Ústí n/L – Warriors Brno 8:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
8:2 (0:0, 5:1, 3:1)
HCM Warriors Brno
Středa 20.03.2019, 19:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Kvalifikace o postup do Extraligy juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    A je konec! Domácí tým vítězí vysoko – 8:2! Za domácí musíme vychválit Matěje Harkabuse a Víta Šindeláře, kteří režírovali dnešní výhru ústeckého celku. Já Vám děkuji za pozornost a zase někdy na počtenou u Kvalifikace o DHL ELJ. Hezký zbytek večera. (21:42:26)
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Hra se spíše dohrávám, od modré čáry zkusil vystřelit Jaroslav Šešina, ale puk skončil na hrudi hostujícího ochránce svatyně.
     
    58:39
    Další přesilová hra pro domácí celek, který je v dnešním utkání stoprocentní, co se týče početních výhod. Jak si poradí se závěrečnou šancí?
     
    58:18
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Mrkvica – 2 min., sekání).
     
    57:50
    Jan Tůma si bolestivě narazil koleno o tyčku Atanasiadise, ale vypadá, že vše bude v pořádku.
     
    57:20
    Ondřej Kunst zkusil z levého kruhu vystřelit přes obránce Polatu, ale puk neměl rychlost, a tak se pomalu doploužil na beton Volkeho, který přerušuje hru.
     
    56:43
    Domácí v plném počtu. Za celé oslabení šla na Volkeho pouze jediná střela, kterou si vklidu pohlídal lapačkou.
     
    55:42
    Máme za sebou polovinu přesilové hry a ta se hostujícímu celku vůbec nedaří. Celkově v dnešním utkání se dá říci, že je to pro Warriory spíše nevýhoda než početní výhoda.
     
    55:10
    Útočné snažení hostujícího týmu v přesilové hře zastavuje postavení útočícího hráče v brankovišti i přes protesty Warriorů rozhodnutí hlavního sudího nezmění.
     
    54:55
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Benda – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Dohnal.
     
    54:14
    Další bule ve prospěch hostujícího týmu a opět skvělý zásah Volkeho, který na střelu od modré čáry velice dobře viděl.
     
    54:03
    Útočník Tomáš Sedláček se prosmýkl a vybruslil si okolo tyče Volkeho, ale ten na ní byl přilepen a puk v klidu u svého betonu pokryl.
     
    52:03
    Za brankou má puk Čermák, který se snažil rozehrát na své spoluhráče, ale ty o puk nestáli a celá domácí pětka šla střídat.
     
    51:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Třetí využitá přesilová hra Slovanu, který je dnes v početních výhodách stoprocentní. Dobrý důraz domácí obránce PAVLA GOTTFRIEDA se přeměňuje v další vstřelenou branku – 8:2! Asistence: Vít Šindelář.
     
    50:34
    Další přesilová hra na konto domácího týmu, prosadí se tentokrát?
     
    50:08
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Atanasiadis – 2 min., podrážení). Trest odpyká Hykl.
     
    49:46
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Další branka ostrostřelce MATĚJE HARKABUSE! Tento dnes skvěle hrající útočník se procpal mezi obránci a uklidil puk za záda Atanasiadise – 7:2! Asistence: Vít Šindelář.
     
    48:59
    Troufám si říci, že o vítězi v dnešním utkání je už rozhodnuto. Hosté se nedostávají do vyložených šancí, jen díky chybám obráncům mají Warrioři příležitost vstřelit branku.

    Jiří Cícha

    Branky a nahrávky: 23. Šindelář (TS), 25. Harkabus (Dörner), 28. Harkabus (Šindelář), 30. Benda (Dohnal), 39. Harkabus (Dörner, Gottfried), 45. Šindelář (Harkabus, Gottfried), 50. Harkabus (Šindelář), 52. Gottfried (Šindelář) – 31. Mudrych (Miloš), 46. Karpíšek (Mudrych, Miloš)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Brňák) – Stuchlý (A), Mareš (C), Gottfried (A), Šešina, Štěpánek, V. Tůma, Polata – Janoušek, Čermák, J. Tůma – Šindelář, Dörner, Harkabus – Dohnal, Tot, Benda
    HCM Warriors Brno: Atanasiadis (Geidl) – Furch, Miloš (A), Branžovský, Klimeš, Sedlák, Hykl – Žák, Mudrych, Kunst (C) – Karpíšek, Kavický, Holotík, Mrkvica, Kubíček, Rašovský, Marčík, Malý (A), Bocián

    Rozhodčí: Hrubý – Beneš, Kurtin
    thejrc.org