Washington – Minnesota 1:2 (kon.) | Anaheim – San Jose 4:3 (po pr.) | New Jersey – Arizona 2:1 (2:1 po s.n.)
Philadelphia – NY Islanders 2:4 (kon.) | Colorado – Chicago 4:2 (kon.) | Edmonton – Ottawa 3:4 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:4 (1:0, 1:2, 1:2) Stav série: 1:2
HC Škoda Plzeň
Sobota 23.03.2019, 15:30 • Zimní stadion Na Lapači • Play-off DHL extraligy juniorů • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Dnes se proti sobě postaví juniorské týmy VHK ROBE Vsetín a HC Škoda Plzeň, a to v rámci třetího čtvrtfinálového zápasu play-off DHL extraligy juniorů.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Stav čtvrtfinálové série je nyní vyrovnaný, ale po prvním utkání byli ve vedení právě Valaši. Pravda je ale taková, že zápas se pro ně od začátku nevyvíjel zrovna přívětivě a na svou stranu jej dostali až v samotném závěru třetí třetiny, kdy se během jedné minuty přesně trefili Tomáš Frimel a Lukáš Jindra.

    "Na začátku zápasu jsme hodně bránili, věděli jsme, že to bude o jeden gól. V závěru už to šlo hodně rychle, když jsme vstřelili ty dvě branky. Oni vyhrávali, ale najednou se vše otočilo. Bylo to taky hodně o štěstí. Například ten gól, kterým jsem vyrovnával. Byl tam chumel před bránou, měli jsme tlak, byly tam nějaké střely v útočném pásmu," vyjádřil se k utkání právě střelec branky na 1:1.

    Ke dvěma střelcům z prvního duelu se v tom druhém přidal Lukáš Adámek, nejproduktivnějším hráčem Vsetína je v play-off zatím Šimon Jenáček (0+2) a nelze opomenout ani výkony gólmana Davida Sachra (97,8%), který velkou měrou přispívá k úspěšné defenzivní taktice Vsetína.
     
    HC Škoda Plzeň

    Škodovka musela ve druhém zápase play-off vyhrát, jinak by na vsetínský Lapač zavítala v dost nepříjemné situaci. Plzni se ve druhém vzájemném měření sil ve vyřazovacích bojích dlouho nedařilo prolomit obranu Vsetína, až to v 56. minutě změnil Jan Matiášek. Jeho branku následoval další vsetínský beton, a tak se šlo do prodloužení a nájezdů, ve kterých rozhodl Josef Roubal. Pro Roubala to byl druhý kanadský bod v play-off a nyní se tak nachází na prvním místě tabulky svého týmu.

    "Soupeř vstřelil branku a pak oni hrají takový svůj obranářský styl a jsou nebezpeční do brejků. Posledních deset minut druhé části jsme hosty doslova mleli, ale chyběla taková ta drzost a chtíč vzít to na sebe. Nakonec jsme to zlomili pět minut před koncem," sdělil ve svém hodnocení druhého zápasu plzeňský trenér Petr Kořínek.

    Už i v prvním zápase se ale museli Plzeňští kousat urputnou obranou, to se však mohli spolehnout na úvodní branku z hole Matěj Koldy. Vzadu se pak mohou indiáni, stejně jako Valaši, spolehnout na gólmana. Plzeňskou bránu střeží Kristián Kolář (94,74%)
     
    Vzájemná utkání v sezóně
    1.12.2018 Plzeň – Vsetín 3:0
    19.1.2019 Vsetín – Plzeň 2:3
    7.3. Vsetín – Plzeň 2:3p
    16.3. Plzeň – Vsetín 3:2sn

    Play-off
    19.3. Plzeň – Vsetín 1:2
    20.3. Plzeň – Vsetín 2:1sn
    Stav série: 1:1
     
