Toronto – Tampa 1:3 (kon.) | Florida – NY Islanders 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Montreal 2:1 (kon.)
Carolina – New Jersey 3:1 (kon.) | Buffalo – Ottawa 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 4:1 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 7:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 0:3 (kon.)
Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Edmonton – San Jose 2:3 (kon.) | Vegas – Arizona 1:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
Florida Panthers
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)
New York Islanders
Pátek 05.04.2019, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Floridou Panthers a New York Islanders. Zápas startuje hodinu po půlnoci.
     
    New York Islanders

    Islanders si už předem zajistili postup do letošních bojů o Stanley Cup. Celek z New Yorku odehrál osmdesát zápasů, ve kterých posbíral devadesát devět bodů a patří mu pátá pozice Východní konference. V Metropolitní divizi jsou Islanders druzí za Washingtonem. V posledním utkání doma prohráli 1:2 s Torontem.
     
    Florida Panthers

    Naopak domácí Florida do letošního play-off jistě nepostoupí a Pantery tak čekají poslední dva zápasy v letošním ročníku NHL. Celek z jihu USA vybojoval jen osmdesát čtyři bodů a patří mu desátá pozice Východní konference. Z posledních pěti domácích zápasů dokázala Florida zvítězit hned čtyřikrát. Naposledy na svém ledě porazila 5:3 Washington.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu v letošním ročníku utkali dvakrát. V obou případech se z výhry radovala Florida.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel o několik minut později.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Florida sehraje dnešní duel v červeném, zatímco Islanders přivezli bílou sadu dresů.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní americká hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Florida uspěla na úvodním vhazování dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale nahození na levé křídlo bylo moc prudké.
     
    00:35
    Barzal nahodil kotouč do útočného pásma, ale domácí brankář vyjel za svou branku, kde si kotouč zastavil a vypomohl hráčům Floridy s rozehrávkou.
     
    00:48
    Islanders si zahrají první přesilovku. Jevgenij Dadonov dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    01:08
    Michael Matheson ujel ve vlastním oslabení po levém křídle do útočného pásma, jenže jeho přízemní pokus na přední tyč hostující brankář viděl.
     
    01:35
    Až nyní se Islanders usadili v útočném pásmu, jenže po rychlé kombinaci na levé straně útočného pásma o kotouč znovu přišli.
     
    02:18
    Florida se musí bránit domácímu tlaku, jenže ze strany Islanders zatím nepřichází zakončení. Mladý brankář v brance Panthers nemusel zasahovat.
     
    02:48
    Domácí v plném počtu.
     
    03:10
    Cal Clutterbuck kouzlil s kotoučem v rohu útočného pásma, ale hned tři obránci v červeném k němu rychle přistoupili a nenechali jej rozehrát.
     
    03:35
    Samuel Montembeault nejprve neudržel v lapačce nahození od modré čáry, ale poté se dokázal v brankovišti bleskově roztáhnout a vyzrál na dorážku!
     
    04:04
    Až nyní se po delší době usadila v útočném pásmu domácí Florida. Hostující brankář Greiss raději podržel nahození z ostrého úhlu v lapačce.
     
    04:22
    Další zakončení hráče v dresu Panthers dokázal obětavý obránce Nick Leddy přizvednout svou hokejkou do ochranné sítě. Vhazuje se před Greissem.
     
    05:03
    Mike Hoffman zavezl kotouč do útočného pásma, jenže obránce Islanders přečetl jeho přihrávku na pravou stranu a špičkou hole puk vypíchl.
     
    05:35
    Ani jeden z týmů se nyní nemůže usadit v útočném pásmu. Hra se kvůli nepovedeným nahození přesouvá z jedné strany hrací plochy na druhou.
     
    06:10
    Domácí brankář znovu raději vyjel za svou branku a zastavil prudké nahození po mantinelu. Nikdo v bílém dresu rozehrávku Panterů neatakuje.
     
    06:29
    Barkov dojel prudkou přihrávku do útočného pásma, ale nedokázal obejít vracejícího se obránce Islanders, který následnou střelu srazil mimo branku.
     
