NY Rangers – Ottawa 1:4 (kon.) | Chicago – St. Louis 4:3 (1:0 po s.n.) | Anaheim – Calgary 3:1 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
3:4 (1:1, 0:2, 2:0 - 0:1) Stav série: 0:1
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 04.04.2019, 18:30 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • Play-off DHL extraligy juniorů • Finále
Partner:
     
    To je ode mne z tohoto utkání vše, přeji vám příjemný zbytek večera a budu se na vás těšit příště. Do té doby – na počtenou! (21:00:42)
     
    V Holešovicích je hotovo, Oceláři vítězí 4:3 po prodloužení, a k mistrovskému titulu už jim tak chybí jen jeden jediný krůček! Sparta bude v sobotu odvracet mečbol a ve Werk areně to rozhodně nebude mít jednoduché.
     
    Konec zápasu.
     
    66:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, nápor Ocelářů graduje rozhodující brankou! Obrana Sparty se teď sesypala jako domeček z karet a kotouč za položeného Škorpíka dopravil JAKUB MICHÁLEK – 3:4! Asistence: Matouš Čmiel.
     
    66:22
    Marek Havránek chtěl rozhodnout prudkou ranou z prostoru pro vhazování, jeho střela ale orazítkovala jen mantinel za spaťanskou klecí. Domácí jsou pod tlakem.
     
    65:05
    Hostující hráč byl jedním z protihráčů doslova přišpendlen na mantinel, vylučovat se ale k podivu třinecké střídačky nebude. Hraje se dál.
     
    64:20
    Klodnerova rána zaplula do náručí připraveného hostujícího gólmana, pět minut a čtyřicet sekund před koncem prodloužení se tak opět přerušuje.
     
    63:50
    Ofsajd Sparty nyní rozhodčí posoudili jako úmyslný, vhazovat se tak bude před brankou Jana Škorpíka. V nastavení mají zatím převahu domácí hráči.
     
    62:48
    Na jednoho z hostujících hráčů zívala prázdná branka, na štěstí pro domácí ale pouze promáchl! O vítězi mohlo být rozhodnuto!
     
    61:56
    Daniel Poizl pálil z mezikruží, gólman Třince odpověděl zákrokem ramenem. Na kotouč se snad poprvé v prodloužení dostávají hosté.
     
    61:15
    Sparťané rotují kolem třinecké klece, Malík musí mít oči na stopkách. Soupeř jeho pozornost v prodloužení vyzkoušel zatím jen dvakrát.
     
    60:36
    Domácí se usadili před Malíkem a rozjeli opatrnou kombinaci, která zatím ve střelecký pokus nevyvrcholila. Bránící trojice hostujících hráčů se stáhla k bráně.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Sparta měla po většinu třetí dvacetiminutovky na ledě jasnou převahu, díky které se jí podařilo smazat dvougólový náskok hostujícího celku. Otočit stav utkání už ale nezvládla, a to hlavně díky výbornému Nicku Malíkovi. Za stavu 3:3 se tak bude prodlužovat.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:22
    Adam Raška (TRI) v tu nejhorší možnou chvíli oslabuje svůj výběr menším trestem za podrážení, ke kterému si připisuje ještě desetiminutový "osobák".
     
    58:31
    Hladonik se dostal ke kotouči a rychle jej nahrál Krčovi, jehož ránu zastavila až ochranná síť nad Škorpíkovou klecí. Hra se nyní drží před domácí brankou.
     
    57:47
    Sparťané si berou oddechový čas, po jehož vypršení se bude vhazovat po levé straně jejich brankoviště. Dvě minuty a třináct sekund do konce třetí části.
     
    57:43
    Pomalu ale jistě směřujeme do závěrečných dvou minut základní hrací doby. Zatím vše nasvědčuje tomu, že ještě uvidíme prodloužení.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 11. Vitouch (Kropáček, Gajdoš), 46. Rousek (Kropáček, Čech), 51. Havlín (Kropáček, Gajdoš) – 18. Krč (Čmiel), 22. Peterek (Krzak), 26. Peterek (Raška), 67. Michálek (Čmiel)


    HC Sparta Praha: Škorpík (Mičán) – Klodner, Poizl, Bláha, Pika (A), Havlín, Prchal, Gajdoš – Prymula, Dani, Schwamberger (C), Rousek, Slavíček, Pšenička, Konečný, Kropáček, Arnošt, Čech (A), Vitouch.
    HC Oceláři Třinec: Malík (15. – 17. Švehlák) – Krzak, Chovaniak, Šulák, Adámek (C), Michálek (A), Homola – Havránek (A), Krč, Tomanek, Pastor, Geidl, Peterek, Raška, Hladoník, Čmiel, Plandor, Matěj, Macháček.

    Rozhodčí: Hribik, Úlehla – Kis, Špringl.

    Diváci: 2 473
    Sparta 0 2 Třinec
    #1 Čtvrtek 04.04.2019 • 18:30
    Sparta - Třinec 3:4 po prodl.
    #2 Sobota 06.04.2019 • 14:00
    Třinec - Sparta 5:3
    bahis siteleri