    Téměř všechna vzájemná utkání skončila těsným rozdílem jedné branky a v rozhovorech se k tomu vyjádřili i sami hokejisté obou celků.
    Josef Roubal (HC Škoda Plzeň): Už když jsem zjistil, že budeme mít v play off Vsetín, říkal jsem doma i v šatně, že všechny zápasy budou končit rozdílem gólu. Ale doufám, že nějaký zápas bude o více gólech, aby i lidi, kteří se ve Vsetíně určitě přijdou podívat, viděli třeba pět branek.
    Tomáš Frimel (VHK ROBE Vsetín): Na začátku zápasu jsme hodně bránili, věděli jsme, že to bude o jeden gól. I v sezóně jsme vlastně všechny ty vzájemné zápasy prohrávali takhle o jeden gól. Buď jsme jim tam něco pustili v poslední třetině nebo přišlo prodloužení, nájezdy. Teď jsme se ale semkli jako tým, hodně hráčů si uvědomilo svou pozici v týmu a hrajeme tak, jak máme.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Kunst, Ondračka, Zeman, Jenáček Š., Pernický, Kožený, Jenáček J. – Jindra, Klímek, Zetocha, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Petriska, Frimel, Zemánek.

    HC Škoda Plzeň: Kolář (Pilc) – Houdek, Lokajíček, Šilhán, Kremláček, Šiller, Malák – Roubal, Balín, Kolda, Slanina, Matiášek, Adamec, Rohla, Malát, Procházka, Eret, Ženíšek, Princl.

    Rozhodčí: Koziol – Hlavatý, Rožánek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Úvodní buly šlo na hokejky hostujícího celku, který se přes obranu domácích nedostal za kruhy. Kotouč převzal Vsetín.
     
    00:38
    Lukačka puk pouze nahodil na Koláře a hosté mohou dopředu. Ani oni se však k výraznější šanci nepropracovali.
     
    01:33
    Houdkova střela od modré letěla mimo branku. Sachr ji u své levé tyčky ještě pro jistotu uklidil lapačkou do rohu kluziště.
     
    02:01
    Zetocha namířil na Koláře z vrcholu pravého kruhu. Plzeňský brankář zasahovat nemusel, jelikož mu s vykrytím střeleckého pokusu pomohla obrana.
     
    02:29
    Klímek zavezl puk do pásma a otestoval Kolářovu pozornost. Brankář hostů zasáhl betony a vhazovat se bude vedle jeho branky.
     
    03:23
    Aktivitu Vsetína na chvíli převzala Plzeň a Matiáškovu přihrávku mohl ke skórování využít Eret. Ten v mezikruží pálil z první, ale střela mu nesedla a navíc byla přizvednuta nad branku.
     
    04:21
    Vsetínští zavezli puk ke Kolářovi a Plzeň zde může rozehrát. V ofenzivním snažení se jí nedaří přechod modré čáry.
     
    04:56
    Slaninovu střelu zastavil hokejkou Pernický. U puku jsou domácí.
     
    05:35
    Adámek se snažil probojovat před soupeřova gólmana mezi čtyřmi hráči indiánů. Proti přesile domácí útočník neuspěl a vydává se střídat.
     
    06:17
    Nyní jsou od své branky nuceni rozehrát domácí. Ti pro svůj útok zvolili protečování kotouče do pásma, které je úspěšné.
     
    06:36
    Valaši zahrozili hned z buly. Po prudké střele z levého kruhu zasahuje Kolář a vhazování po jeho pravici se bude opakovat.
     
    07:02
    Hostující hráči jsou u puku, nedaří se jim však opustit své obranné pásmo.
     
    08:22
    Klímek se ocitl u pravé tyčky, odkud se jej pokusil procpat okolo pravé ruky. Kolář byl úspěšný.
     
    08:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A máme tady první branku utkání, o kterou se přesnou ranou od modré čáry postaral vsetínský obránce ŠIMON JENÁČEK. Ten si tak díky střele do horního rohu připisuje svůj třetí bod v play-off. Asistence: Lukáš Jindra, Marco Lukačka.
     