    07:10
    Nick Leddy dojel za vlastní brankou odražený kotouč, bez problémů se s ním otočil a vyvezl jej do středního pásma. Jeho průnik zastavil Jayce Hawryluk.
     
    07:34
    Další útočnou akci Floridy zastavuje přihrávka rukou. Dosavadní průběh utkání je zatím hodně rozkouskovaný. Ani jeden z týmů se nemůže dostat do tlaku.
     
    08:00
    Hoffman dostal přihrávku na modrou čáru a snažil se kotouč vrátit zadovkou rozjetému spoluhráči. Obrana Islanders jeho úmysl přečetla a odehrála kotouč do bezpečí.
     
    08:26
    Ryan Pulock projel do útočného pásma, kde krásným obloukem objel domácí branku, následně přihrál na modrou čáru, ale Thomas Hickey příklepem minul.
     
    09:10
    Thomas Hickey dostal přihrávku na modrou čáru, odkud ihned zakončil příklepem, jenže jeho dělovka prolétla vysoko nad břevnem branky Floridy.
     
    09:25
    Znovu se hra přerušuje. Po jednom z mnoha soubojů u mantinelu se kotouč odrazil na střídačku domácího mužstva. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    10:10
    Jordan Eberle dostal přihrávku do útočného pásma, ale důrazný Aaron Ekblad jej svým tělem vytlačil až k mantinelu, kde získal puk pro Panthers.
     
    10:35
    Scott Mayfield dostal nabito na modrou čáru a bez váhání zakončil příklepem. Jeho dělovka švihem prolétla jen těsně vedle domácí klece.
     
    11:10
    Colton Sceviour nabral rychlost ve středním pásmu, prosvištěl přes modrou čáru a zakončil zápěstím. Jeho svižnou střelu udržel Greiss mezi betony.
     
    11:22
    Brock Nelson se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči a ve velké rychlosti pohotově zakončil. Domácí brankář si stačil pohlídal mezírku mezi betonem a tyčí.
     
    12:10
    Florida je v posledních minutách o něco aktivnějším týmem. Panthers se opět usadili v útočném pásmu, ale nikdo v červeném nedokázal zakončit.
     
    12:42
    Jonathan Huberdeau dostal dobrou přihrávku do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend, ale zápěstím trefil jen nohu prvního obránce.
     
    13:10
    Ekblad dostal dobrou přihrávku na modrou čáru, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho dělovka jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    13:35
    Dryden Hunt se v útočném pásmu natahoval po odraženém kotouči, ale nedokázal se s pukem otočit podle svých představ a jeho následnou přihrávku obrana přečetla.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    14:00
    Devon Toews obdržel skvělou přihrávku na modrou čáru a bez váhání zakončil. Samuel Montembeault měl čistý výhled a s klidem ukryl puk do lapačky.
     
    14:28
    MacKenzie Weegar měl v rohu obranného pásma velké problémy se stabilitou. Ještě před svým pádem však dokázal kotouč vyhodit do středního pásma.
     
    15:10
    Vincent Trocheck se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči a ihned založil útočnou akci Floridy. Nikdo v červeném si na jeho pobídku nenajel.
     
    15:41
    Samuel Montembeault vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození po mantinelu. Domácí brankář následně rozehrál na pravou stranu ledové plochy.
     
    16:10
    Barkov v obranném pásmu vypíchl prudkou přihrávku na modrou čáru a pomohl svým spoluhráčům s vystřídáním. Islanders se nyní tlačí do útoku.
     
    16:41
    Matt Martin napadal rozehrávku Panthers v obranném pásmu Floridy. Domácí zadáci to však sehráli hodně zkušeně a odehráli puk do středního pásma.
     
    17:10
    Nick Leddy od modré čáry nahodil kotouč za branku Floridy, kde se o něj svedla obrovská bitva. Islanders puk získali a nadále si drží útočné pásmo.
     
    17:35
    Na druhé straně musel Leddy předvést své defenzivní schopnosti. Důrazný zadák Islanders přitiskl soupeře na mantinel a odehrál puk do bezpečí.
     
    18:06
    Samuel Montembeault měl dobře zakrytý výhled, ale před dokázal vykopnout betonem dělovku od modré čáry. Islanders však drží třetinu.
     
