Ústí n/L – Písek 4:5 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:5 (1:2, 2:0, 1:3)
IHC Králové Písek
Pátek 22.03.2019, 18:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Kvalifikace o postup do Extraligy juniorů • 2. kolo
Partner:
     
    Třetí třetina přinesla celkem čtyři branky a bylo to drama až do konce. Hosté obrátili vývoj utkání během dvou minut zásluhou Tomáše Staubera. Písek si nakonec odváží všechny tři body! (20:41:59)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Icing Písku, domácí v šesti!
     
    59:33
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak to je obrat z říše snů! Domácí tlačili v závěrečných vteřinách Písek v jejich obranném pásmu, ale nakonec se ze všeho vyklubal brejk na druhé straně. V situaci dva na jednoho pálil TOMÁŠ STAUBER, který udělal dobře a hosté vedou. Asistence: Matěj Novotný.
     
    58:09
    Šuhaj se snažil o další individuální akci, jenže mířil mimo tři tyče.
     
    57:29
    Písek právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! TOMÁŠ STAUBER využil laxnosti domácích a prostřelil Volkeho v domácí brance. Asistence: Vojtěch Šuhaj, Dominik Houdek.
     
    57:00
    Na cvičení signál Slovanu. I hned po vhazování před Volkem kotouč letěl obloukem do útočného pásma, kde ho první dojel Jan Tůma a zakázané uvolnění se tudíž nepískalo.
     
    56:36
    Domácí v plném počtu.
     
    56:31
    Dörnerovu střelu ze středního pásma poslal Kříž do ochranné sítě.
     
    55:43
    Vojtěch Šuhaj zakládá útok ze středního pásma. Písek se dostal do útočného pásma jen na chvíli a hraje se znovu ve středním pásmu.
     
    54:43
    Pavel Gottfried se snažil puk vyhodit, který zachytil na modré Jan Tampier. Slovanu se podařilo na chvíli osvobodit až na druhý pokus.
     
    54:36
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Harkabus – 2 min., podrážení).
     
    53:37
    Tvrdou ránu Ondřeje Hory zblokoval obětavý obránce Slovanu. Kotouč skončil v ochranné síti, následně jsme mohli vidět další skrumáž před Volkeho brankou.
     
    52:53
    Sledujeme hru nahoru dolu. Slovan se snaží přidat uklidňující pátou branku. Písek se pro změnu snaží vyrovnat. Kdo bude úspěšnější?
     
    51:47
    Benda se snažil obejít obránce Ondřeje Horu, který byl však proti a před ústeckým útočníkem vyrostla velká Písecká zeď.
     
    50:33
    Písek právě vstřelil branku!
    Skrumáž před brankou Volkeho končí třetí brankou hostí. Nejrychleji se zorientoval před brankou DANIEL LAMAČ, který našel volný kotouč u pravé tyčky a zasunul ho za bezmocného Volkeho. Asistence: Matěj Fríd.
     
    50:02
    Šešina posílá kotouč obloukem do středního pásma. Tam ho sebrali hosté, kteří zakládají další akci.
     
    49:40
    Domácí v plném počtu.

    Filip Vlček

    Branky a nahrávky: 9. Čermák (Tůma), 23. Šindelář (Dörner, Šešina), 32. Šindelář (Dörner, Mareš), 45. Harkabus (Dörner, Šešina) – 5. Brož, 19. Šuhaj (Novotný), 51. Lamač (Fríd), 58. Stauber (Šuhaj, Houdek), 60. Stauber (Novotný)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Brňák) – Mareš (C), Stuchlý (A), Šešina, Gottfried (A), V. Tůma, Štěpánek, Polata – J. Tůma, Čermák, Janoušek – Harkabus, Dörner, Šindelář – Benda, Tot, Dohnal.
    IHC Králové Písek: Kříž (Buchta) – Houdek, Pelant, Hora, Kocour, Tampier, Řezáč, Kacbunda, Kurfüst – Fríd, Šuhaj (C), Novotný, Smetana, Přibyl (A), Stauber, Pechlát, Petřík, Brož, Lamač.

    Rozhodčí: Batěk – Dědek, Nekvapil
    thejrc.org