Helas Brno – Svarog Teplice 0:10 (kon.) | Sparta – Česká Lípa 8:2 (kon.) | Chrudim – Olympik Mělník 10:1 (kon.)
konec
Sparta Praha
8:2 (4:1) Stav série: 1:0
FC Démoni Česká Lípa
Pátek 05.04.2019, 20:00 • Arena Sparta, Praha • Play off 1. futsal ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Krásný večer všem sportovním fanouškům! Vítáme Vás u on-line přenosu z utkání play-off VARTA futsal ligy. Na Podvinném mlýně se proti sobě postaví AC Sparta Praha a hostující FC Démoni Česká Lípa. Utkání začíná v 20:00 a bude Vás jím provázet Libor Kokoška.
     
    PREVIEW ZÁPASU

    Nervózní chrudimská koncovka základní části značně zamíchala kartami na špici tabulky. Fotbalisté z východu Čech se nakonec umístili třetí, předběhla je pražská Sparta, prvenství brali futsalisté z Teplic.

    Začátek dubna odstartovaly první zápasy play-off. Většina týmů má svoje úvodní utkání už za sebou, Slavie i Teplice už mají za sebou jedno vítězné utkání.

    Jako druhý tým podle ligových propozic futsalisté z Libně vyzvou tým ze severočeské České Lípy. Hráči ze severu po základní části pracně ubojovali nadějné sedmé místo, které jim sice zajistilo místenku do čtvrtfinále, s největší pravděpodobností je to pro ně ale v letošní sezóně konečná. S hvězdně naplněným pražským kádrem si stěží poradí.

    Dvě vzájemné utkání v letošní sezóně ukazují herní rozdíl mezi oběma celky. Démonům se totiž ani jednou nepovedlo vsítit branku. Sparťané naopak s přehledem zvládli jak domácí utkání, tak i to na severu Čech. Dohromady nasázeli do českolipské branky dvacet gólů.

    Páteční utkání bude řídit dvojice sudích Radek Dragoun a Martin Cílek.

    VZÁJEMNÉ ZÁPASY V LETOŠNÍ SEZÓNĚ:

    09.11.2018 Česká Lípa – Sparta 0:9
    27.02.2019 Sparta – Česká Lípa 11:0
     
    AC SPARTA PRAHA – 2. místo, 51 bodů, skóre 194:48

    Sparťané nakonec po příhodné konstelaci výsledků zakončili základní část na slušném druhém místě. Díky heroickému vstupu do nového roku a jedenácti výhrám v řadě nakonec v posledním kole předběhli dominantní Chrudim. Ta poprvé od roku 2007 končí na horším než druhém místě.

    Sparťané se prezentují pohledným útočným futsalem. V průměru totiž do branky soupeře dopraví takřka deset fíků.

    Jedničkou Sparty je reprezentační gólman Ondřej Vahala, záda mu kryje zkušený Libor Gerčák, který atakuje metu 400 zápasů v nejvyšší ligové soutěži.

    Ofenzivní hvězdy Sparty zaslouženě okupují první příčky v gólových tabulkách. Nejlepší střelec ligy a hvězda českého národního výběru Michal Seidler je doplňován nejproduktivnějším hráčem celé ligy Slovákem Tomášem Drahovským. Rozjetou sezónu Tomáše Vnuka zbrzdilo zranění, přesto je momentálně třetím v bodové tabulce. Za zmínku stojí i chorvatský futsalista Tihomir Novak.

    Beni Simitči (trenér): "Pátečního zápasu se už nemůžeme dočkat. Chceme čtvrtfinále zahájit výhrou a pokračovat tak i v dalších dvou zápasech, abychom tuto sérii ukončili co nejdříve a mohli se tak připravovat na soupeře z dvojice Chrudim – Mělník"

    POSLEDNÍCH 5 ZÁPASŮ:

    27.02.2019 Sparta – Česká Lípa 11:0
    08.03.2019 Sparta – Uherské Hradiště 9:0
    15.03.2019 Sparta – Chrudim 3:2
    27.03.2019 Sparta – Mělník 22:5
    29.03.2019 Sparta – Helas Brno 15:3

    3 NEJPRODUKTIVNĚJŠÍ HRÁČI:

    1. Tihomir Novak (2 + 4)
    2 – 4. Tomáš Drahovský (1 + 4), Tomáš Vnuk (3 + 2), Michal Seidler (4 + 1)
     
    FC DÉMONI ČESKÁ LÍPA – 7. místo, 19 bodů, skóre 61:108

    Bylo to drama, ale tým z České Lípy to dokázal. I přes těžký los v závěru soutěže dokázali Démoni uhájit sedmí místo před trápícím se Libercem a Uherským Hradištěm. Teď ale čeká hráče ze severu Čech zřejmě poslední štace v sezóně, v souboji s favoritem z Prahy jsou za jasného outsidera.

    Česká Lípa se dlouhodobě trápí v koncovce. Méně branek vstřelilo už jen Brno a beznadějně poslední Ostrava.

    Pro brankářskou dvojici České Lípy bude mít páteční duel speciální náboj. Bulhar Milen Kirov i Ondřej Sochůrek totiž část kariéry strávili ve Zruči nad Sázavou, kde důležitou část své kariéry strávil i momentální sparťanský trenér Beni Simitči.

