Česko – Izrael 10:5 (kon.)
konec
Česko
10:5 (4:0, 3:3, 3:2)
Izrael
Sobota 23.03.2019, 17:00 • ČEZ stadion Kladno • Přátelský zápas veteránů
Partner:
     
    56:40
    Další velkou šanci měl Jiří Kalla! Zcela sám se dostal středem pole do mezikruží, ovšem v klíčovém momentu trefil pouze horní tyč Amrominovy branky.
     
    50:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi ale rychle předvedli protiakci! DUŠAN ANDRAŠOVSKÝ převzal ještě v obranném pásmu kotouč, načež se zcela sám vydal do útočného pásma a v souboji jeden na jednoho také Amromina překonal. Asistence: Tomáš Klimt.
     
    48:34
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izraelci opět snižují. Velmi přesně z trestného střílení překonal blafákem Biegla IGOR KOSTIUKOV.
     
    46:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ovšem přestřelka pokračuje v rychlém sledu i nadále! O gólovou trefu se z těsné blízkosti izraelské branky postaral FILIP TUREK. Bez asistence.
     
    46:00
    Izrael právě vstřelil branku!
    Na to ovšem izraelský výběr velmi rychle reaguje! Ihned po vhazování se ke kotouči dostal ILJA DZHOGONENKO, který překvapil gólmana Biegla a navrátil rozdíl ve skóre na čtyři branky. Asistence: Roman Ponomarev.
     
    45:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je z toho další gól! RICHARD ŽEMLIČKA se dostal k pravé tyči, kam přesně uklidil Krásného nahrávku. Asistence: Jiří Krásný
     
    39:54
    David Khanukajev Biegla z mezikruží nepřekonal!
     
    39:54
    Vyloučení v týmu Česko (Richard Žemlička – trestné střílení, hákování).
     
    37:48
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izraelský výběr pomalu, ale jistě snižuje český náskok! Igor Kostiukov našel ještě v obranném pásmu volného ILJU DZHOGONENKA, který se zcela sám vydal na útočnou výpravu a také bez větších obtíží zakončil. Asistence: Igor Kostiukov
     
    35:31
    Izrael právě vstřelil branku!
    I Izraelci začínají být velmi střelecky aktivní! Po ostřelování Bieglovy branky se jako poslední chopil kotouče DMITRIJ ISAJEV, který z pravé strany velmi tvrdě poslal puk do odkrytého prostoru české branky. Asistence: Sergej Chifrin.
     
    34:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi pokračují dalším vstřeleným gólem. Volnou uličku u levé tyče Amrominovy branky našel zcela přesně VÁCLAV KRÁL, který neváhal ani vteřinu a tuto výhodu gólově využil. Asistence: Martin Maškarinec.
     
    33:17
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Marcel Kučera, přichází Radovan Biegl.
    Střídání v týmu Izrael: ze hřiště odchází Alexander Loginov, přichází Boris Amromin.
     
    32:19
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izraelci se ale nevzdali a k vidění byla jejich první branka. IGOR KOSTIUKOV si velmi elegantně objel hned dvojici protihráčů i brankáře, načež uklidil kotouč k levé tyči Kučerovy svatyně. Bez asistence.
     
    29:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Střelecký apetit českého týmu pokračuje! František Ptáček našel velmi přesně v mezikruží FILIPA TURKA, který po krátkém zpracování kotouče jej poslal zcela přesně za záda gólmana Izraele. Asistence: František Ptáček.
     
    27:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Což se ovšem povedlo na druhé straně! Filip Turek si vyvezl kotouč zcela sám do útočného pásma, načež před brankou našel zadovkou VÁCLAVA KRÁLE, který z první uklidil kotouč k pravé tyči Loginovovy branky. Asistence: Filip Turek
     
    18:51
    Samostatný nájezd Stanislava Krále na izraelskou branku! Zcela sám se uvolnil do útočného pásma a vyjel proti izraelské brance. Loginov ale pohotově zasáhl.
     
    12:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Demolice Izraelů pokračuje již čtvrtou střelou. Po rychlé kombinační akci poslal kotouč do izraelské branky zcela přesně JIŘÍ KALLA. Asistence: Dušan Andrašovský.
     
    11:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Samostatný průnik DAVIDA NEDOROSTA znamená již třetí gól českého týmu. Český útočník se krásně utrhl ve středním pásmu a vyjel proti brance. Asistence: Václav Král
     
    10:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme tu druhý gól českého týmu! Nahození Tomáše Klimta z otočky velmi přesně nasměroval k pravé tyči izraelské branky benjamínek v české sestavě JIŘÍ KALLA. Asistence: Tomáš Klimt
     
    06:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou velmi rychle do vedení! Tečí poslal kotouč přesně za Amrominova záda DAVID NEDOROST. Nečinilo mu již přílišný problém kotouč uklidit. Asistence: Martin Maškarinec.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Nedorost (Maškarinec), 11. Kalla (Klimt), 12. Nedorost (Král), 13. Kalla (Andrašovský), 28. Král (Turek), 30. Turek (Ptáček), 35. Král (Maškarinec), 46. Žemlička (Krásný), 47. Turek, 51. Andrašovský (Klimt) – 33. Kostiukov, 36. Isajev (Chifrin), 38. Dzhogonenko (Kostiukov), 46. Dzhogonenko (Ponomarev), 49. Kostiukov (TS)


    Česko: Kučera (Biegl) – Řezníček (A), Ščerban (C), Ptáček, Maškarinec, Košatka, Posmyk – Žemlička, Krásný, Pletka – Král, Turek, Nedorost – Andrašovský, Klimt, Kalla.
    Izrael: Loginov (Amromin) – Malachin, Khanukajev, Šeperkin, Nikolski, Marer, Sverdlov, Raiter, Kazancev, Dobreikin, Kotler, Chifrin, Dzhogonenko, Tilson, Kostiukov, Nudler, Isajev, Saitov, Lebedev, Pomorajev.

    Rozhodčí: Adam – Koželský, Řešátko
    thejrc.org