    18:39
    Frank Vatrano dostal přihrávku do jízdy na pravou stranu útočného pásma, jenže zakončení bekhendem se mu nepodařilo a kotouč proskákal kolem branky.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:21
    Vincent Trocheck dostal fantastickou přihrávku na modrou čáru, odkud ihned vypálil příklepem, ale jeho tvrdá rána jen zaduněla o mantinel za brankou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali opravdu svižný hokej bez zábran.Islanders byli o něco aktivnějším týmem, ale domácí brankář zatím předvádí dobrý výkon a drží bezbrankový stav. Chvíli před koncem třetiny si tlak naopak vytvořila Florida, ale domácím střelcům zatím chybí přesnost.
     
    Střely na branku: 3 – 16
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování prostřední části. Krátce po vhazování se však kotouč odrazil mezi diváky na tribunu.
     
    20:38
    Cizikas dostal dobrou přihrávku do útočného pásma, udržel obránce na svých zádech, jenže z ostrého úhlu už nevymyslel přesnou přihrávku.
     
    21:05
    Samuel Montembeault trošičku zaváhal za brankou Floridy a mámel upadl. Mladý brankář Panthers své zaváhání napravil a pohotově rozehrál.
     
    21:21
    Poprvé po změně stran musel zasahovat také hostující brankář Greiss. Německý gólman si dal pozor na střelu od modré čáry a ukryl kotouč v lapačce.
     
    21:50
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hostující celek krátce po přestávce otevírá brankový účet dnešního utkání a dostává se do vedení! BROCK NELSON dostal krásnou přihrávku mezi kruhy a pohotovou střelou uklidil puk do sítě! Asistence: Michael Dal Colle, JoshBailey.
    21:50 Brock NELSON - 0:1
     
    22:10
    Domácí celek se ihned vydal vpřed s pokusem o bleskovou odpověď. Přízemní střelu z mezikruží však bez problémů zablokoval první obránce.
     
    22:38
    Anders Lee se dostal k odraženému puku a od modré čáry jej pohotově poslal směrem na branku Floridy. Jeho skákavá pobídka postrádala razanci.
     
    23:12
    Tom Kühnhackl se efektní kličkou zbavil domácího obránce, vybruslil si s kotoučem do střelecké pozice, ale zápěstím těsně minul branku!
     
    23:41
    Domácí brankář si musel dát pozor na další zmatky před vlastní brankou. Tentokrát dokázal kotouč odehrát do bezpečí svou hokejkou.
     
    24:05
    Barkov táhl přečíslení Floridy dvou hráčů proti jedinému obránci. Jeho přihrávka na levé křídlo však byla pomalá a obránce puk srazil do bezpečí.
     
    24:31
    Další útok Panthers zastavuje postavení mimo hru. Barkov byl při přechodu do útočného pásma netrpělivý a projel přes modrou čáru ještě před kotoučem.
     
    24:57
    Hosté budou hrát přesilovku. Weegar dostává dvě minuty za držení.
     
    25:10
    Florida zahájila další oslabení dobře. Domácí zadáci se dostali k odraženému kotouči a dokázali jej vyhodit přes všechny čáry za branku Islanders.
     
    25:38
    Islanders se museli ve vlastním oslabení bránit útočnému výpadu Floridy. Hostující hráči však rychle získali puk a mohou rozjet další přesilovkou akci.
     
    26:08
    Greiss musel znovu zasahovat. Německý brankář si tentokrát povyjel proti zakončení od modré čáry a prudkou střelu dokázal vykopnout betonem.
     
    26:57
    Domácí v plném počtu.
     
    27:08
    Florida sice uspěla na vhazování před vlastní brankou, ale hráčům v červeném se nepovedla rozehrávka. Kotouč končí na zakázaném uvolnění.
     
    27:28
    Vincent Trocheck projel do útočného pásma, kde se dobrou kličkou zbavil obránce, ale jeho pokus zápěstím našel Greiss v lapačce.
     
    28:10
    Cizikas bojoval o kotouč u mantinelu v útočném pásmu. Domácí zadáci přistoupili k soupeři hned ve dvou a nenechali jej přihrát za branku.
     
