Pardubice – Zlín 4:6 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 3:2 (kon.) | Havířov – Třinec 7:1 (kon.)
Kometa Brno – Přerov 10:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
10:2 (3:0, 4:1, 3:1) Stav série: 2:0
HC ZUBR Přerov
Úterý 19.03.2019, 18:00 • DRFG arena • Play-off ELIOD extraligy dorostu sk. "B" • Čtvrtfinále
Partner:
     
    51:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Martin Mišiak vyslal puk na branku, puk se odrazil v mezikruží a EDUARD ŠALÉ pohotovou střelou překonal Suchánka nad levý beton. Asistence: Martin Mišiak.
     
    50:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jonáš Jobánek předal puk ve středním pásmu MARTINU RYŠAVÉMU, jenž dostal příliš prostoru, vjel do třetiny a nechytatelnou ranou překonal Schnattingera nad vyrážečku. Asistence: Jonáš Jobánek.
     
    48:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Vadit mu to však příliš nemusí, protože se MATĚJ PRČÍK prosazuje v přesilové hře o chvíli později. Opět přišla pěkná kombinace, která byla zakončena na levé tyči, kam se již ani brankář nepřesunul. Asistence: Patrik Fajmon, Jakub Kos.
     
    46:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jakub Kos si to namířil ze středního pásma přes pravou stranu až k bráně, kde jeho pokus vyrazil Suchánek betonem až na protější kruh, kde se s ničím nerozpakoval STANISLAV SVOZIL a tvrdou ranou překonal hostujícího brankáře. Asistence: Jakub Kos, Jakub Brabenec.
     
    38:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Fajmonovi vypíchl puk na modré čáře JONÁŠ JOBÁNEK, který se řítil sám na Bizoně. Jeho střelu schytal domácí brankář do hrudi, ale od té se puk dostal zpět na hokejku přerovského útočníka a do prázdné brány již neměl problém zakončit. Bez asistence.
     
    36:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je tu další puk v síti hostů. Tentokrát se prosadil po souhře s Jakubem Brabencem MATĚJ PRČÍK. Asistence: Jakub Brabenec, Jakub Kos.
     
    31:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se prosazuje v přesilové hře. Fajmon předal puk na modré čáře STANISLAVU SVOZILOVI, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Patrik Fajmon, Jakub Kos.
     
    26:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané si jdou jasně za postupem. Pátou branku má na starost elitní domácí útok. Brabenec předal puk Svozilovi, který si všiml najíždějícího IVA SEDLÁČKA na pravém křídle. Sedláček si rychle zpracoval puk a poslal jej za záda Suchánka. Asistence: Stanislav Svozil, Jakub Brabenec.
     
    21:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa přidává čtvrtou branku velice rychle po zahájení druhé části. Kometa se usídlila v útočném pásmu, po několika přihrávkách poslal puk Stanislav Svozil k pravému mantinelu, odkud se svižnou ranou prosadil EDUARD ŠALÉ. Asistence? Stanislav Svozil, Ivo Sedláček.
     
    07:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    JAKUB BRABENEC se dostal okamžitě po vhazování do samostatného úniku, který zakončil nechytatelně o břevno do levého horního rohu. Asistence: Jakub Kos.
     
    06:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Brňané se dostávají velice rychle do dvoubrankového vedení. V situaci dva na jednoho se dostal puk na hokejku ADAMA HORKÉHO, jenž bez problému překonal brankáře. Asistence: Eduard Šalé.
     
    06:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Patrik Fajmon našel na pravé tyči Suchánkovy brány JAKUBA BRABENCE, který otevírá skóre utkání. Asistence: Patrik Fajmon, Stanislav Svozil.

    Matouš Vojáček

    Adéla Hrabálková

    Branky a nahrávky: 7. Brabenec (Fajmon, Svozil), 7. Horký (Šalé), 7. Brabenec (Kos), 22. Šalé (Svozil, Sedláček), 27. Sedláček (Svozil, Brabenec), 32. Svozil (Fajmon, Kos), 37. Prčík (Brabenec, Kos), 47. Svozil (Kos, Brabenec), 49. Prčík (Fajmon, Kos), 52. Šalé (Mišiak) – 39. Jobánek, 51. Ryšavý (Jobánek)


    HC Kometa Brno: Bizoň (41. Schnattinger) – Řehák, Vacek, Ulbricht, Fajmon (A), Němec, Prčík, Svozil – Brabenec (C), Kos (A), Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Linka, Harmim, Mišiak, Vyroubal.
    HC ZUBR Přerov: Suchánek (Žurek) – Kaprál (A), Koblížek, Palguta, Brázda, Holík, Šilhavý – Štíbr (C), Ryšavý, Kuncek, Hradil, Zembol (A), Hlávka, Kuchta, Buršík, Jobánek.

    Rozhodčí: Skopal – Musil, Smetková
    Kometa Brno 2 0 Přerov
    #1 Neděle 17.03.2019 • 12:30
    Přerov - Kometa Brno 3:4 po prodl.
    #2 Úterý 19.03.2019 • 18:00
    Kometa Brno - Přerov 10:2
    thejrc.org