Mountfield HK – Plzeň 3:1 (kon.) | Kladno – Liberec 3:4 (0:3 po s.n.)
konec
Mountfield HK
3:1 (0:1, 1:0, 2:0) Stav série: 2:0
HC Škoda Plzeň
Úterý 26.03.2019, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Play-off ELIOD extraligy dorostu sk. "A" • Semifinále
Partner:
     
    55:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Čepice na led, MATYÁŠ BUDINA završuje hattrick! Jestli Plzeň prohraje, budou za to moci nezvládnuté přesilovky. Podruhé v utkání totiž indiáni inkasují při vlastní výhodě. Tentokrát poslal puk na Budinu Juraj Slafkovský a hradecký sniper třetím gólem posílá svůj tým do důležitého dvougólového vedení! Asistence: Juraj Slafkovský.
     
    40:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z výhody je nevýhoda! Hradečtí pláchli v oslabení ve dvou na jediného obránce. Budina přihrál Benešovi, jenž byl v těžké pozici a nezakončil. Jenže se neukvapil, vrátil puk zpátky MATYÁŠI BUDINOVI, který svým druhým gólem posílá Lvy do vedení 2:1. Asistence: Matěj Beneš, Matěj Havlíček.
     
    26:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield HK srovnává na 1:1! MATYÁŠ BUDINA nejprve využil klopýtnutí hostujícího obránce a jel sám na bránu. Při zakončení byl seknut a mohl si užít reparát bez toho, aniž by ho někdo atakoval, při trestném střílení. To provedl mazácky a po kličce se trefil nad beton Bočana. Bez asistence.
     
    17:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení 1:0! Necelé tři minuty před první sirénou zapomněla hradecká obrana na JAKUBA ŠILERA, který byl sám před Tichým a udělal to skvěle. Naznačil kličku doleva, pak se vrátil a zasunul puk do poloprázdné brány. Asistence: Marcel Marcel, Dominik Soukup.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 27. Budina, 41. Budina (Beneš, Havlíček), 56. Budina (Slafkovský) – 18. Šiler (Marcel, D. Soukup)


    Mountfield HK: Tichý (Žalčík) – Táborský, Boukal, Havlíček (C), Řehák, Pelda, Jerman, Pinkas – Giesl, Gaspar, Budina, Pajer, Jirků, Beneš, Novotný, Souček, Slafkovský, Brožek, Marha. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Škoda Plzeň: Bočan (Vondraš) – Hodinář, Kanta, Jánský, Plecitý, Špaček, Páník (C), Houdek – Hauser, D. Soukup, Korčák, Dvořák, Marcel, Dáňa, M. Soukup, Holý, Václavík, Šiler, Kupčo. Trenér: Petr Vojan.

    Rozhodčí: Horáček – Kreuzer, Polonyi
    Mountfield HK 2 0 Plzeň
    #1 Neděle 24.03.2019 • 12:00
    Plzeň - Mountfield HK 1:5
    #2 Úterý 26.03.2019 • 16:00
    Mountfield HK - Plzeň 3:1
    thejrc.org