    28:32
    Jonathan Huberdeau se krásně otočil ve středním pásmu, jenže jeho zadovka skončila na hokejce prvního obránce v dresu Islanders.
     
    29:06
    Barkov si pomohl přihrávkou na pravé křídlo, nicméně domácím hráčům se dnes zkrátka nedaří při přechodu do útočného pásma.
     
    29:33
    Právě Barkov se dostal do zakončení z levé strany útočného pásma, jenže zkušený brankář Greiss neměl se slabou střelou žádný problém.
     
    30:08
    Anders Lee přihrál zadovkou Pulockovi, který ve velké rychlosti zakončil příklepem, nicméně jeho dělovku stačil obránce přizvednout nad branku.
     
    30:31
    Po dalším souboji ve středním pásmu se kotouč odrazil na střídačku Islanders. Po komerční přestávce se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    31:05
    Jonathan Huberdeau dostal přihrávku do útočného pásma, ale proti přesile obránců neměl sám šanci na úspěch a o kotouč bleskově přišel.
     
    31:32
    Mark Pysyk poslal nahození do útočného pásma, jenže nikdo v červeném dresu za jeho pobídkou nespěchal. Hráči Floridy raději zamířili střídat.
     
    32:10
    Adam Pelech se v rohu obranného pásma pustil do souboje se Sceviourem a bez problémů před ním dokázal odehrát puk do bezpečí.
     
    32:33
    Yandle střílel od modré čáry, nicméně jeho zakončení nemělo dobré parametry a brankář Islanders Greiss tentokrát vůbec nemusel zasahovat.
     
    32:54
    Florida si zahraje přesilovou hru. Thomas Hickey vyfasoval dvě minuty za hákování.
     
    33:06
    Jonathan Huberdeau dostal přihrávku do střelecké pozice na levou stranu útočného pásma, ale jeho ránu německý brankář Greiss s přehledem vyrazil.
     
    33:35
    Cal Clutterbuck málem vyhodil kotouč ven z obranného pásma, ale obětavý Jonathan Huberdeau jej ještě dokázal udržet na modré čáře.
     
    34:10
    Floridě se nedaří ani během přesilové hry. Jonathan Huberdeau byl při přechodu do útočného pásma příliš netrpělivý a projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    34:54
    Hosté v plném počtu.
     
    35:04
    Aaron Ekblad zakončil zápěstím od modré čáry. Po jeho zakončení se kotouč odrážel před branku Islanders, ale nikdo v červeném jej nedoklepl do sítě.
     
    35:28
    Islanders vyvezli kotouč na modrou čáru, odkud jej nahodili za branku Floridy a odjeli na střídačku. Domácí v posledních minutách získávají převahu.
     
    36:10
    Hosté si opět pomohli pouze vyhozením kotouče do středního pásma. Domácí Florida tak dostává další prostor k zaútočení středem.
     
    36:35
    Thomas Hickey získal kotouč na modré čáře, pomohl si zadovkou na Leddyho, který kotouč nahodil vpřed. Islanders se po delší době usadili v útočném pásmu.
     
    37:10
    Jordan Eberle poslal prudkou přihrávku před branku Panthers, ale jeden z obránců v červeném dresu kotouč špičkou hokejky přizvedl mimo ledovou plochu.
     
    37:24
    Colton Sceviour se hnal za nahozením do útočného pásma a dokonce za brankou Islanders napadal Greisse. Německý brankář těžkou situaci ustál.
     
    38:15
    Florida se opět usadila v útočném pásmu, jenže nikdo v červeném dresu se nedostal do zakončení. Obrana Islanders dnes hraje skvěle.
     
    38:41
    Barkov projel s kotoučem do útočného pásma, nahodil jej prudkým nástřelem před branku Islanders, ale vracející se Nick Leddy pobídku srazil.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:22
    Aaron Ekblad ještě kouzlil s kotoučem v útočném pásmu, jenže jeho klička byla příliš dlouhá. Domácí obránce už z ostrého úhlu nezakončil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách hry mohou být spokojenější hokejisté New York Islanders. Hráči v bílém se totiž dostali do vedení. Ve 22. minutě se dokázal prosadit Brock Nelson! Florida od té doby hrála aktivněji, ale stále nemůže najít recept na důraznou obranu Islanders. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 0:1.
     
