Liberec – Slavia 1:3 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 5:2 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 3:2 (kon.)
Kladno – Chomutov 9:6 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:2 (2:1, 0:1, 1:0) Stav série: 2:0
HC Litvínov
Úterý 19.03.2019, 13:00 • Malá hala • Play-off ELIOD extraligy dorostu sk. "A" • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Dnešní utkání a vlastně i celá série je u konce! Domácí hráči se nakonec radují z postupu do semifinále soutěže, když ve čtvrtfinálové sérii vyřadili Litvínov po výsledcích 4:1 a 3:2 2:0 na zápasy. Zápas byl hodně vyrovnaný, svou tvrdou ranou ho nakonec rozhodl bek David Špaček. Hosté předvedli parádní výkon, přesto se nakonec z postupu radují indiáni, kteří třetí třetinu zvládli parádně. (14:58:59)
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Litvínovským už se krátí čas. Hosté jsou v šesti!
     
    59:25
    Hostující kapitán Jakub Kadár napálil u mantinelu jednoho z plzeňských hráčů, ten se pomalu zvedá z ledu, jde o Jakub Holého, vylučovat se zřejmě nebude.
     
    59:08
    Důležité buly v útočném pásmu pro Plzeň, Holý nahodil puk na Čermáka takovým způsobem, aby ho hostující gólman musel ukrýt ve výstroji.
     
    58:34
    Korčák dokázal vyhodit puk do bezpečí, nebyl to icing, Severočeši jsou ihned zase zpátky v pásmu.
     
    58:04
    Litvínov se nadechuje k další akci v závěru utkání.
     
    56:50
    Matěj Hora si připsal první vážnější střelu, jeho zajímavý pokus letěl pod břevno, ale gólman Bočan ho dokázal zastavit vyrážečkou.
     
    56:01
    A přesně po minutě zběsilé hry je tu další zakázané uvolnění hostí, buly se znovu přesune před gólmana Čermáka.
     
    55:01
    Tohle se hostujícímu týmu moc nehodí, Litvínov poslal puk jen na icing.
     
    54:39
    Zajímavá střela Houdka. Táhla střela rychle padala, Čermák ji viděl na poslední chvíli a puk odrazil betonem do bezpečí.
     
    53:34
    Severočeši se hned po konci oddechového času dostali do útočného pásma, ale Bočan stále nemusel předvést těžký zákrok. Indiáni se i nadále zkušeně brání.
     
    52:43
    Oddechový čas pro hosty.
     
    52:42
    Hra je vyrovnaná, hraje se především ve středním pásmu, domácí se dobře a zkušeně brání, Litvínov se nemůže dostat do pásma.
     
    51:25
    Následuje zakázané uvolnění Litvínova, hra se přesune k Čermákovi.
     
    50:51
    Severočeši se tlačí k brance Bočana, ten zatím nemusel zasahovat proti nějaké velké šanci, protože mu vydatně pomáhá obrana před ním.
     
    50:08
    Aktuálně mají blíže k postupu domácí hráči, ale Litvínov nech na ledě všechno, hra má nyní obrovské tempo, nikdo nesmí vypustit jediný souboj, jinak by bylo zle.
     
    48:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni si za aktivitu ve třetí třetině gól asi zasloužili, potřetí v utkání se dostali do vedení. DAVID ŠPAČEK byl hodně aktivní už při přesilových hrách, nyní vypálil od pravého mantinelu a puk se nakonec dostal až za záda gólmana Čermáka. Asistence: Dominik Soukup.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 3. Korčák (Marcel), 12. Holý (Dáňa, Páník), 49. Špaček (Soukup) – 5. Brouček (Vopat, Krocker), 22. Krocker (Adámek)


    HC Škoda Plzeň: Bočan (Vondraš) – Hodinář, Jánský, Jiříček (A), Plecitý, Špaček, Páník (C), Houdek – Hauser, D. Soukup (A), Korčák, Dvořák, Marcel, Dáňa, M. Soukup, Holý, Václavík, Šiler, Kupčo
    HC Litvínov: Čermák (Herkommer) – Minařík, Werner, Hynek, Cimrman, Hocelík, Kadár (C), Kuchař, Hora – Beran, Šikl, Kočárek, Vopat (A), Postl, J. Špaček, Brouček, Adámek, Krocker, Skuhrovec

    Rozhodčí: Šperl – Bělohlav, Jindra
    Plzeň 2 0 HC Litvínov
    #1 Neděle 17.03.2019 • 11:00
    HC Litvínov - Plzeň 1:4
    #2 Úterý 19.03.2019 • 13:00
    Plzeň - HC Litvínov 3:2
    bahis siteleri