Toronto – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Florida – Boston 3:7 (kon.) | Carolina – Minnesota 5:1 (kon.)
Montreal – Buffalo 7:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:0 (kon.) | St. Louis – Tampa 4:3 (kon.)
Dallas – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Vegas – Detroit 2:3 (po pr.) | Vancouver – Calgary 1:3 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 4:3 (1:0 po s.n.) | Washington – Philadelphia 3:1 (kon.) | NY Islanders – Arizona 2:0 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:2 (0:1, 3:1, 1:0)
Piráti Chomutov
Neděle 24.03.2019, 15:30 • ZS I.Hlinky Litvínov • Play-out extraligy • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:26 Jan STREJČEK - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A domácí se v závěru třetího dějství dostávají do dvoubrankového vedení. Svoboda poslal puk na pravý kruh, kde byl připraven JAN STREJČEK a jeho střela pak skončila u pravé tyče z pohledu Štěpána Lukeše – 4:2. Asistence: Přemysl Svoboda.
    28:03 Dan BARTOŠ - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A během chvilky se domácí prosazují znovu a strhávají vedení poprvé na svou stranu. DAN BARTOŠ nabral rychlost ve středním pásmu, sjel si na levý kruh a poté svou svižnou střelou prostřelil Lukeše mezi jeho betony – 3:2. Asistence: David Jindra a Jakub Viedemann.
    26:12 Josef JÍCHA - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A prakticky hned z dalšího útoku Verva maže svou ztrátu a je vyrovnáno. Havelka poslal puk JOSEFU JÍCHOVI, jenž střelou pod horní tyč hostující branky nedal Lukešovi šanci – 2:2. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Martin Havelka.
    25:35 David JINDRA - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pěkná akce při signalizovaném vyloučení a domácí snižují na rozdíl jediné branky. Bartoš si ze středního pásma nabruslil na pravý kruh, puk poté bekhendem poslal nalevo, kde si najížděl DAVID JINDRA a ten střelou z první překonal Lukeše kolem jeho pravé ruky – 1:2. Asistence: Dan Bartoš a Jakub Viedemann.
    21:23 Adam RAŠKA - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    21:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned v úvodu druhého dějství navyšují hosté své vedení. A znovu u toho byl ADAM RAŠKA, jenž se trefuje dnes podruhé a je zatím jediným střelcem zápasu. Ten si sjel na pravý kruh a odtud pak svižnou střelou poslal puk ke vzdálenější tyči – 0:2. Asistence: Martin Šťovíček a Denis Zeman.
    19:06 Adam RAŠKA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní už svůj tlak před brankou Litvínova hosté přetavili v úvodní branku. Jakub Šuráň od modré čáry vyslal puk do předbrankového prostoru, kde ho za záda Martina Pejsara sklepl šikovnou tečí ADAM RAŠKA – 0:1. Asistence: Jakub Šuráň a Martin Šťovíček.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 26. Jindra (Bartoš, Viedemann), 27. Jícha (M. Havelka), 29. Bartoš (Jindra, Viedemann), 59. Strejček (Svoboda) – 20. Raška I (Šuráň, Šťovíček), 22. Raška I (Šťovíček, D. Zeman)


    HC VERVA Litvínov: Pejsar (Janus) – Viedemann, L. Doudera, Baláž, Strejček, Háva, Březák – Stehlík, M. Havelka, Drašar – Helt, Svoboda, Myšák (C) – Jindra, Jurčík (A), M. Hanzl – Jícha, Berka, Bartoš.
    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Peters) – Beneš, Blaha, Váchal, D. Zeman, Seemann, Štochl, Šuráň – Koblasa (C), Chlouba (A), Ouřada – Ma. Svoboda, Raška I, Gut – Koblížek, Chlán, Koláček – Šťovíček, Pech, J. Svoboda.

    Rozhodčí: Bejček, Veselý – Ganger, Špringl

    Diváci: 3 075
    bahis siteleri