    Střely na branku: 16 – 25
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Islanders uspěli na úvodním vhazování třetí části a ihned se vydali do útoku. Brock Nelson měl velké problémy s převzetím přihrávky a nechal se o puk připravit.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:41
    Domácí získali odražený kotouč, jenže ani hráčům Floridy se tentokrát nepodařilo rozjet kloudnou útočnou akci vedenou po pravém křídle.
     
    41:10
    Thomas Hickey dostal přihrávku na modrou čáru, odkud pohotově zakončil, ale domácí brankář jeho nebezpečný pokus dokázal vykopnout.
     
    41:34
    Proti další střele Islanders od modré čáře vystoupil jeden z domácích obránců a obětavým zákrokem přizvedl kotouč do ochranné sítě.
     
    42:10
    Scott Mayfield dostal přihrávku na modrou čáru, odkud kotouč pohotově nahodil před branku soupeře, ale nikdo v bílém jeho pobídku netečoval.
     
    42:35
    Vatrano dostal přihrávku na modrou čáru, odkud bez přemýšlení zakončil. Rána se mu ale svezla po hokejce a brankář Greiss měl snadnou práci.
     
    43:10
    Leo Komarov objel domácí branku, udělal oblouk z pravého kruhu a zakončil bekhendem. S jeho ránou však domácí brankář neměl problém.
     
    43:35
    Komarov dostal další pobídku do útočného pásma. Hostující útočník tentokrát střílel od levého mantinelu, ale jeho pokus k brance vůbec nedoputoval.
     
    44:10
    Cal Clutterbuck dostal fantastickou přihrávku mezi kruhy, odkud střílel v kleče, jenže jeho pokus dokázal obránce zastavit včasným zakleknutím!
     
    44:35
    Anders Lee si nyní splnil i své defenzivní povinnosti a odehrál kotouč mimo obranné pásmo. Florida se sice snaží útočit, ale hostující obrana hraje skvěle.
     
    44:50
    Bude se vylučovat! Mark Pysyk Mark Pysyk dostává dvě minuty za hákování.
     
    45:10
    Barzal poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, kde si kotouč zastavil Nick Leddy, ale obránce Panthers mu dokázal zabránit v zakončení.
     
    45:32
    Anthony Beauvillier se před brankou Floridy dostal k odraženému kotouči, pohotově zakončil bekhendem, ale jeho pokus o kousek minul branku!
     
    46:12
    Devon Toews si řekl o přihrávku na modrou čáru, jenže bránící kvarteto hráčů Floridy úmysl přečetlo a dokázalo odehrát kotouč do středního pásma.
     
    46:50
    Domácí v plném počtu.
     
    47:15
    Pysyk se dostal k odraženému kotouči a bez problémů jej poslal ven z obranného pásma. Floridě už moc času ke vstřelení vyrovnávací branky nezbývá.
     
    47:37
    Další útočnou akci Panterů zastavuje postavení mimo hru. Mike Hoffman byl tentokrát příliš rychlý a projel přes modrou čáru před kotoučem.
     
    48:10
    Colton Sceviour dostal přihrávku na modrou čáru, otočil se s kotoučem, ale už nedokázal nebezpečně zakončit. Jeho pokus byl hodně nepřesný.
     
    48:35
    Jordan Eberle si dal pozor za vlastní brankou. Hostující hráč nechyboval a efektní zadovkou navíc oslovil jednoho ze spoluhráčů v bílém dresu.
     
    49:05
    Nick Leddy zastavil nepovedenou rozehrávku soupeře, zpracoval si kotouč a bekhendem rozehrál přes celou obrannou třetinu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:36
    MacKenzie Weegar si zpracoval odražený puk na vlastní modré čáře, projel s kotoučem do útočného pásma, ale jeho akce neměla dlouhého trvání.
     
    50:05
    Pulock při pokusu o zakončení z modré čáry zlomil hokejku a poroučel se k ledu. Domácí celek následný protiútok nedokázal zužitkovat.
     
