Toronto – Tampa 1:3 (kon.) | Florida – NY Islanders 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Montreal 2:1 (kon.)
Carolina – New Jersey 3:1 (kon.) | Buffalo – Ottawa 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 4:1 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 7:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 0:3 (kon.)
Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Edmonton – San Jose 2:3 (kon.) | Vegas – Arizona 1:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
7:0 (1:0, 3:0, 3:0)
Piráti Chomutov
Pátek 05.04.2019, 18:00 • ČSOB Pojišťovna ARENA • Baráž o extraligu • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše, přeji příjemný start víkendu! (20:35:30)
     
    Pardubice zostudily Piráty sedmi góly a v baráži zůstávají stoprocentní!

    O vítězi zápasu bylo prakticky rozhodnuto už před startem poslední dvacetiminutovky, v níž Východočeši dokončili započatou destrukci soupeře. Marek Hovorka obrovskou ranou pod břevno zvýšil na 5:0 a stejný hráč v poslední minutě využil z téhož prostoru za kruhy přesilovku, tentokráte mířil mezi nohy Stezky. Mezitím se po velké chybě Trefného prosadil z dorážky také Luboš Horký.

    Dynamo tedy ze čtyř barážových utkání zapsalo do tabulky maximální možný počet dvanácti bodů, a to při naprosto neuvěřitelném skóre 21:2! Chomutov dnes v žádném případě nepředvedl výkon, jenž by byl hoden boje o nejvyšší soutěž. V tabulce klesl pod Kladno, které vyloupilo Budějovice.
     
    Střely na branku – 22:23.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Za bouřlivého potlesku ubíhají poslední sekundy, Jan Zdráhal drží touš ve vlastním obranném pásmu a čeká na doběhnutí časomíry do konce.
    59:21 Marek HOVORKA - 7:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí si pro potěšení svých fanoušků schovali ještě jeden zásah! Brian Ihnačák přihrál od pravého mantinelu za kruhy, kde čekal MAREK HOVORKA. Ten v tomto případě mířil mezi betony Aleše Stezky a domácí po jeho druhé trefě ze stejného místa upravují už na 7:0! Asistence: Brian Ihnačák, Petr Sýkora.
     
    58:38
    Hala už sleduje zápas vestoje. Zkusil to ještě Brian Ihnačák, jehož střela zapadla v houštině těl v předbrankovém prostoru.
     
    58:05
    Provinil se Adam Raška (CHM), jenž nedovoleně bránil Machalu.
     
    57:48
    Lukáš Kovář projel s kotoučem až do rohu ofenzivní třetiny, vzápětí ale hosté faulovali, Pardubice mají k dispozici ponechanou výhodu.
     
    57:19
    Nicholas Schaus se po levé straně pěkně protáhl až na kruh. Stihl ještě vystřelit a Aleš Stezka si zákrok lapačkou vychutnal.
     
    56:51
    David Štich vystřelil bez přípravy od modré čáry, Ondřej Kacetl si jeho projektil mezi houštinou těl včas našel a vyrazil jej do rohu ledové plochy.
     
    56:10
    Brett Flemming aktivně projel až do ofenzivní zóny. Nicholas Schaus si splnil své povinnosti a ukořistil pryž zpátky pro domácí barvy, Dynamo se vydává do útoku.
    55:26 Luboš HORKÝ - 6:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jakub Trefný vyrobil obrovskou chybu, když si nechal vypíchnout kotouč v prostoru před vlastní brankou. Postaral se o to neodbytný Ondřej Machala, jehož okamžitou střelu z otočky doklepl do sítě po zákroku Aleše Stezky LUBOŠ HORKÝ! Ten už nemohl minout. Asistence: Ondřej Machala.
     
    54:37
    Ivan Huml byl jako první u nahozeného kotouče za domácí brankou, Pardubičtí jej nicméně rychle zdvojili a situace už je z jejich pohledu znovu uklidněná.
     
    54:18
    Icing pro změnu na straně Dynama, v pozoru tak musí být Ondřej Kacetl.
     
    53:44
    Pardubickou arénou už obíhá mexická vlna. Hosté se mezitím provinili zakázaným uvolněním, hráči se tak sjíždějí před Aleše Stezku.
     
    53:03
    Piráti malinko zvyšují obrátky, bohužel pro ně příliš pozdě. Nyní mohou Pardubičtí v klidu rozehrát, soupeři se totiž signalizuje postavení mimo hru.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Perret (Marosz), 24. Mandát (Machala), 27. Rolinek (P. Sýkora, Hovorka), 37. Poulíček (Schaus), 45. Hovorka (Porseland), 56. L. Horký (Machala), 60. Hovorka (Ihnačák, P. Sýkora)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Holland, Eklund, Schaus, Mikuš, Cardwell, J. Zdráhal, Porseland – P. Sýkora (A), Ihnačák, M. Kratochvil – Hovorka, Mandát, Rolinek (C) – L. Horký, Poulíček (A), Machala – J. Kloz, Marosz, Perret.
    Piráti Chomutov: Peters (41. Stezka) – Flemming, Jank, Knot, Dietz, L. Kovář, Štich, Trefný – T. Svoboda, V. Růžička (A), Sklenář – Klhůfek, Huml (A), Koblasa – J. Havel, Vantuch, Tomica (C) – Ouřada, Raška I, Marjamäki.

    Rozhodčí: Kika, Pavlovič – Klouček, Komárek

    Diváci: 8 225
    bahis siteleri