Plzeň – Mountfield HK 1:5 (kon.) | Liberec – Kladno 8:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
8:4 (4:0, 2:2, 2:2) Stav série: 1:0
Rytíři Kladno
Neděle 24.03.2019, 12:30 • Svijanská aréna • Play-off ELIOD extraligy dorostu sk. "A" • Semifinále
Partner:
     
    57:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    V protiútoku hostů snižuje z pravého kruhu JIŘÍ TICHÁČEK! Asistence: Viktor Procházka.
     
    55:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí využívají svoji přesilovku a přidávají svůj osmý gól v zápase! V předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval LUKA VODLAN a připisuje si svoji druhou trefu. Asistence: Martin Böhm, Jakub Masař.
     
    51:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho a hosté vrací úder! Po nahrávce Samuela Chrenka se přesně trefuje kapitán kladenských Rytířů JIŘÍ TICHÁČEK. Asistence: Samuel Chrenka.
     
    50:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po závaru před brankou Suka Tygři míří na střídačku s dalším gólem! Autorem sedmé branky je LUKA VODLAN, který jako jediný našel skulinku v hostující svatyni, kam puk dorazil. Asistence: David Putz.
     
    31:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    ADAM BAREŠ si udržel puk na holi i přes dva obránce a překvapil Lukáše France bekhendem do levého dolního rohu. Bez asistence.
     
    25:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři v protiútoku opět proměňují. Tadeáš Tůma nahrál volnému JAKUBU ŠEDIVÉMU, který se trefuje přímou střelou do šibenice. Asistence: Tadeáš Tůma.
     
    21:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    JAKUB HUJER navyšuje své gólové konto! Tygři se z první branky dokázali oklepat a skvělá spolupráce Tomáše Trundy a Mikuláše Jenčovského přinesla závěrečnou akci JAKUBA HUJERA, který se trefil za Sukova záda. Asistence: Tomáš Trunda, Mikuláš Jenčovský.
     
    20:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak tohle nikdo nečekal! Hned po úvodním buly se LUKÁŠ SÝKORA dostal těsně k modré čáře a zkusil vypálit. Nejednalo se o tak nebezpečnou střelu, ale liberecký Franc nebyl na toto vůbec připraven a kotouč projel mezi jeho ramenem a hrudí. Asistence: Matyáš Šapovaliv.
     
    17:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři dlouho terorizovali kladenskou obranu, až z toho opět skórují! Po přihrávkách u modré čáry nakonec pálil prudkou střelou Martin Böhm, kterou dokázal tečoval u brankoviště TOMÁŠ TRUNDA. Asistence: Martin Böhm.
     
    15:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    JAKUB HUJER dovršil hattrick! Po zahájení útoku Jakubem Šedivým se kotouče ujal Tomáš Trunda, který přihrál na rozjetého JAKUBA HUJERA. Ten se dokázal prokličkovat přes dva obránce a dostal se až ke Gabriškovi, kde pohotově zakončil střelou zblízka do levého horního rohu za brankářovy betony. Asistence: Tomáš Trunda.
     
    13:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši zvyšují! Mikuláš Jenčovský přichystal výbornou nahrávku na JAKUBA HUJERA, který střílel z levého kruhu a dokázal překvapit hostujícího Gabrišku. Asistence: Mikuláš Jenčovský.
     
    04:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme tu první gól! Z dálky vystřelil Tomáš Trunda, Grabrička kotouč vyrazil svými betony přímo k JAKUBU HUJEROVI, jenž zakončil bekhendem přímo za brankářova záda. Asistence: Tomáš Trunda.

    Kateřina Hamplová

    Branky a nahrávky: 5. Hujer (Trunda), 14. Hujer (Jenčovský), 16. Hujer (Trunda), 18. Trunda (Böhm), 22. Hujer (Jenčovský, Trunda), 26. Šedivý (Tůma), 51. Vodlan (Putz), 56. Vodlan (Böhm, Masař) – 21. Sýkora (Šapovaliv), 32. Bareš, 52. Ticháček (Chrenka), 58. Ticháček (Procházka)


    Bílí Tygři Liberec: Franc (Vopravil) – Böhm, Duschka, Hladík (A), Šedivý (C), Meisel, Dvořák, Tůma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan, Trunda, Jenčovský, Plos, Masař, Polák, Rossmy (A), Gajda.
    Rytíři Kladno: Gabriška (Suk) – Alscher, Havel, Koštoval, Sýkora, Ticháček (C) – Kouba, Bareš P., Procházka, Sojka (A), Hrabík, Šilhavý, Bareš A., Nedvěd, Adam, Šapovaliv, Ullrych (A), Chrenka.

    Rozhodčí: Battěk – Axman, Ovsík
    Liberec 2 0 Kladno
    #1 Neděle 24.03.2019 • 12:30
    Liberec - Kladno 8:4
    #2 Úterý 26.03.2019 • 16:10
    Kladno - Liberec 3:4 po s.n. (0:3)
    thejrc.org