    09:26
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kožený – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    09:43
    Plzeň se usadila v pásmu a kombinuje. Roubalovu střelu od modré Sachr vůbec neviděl, navíc byl před ním jeden hráč šikovně připraven na teč. Nakonec měl však domácí brankář štěstí, jelikož se puk zastavil o Ondračku.
     
    10:06
    Vsetínu se podruhé podařilo vyhodit.
     
    10:48
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Rohla.
     
    10:58
    Jenáček pálil nepřesně a u levé tyčky nebyl nikdo, kdo by puk tečoval. Za brankou se ke kotouči dostali hosté, kteří nahazují za Sachrovu bránu.
     
    11:26
    Domácí v plném počtu.
     
    11:40
    Jindra zavezl puk do pásma a Valaši kombinují.
     
    11:50
    Jindra byl nakonec i tím, kdo vystřelil. Jeho pokus z vrcholu levého kruhu trefil těsně před brankářem ještě Šimon Jenáček a Kolář má kotouč ve své moci.
     
    12:13
    Plzeň se osvobozuje.
     
    12:36
    Vsetínu se nepodařilo vystřelit a Plzeňští se tak opět dostali k vyhození puku.
     
    12:48
    Hosté v plném počtu.
     
    13:09
    Krupovu bekhendovou střelu z levého kruhu zastavil Roubal. Hostující útočník poslal puk na Maláka a ten od pravé tyčky Kolářovy branky rozehrává.
     
    13:52
    Sachr byl při rychlém plzeňském protiútoku připraven zasahovat, nakonec ale žádnou střelu zastavovat nemusel.
     
    14:02
    Nyní už domácí brankář vytáhl své betony proti pokusu Koldy z mezikruží.
     
    14:24
    Jakub Jenáček si vysloužil potlesk vsetínských fanoušků po jednom z obranných zákroků. Hosté se dostávali do přečíslení a domácí bek zablokoval střel Maláta z levého kruhu.
     
    15:25
    Plzeň hraje v signalizované výhodě. Procházka minul odkrytou levou tyč Sachrovy branky.
     
    15:25
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Krupa – 2 min., faul kolenem).
     
    16:11
    Klímek se dostával do brejku, ale následně raději zmírnil své tempo a poslal puk na právě najíždějícího Jindru. Jeho střelu z mezikruží srazil Šiller svým obětavým zákrokem.
     
    17:09
    Kotouč se opět dostal před Koláře. Zde jej Valaši drží a sbírají cenné sekundy.
     
    17:25
    Domácí v plném počtu.
     
    17:40
    Adamec dostal puk do souboje za Sachrovu branku, kde si jej pro sebe urval Kolda. Jeho nečekanou střelu zpoza branky vytěsnil Sachr beton, čímž vyslal do útoku své spoluhráče. Kožený pouze nahodil na Koláře, který okamžitě rozehrál. Jenže nepřesně a k další akci se dostal Krupa.
     
    18:45
    Lukačka byl v úniku dovoleně zastaven. Hra je přerušena.
     
    19:26
    Balínovu střelu z hranice brankoviště srazil jeden z domácí obránců velice neopatrně a vsetínský brankář musel zasahovat.
     
    19:58
    Kremláčkovu střelu od modré zastavuje Zetocha. V první třetině už se nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Vsetínští v ní začali aktivněji a opět také ukázali svou defenzivní hru, když svého soupeře nepustili přes modrou čáru. Domácí také vstřelili první branku, následně se však provinili vyhozením puku a indiáni se v dalším průběhu třetiny začali dostávat do šancí. Domácí však držel Sachr a hostující obrana, která blokovala střely a aktivně jim zamezovala. I díky tomu skončila první třetina jednobrankovým rozdílem, ve vedení jsou zatím domácí.
    Druhá třetina začne cca v 16:13.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    První vhazování druhé části utkání vyhráli Valaši, a ti se snaží od své branky rychle rozehrát.
     
    20:25
    Po přerušení hra zůstala před brankou Sachra a od modré vystřelil Eret. Jeho pokus ztečoval Šimon Jenáček mimo branku.
     
