Sevilla – Alavés 2:0 (kon.) | Leganés – Valladolid 1:0 (kon.) | Real Sociedad – Real Betis 2:1 (kon.)
konec
Sevilla FC
2:0 (1:0)
Deportivo Alavés
Čtvrtek 04.04.2019, 19:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:18. (21:23:57)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Sevilly, která svého soupeře porazila poměrem 2:0. Druhé dějství připomínalo spíše agresivní pojetí hry, sledovali jsme totiž celou řadu nedovolených zákroků, přičemž hlavní sudí tasil jednu kartu za druhou. Sevilla i tak měla více ze hry, avšak dlouhou dobu jsme žádnou vyloženou šanci neviděli. Deportivo se snažilo s nepříznivým výsledkem něco udělat, avšak místo vyrovnání podruhé inkasovalo, o což se tentokráte postaral Sarabia.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Zdá se, že dnešní utkání už žádnou další branku nenabídne. Do konce zápasu totiž nezbývá moc času, míč se nachází na polovině hřiště.
     
    90+3
    Soriano rozehrával balón po zemi do strany, přičemž se Escudero nikam zbytečně nehnal. Místo toho přihrával na vedle stojícího Kjaera.
     
    90+2
    Sevilla zahrávala ještě jeden rohový kop, na který se pokoušel naskočit obránce Carrico. Jeho hlavička směřovala vedle, Pacheco nezasahoval.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Guidettimu se podařilo odcentrovat k zadní tyči, kde měl dobrou pozici na zakončení Jony. Jeho hlavička o zem nakonec doskákala vedle brankové konstrukce.
     
    86
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Franco Vázquez, přichází Quincy Promes.
     
    85
    Na opačné straně to Navas zkoušel přihrávkou do malého vápna, avšak do dráhy letu míče se postavil Laguardia, který odrazil balón za brankovou čáru.
     
    84
    Wakaso se včas vrátil na vlastní polovinu, kde se mu podařilo zastavit výpad soupeře. Následovala prudká kolmice, kterou dokázal přečíst Carrico.
     
    83
    Ani v tomto případě se hosté daleko s míčem nedostali, obrannou povinnost si totiž splnil Escudero, který čistým způsobem obral Brašance o balón.
     
    82
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Munir, přichází André Silva.
     
    81
    Tohle bude pro Alavés už hodně složitá mise, hosté totiž budou muset dotahovat dvoubrankové manko. Do konce zápasu nezbývá už moc času.
    80. Pablo SARABIA - 2:0
     
    80
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Po delší době přišla vyložená šance, která končí druhou brankou! Deportivo chybovalo u půlící čáry, soupeř posléze rozjel velice nebezpečný protiútok, který nakonec přinesl přihrávku do volného prostoru, kde číhal PABLO SARABIA. Přízemní rána k bližší tyči slavila úspěch, Sevilla vede o dvě branky.
     
    80
    Martín to nyní nevyřešil zrovna nejlépe, jeho přihrávka totiž měla směřovat na Brašanace, který míč nezastihl na hřišti. Soriano tak bude vykopávat.
     
    79
    Vzápětí to centrem do pokutového území zkoušel Jony, který našel pouze nohu protihráče. Na opačné straně se o to podobné pokoušel aktivní Sarabia.

    David Suchý

    Branky: 41. Mesa (Sarabia), 80. Sarabia (Ben Yedder)

    Karty:   39. Navas (SEV), 45+1. Gonalons (SEV), 54. Mesa (SEV) – 46. Wakaso (DAL), 60. Pina (DAL), 67. Bastón (DAL), 70. Navarro (DAL)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:18.
    Sevilla FC: Soriano – Navas (C), Carriço, Kjaer, Escudero – Sarabia, Mesa (73. Rog), Gonalons, F. Vázquez (86. Promes) – Ben Yedder, Munir (82. André Silva).
    Náhradníci: Díaz Sánchez – Amadou, Sergi Gómez, Gil, André Silva, Rog, Promes.

    Deportivo Alavés: Pacheco (C) – Martín, Navarro, Laguardia, R. Duarte – Inuj (67. Twumasi), Pina (75. Brašanac), Wakaso, Jony – Bastón, Calleri (75. Guidetti).
    Náhradníci: Sivera – Brašanac, Ely, Guidetti, Rolán, Twumasi, Vigaray.

    Rozhodčí: Martínez – Alonso, Noval
    bahis siteleri