Buffalo – Nashville 2:3 (kon.) | Columbus – Boston 2:6 (kon.) | Montreal – Tampa 4:2 (kon.)
Detroit – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Toronto – Carolina 1:4 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 5:1 (kon.)
Dallas – Philadelphia 6:2 (kon.) | Colorado – Edmonton 6:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 1:3 (kon.)
Vancouver – San Jose 4:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Los Angeles Kings
Středa 03.04.2019, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:15 Drew DOUGHTY - 1:3
     
    59:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Oliver Ekman-Larsson posílal kotouč napříč středním pásmem, přihrávku ale vystihl DREW DOUGHTY a střelou z dálky neomylně trefil nikým nehlídanou branku. Bez asistence.
    43:29 Trevor LEWIS - 1:2
     
    43:29
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Dvojitá pohroma pro Coyotes, kteří inkasují gól na 1:2 a navíc se musí modlit za zraněného brankáře Kuempera! Oesterle s Connautonem za brankou neustáli napadání a přišli o kotouč, který Clifford posunul na TREVORA LEWISE. Ten bekhendem zavěsil k bližší tyči a poté nešťastným způsobem prostrčil hokejku přes mřížku masky Kuempera, jenž zřejmě dostal ránu do oka. Asistence: Kyle Clifford.
    39:59 Kyle CLIFFORD - 1:1
     
    39:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Velké štěstí pro hosty, kteří pouhou desetinu před koncem druhé třetiny vyrovnávají na 1:1! Toffoli se zastavil před levým kruhem a přes Archibalda vystřelil. Letící kotouč mezi Demersem a Dvorakem ještě tečoval KYLE CLIFFORD a nechytatelně ho poslal k levé tyči Darcyho Kuempera. Asistence: Tyler Toffoli, Adrian Kempe.
    36:06 Brad RICHARDSON - 1:0
     
    36:06
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí v sedmatřicáté minutě odčarovali kouzlo Jacka Campbella a ujali se zaslouženého vedení! Martinez zády brance ztratil puk na obranné modré čáře. Nechal ho rozjetému Hinostrozovi, který zprava přihrál do mezikruží BRADU RICHARDSONOVI a ten střelou o pravou tyč dostal kotouč do sítě. Asistence: Vinnie Hinostroza.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 37. Richardson (Hinostroza) – 40. Clifford (Toffoli, Kempe), 44. Lewis (Clifford), 60. Doughty


    Arizona Coyotes: Kuemper (44. Pickard) – Demers, Ekman-Larsson (C), Goligoski, Hjalmarsson (A), Oesterle, Connauton – Hinostroza, Richardson, Grabner – Keller, Stepan (A), Pánik – Garland, Cousins, Galchenyuk – J. Archibald, Dvorak, Crouse.
    Los Angeles Kings: J. Campbell (Quick) – Doughty (A), Forbort, Roy, Martinez, LaDue, Phaneuf – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – Toffoli, Kempe, Grundström – Lewis, J. Carter (A), Clifford – Kovalčuk, Amadio, Wagner.

    Rozhodčí: Rank, McCauley – Nagy, Pancich

    Diváci: 14 657
    thejrc.org