    20:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínské přečíslení dva na jednoho zakončoval z levého křídla střelou do levého horního rohu LUKÁŠ JINDRA. Asistence: Šimon Jenáček, Tomáš Ondračka.
     
    21:20
    Koldovu rozehrávku zpoza branky získal na hokejku Zetocha a domácí útočník dostává puk z vlastního pásma do toho středního.
     
    22:42
    Skvělou akci nyní předvedli domácí. Lukačka poslal puk do předbrankového prostoru, kam si na poslední chvíli najel Jindra, kterému se podařilo obejít jednoho z bránících hráčů. Puk však pouze lehce tečoval mezi Kolářovy betony, a ten je včas sklapl.
     
    23:38
    Valaši posílají puk podél mantinelu do útočného pásma. Zde jej přebírají Plzeňští a vydávají se do útoku.
     
    24:08
    Ofenzivy se chopil hostující obránce Šiller, který šikovně obešel blok bránících hráčů a nakonec z mezikruží vystřelil. Levý horní roh netrefil a na druhou stranu se nahrnuli Valaši. Krupa trefil pouze Rohlu, ale odražený kotouč se ještě snažil tečovat Klímek.
     
    25:21
    Jindra nezakončil přesně z hranice brankoviště, ale k pokusu se dostal ještě Pernický. Ten z pozice na modré čáře trefil tyčku Kolářovy branky.
     
    26:09
    Vsetínští jsou nyní daleko aktivnějším týmem, drží svého soupeře pod tlakem.
     
    26:50
    Kolda vyvezl puk okolo mantinelu do středního pásma, odkud nahodil na Sachra. Kotouč se zastavil u brankářova pravého betonu a hra je přerušena.
     
    27:08
    Vsetín se jednoduše dostal do útočného pásma a Ondračka vybídl Lukačku, který nakonec kotouč na branku pouze nahodil, aby mohl prvně jmenovaný tečovat. To se mu za jízdy nepovedlo a ani další Lukačkova rána za záda Koláře neprošla.
     
    28:15
    Sám se na Koláře řítil Adámek, zdárně mu však sekundoval Malák, jenž mu puk taky těsně před střelou vypíchl.
     
    28:35
    Valaši se drží v pásmu. Plzni se nedaří vyhodit. Hra je přerušena po střele Zetochy z pravého kruhu.
     
    28:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    O pásmo se domácí nakonec nepřesnou rozehrávkou připravili sami a po pravém křídle tak mohl uniknout PETR ERET. Jeho střela z pravého kruhu potřebovala také trochu štěstí, aby brankáři propadla mezi rukou a tělem. Asistence: Bez asistence.
     
    30:09
    Domácí jsou i po inkasované brance aktivní, ale na jejich hokejkách se objevuje spousta nepřesností, z kterých se hosté snaží čerpat.
     
    30:55
    Plzeň šikovně nahazuje do útočného pásma, takže není pískáno zakázané uvolnění. Zde se ale ke kotouči dostávají Valaši a snaží se přesměrovat tok hry na druhou stranu.
     
    31:45
    Sachr na Kremláčkovu střelu od modré čáry neviděl, ale i tak dokázal svými betony úspěšně zasáhnout. Hra se nyní přelévá z jedné strany na druhou.
     
    32:32
    Sachr musel opět sklapnou své betony, a to proti Eretově teči. Na hostující celek už zřejmě začíná působit snížení na rozdíl jedné branky, jelikož se čím dál častěji derou do útoku a daří se jim tam udržet.
     
    33:11
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Houdek – 2 min., krosček).
     
    33:16
    Domácí prohráli vhazování, ale Lukačka zamezil Šilhánovi ve vyhození. Vsetín je tak u puku a může zahájit kombinaci.
     
    34:03
    Lukačka je na svém místě u pravé tyčky a snažil se využít toho, že si proti němu gólman Kolář povyjel. Obhodil jeho levý beton a nabídl tak Šimonu Jenáčkovi na druhé straně brankoviště puk na teč. Té vsetínský bek nevyužil.
     
