Buffalo – Nashville 2:3 (kon.) | Columbus – Boston 2:6 (kon.) | Montreal – Tampa 4:2 (kon.)
Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Toronto – Carolina 1:4 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:1 (kon.)
Dallas – Philadelphia 6:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 6:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 1:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 4:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Nashville Predators
Středa 03.04.2019, 01:08 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:32 Ryan JOHANSEN - 2:3
     
    46:32
    Nashville právě vstřelil branku!
    Role se tak trochu obrátily a tak, jak dosáhli na vyrovnávací branku hráči Buffala, tak se podařilo vrátit do vedení Nashvillu. RYAN JOHANSEN se na levé straně brankoviště dostal k odraženému puku od zadního mantinelu a bekhendovým zakončením poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Viktor Arvidsson, Roman Josi.
    39:55 Jeff SKINNER - 2:2
     
    39:55
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tomu se říká gól do šatny! Dělovka od modré, kterou vyslal Montour, proletěla kolem pravé tyče jen na zadní mantinel. Od něho se však puk odrazil k levé straně brankoviště, kde číhal osamocený JEFF SKINNER, který i přes rybičku Rinneho dorazil puk do odkryté klece. Asistence: Brandon Montour, Evan Rodrigues.
    20:44 P. K. Subban - 1:2
     
    20:44
    Nashville právě vstřelil branku!
    Parádní individuální akce P.K. SUBBANA, který ve středním pásmu vybojoval puk, zmocnil se ho u mantinelu a vyrazil směrem k Huttonovi. Po najetí do pravého kruhu prudce vypálil na vzdálenější tyčku a prostřelil domácího brankáře. Bez asistence.
    16:04 Kyle OKPOSO - 1:1
     
    16:04
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácím se podařilo vyhrát vhazování v útočném pásmu. Ristolainen od modré trefil Rodriguese, který sice tečoval puk jen do Rinneho betonu, ale před brankovištěm byl dobře postavený KYLE OKPOSO, jenž dorazil puk do sítě a srovnal na 1:1. Asistence: Evan Rodrigues, Rasmus Ristolainen.
    08:49 Craig SMITH - 0:1
     
    08:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    P.K. Subban střílel zpoza kruhů a trefil zvednutou hokejku točícího se CRAIGA SMITHA před brankovištěm, který usměrnil, i když s velkým štěstím, puk do protipohybu Huttona. Asistence: P.K. Subban, Kyle Turris.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 17. Okposo (Rodrigues, Ristolainen), 40. Skinner (Montour, Rodrigues) – 9. C. Smith (P. K. Subban, Turris), 21. P. K. Subban, 47. Johansen (Arvidsson, Josi)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen, Dahlin, Montour, McCabe, C. Nelson, Pilut – S. Reinhart, Eichel, Olofsson – A. Nylander, Mittelstadt, Sheary – Okposo, Rodrigues, Skinner – Pominville, Jo. Larsson, S. Wilson.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis, Josi, P. K. Subban, Ekholm, Fabbro, Hamhuis – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – C. Smith, Turris, Mikael Granlund – Watson, Bonino, Sissons – Simmonds, Järnkrok, B. Boyle.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Morton – Marquis, Alphonso

    Diváci: 16569
    thejrc.org