Florida – Arizona 4:2 (kon.) | New Jersey – Boston 1:5 (kon.) | Carolina – Tampa 3:6 (kon.)
Montreal – NY Islanders 4:0 (kon.) | St. Louis – Detroit 5:2 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 1:2 (0:1 po s.n.)
Dallas – Colorado 1:3 (kon.) | Chicago – Philadelphia 1:3 (kon.) | Calgary – Ottawa 5:1 (kon.)
Edmonton – Columbus 4:1 (kon.) | Vegas – Winnipeg 5:0 (kon.) | Los Angeles – San Jose 4:2 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
5:0 (2:0, 3:0, 0:0)
Winnipeg Jets
Pátek 22.03.2019, 03:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:20 William KARLSSON - 5:0
     
    38:20
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    WILLIAM KARLSSON na pravém křídle zachytil vyhození Jets, u pravé tyče předvedl nádhernou stahovačku a z blízkosti krásnou rychlou střelou zápěstím zamířil nad vyrážečkou brankáře Connora Hellebuycka ke vzdálenější levé tyči!
    37:56 Reilly SMITH - 4:0
     
    37:56
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    REILLY SMITH napřáhl před vrcholem pravého kruhu k prudké střele zápěstím, která nad lapačkou Connora Hellebuycka zamířila do bližšího horního rohu brány – 4:0! Asistence: William Karlsson a Jonathan Marchessault.
    26:00 Tomáš NOSEK - 3:0
     
    26:00
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ NOSEK se dostal na levém křídle po kolmé přihrávce Paula Stastnyho do úniku a krásnou střelou zápěstím z levého kruhu zamířil do bližšího horního rohu brány! Nejen, že český útočník skóroval, ale navíc se prosadil během oslabení! Asistence: Paul Stastny a Nick Holden.
    08:26 Reilly SMITH - 2:0
     
    08:26
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    REILLY SMITH předvedl nádhernou individuální akci, když na vrcholu pravého kruhu naznačil střelu s příklepem, položil si jednoho z hráčů Winnipegu na led a po parádní stahovačce střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Laurenta Brossoita do sítě! Asistence: Paul Stastny.
    01:24 William KARLSSON - 1:0
     
    01:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    WILLIAM KARLSSON dokonale zaskočil Laurenta Brossoita, když u levé tyče vystřelil bekhendem téměř z nulového úhlu a puk se mezi betony brankáře Winnipegu odrazil do sítě! Vegas vede rychle 1:0! Asistence: Nick Holden a Jon Merrill.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 2. W. Karlsson (Holden, Merrill), 9. R. Smith (Stastny), 26. Nosek (Stastny, Holden), 38. R. Smith (W. Karlsson, Marchessault), 39. W. Karlsson


    Vegas Golden Knights: M. Subban (Lagacé) – Schmidt (A), Engelland (A), McNabb, Theodore, Merrill, Holden – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Pacioretty, Stastny, Mark Stone – Pirri, Eakin, Tuch – Carpenter, Nosek, Reaves.
    Winnipeg Jets: Brossoit (26. Hellebuyck) – Morrow, Trouba, D. Kulikov, T. Myers, Chiarot, Niku – Laine, Scheifele (A), Wheeler (C) – Connor, K. Hayes, Ehlers – B. Tanev, Lowry, Little (A) – Perreault, Copp, Roslovic.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Brad Meier. Čároví: Bevan Mills, Pierre Racicot
    thejrc.org