    34:42
    Koldovi se povedlo vyvézt puk a také zahrozit z levého křídla. Hra je přerušena.
     
    35:10
    Opět se dva hráči Plzně hnali na vsetínskou branku. Tuto akci v oslabení zastavil Jakub Jenáček.
     
    35:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Necelých pět minut před koncem druhé třetiny hosté srovnávají. Povedenou kombinaci před brankovištěm dovedl do konce JAN MATIÁŠEK, který z mezikruží zamířil do prázdné brány. Asistence: Albert Šiller, Marek Princl.
     
    35:54
    Eret střelou od modré čáry trefuje tyč Sachrovy branky.
     
    37:15
    Krupa obral o puk Maláta, ale Adamec přesto zakončil. Hraje se v obranném pásmu Vsetína.
     
    37:47
    Malát nahrál od levé tyčky před branku, kde už na střelu z první do poodkryté brány čekal Adamec. Do tohoto pokusu vložil Sachr svůj pravý beton.
     
    38:19
    Valaši nahodili do pásma, zde se ale puku opět ujímají hosté. Jejich přihrávky před Sachrem však postrádají na přesnosti.
     
    39:21
    Vsetínské přečíslení tři na dva řešil Petriska pouze nahozením z vrcholu pravého kruhu. Jeho střela proletěla nad pravým horním rohem plzeňské branky.
     
    39:36
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jenáček J. – 2 min., hákování).
     
    39:59
    Roubal mířil od modré dvakrát nad. Po usměrnění kotouče do ochranné sítě se vhazování a hra stěhuje na poslední sekundu druhého dějství do středního pásma.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá dvacetiminutovka nám hned ze svého kraje přinesla druhou branku Vsetína, o kterou se postaral v přečíslení dva na jednoho Jindra. Vsetínské mužstvo tato branka ještě více nabudila a Valaši byli jasně lepším týmem, další branka na jejich konto už ale nepřišla. Z tlaku soupeře se naopak vymanil Eret a nenápadnou střelou snížil vedení domácích. O další branku druhé třetiny se postaral Matiášek, který v 36. minutě vyrovnal. V posledních čtyřech minutách se ani jeden celek do větší příležitosti nedostal a hra se jen přelévala z jedné strany na druhou. Stav je tedy 2:2, uvidíme, co přinese třetí třetina.
    Ta začne cca v 16:55.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Hosté vyhráli vhazování a třetí třetinu začínají v početní výhodě.
     
    40:31
    Šimon Jenáček se dokázal vymanit ze začínajícího tlaku Plzně. Sám unikl po pravém křídle a ve finálním zakončení byl až příliš blízko gólmana Koláře a střelu nezvládl.
     
    41:13
    Kotouč v útočném písmu Plzně putoval po trase Procházka – Eret – Houdek, přičemž posledně jmenovaný v mezikruží z první vypálil. Jeho střelu ukrývá Sachr v lapačce.
     
    41:30
    Valaši vyhazují.
     
    41:36
    Domácí v plném počtu.
     
    42:25
    Vašenka zavezl puk do útočného pásma, ale přes obránce nedokázal vystřelit. Nakonec se tak k pokusu na branku dostal od modré čáry Pernický. Kotouč proletěl těsně okolo levé tyčky.
     
    43:10
    Vsetínští se opět probojovali do útoku a byla na nich vidět chuť vstřelit branku. Dvakrát vystřelil Jindra, druhá střela zpoza branky navíc za brankovou čarou skončila, jenže gól není uznán.
     
    43:10
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Kolář – 2 min., zdržování hry / posunutá branka). Trest odpyká Houdek.
     
    43:53
    Vsetín kombinuje. Klímkova střela z vrcholu levého kruhu trefila jen Procházku.
     
    44:24
    Jindrovu střelu vytěsnil Kolář a pokus Jakuba Jenáčka od modré byl zablokován bránícím hráčem Plzně. Hosté se sice dostávají z pásma, Matiáška však nemine dvouminutový trest.
     
