Toronto – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Florida – Boston 3:7 (kon.) | Carolina – Minnesota 5:1 (kon.)
Montreal – Buffalo 7:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:0 (kon.) | St. Louis – Tampa 4:3 (kon.)
Dallas – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Vegas – Detroit 2:3 (po pr.) | Vancouver – Calgary 1:3 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 4:3 (1:0 po s.n.) | Washington – Philadelphia 3:1 (kon.) | NY Islanders – Arizona 2:0 (kon.)
konec
Dallas Stars
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Pittsburgh Penguins
Neděle 24.03.2019, 01:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    A teď budou mít Hvězdy dvoumužnou přesilu! Bryan Rust si jde sednout za držení protihráče!
     
    58:30
    Anton Chudobin je na střídačce!
     
    46:56
    Tak teď při Murraym stáli všichni svatí! Andrew Cogliano na úrovni brankovišti přihrál Tyleru Seguinovi, který z kleku zamířil na nekryté víko, jenže trefil břevno! Puk se odrazil Murraymu pod betony a gólman srazil nohy k sobě tak pevně, že Cogliano puk z pod nich nevyšťoural.
    44:20 Jared MCCANN - 2:3
     
    44:20
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak tohle je jasný aspirant na gól kola, možná i sezóny! Teddy Blueger vybojoval puk, dostal ho na JAREDA McCANNA, který v otočce a mezi nohami prostřelil v oslabení Chudobina mezi nohami! Asistence: Teddy Blueger
     
    43:34
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Jack Johnson – 2 min., hákování).
    38:40 Andrew COGLIANO - 2:2
     
    38:40
    Dallas právě vstřelil branku!
    A máme opět srovnáno! ANDREW COGLIANO dostal ve středním pásmu dobrou přihrávku křížem, rozjel se na plné obrátky a neskutečně přesnou střelou o levou spojnici srovnává! Asistence: John Klingberg a Valerij Ničuškin.
    34:41 Jared MCCANN - 1:2
     
    34:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučnáci využívají obrovské chyby Comeaua a jdou opět do vedení! Blake Comeau se snažil rozehrát za svou brankou, namazal puk ale přímo na čepel Phillu Kesselovi, který kotouč poslal před branku na JAREDA McCANNA a proti němu byl Chudobin bezmocný! Asistence: Phil Kessel
     
    26:43
    Máme tu další početní výhodu. Kris Letang podsekl Roopeho Hintze a odjíždí na trestnou lavici.
     
    25:24
    A videorozhodčí verdikt sudího na ledě potvrdil – gól neplatí!
     
    25:24
    Tak teď jsme tu měli hned několik velkých momentů najednou! Nejprve Taylor Fedun zachránil svůj tým před brankou, načež se ale puk do branky opravdu dostal, jenže sudí gól neuznal, protože Teddy Blueger narazil do Chudobina a znemožnil mu zakročit. Ačkoliv sudí si byl jistý, máme tu Challenge!
    21:03 Tyler SEGUIN - 1:1
     
    21:03
    Dallas právě vstřelil branku!
    A Dallas srovnává! Alexandr Radulov zavezl puk do pásma, prohodil si ho s Hintzem, načež ho po lajně poslal na TYLERA SEGUINA, kterému se otevřela prázdná klec a jednoduchá práce! Asistence: Alexandr Radulov a Roope Hintz.
    15:25 Jake GUENTZEL - 0:1
     
    15:25
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tohle si Pittsburgh rozehrál dobře a může se radovat z využité přesilovky! Na střelu Kessela ještě Anton Chudobin zareagoval, puk se ale odrazit k JAKEU GUENTZELOVI a ten, i když z ostrého úhlu, dokázal zvednout puk dost vysoko, aby přeletěl letící Chudobinovu lapačku. Asistence: Phil Kessel a Kris Letang.
     
    14:34
    Máme tu první vyloučení. Dvě minuty za seknutí Nicka Bjugstada si půjde odsedět Alexandr Radulov.
     
    06:00
    Tak za tohle by měli Matta Murrayho vychvalovat do konce utkání! Radim Polák nejprve vystřelil z ostrého úhlu, puk si ale dokázal vzít zpět, obtočil se kolem klece a už to vypadalo, že zakončí do prázdné. Murray ale stačil k pravé tyči dát lapačku a tělo, což puk zastavilo. Polák se ještě snažil puk procpat skrz Murrayho ruku a pak obtočit okolo druhé tyče, Murray se mezitím zkoordinoval a puk schoval pod sebou. Důležitý zákrok gólmana Tučňáků!

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 22. Seguin (Radulov, Hintz), 39. Cogliano (J. Klingberg, Ničuškin) – 16. Guentzel (Kessel, Letang), 35. McCann (Kessel), 45. McCann (Blueger)


    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – Oleksiak, J. Klingberg (A), Heiskanen, Honka, Lovejoy, Lindell, Fedun, R. Polák – Faksa, Janmark, Ja. Benn (C) – Comeau, Dickinson, Cogliano – Hintz, B. Ritchie, Zuccarello – Dowling, L'Esperance, Ničuškin – Radulov, Spezza, Seguin (A).
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Ruhwedel, J. Schultz, Trotman, Dumoulin, M. Pettersson, Gudbranson, Letang, J. Johnson – Cullen, G. Wilson, Simon – Rust, McCann, Bjugstad – Aston-Reese, A. Johnson, Blueger – Guentzel, Malkin, Hörnqvist – Kessel, Crosby.

    Rozhodčí: Rooney, Walsh – Gibbs, MacPherson
    thejrc.org