Sokolov – Vrchlabí 3:4 (1:3 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 5:7 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:7 (1:3, 0:2, 4:2) Stav série: 0:3
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Čtvrtek 28.03.2019, 18:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4 000) • Play-off 2. ligy, skupina Východ • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak nakonec ještě jedna kosmetická úprava ve skóre! Přesně se sirénou, která posílá Moravské Budějovice do superfinále, se domácí prosazují. Poté, co se domácí vymanili díky Lubošovi Voříškovi z rohu pásma, došlo ke střele od modré v podání Tomáše Semráda, kterou protečoval před kasou za Dominika Groha MIROSLAV TŘETINA. Asistence: Tomáš Semrád a Luboš Voříšek.
     
    58:52
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Teď už si troufám říci, že je definitivně rozhodnuto. Za brankou se sešlo hned několik hráčů a z velkého chumlu nakonec došťouchal puk do prázdné klece PETR KRUTIŠ, kterému vybojoval kotouč David Horký. Střelec, který dnešní gólový účet otevřel, jej tedy také uzavírá. Asistence: David Horký.
     
    56:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři zmírňují nepovedené představení a zapalují hostům obranná lýtka. Miroslav Třetina vyharál vhazování na Patrika Přidala, který přistrčil touš za sebe. Na modré čáře vyťal políček KRYŠTOF KULHÁNEK, který propálil vše co mu stálo v cestě! Asistence: Patrik Přidal a Miroslav Třetina.
     
    49:44
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Ačkoliv se zdálo, že by se družstvo z Kotliny mohlo nadechnout k náporu, tak přišla fatální chyba v obraně, která zase trochu dává vale nadějím na prodloužení sezóny. Na svůj mladý věk jinak výtečně hrající Dominik Vacík přišel při objezdu branky o kotouč, který dokázal ROMAN MIKEŠ z bezprostřední blízkosti dostat za záda klekajícího Davida Marka. Bez asistence.
     
    43:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A že by? Bruslaři využívají početní převahu a rázem je to jen o dvě branky. S povážením na aktuální herní čas si nedokážu odhadnout, co bude následovat. Luboš Voříšek našel vybídkou od modré čáry před brankou Miroslava Třetinu, který byl zablokován, ale puk zůstal volný a do sítě jej nakonec dostal TOMÁŠ SEMRÁD, který dokázal ve zmatku před Dominikem Grohem zvednout puk nad jeho výstroj! Asistence: Miroslav Třetina a Luboš Voříšek.
     
    40:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vlétli do závěrečného dějství hladověji a podruhé se prosazují! Rychlé zavezení puku a následná kombinace po ose Jakub Matušík – David Vala se dostala až k LUBOŠOVI VOŘÍŠKOVI, který z dobré pozice před brankovištěm zavěsil puk za marně se natahujícího Dominika Groha! Asistence: David Vala a Jakub Matušík.
     
    23:04
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Čerstvý muž mezi tyčemi se ani nestihl pořádně rozkoukat a už loví kotouč ze své sítě! Marcel Juráň zachytil možná ještě tečovaný výhoz zpoza branky, bezprostředně poté nabil na kruh zcela volnému ALEŠI HEINRICHOVI, který parádní dělovkou pod horní tyč nedal Davidu Markovi šanci na zásah! Asistence: Marcel Juráň.
     
    22:11
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Nechci být zbytečně velkým prognostikem, ale troufám si říci, že hosté se přibližují k úspěšnému výsledku. Moravské Budějovice si vypracovaly první příležitost, kterou dokázaly hned využít. Marcel Juráň po Ferdově vysunutí našel rozjetého JAKUBA ČEJKU, který bez milosti umístil puk mezi betony, které nestihl Čeněk Novák sklapnout. Pro něj je to dnes konečná a odjíždí na střídačku. Asistence: Marcel Juráň a Radim Ferda.
     