    44:24
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Matiášek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    44:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši v přesilovce 5 na 3 okamžitě začali s rychlou kombinací, která se mimo jiné ocitla i na modré čáře u Daniela Klímka a JAKUBA JENÁČKA. Druhý jmenovaný pak přemisťujícího se Koláře bezchybně propálil, čímž dvojnásobnou přesilovou hru využil. Asistence: Daniel Klímek, Tomáš Ondračka.
     
    46:11
    Vsetínu zbývá ještě pár sekund přesilovky 5 na 4, ale hraje se spíše okolo mantinelu.
     
    46:24
    Hosté v plném počtu.
     
    47:05
    Hra se poměrně zklidnila a Valachům se nedaří dostat z vlastního pásma. Puku se ujal Adamec a přes clonícího hráče vypálil na Sachra, který střelu úspěšně vytěsnil. Zdá se však, že hra se začíná přiostřovat.
     
    48:10
    Vsetínu předvedl neúspěšný pokus dostat se před Koláře, na modré čáře byli hosté zastaveni a v útoku je opět Plzeň.
     
    48:45
    Kolářovi se mohla stát osudnou nepřesná rozehrávka, která skončila u Petrisky. Vsetínskému kotouči se ale pod tlakem o mantinelu nepodařilo puk zpracovat a vystřelit do prázdné brány.
     
    48:58
    Hosté pálili hned z buly. Matiáškovu ránu se Sachrovi podařilo vykrýt.
     
    49:25
    Vyražený kotouč získal Klímek, který se tak ocitl v přečíslení dva na jednoho. V této situaci nakonec volil pouze lehkou střelu od modré čáry.
     
    49:32
    Hra je přerušena, jelikož před brankou Sachra zůstal ležet domácí útočník Lukačka. Ten už se za pomocí spoluhráčů odebírá na střídačku a hra bude pokračovat.
     
    49:55
    Hosté nyní pouze nahazují za Sachrovu branku. Tam se puku ujímá vsetínská obrana.
     
    50:12
    A Šimon Jenáček si taky vypracoval střeleckou příležitost. Nabruslil do útočné třetiny a přes tři bránící hráče vypálil. Jedna z hostujících hokejek poslala kotouč do ochranné sítě.
     
    50:50
    Kunstovi s Frimelem se podařilo zastavil Princla. Hosté budou navíc hrát ve čtyřech, jelikož Princl podrazil Sachra.
     
    51:00
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Princl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:20
    Střela Jakuba Jenáčka od modré byla ztečována nad horní tyčku a až do ochranné sítě.
     
    51:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jeden z domácích obránců nedokázal na modré čáře zpracovat puk, čehož pro svůj velmi rychlý brejk využil PETR ERET, jenž zakončil mezi Sachrovy betony. Asistence: Josef Roubal, Michal Houdek.
     
    51:58
    Nyní se v brejku ocitl Malát, obrana mu v zakončení zamezila.
     
    52:17
    Šimon Jenáček trefuje pouze boční síť.
     
    52:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se poprvé v utkání dostávají do vedení a do po druhé brance v oslabení při vyloučení Marka Princla. Opět Vsetínu ujel SEBASTIÁN MALÁT, který se ve druhém individuálním zakončení už nemýlil. Asistence: Jakub Procházka, Adam Šilhán.
     
    53:00
    Hosté v plném počtu.
     
    54:53
    Do konce třetí třetiny zbývá pět minut, Plzeň je v jednobrankovém vedení a je také daleko aktivnější. Vsetínská obrana se proti výpadům hostů nestíhá vracet, většinu střel a akcí musel Sachr řešit sám.
     
    55:36
    Ondračka rozehrává zpoza vlastní branky.
     
    55:42
    Vsetín také předvedl rychlý protiútok. Konkrétně se o něj postaral kapitán Klímek, jehož střelu Kolář vyrazil pouze před sebe. Klímek se tedy dostal i k dorážce, kterou poslal přesně do lapačky.
     
