, M. Soukup, Holý, Václavík, Šiler, Kupčo
    HC Litvínov: Čermák (Herkommer) – Minařík, Werner, Hynek, Cimrman, Hocelík, Kadár (C), Kuchař, Hora – Beran, Šikl, Kočárek, Vopat (A), Postl, J. Špaček, Brouček, Adámek, Krocker, Skuhrovec

    Rozhodčí: Šperl – Bělohlav, Jindra
    Plzeň 2 0 HC Litvínov
    #1 Neděle 17.03.2019 • 11:00
    HC Litvínov - Plzeň 1:4
    #2 Úterý 19.03.2019 • 13:00
    Plzeň - HC Litvínov 3:2
    bahis siteleri