Florida – Arizona 4:2 (kon.) | New Jersey – Boston 1:5 (kon.) | Carolina – Tampa 3:6 (kon.)
Montreal – NY Islanders 4:0 (kon.) | St. Louis – Detroit 5:2 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 1:2 (0:1 po s.n.)
Dallas – Colorado 1:3 (kon.) | Chicago – Philadelphia 1:3 (kon.) | Calgary – Ottawa 5:1 (kon.)
Edmonton – Columbus 4:1 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:0 (kon.) | Los Angeles – San Jose 4:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Philadelphia Flyers
Pátek 22.03.2019, 01:35 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Sean COUTURIER - 1:3
     
    58:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je pravděpodobně definitivně rozhodnuto. Hosté vybojovali puk, dostali se do středního pásma a SEAN COUTURIER i přes veškerou snahu hráčů Chicaga dovezl puk do opuštěné branky. Asistence: Claude Giroux, Oskar Lindblom.
    49:50 James van Riemsdyk - 1:2
     
    49:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je docela překvapivý gól! Po všech tvrdých pokusech a trefených tyčkách se do akce dostal hostující JAMES VAN RIEMSDYK, u levého mantinelu zasekl a ne až tak prudkým bekhendem překvapil brankáře Crawforda. Tomu sice trochu clonil Couturier, nejednalo se ale vůbec o prudkou střelu. Asistence: Sean Couturier, Jakub Voráček.
    15:43 Corban KNIGHT - 1:1
     
    15:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Z modré vyzval Bailey svou přihrávkou CORBANA KNIGHTA, ten z mezikruží vyslal rychlý švih a puk skončil v horní části Crawfordovy branky. Je srovnáno na 1:1. Asistence: Justin Bailey, Radko Gudas.
    10:39 Erik GUSTAFSSON - 1:0
     
    10:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení. V útočném pásmu si ERIK GUSTAFSSON sjel z pravé strany trochu na střed a švihem těsně nad ledem prostřelil Harta. Asistence: Gustav Forsling, Jonathan Toews.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 11. E. Gustafsson (Forsling, J. Toews) – 16. Knight (Ju. Bailey, Gudas), 50. J. van Riemsdyk (Couturier, Voráček), 59. Couturier (Giroux, Lindblom)


    Chicago Blackhawks: Crawford (C. Ward) – E. Gustafsson, Keith (A), Seabrook (A), Forsling, C. Murphy, Dahlström – Sikura, J. Toews (C), P. Kane – Perlini, D. Strome, DeBrincat – Kahun, Anisimov, Saad – Krüger, Kämpf, Kunitz.
    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Sanheim, Provorov, P. Myers, Gostisbehere, Gudas, Hägg – Voráček (A), Couturier (A), Lindblom – Giroux (C), Patrick, J. van Riemsdyk – Konecny, Laughton, Ju. Bailey – Hartman, Knight, Varone.

    Rozhodčí: Kozari, StPierre – Nowak, Barton

    Diváci: 21 484
    thejrc.org