    55:57
    Roubalovu střelu zastavil Jindra a dostává puk do středního pásma.
     
    56:22
    Šilhánovi se nepovedla rozehrávka zpoza vlastní branky, a tak se mohl ke střele dostat Petriska. Ani jemu se však záměr nepovedl a před branku se s pukem nedostal.
     
    56:43
    Kolda zakončil k pravé tyčce. Sachr má puk mezi betony.
     
    56:52
    Lukačka nahodil na Koláře, píská se postavení mimo hru.
     
    56:59
    Adamec si rychlými tempy nabruslil na pravý kruh útočného pásma a sám vystřelil na Sachra. Ten zasahuje lapačkou.
     
    57:33
    Ondračkovu střelu z levého kruhu vytěsňuje Kolář betonem.
     
    57:44
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:44
    Sachr zůstává na střídačce.
     
    57:51
    Valaši kombinují. Klímek trefil Kolářovy betony.
     
    58:04
    Eret vyhazuje, je pískáno zakázané uvolnění.
     
    58:10
    Šimon Jenáček trefil od modré pouze před brankou bránícího Šillera. Následně byl kotouč po dalším pokusu ztečován do ochranné sítě. Vhazovat se bude ve středním pásmu a Sachr se vrací do branky.
     
    58:20
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jindra – 2 min., podrážení).
     
    58:20
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:23
    Po buly ve středním pásmu šla první střela hned z bodu pro vhazování. Sachr ji kryje.
     
    58:50
    Do útoku se dostali také Valaši. Stejně jako Sachr, také Kolář kryje pokus betony. Od modré se o vyrovnání snažil Jakub Jenáček.
     
    59:26
    Pokus Petra Ereta z mezikruží končí ve výstroji vsetínského brankáře.
     
    59:54
    Plzeň v posledních sekundách ještě kombinuje, Houdek už po Malátově střele zvedal ruce nad hlavu, ale Sachr úspěšně zasáhl.
     
    Konec zápasu.
     
    Zápas je u konce. Třetí třetina přinesla velice zajímavý vývoj, jelikož se domácí dostali do vedení a z jejich hry se zdálo, že jej také udrží. Navíc se dostali do přesilové hry. Jenže právě v početní výhodě Valaši dvakrát inkasovali a Plzeň právě těmito dvěma brankami určila konečné skóre 3:4.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína Vám přeji příjemný zbytek dne. (17:47:11)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 9. Jenáček Š. (Jindra, Lukačka), 21. Jindra (Jenáček Š., Ondračka), 45. Jenáček J. (Klímek, Ondračka) – 29. Eret, 36. Matiášek (Šiller, Princl), 52. Eret (Roubal, Houdek), 53. Malát (Procházka, Šilhán)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Kunst, Ondračka, Zeman, Jenáček Š., Pernický, Kožený, Jenáček J. – Jindra, Klímek, Zetocha, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Petriska, Frimel, Zemánek.
    HC Škoda Plzeň: Kolář (Pilc) – Houdek, Lokajíček, Šilhán, Kremláček, Šiller, Malák – Roubal, Balín, Kolda, Slanina, Matiášek, Adamec, Rohla, Malát, Procházka, Eret, Ženíšek, Princl.

    Rozhodčí: Koziol – Hlavatý, Rožánek
    Vsetín 2 3 Plzeň
    #1 Úterý 19.03.2019 • 12:30
    Plzeň - Vsetín 1:2
    #2 Středa 20.03.2019 • 17:00
    Plzeň - Vsetín 2:1 po s.n. (2:1)
    #3 Sobota 23.03.2019 • 15:30
    Vsetín - Plzeň 3:4
    #4 Neděle 24.03.2019 • 15:30
    Vsetín - Plzeň 4:3
    #5 Úterý 26.03.2019 • 12:00
    Plzeň - Vsetín 2:0
    thejrc.org