Washington – Carolina 4:1 (kon.) | Columbus – NY Islanders 4:0 (kon.) | Montreal – Florida 6:1 (kon.)
Ottawa – Buffalo 4:0 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 8:4 (kon.) | Vancouver – Anaheim 4:5 (kon.)
Arizona – Chicago 1:0 (kon.)
konec
Washington Capitals
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
Carolina Hurricanes
Středa 27.03.2019, 00:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:33 Nicklas BÄCKSTRÖM - 4:1
     
    57:33
    Washington právě vstřelil branku!
    Žádné drama se konat nebude! Carlson vybojoval puk pro Ovečkina. Ten měl čas na přihrávku NICKLASI BÄCKSTRÖMOVI a švédský útočník ze středního pásma jednoduše trefil prázdnou branku. Asistence: Alexandr Ovečkin, John Carlson.
    51:16 John CARLSON - 3:1
     
    51:16
    Washington právě vstřelil branku!
    O osudu zápasu začíná být rozhodnuto! JOHN CARLSON předal puk na modrou Orlovovi a sjel si do křídelního prostoru, kam mu ruský obránce naservíroval střílenou přihrávku určenou na teč. Tou domácí hvězda nedala Mrázkovi žádnou šanci a zvýšila na 3:1. Parádní nacvičená akce mezi dvěma obránci! Asistence: Dmitrij Orlov, Jevgenij Kuzněcov.
    44:31 Alexandr OVEČKIN - 2:1
     
    44:31
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals se vrací do vedení! Kuzněcov ve středním pásmu přihrál k pravému hrazení na Wilsona, který vrátil puk přesně na osu ALEXANDRU OVEČKINOVI. Ten bez váhání vypálil golfákem a kotouč proletěl vedle zaklekávajícího Mrázka až do sítě. Asistence: Tom Wilson, Jevgenij Kuzněcov.
    35:38 Dougie HAMILTON - 1:1
     
    35:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes v ponechané výhodě vyrovnávají na 1:1! Justin Williams k sobě nalákal dva protihráče a z pravého kruhu přihrál za sebe na DOUGIEHO HAMILTONA, jehož projektil od modré čáry prosvištěl až k pravé tyči nereagujícího Holtbyho. Asistence: Justin Williams, Nino Niederreiter.
    16:29 T. J. Oshie - 1:0
     
    16:29
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí se v sedmnácté minutě dostávají do vedení! Hagelin na pravé straně předal puk Kuzněcovovi, který z úrovně koncové čáry bekhendem přihrál napříč brankovištěm T. J. OSHIEMU a ten přesně zakončil k bližší tyči, kam se Mrázek neměl šanci přesunout. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Carl Hagelin.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 17. Oshie (Kuzněcov, Hagelin), 45. Ovečkin (T. Wilson, Kuzněcov), 52. Carlson (Orlov, Kuzněcov), 58. Bäckström (Ovečkin, Carlson) – 36. D. Hamilton (Williams, Niederreiter)


    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Carlson, Djoos, Niskanen, Orlov, Jensen, Orpik (A) – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Oshie, Kuzněcov, Hagelin – Connolly, Eller, J. Vrána – Boyd, Dowd, Burakovsky.
    Carolina Hurricanes: Mrázek (McElhinney) – D. Hamilton, Slavin, Faulk (A), Pesce, T. van Riemsdyk, de Haan – Williams (C), Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, J. Staal (A), Svečnikov – Martinook, Wallmark, Ferland – B. McGinn, McKegg, Mäenalanen.

    Rozhodčí: Rank, Pollock – Pancich, Nowak

    Diváci: 18 506
    thejrc.org