Litoměřice – Děčín 2:3 (kon.) | Dukla – Ještěři 3:2 (1:0 po s.s.)
konec
SHC Killers Litoměřice
2:3 (1:3, 1:0, 0:0)
HBC Bazzy Děčín
Neděle 24.03.2019, 14:00 • Killers Arena, Litoměřice • 2. Liga - Čechy Sever
     
    Konec zápasu. (15:41:33)
     
    44:45
    Tlak Killers vzrůstá velmi masivně. Litoměřičtí již prakticky neopouštějí předbrankový prostor a z různých situací se pokouší stále o důraznější zakončení.
     
    44:21
    Killers to zkoušejí i nadále. Ovšem i tečovanou střelu Jaroslava Hakena Celner přikryl k tělu.
     
    43:58
    Přesilovkovou kombinaci důraznou střelou zakončil Vandas. K jeho smůle ale míček mířil těsně vedle pravé tyče děčínské branky.
     
    43:47
    Zrovna tak usilovně se o vyrovnání snaží i domácí hokejbalisté, kteří útoční bez gólmana v brance.
     
    43:06
    Děčín v posledních minutách zařadil na vyšší otáčky a masivně útočí na litoměřickou branku. Žádná z křižných střel ale neletí nikterak přesně a Zimanzl je tak může jen zpovzdálí sledovat.
     
    42:57
    Dnešní utkání sleduje 17 diváků.
     
    42:47
    Oddechový čas pro domácí.
     
    42:19
    Nepříliš důrazně nahodil Jaroslav Vandas míček na děčínskou branku. Výsledkem celé situace je tak děčínský vzdorovýpad na druhou stranu.
     
    40:26
    Rychle pronikající David Rubeš nejdříve našel částečné zbrždění v Milanu Dvořákovi, načež ho definitivně tělem od míčku odstavil Eduard Haken a domácí se v klidu mohli přesunout na druhou stranu.
     
    39:26
    Milan Dvořák se marně snažil v rohu hřiště zastavit Jakuba Hovorku. Po chvilce se ale Killers stejně k míčku dostali a zpoza branky rozehráli. Míček ale zaletěl příliš daleko, načež i domácí museli rychle přeběhnout uhájit svůj předbrankový prostor.
     
    37:51
    Jan Zimanzl úspěšně zastavil míček k němu letící z mezikruží. Následně jej stejným směrem, avšak obloučkem poslal do volného prostoru, ve snaze najít s ním některého ze svých spoluhráčů. Ve svém počínání ale příliš úspěšný nebyl, neboť míček zastavil Jaroslav Pašek.
     
    37:10
    Početní vyrovnání stále udrželo litoměřické hráče u míčku. Killers se ale museli vrátit k vlastní brance, kde se sehrávali k další útočné výpravě.
     
    37:05
    Hosté v plném počtu.
     
    36:29
    Killers pokračují ve své kombinaci po vnějším obvodu útočného pásma. Do zakončení z těsné blízkosti se dostal Jakub Patrák. Jeho střelu z pravé hranice brankoviště ale Celner s elegancí lapil.
     
    35:33
    David Rubeš se pokusil vyběhnout z litoměřického útočného sevření, krátce za středovou čarou ho ale k zemi srazil Sýkora, díky čemuž pokračovali Killers ve svém náporu na Celnera.
     
    35:05
    Vyloučení v týmu HBC Bazzy Děčín (Martin Kotlár – 2 min., držení protihráče).
     
    35:05
    Po vyrovnání početních sil se ještě více usídlili domácí na dostřel Celnerovy svatyně. Tu se navíc z těsné blízkosti snaží překonat.
     
    34:25
    Domácí v plném počtu.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 4. Vandas (Sýkora), 25. Krejza (Grus) – 2. T.Rubeš, 12. Beránek (Drnec, Hovorka), 15. T.Rubeš (Michajiličenko, Beránek)


    SHC Killers Litoměřice: Zimanzl – Gazsi, Vandas, Ježek (A), Sýkora, Rechtorik, Patrák, Dvořák, Smolík (C), Haken E., Haken J., Grus, Mach.
    HBC Bazzy Děčín: Celner (Velhám) – Beránek, Drnec, Duda, Hadiš (C), Hovorka, Klement, Kotlár, Michajiličenko, Novák J., Novák M., Pašek, Rubeš D., Rubeš T., Zíval, Barčák

    Rozhodčí: Beránek, Loskot

    Diváci: 17
    thejrc.org