    16:44
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Jen co se domácí začali nadechovat k náporu, tak se hosté vrací do dvoubrankového náskoku! Jakub Čejka nejprve na Čeňka Nováka nevyzrál, když maskovaný muž bruslařů jeho střelu vykopl před sebe. Následně se havlíčkobrodským nepovedlo vyvézt kotouč. Toho se chopil Ladislav Pospíchal, který našel přesnou kolmicí na brankoviště najíždějícího ROMANA MIKEŠE, který z první utemoval puk pod horní tyč Novákovy branky. Domácí gólman byl při svém přesunu bezmocný. Takhle by domácí rozhodně bránit neměli, pokud chtějí hrát ještě o postup. Asistence: Ladislav Pospíchal.
     
    14:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jakoby si hráči domácího celku četli v našem onlajnu a snižují! Havlíčkobrodští se vydali na zteč. Jejich útok dva na jednoho sice nevyšel dle představ. Sražený puk nahozený Lubošem Voříškem se ale povaloval na brankovišti, kde se o něj pralo hned několik hráčů. Největší důraz ukázal DAVID MICHÁLEK, který dokázal hrací předmět prostrčit pod dezorientovaným Dominikem Grohem, který si ho následně trochu nešťastně do sítě! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    12:01
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Moravské Budějovice využívají přesilovou hru! Žihadla předvedla urputný nápor a po několika nepovedených či zblokovaných střelách vyslal Ladislav Rytnauer geniální přihrávku na vrchol mezikruží, odkud vyslal bombu DANIEL KABELKA. Ač se Čeněk Novák snažil, seč mu síly stačily, na přesný políček pod horní tyč nedosáhl. Nutno dodat, že měl poměrně dosti zakrytý výhled. Asistence: Ladislav Rytnauer a David Horký.
     
    00:35
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je ostrý start v podání hostujícího celku! Domácí tým sice uspěl na úvodním vhazování, ale prvního nahození do pásma mu nevyšlo. Roman Kadela se zmocnil kotouče, který se nadvakrát dostal přes modrou čáru. V útočné třetině pak vystřelil z pravého kruhu David Horký. Jeho dělovka minula klec, avšak odrazila se od zadního mantinelu k PETRU KRUTIŠOVI, který bleskovou dorážkou nad výstroj přesouvajícího se Čeňka Nováka zaznamenal dvanáctý gól v rámci derby mezi bruslaři a žihadly! Asistence: David Horký a Ladislav Rytnauer.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Michálek, 41. Voříšek (Vala, Matušík), 44. Semrád (Třetina, Voříšek), 57. Kulhánek (Přidal, Třetina), 60. Třetina (Semrád, Voříšek) – 1. Krutiš (Horký, Rytnauer), 13. Kabelka (Rytnauer, Horký), 17. Mikeš (Pospíchal), 23. Čejka (Juráň, Ferda), 24. Heinrich (Juráň), 50. Mikeš, 59. Krutiš (Horký)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (23. Marek) – Dudycha, Kulhánek, Šmíd, Nepokoj, Semrád, Vacík, Vala – Kuchta, Ludvík, Michálek, Voříšek (A), Chlubna, Přidal, Beneš, Třetina (C), Milfait (A), Kozlík, Cachnín, Tecl, Matušík.
    Trenér: Cachnín st.

    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Groh (Vacek) – Trnka, Pelikán, R. Kadela, M. Furch, Peroutka (C), Kabelka, Kliment, Pospíchal – Matějka, Lupač, P. Bulín, Juráň, Horký, Mlynář, Mikeš (A), Rytnauer (A), Čejka, Ferda, Heinrich, Krutiš.
    Trenér: Žák.

    Rozhodčí: Pilný, Veinfurter – Axman, Bohuněk

    Diváci: 1 345
    Havlíčkův Brod 0 3 Mor. Budějovice
    #1 Neděle 24.03.2019 • 17:00
    Havlíčkův Brod - Mor. Budějovice 3:6
    #2 Úterý 26.03.2019 • 18:00
    Mor. Budějovice - Havlíčkův Brod 4:1
    #3 Čtvrtek 28.03.2019 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Mor. Budějovice 5:7
    ocianews.com