Buffalo – Detroit 4:5 (po pr.) | Carolina – Washington 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 6:2 (kon.)
Ottawa – Florida 2:5 (kon.) | Winnipeg – NY Islanders 4:5 (kon.) | Edmonton – Dallas 2:3 (1:2 po s.n.)
Vancouver – Los Angeles 3:2 (1:0 po s.n.) | San Jose – Chicago 4:5 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
Florida Panthers
Pátek 29.03.2019, 00:40 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Jonathan HUBERDEAU - 2:5
     
    59:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Za brankou Ottawy se podařilo hostům vybojovat puk, JONATHAN HUBERDEAU se mezi kruhy dočkal přihrávky a puk poslal do prázdné branky! Asistence: Jevgenij Dadonov.
    58:32 Dryden HUNT - 2:4
     
    58:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Nepřesná přihrávka na střed byla zblokována, k puku se dostal DRYDEN HUNT a tomu se přes celé kluziště podařilo vsítit branku. Bez asistence.
    43:01 Brady TKACHUK - 2:3
     
    43:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Moc nechybělo, aby Ottawa svůj rychlý útok nevyužila a Gibbons ztratil puk. Po projetí mezi kruhy a při pádu po kličce však dokázal ještě hokejkou posunout puk zpět na střed k najíždějícím u BRADYMU TKACHUKOVI, který klepnutím do puku z bekhendu přehodil Luonga. Asistence: Brian Gibbons, Thomas Chabot.
    26:31 Jonathan HUBERDEAU - 1:3
     
    26:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Krásnou akci hostů dokázal ke třetímu gólu Panterů využít JONATHAN HUBERDEAU. Ten dostal přihrávku od levého mantinelu, kam si sjel Barkov a rychlou kličkou na střed objel brankáře Nilssona. Bez problémů poté doklepl puk do prázdné branky. Asistence: Aleksander Barkov, Jevgenij Dadonov.
    22:35 Troy BROUWER - 1:2
     
    22:35
    Florida právě vstřelila branku!
    TROY BROUWER výtečně clonil před brankářem Nilssonem, a i když přes něho střela spoluhráče neprošla, rychle se útočník Floridy zorientoval, otočil a puk dostal do domácí branky. Asistence: Riley Sheahan, Dryden Hunt.
    12:59 Colin WHITE - 1:1
     
    12:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Pěknou akcí se COLIN WHITE prosmýkl až za obranu a v souboji jeden na jednoho s Luongem dokázal střelou pod horní tyčku obhodit hostujícího brankáře. Asistence: Brian Gibbons, Anthony Duclair.
    00:30 Jevgenij DADONOV - 0:1
     
    00:30
    Florida právě vstřelila branku!
    To je začátek zápasu jako hrom. Po pouhých 30 sekundách se hosté prosadili střelou zpoza kruhů, která propadla brankáři Nilssonovi pod rukou až do branky a to díky teči JEVGENIJE DADONOVA. Tomu se podařilo zasáhnout střelu vyslanou Barkovem. Asistence: Aleksander Barkov, Keith Yandle.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 13. White (Gibbons, Duclair), 44. B. Tkachuk (Gibbons, Chabot) – 1. Dadonov (Barkov, Yandle), 23. Brouwer (Sheahan, Hunt), 27. Huberdeau (Barkov, Dadonov), 59. Hunt, 60. Huberdeau (Dadonov)


    Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – DeMelo, Chabot, Ceci, Wolanin, Jaroš, Borowiecki – Veronneau, Pageau, B. Tkachuk – Bödker, Tierney, Duclair – B. Ryan, White, Balcers – Pääjärvi, O. Lindberg, Gibbons.
    Florida Panthers: Luongo (Montembeault) – Ekblad, Yandle, Weegar, Brown, Keeper, Pysyk – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Hawryluk, Trocheck, Hoffman – Vatrano, Sheahan, Hunt – Brouwer, J. McGinn, Borgström.

    Rozhodčí: Dunning, Joannette – Barton, Nansen

    Diváci: 14230
    ocianews.com