Washington – Minnesota 1:2 (kon.) | Anaheim – San Jose 4:3 (po pr.) | New Jersey – Arizona 2:1 (2:1 po s.n.)
Philadelphia – NY Islanders 2:4 (kon.) | Colorado – Chicago 4:2 (kon.) | Edmonton – Ottawa 3:4 (po pr.)
po prodl.
Anaheim Ducks
4:3 (1:0, 0:1, 2:2 - 1:0)
San Jose Sharks
Sobota 23.03.2019, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:38 Jakob SILFVERBERG - 4:3
     
    60:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! JAKOB SILFVERBERG zajel s pukem do pásma, vystřelil a trefil se do šibenice. San Jose pokračuje v krizi a prohrává další zápas. Asistence: Rickard Rakell a Cam Fowler.
    57:20 Justin BRAUN - 3:3
     
    57:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme opět vyrovnáno. Vlasic vystřelil od modré, ale minul branku. Puk se od zadního mantinelu odrazil před branku, kde si od modré sjížděl JUSTIN BRAUN, který tvrdou ranou poslal puk do branky! Asistence: Marc-Édouard Vlasic a Gustav Nyquist.
    55:05 Rickard RAKELL - 3:2
     
    55:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilová hra domácích! RICKARD RAKELL vystřelil z vrcholku kruhu a svou střelu poslal do levého horního rohu branky. Dell nic neviděl a neměl šanci zasáhnout. Asistence: Cam Fowler a Troy Terry.
    46:29 Timo MEIER - 2:2
     
    46:29
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Podobně jako domácí se i Žralokům podařila využít přesilová hra. Thornton vystřelil z kruhu a puk propadl za Gibsona. Toho si všiml TIMO MEIER a dopravil puk do branky. Asistence: Joe Thornton a Brent Burns.
    42:41 Adam HENRIQUE - 2:1
     
    42:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí opět udeřili a to po celkem nenápadné akci. Terry poslal puk před branku, kde vystřelil ADAM HENRIQUE a trefil se mezi betony Della. Asistence: Troy Terry a Jakob Silfverberg.
    22:29 Kevin LABANC - 1:1
     
    22:29
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! Vlasic zajel s pukem u mantinelu hlouběji do pásma a poslal puk na kruh. KEVIN LABANC se nerozpakoval a vystřelil hned jak zpracoval puk a vymetl pavučinky v Gibsonově brance. Asistence: Marc-Édouard Vlasic a Marcus Sörensen.
    07:58 Rickard RAKELL - 1:0
     
    07:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic se domácí dostávají do vedení! Getzlaf získal puk ve středním pásmu a vyslal dopředu Silfverberga, který poslal puk pod sebe a RICKARD RAKELL vystřelil přesně do pravého horního rohu. Dell byl bez šance. Asistence: Jakob Silfverberg a Ryan Getzlaf.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 8. Rakell (Silfverberg, Getzlaf), 43. Henrique (Terry, Silfverberg), 56. Rakell (Fowler, Terry), 61. Silfverberg (Rakell, Fowler) – 23. Labanc (Vlasic, Sörensen), 47. Meier (J. Thornton, Burns), 58. Braun (Vlasic, Nyquist)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – H. Lindholm, Manson (A), Fowler, Welinski, J. Megna, Holzer – N. Ritchie, Getzlaf (C), Sprong – Rakell, D. Shore, Silfverberg – Perry (A), Henrique, Terry – Jones, D. Grant, Rowney.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – J. Ryan, Burns (A), Vlasic, Heed, Dillon, Braun – Meier, Hertl, Nyquist – E. Kane, Radil, Donskoi – Sörensen, J. Thornton (A), Labanc – Goodrow (A), M. Karlsson, Couture.

    Rozhodčí: Brad Meier, Graham Skilliter – Tony Sericolo, Pierre Racicot
    thejrc.org