Florida – Washington 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 1:2 (kon.)
Ottawa – Tampa 2:5 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:2 (1:0 po s.n.) | Chicago – Winnipeg 3:4 (po pr.)
Vegas – Edmonton 3:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 2:7 (kon.)
konec
New York Islanders
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Úterý 02.04.2019, 01:08 • NYCB Live/Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:55 Jordan EBERLE - 1:2
     
    54:55
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované využívají početní výhodu a jsou zpátky ve hře o body! Střelecký pokus od modré čáry zastavil na hranici brankoviště Brock Nelson, jenž zadovkou našel na levém kruhu JORDANA EBERLEHO, jehož pokus po ledě proletěl pod brankářem za brankovou čáru. Asistence: Brock Nelson a Devon Toews.
    43:50 John TAVARES - 0:2
     
    43:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Branka, která je odměněna pískotem, jelikož ji zaznamenal bývalý kapitán Islanders! Špatnou přihrávku zachytil na modré čáře Mitchell Marner, který sjel na vrchol kruhu, kde puk přenechal za sebou. Ve druhé vlně byl najetý JOHN TAVARES, jenž střelou nad brankářovým ramenem trefil přesně bližší šibenice. Pro hostujícího útočníka je to šestačtyřicátý zásah v této sezóně. Asistence: Mitchell Marner.
    22:17 Calle ROSÉN - 0:1
     
    22:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    První start v letošní sezóně znamená pro CALLEA ROSÉNA premiérovou branku v NHL! Švédský obránce nahodil černou gumu na branku, která k překvapení všech skončila za brankovou čárou. Robin Lehner se pod maskou musí červenat, jelikož mu kotouč proletěl kolem lapačky. Asistence: Connor Brown a Nazem Kadri.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 55. Eberle (B. Nelson, D. Toews) – 23. C. Rosén (Co. Brown, Kadri), 44. Tavares (Marner)


    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Boychuk, Leddy, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Eberle, Barzal, Lee (C) – Dal Colle, B. Nelson, Jo. Bailey (A) – Kühnhackl, Komarov, Beauvillier – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Muzzin, Dermott, C. Rosén – Marner (A), Tavares, Hyman – W. Nylander (C), Matthews, Kapanen – Co. Brown, Kadri, Marleau – Ennis, F. Gauthier, Moore.

    Rozhodčí: Pochmara, St. Pierre – Shewchyk, Murray

    Diváci: 13 917
    thejrc.org