    50:18
    Jonathan Huberdeau se po levém křídle prosmýkl až do útočného pásma, odkud vyslal svižnou střelu zápěstím! Jeho pokus rozezvonil tyčku!
     
    51:44
    Florida si zahraje další přesilovku. Thomas Hickey dostává dvě minuty za podrážení.
     
    52:10
    Hosté vybojovali odražený kotouč a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry za branku Floridy.
     
    52:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Florida nakonec využívá přesilovou hru! JONATHAN HUBERDEAU dostal v přesilovce dlouhou přihrávku na modrou čáru, dostal se do úniku a prostřelil Greisse mezi betony! Asistence: Keith Yandle, Samuel Montembeault.
    52:45 Jonathan HUBERDEAU - 1:1
     
    53:00
    Celá hala najednou ožila a žene své oblíbence za vstřelením další branky. Uvidíme, zda se do konce základní hrací doby dokáže někdo prosadit.
     
    53:26
    Jordan Eberle dostal přihrávku na pravé křídlo, jenže neudržel stabilitu, upadl a zároveň přišel o kotouč. Florida může rozjet další útočnou akci.
     
    54:10
    Brock Nelson neustál souboj v útočném pásmu. Domácí hráči najednou hrají mnohem tvrději a nedarují soupeři ani metr ledu zadarmo.
     
    54:28
    Florida nyní pouze vyhodila kotouč vysokým obloukem do středního pásma. Ani jeden z týmů nechce v závěrečných minutách udělat chybu.
     
    55:10
    Huberdeau nahodil kotouč do rohu útočného pásma, kde jej vybojoval Barkov, jenže zadovka finského útočníka byla příliš prudká.
     
    55:31
    Michael Matheson se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde si kotouč přehodil na forhend, ale jeho ránu dokázal Greiss zastavit.
     
    56:05
    Mike Hoffman dostal krásnou přihrávku na pravou stranu útočného pásma, ale jeho pokus příklepem dokázal pozorný Greiss vykopnout.
     
    56:28
    Mark Pysyk si dal pozor na odražený kotouč za vlastní brankou a ihned rozjel další útočnou akci Floridy. Hráči Islanders jsou po obdržení branky hodně zaražení.
     
    57:06
    Ryan Pulock vystřelil od modré čáry. Jeho dělovka se po odrazu od mantinelu vrátila před domácí branku, ale nikdo v bílém puk do sítě nedoklepl.
     
    57:32
    Greiss musel znovu zasahovat. Německý brankář měl čistý výhled a střelu zápěstím od modré čáry bez problémů ukryl do lapačky.
     
    58:06
    Další útočnou akci Panterů zastavuje postavení mimo hru. Rozjetý Vincent Trocheck projel do útočného pásma chvíli před kotoučem.
     
    58:35
    Jordan Eberle se dostal k volnému kotouči a bez problémů rozjel další útočnou akci Islanders. Nikdo v bílém dresu jeho dobrý průnik nepodpořil.
     
    59:15
    Greiss vyjel ven z branky a odehrál kotouč hokejkou do bezpečí. Islanders mají čas na poslední útok základní hrací doby.
     
    59:42
    Anders Lee poslal prudkou přihrávku mezi kruhy, ale domácí Dadonov se stačil vrátit a zablokoval kotouč. Vypadá to, že uvidíme prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Základní hrací doba je u konce! Šedesát minut hokeje nám o vítězi dnešního duelu nerozhodlo. Sedm minut před koncem totiž dokázal v přesilové hře vyrovnat Jonathan Huberdeau! O vítězi tak rozhodne prodloužení nebo následné samostatné nájezdy.
     
    Střely na branku: 27 – 32
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Florida uspěla na úvodním vhazování prodloužení. Hoffman pohotově zakončil, ale Greiss jeho pokus dokázal vyrazit do rohu mantinelu.
     
    Dnešní utkání sleduje 13 775 diváků!
     
    60:42
    Ekblad projel z pozice obránce mezi kruhy, ale obránce Islanders jej nenechal zakončit zápěstím.
     
    61:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže jejich kombinace je hodně opatrná. Ani jeden z týmů nechce udělat chybu.
     
