Toronto – Tampa 1:3 (kon.) | Florida – NY Islanders 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Montreal 2:1 (kon.)
Carolina – New Jersey 3:1 (kon.) | Buffalo – Ottawa 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 4:1 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 7:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 0:3 (kon.)
Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Edmonton – San Jose 2:3 (kon.) | Vegas – Arizona 1:4 (kon.)
konec
St. Louis Blues
7:3 (5:3, 1:0, 1:0)
Philadelphia Flyers
Pátek 05.04.2019, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:34 Alexander STEEN - 7:3
     
    50:34
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Skvělá individuální práce v podání ALEXANDERA STEENA – švédský útočník sebral kotouč v levém rohu, potáhl si ho před branku a bekhendem zavěsil přes překvapeného Harta. Asistence: Ivan Barbašev.
    33:06 Brayden SCHENN - 6:3
     
    33:06
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Dunnovo nahození z pravého kruhu bylo tečováno dvěma hostujícími obránci tak nešťastně, že puk skončil za dezorientovaným Hartem, odkud ho s klidem dorazil BRAYDEN SCHENN. Asistence: Vince Dunn, Vladimir Tarasenko.
    19:17 Claude GIROUX - 5:3
     
    19:17
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers se opět prosazují krátce po vhazování v útočné třetině. CLAUDE GIROUX zachytil kotouč na levém kruhu, s ničím se nerozpakoval a vymetl protější horní roh Binningtonovy svatyně. Asistence: Sean Couturier a James van Riemsdyk.
    09:41 David PERRON - 5:2
     
    09:41
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají i svou druhou přesilovou hru díky přesné střele DAVIDA PERRONA z pravého kruhu. Hartovi puk proletěl pod pravou rukou a mladý brankář také nevstupuje do zápasu ideálně. Asistence: Alex Pietrangelo a Vladimir Tarasenko.
    07:24 James van Riemsdyk - 4:2
     
    07:24
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A zase je vše jinak. Ihned po buly v útočném pásmu se před branku natlačil JAMES VAN RIEMSDYK a nadvakrát dostal puk za Jordana Binningtona. Bez asistence.
    06:58 Patrick MAROON - 4:1
     
    06:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to je začátek utkání! Za domácí odpovídá PATRICK MAROON po luxusní přihrávce od Bozaka, čímž si Blues berou zpět třígólový náskok. Asistence: Tyler Bozak a Robert Thomas.
    06:45 Oskar LINDBLOM - 3:1
     
    06:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté se ale také prosazují, Hartman našel zapomenutého OSKARA LINDBLOMA, který se před Binningtonem hezky vytočil a zasunul kotouč z ostrého úhlu do odkryté klece. Asistence: Ryan Hartman a Scott Laughton.
    05:33 Alexander STEEN - 3:0
     
    05:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ve vlastním oslabení ujela dvojice domácích, výbornou práci odvedl Sundqvist, když na sebe natáhl pozornost hned dvou hostujících hráčů a následně předložil doleva ALEXANDERU STEENOVI a ten už neměl se zakončením problém. Asistence: Oskar Sundqvist a Alex Pietrangelo.
    03:28 Ryan O'REILLY - 2:0
     
    03:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Na konci skvěle sehrané přesilovkové akce dokázal David Perron najít před brankou hokejku RYANA O'REILLYHO, jenž usměrnil puk za Elliota a domácí se rychle ujímají dvoubrankového vedení. Asistence: David Perron a Brayden Schenn.
    02:49 Ivan BARBAŠEV - 1:0
     
    02:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Steen objel branku a z otočky posílal puk před ni. Od Elliotovy hole puk vyletěl do vzduchu, pohotově ho ovšem sklepl IVAN BARBAŠEV, který otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Alexander Steen a Alex Pietrangelo.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 3. Barbašev (Steen, Pietrangelo), 4. R. O'Reilly (Perron, B. Schenn), 6. Steen (Sundqvist, Pietrangelo), 7. Maroon (Bozak, Thomas), 10. Perron (Pietrangelo, Tarasenko), 34. B. Schenn (Dunn, Tarasenko), 51. Steen (Barbašev) – 7. Lindblom (Hartman, Laughton), 8. J. van Riemsdyk, 20. Giroux (Couturier, J. van Riemsdyk)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Dunn, Edmundson, Bouwmeester, Bortuzzo, Gunnarsson – Tarasenko (A), R. O'Reilly, B. Schenn – Perron, Sundqvist, Schwartz – Thomas, Bozak, Maroon – Steen (A), Barbašev, Fabbri.
    Philadelphia Flyers: Elliott (7. Hart) – Sanheim, Provorov, P. Myers, Gostisbehere, Gudas, Hägg, Morin – Konecny (A), Couturier (C), Giroux (A) – Voráček, Laughton, J. van Riemsdyk – Hartman, Knight, Lindblom – Varone, M. Raffl.

    Rozhodčí: StLaurent, Furlatt – MacPherson, Murray.

    Diváci: 18 203
    bahis siteleri