Buffalo – Nashville 2:3 (kon.) | Columbus – Boston 2:6 (kon.) | Montreal – Tampa 4:2 (kon.)
Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Toronto – Carolina 1:4 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:1 (kon.)
Dallas – Philadelphia 6:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 6:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 1:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 4:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Carolina Hurricanes
Středa 03.04.2019, 01:35 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Dougie HAMILTON - 1:4
     
    59:12
    Carolina právě vstřelila branku!
    Vhazovalo se tak ve středním pásmu, hosté vyhráli buly a DOUGIE HAMILTON okamžitou střelou poslal puk do prázdné branky. Tento gól už byl podle pravidel a je to tak 1:4. Asistence: Teuvo Teräväinen.
    59:11 McGinnův gól, který nakonec neplatil
    59:11 Opravdu těsný McGinnův ofsajd
     
    59:11
    Puk vybojoval Aho, sám jej poslal směrem k prázdné brance, kde si navíc nabruslil McGinn a doklepl jej za brankovou čáru. Trenér Toronta si ale vzal challenge, nechal zkontrolovat video a měl pravdu. Gólu předcházelo opravdu těsné postavení mimo hru střelce. Stav tedy zůstává 1:3.
     
    57:25
    Sparks je na střídačce, začala power-play Toronta!
    49:36 Jordan STAAL - 1:3
     
    49:36
    Carolina právě vstřelila branku!
    Teď už ale Sparks inkasoval a je to 1:3. Hosté se dokázali udržet v útočném pásmu, Niederreiter přihrál do druhé vlny na JORDANA STAALA a ten z mezikruží zamířil k tyči. Sparks se po jeho švihu natahoval marně. Asistence: Nino Niederreiter.
    46:41 Mrázek vychytal Nylandera, předvedl pohotový zákrok lapačkou
     
    46:41
    Obrovská šance Toronta na srovnání. Kadri našel najetého Nylandera, ten byl sám před Mrázkem, jenže ten vytáhl pohotový zákrok lapačkou a šanci domácích zmařil!
     
    38:37
    Vylučuje se na obou stranách, za potyčku u střídačky Toronta dostali dvě minuty za hrubost domácí Frédérik Gauthier a hostující Justin Faulk.
    30:55 John TAVARES - 1:2
     
    30:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    I Toronto se dočkalo rychlého využití přesilové hry a je sníženo. Po vyhraném buly zachytil JOHN TAVARES nahození od modré čáry a na dva pokusy překonal vleže zasahujícího Mrázka – 1:2. Asistence: Nazem Kadri, Morgan Rielly.
     
    30:49
    Toronto si zahraje přesilovku, na trestnou lavici totiž míří Nino Niederreiter s dvouminutovým trestem za podrážení.
    22:13 Dougie HAMILTON - 0:2
     
    22:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovka byla bleskově využitá a je to 2:0. Po buly hosté rozjeli svižnou kombinaci a i když se puk odrazil za branku, tak DOUGIE HAMILTON jej zvládl odrazem od Sparksovy nohy dostat za brankovou čáru. Asistence: Micheal Ferland, Jordan Staal.
     
    22:05
    Už se pískalo a s dvouminutovým trestem za nedovolené bránění míří na trestnou lavici Martin Marinčin.
     
    18:50
    Přesilovka pro Toronto, hosté se provinili hrou v šesti lidech. Dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě odsedí Micheal Ferland.
    18:03 Justin WILLIAMS - 0:1
     
    18:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení. Po buly se puk odrazil do rohu, kde do něj plácl JUSTIN WILLIAMS a s notnou dávkou štěstí překonal Sparkse tím, že jej trefil do brusle, od které se puk odrazil za brankovou čáru. Své v akci sehrál i obránce Marinčin, přes kterémho neměl gólman domácích ideální výhled a také toto nahození lehce tečoval. Bez asistence.
    15:01 Nylanderův gól nakonec neplatil pro jeho těsné postavení mimo hru
     
    15:01
    Po bleskovém přechodu do útoku se přes Aha dostali do přečíslení dvou na jednoho, Matthews přihrál na najíždějícího Williama Nylandera, který pohotovou střelou překonal Mrázka. Hosté si ale vzali challenge, když reklamovali postavení mimo hru při útoku a měli pravdu! Gól tak neplatil, je to stále 0:0.
     
    09:21
    Přesilovka pro domácí. Marleau byl při svém zakončení před Mrázkem faulován a dvě minuty za hákování dostal Haydn Fleury.
     
    08:33
    Lucas Wallmark byl centimetry od vedoucího gólu pro Carolinu. Dostal přihrávku k tyčce, rychle si zpracoval a mířil nad ležícího gólmana, jenže pouze trefil Sparksovo břevno!
     
    05:43
    Je tu první vyloučení utkání, dvě minuty za krosček dostal domácí John Tavares, hostující Dougie Hamilton zase za přehrávání.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 31. Tavares (Kadri, Rielly) – 19. Williams, 23. D. Hamilton (Ferland, J. Staal), 50. J. Staal (Niederreiter), 60. D. Hamilton (T. Teräväinen)


    Toronto Maple Leafs: Sparks (Andersen) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Dermott, Marinčin, C. Rosén – Marner, Tavares (A), Hyman – Kapanen, Matthews, W. Nylander – Co. Brown, Kadri, Marleau (A) – Moore, F. Gauthier, Ennis.
    Carolina Hurricanes: Mrázek (McElhinney) – D. Hamilton, Slavin, Faulk (A), Pesce, T. van Riemsdyk, H. Fleury – Williams (C), Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, J. Staal (A), Ferland – Martinook, Wallmark, Svečnikov – B. McGinn, McKegg, Foegele.

    Rozhodčí: Sutherland, Hebert – Daisy, Cherrey

    Diváci: 19 097
    bahis siteleri