    61:38
    Barzal si vzal volný kotouč u mantinelu, vybruslil si s ním před branku, ale nenašel mezírku ve výstroji domácího brankáře.
     
    62:10
    Barzal si ještě prodloužil svůj pobyt na ledové ploše. Tentokrát však našel Eberleho, který ze skvělé pozice trefil beton domácího brankáře.
     
    62:37
    Ekblad dostal krásnou přihrávku mezi kruhy, ale hostující brankář Greiss jeho fantastickou střelu vykopl špičkou betonu!
     
    63:09
    Dadonov se hnal za volným kotoučem do středního pásma, ale vracející se obránce Islanders vyvinul velkou rychlost a vypíchl soupeři puk.
     
    63:45
    Barzal si s kotoučem nabruslil mezi kruhy, jenže nedostal prostor k zakončení. Obrana Floridy se teď koncentruje na pozornou obranu.
     
    64:12
    Anthony Beauvillier projel do útočného pásma, kde si přehodil kotouč na forhend, ale obětavý obránce se mu položil pod nohy a srazil střelu nad branku.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Je to jasné! Uvidíme nájezdy! V prodloužení jsme sice viděli jednu obrovskou šanci na obou stranách, ale brankáři obou celků dnes podávají parádní výkon.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jonathan Huberdeau se dostal příliš blízko k brankáři, kde už neměl prostor na blafák.
     
    1. série
    0:0
    Jordan Eberle zkoušel střelu zápěstím, ale vůbec netrefil branku.
     
    2. série
    0:0
    Domácí kapitán Barkov jel hodně pomalu, dostal se do ostrého úhlu, ze kterého netrefil branku.
     
    2. série
    0:0
    Mathew Barzal také zkoušel střelu zápěstím, ale ani on netrefil branku.
     
    3. série
    0:0
    Frank Vatrano zkoušel bekhendový blafák, ale Greiss jeho úmysl přečetl.
     
    3. série
    0:0
    Josh Bailey mohl rozhodnout, ale Samuel Montembeault jeho ránu zápěstím vyrazil.
     
    4. série
    0:0
    Trocheck zkoušel ránu nad lapačku, nicméně Greiss byl pozorný.
     
    4. série
    0:1
    Brock Nelson rozhýbal brankáře a poslal kotouč mezi jeho betony!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New York Islanders.
    Autorem vítězné branky je BROCK NELSON!
    Brock NELSON - 1:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Islanders nakonec zvládli samostatné nájezdy o něco lépe a odváží si z Floridy dva body za vítězství! Také v rostřelu kralovali oba brankáři, kteří vychytali elitní střelce svých soupeřů. Až ve čtvrté sérii dokázal rozhodnout Brock Nelson!
     
    Střely na branku: 30 – 36
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Brock Nelson (NYI) 1+0
    2. Thomas Greiss (NYI) 29 zákroků, 1 gól, 96,6%
    3. Samuel Montembeault (FLA) 1 asistence, 35 zákroků, 1 gól, 97,2%
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního duelu nezasáhl nikdo z českých a slovenských hokejistů.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:58:32)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 53. Huberdeau (Yandle, Montembeault) – 22. B. Nelson (Dal Colle, Jo. Bailey), rozh. náj. B. Nelson

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jonathan Huberdeau (FLA)
    0:0   Jordan Eberle (NYI)
    2. série:
    0:0   Aleksander Barkov (FLA)
    0:0   Mathew Barzal (NYI)
    3. série:
    0:0   Frank Vatrano (FLA)
    0:0   Josh Bailey (NYI)
    4. série:
    0:0   Vincent Trocheck (FLA)
    0:1   Brock Nelson (NYI)


    Florida Panthers: Montembeault (Luongo) – Ekblad, Matheson, Weegar, Yandle, Brown, Pysyk – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Hawryluk, Trocheck, Hoffman – Sceviour, Borgström, Vatrano – Brouwer, Sheahan, Hunt.
    New York Islanders: Greiss (Lehner) – Hickey, Leddy, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Eberle, Barzal, Lee – Dal Colle, B. Nelson, Jo. Bailey – Kühnhackl, Komarov, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Morton, Luxmore – Devorski, Daisy

    Diváci: 13 775
    ocianews.com