Buffalo – Nashville 2:3 (kon.) | Columbus – Boston 2:6 (kon.) | Montreal – Tampa 4:2 (kon.)
Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Toronto – Carolina 1:4 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:1 (kon.)
Dallas – Philadelphia 6:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 6:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 1:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 4:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Carolina Hurricanes
Středa 03.04.2019, 01:35 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Dougie HAMILTON - 1:4
     
    59:12
    Carolina právě vstřelila branku!
    Vhazovalo se tak ve středním pásmu, hosté vyhráli buly a DOUGIE HAMILTON okamžitou střelou poslal puk do prázdné branky. Tento gól už byl podle pravidel a je to tak 1:4. Asistence: Teuvo Teräväinen.
    49:36 Jordan STAAL - 1:3
     
    49:36
    Carolina právě vstřelila branku!
    Teď už ale Sparks inkasoval a je to 1:3. Hosté se dokázali udržet v útočném pásmu, Niederreiter přihrál do druhé vlny na JORDANA STAALA a ten z mezikruží zamířil k tyči. Sparks se po jeho švihu natahoval marně. Asistence: Nino Niederreiter.
    30:55 John TAVARES - 1:2
     
    30:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    I Toronto se dočkalo rychlého využití přesilové hry a je sníženo. Po vyhraném buly zachytil JOHN TAVARES nahození od modré čáry a na dva pokusy překonal vleže zasahujícího Mrázka – 1:2. Asistence: Nazem Kadri, Morgan Rielly.
    22:13 Dougie HAMILTON - 0:2
     
    22:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovka byla bleskově využitá a je to 2:0. Po buly hosté rozjeli svižnou kombinaci a i když se puk odrazil za branku, tak DOUGIE HAMILTON jej zvládl odrazem od Sparksovy nohy dostat za brankovou čáru. Asistence: Micheal Ferland, Jordan Staal.
    18:03 Justin WILLIAMS - 0:1
     
    18:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení. Po buly se puk odrazil do rohu, kde do něj plácl JUSTIN WILLIAMS a s notnou dávkou štěstí překonal Sparkse tím, že jej trefil do brusle, od které se puk odrazil za brankovou čáru. Své v akci sehrál i obránce Marinčin, přes kterémho neměl gólman domácích ideální výhled a také toto nahození lehce tečoval. Bez asistence.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 31. Tavares (Kadri, Rielly) – 19. Williams, 23. D. Hamilton (Ferland, J. Staal), 50. J. Staal (Niederreiter), 60. D. Hamilton (T. Teräväinen)


    Toronto Maple Leafs: Sparks (Andersen) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Dermott, Marinčin, C. Rosén – Marner, Tavares (A), Hyman – Kapanen, Matthews, W. Nylander – Co. Brown, Kadri, Marleau (A) – Moore, F. Gauthier, Ennis.
    Carolina Hurricanes: Mrázek (McElhinney) – D. Hamilton, Slavin, Faulk (A), Pesce, T. van Riemsdyk, H. Fleury – Williams (C), Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, J. Staal (A), Ferland – Martinook, Wallmark, Svečnikov – B. McGinn, McKegg, Foegele.

    Rozhodčí: Sutherland, Hebert – Daisy, Cherrey

    Diváci: 19 097
    thejrc.org