Kometa Brno – Havířov 5:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (1:2, 3:0, 1:0) Stav série: 2:1
AZ Havířov
Středa 27.03.2019, 17:00 • DRFG arena • Play-off ELIOD extraligy dorostu sk. "B" • Semifinále
Partner:
     
    57:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brnu se povedlo dostat puk do středního pásma. Havířov během přesilové hry odvolal brankáře, čehož využil TOMÁŠ VYROUBAL, který se ze středního pásma nemýlil. Bez asistence.
     
    37:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa ubránila oslabení a hned se vrhla do útoku. Díky chybě hostující obrany se ke kotouči dostal ALEX SEVER, který prostřelil Nowaka nad lapačkou. Bez asistence.
     
    33:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají dvojnásobnou přesilovku! STANISLAV SVOZIL přejel modrou čáru a vypálil puk po ledě, který projel mezi betony až do sítě Havířova. Asistence: Patrik Fajmon.
     
    27:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácím se vyplatil tlak z posledních minut a vyrovnávají stav utkání. Stanislav Svozil nahodil puk do útočného pásma, dojel si pro něj za branku, kterou objel a poslal puk na levou tyč, kde se povedlo IVO SEDLÁČKOVI rychle zamést puk za Nowaka. Asistence: Stanislav Svozil.
     
    06:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Brnu se povedlo vyhodit kotouč z obraného pásma a přežít dvojnásobné oslabení, jenže Havířov se rychle vrátil před Bizoně. Vojkůvka adresoval kotouč JAKUBU URBANČÍKOVI, jenž z vrcholu levého kruhu propálil domácího brankáře mezi tělem a rukou. Asistence: Marek Vojkůvka, Ondřej Becher.
     
    03:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hráči Havířova velice rychle odpovídají na první branku Brna, Martin Pavlačka si objel Bizoňovu branku a poslal puk na hůl JANA MOŠKOŘE, který měl před brankou chvíli prostoru a překonal domácího brankáře. Asistence: Martin Pavlačka.
     
    03:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa začíná utkání lépe než včera a dostává se do vedení. Slezané se již vydávali do útoku, ale puk se dostal k Jakubu Brabencovi, který našel před brankou osamoceného IVA SEDLÁČKA, jenž si puk přehodil na bekhend a zakončil za položeného Nowaka. Asistence: Jakub Brabenec, Tomáš Vyroubal.

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 4. Sedláček (Brabenec, Vyroubal), 28. Sedláček (Svozil), 34. Svozil (Fajmon), 38. Sever, 58. Vyroubal – 4. Moškoř (Pavlačka), 7. Urbančík (Vojkůvka, Becher)


    HC Kometa Brno: Bizoň (7. Schnattinger) – Řehák, Běhůnek, Ublricht, Fajmon, Němec, Prčík, Svozil – Brabenec, Kos, Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Linka, Harmim, Mišiak, Vyroubal.
    AZ Havířov: Nowak (Zlatnický) – Wlodara, Bílek, Dobeš, Kremnický, Kubíček, Puzoň – Mikula, Žák, Pavlačka, Moškoř, Makovec, Kolat, Becher, Urbančík Vojkůvka, Szturc.

    Rozhodčí: Kopeček – Polák, Rampír
    Kometa Brno 2 1 Havířov
    #1 Neděle 24.03.2019 • 12:15
    Havířov - Kometa Brno 2:3 po prodl.
    #2 Úterý 26.03.2019 • 17:15
    Kometa Brno - Havířov 3:6
    #3 Středa 27.03.2019 • 17:00
    Kometa Brno - Havířov 5:2
    ocianews.com