    Nejproduktivnějším českolipským hráčem je Petr Zapletal, který strávil část své kariéry právě v pražské Spartě. Podobně je na tom i druhý nejproduktivnější hráč Démonů Matouš Kubelka, ten strávil ve Spartě dvě stránky. Veterán českolipského fotbalu Ondřej Havrda hrál jak za Spartu, tak i za odvěkého rivala z Vršovic.

    POSLEDNÍCH 5 ZÁPASŮ:

    27.02.2019 Sparta – Česká Lípa 11:0
    06.03.2019 Česká Lípa – Slavia 4:7
    15.03.2019 Teplice – Česká Lípa 9:1
    22.03.2019 Česká Lípa – Plzeň 2:6
    29.03.2019 Ostrava – Česká Lípa 1:12
     
    Úvodní sestavy:

    AC Sparta Praha: Gerčák (Vahala) – Seidler (C), Novak, Grbeša, Drahovský, Vnuk, Cupák, Hora, Wilde, Angellott, Křivánek, Amrani, Hrdina

    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Sochůrek) – Rott (C), Hrubý, Fichtner, Švec, Havrda, Zapletal, Havlásek, Semerád

    Rozhodčí: Martin Cílek, Radek Dragoun.
     
    Oba týmy se dnes představí s poměrně slušnými sestavy. Hosté z České Lípy přesto přijeli v lehce okleštěné sestavě, která čítá pouze deset hráčů. Týmu z České Lípy chybí například Matouš Kubelka.
     
    A hráči už za doprovodu majestátní sparťanské hymny nastupují na hrací plochu. Domácí nastoupí v ikonických rudých dresech, hosté z České Lípy přijeli v černém.
     
    Ještě než začne utkání, tak reprezentační Tomáš Neumann ocení nejproduktivnějšího hráče základní části Tomáše Drahovského a krále střelců základní části Michala Seidlera!
     
    Dnešní narozeninový oslavenec a kapitán domácích Michal Seidler se už zdraví s kapitánem druhého čtvrtfinalisty pátečního duelu v pražské Libni Miloslavem Rottem. Utkání co nevidět začne!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Úvodní výkop dnešního pátečního duelu měl na starost hostující Zapletal. Míč po sražené přihrávce končí v zámezí, rozehrávat budou míč takřka z půlící čáry českolipští.
     
    00:19
    Sparta kombinuje, po nepovedené kolmici se míč ale dostává zpátky k Vahalovi.
     
    00:45
    Drahovský si vysoký míč na pravé křídlo nedokázal zpracovat a balón si tak nechal utéct do zámezí.
     
    01:08
    Havrda perfektně vystihl přihrávku domácího poslední obránce a vydal se společně s Rottem do nadějného protiútoku 2 na 1. Dokázal sice dobře najít volného kapitána, který ale nedokázal zakončit mezi tři tyče.
     
    01:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Takhle se pozná opravdový střel, kapitán domácích a dnešní oslavenec MICHAL SEIDLER si už po minutě hry nadělil gólový dárek, kdy si zpracoval míč na středu hřiště, udělal několik rychlých kroků a jednoduše poslal míč mezi nohama Kirova. Bez asistence.
    01:29 SEIDLER - 1:0
     
    02:38
    Dvě sparťanské střely, ani jedna se ale nevešla do brankového prostoru a skončila v reklamách za českolipskou brankou.
     
    03:08
    Vnuk toho na ose hřiště moc nevymyslel, pomalu se zastavil a napřáhl k přihrávce, která skončila v zámezí za hostující brankou.
     
    03:39
    Obětavý Švec dobrým vypíchnutím míče a následným poměrně dlouhým sprintem donutil Ondřeje Vahalu ke zbrklému odkopu míče někam na tribunu.
     
    04:02
    Wilde hostujícímu obránci nasadil perfektní jesle, k míči se ale nakonec dostal jako první hostující gólman Bulhar Kirov.
     
    04:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Milen Kirov se teď musí držet za hlavu! KRISTIJAN GRBEŠA nevěděl co s míčem, a tak to z pravého křídla zkusil. Svůj pokus namířil mezi brankáře a bližší tyč. Tam sice stál už připravený bulharský brankář, poměrně smolně si ale nakonec pustil míč za záda. Asistence: Tihomir Novak.
    04:29 GRBEŠA - 2:0
     
    05:08
    Za nesmlouvavý zákrok na polovině hřiště si Sparta připisuje první akumulovaný faul.
     
    05:38
    Zapletal obešel jednoho hráče, na toho druhého už ale nestačil a Česká Lípa tak přichází o míč ve prospěch domácího celku.
     
    06:47
    Po dlouhé kombinaci před hostující brankou se David Cupák odhodlal ke střele pod břevno hostující branky, kterou musel Kirov vyrazit na roh.
     
    07:01
    Cupák zatáhl za záchranou brzdu a na polovině hřiště doslovně zalehl unikajícího Hrubého. Druhý akumulovaný faul pro Spartu, hosté jsou zatím na nule.
     
    07:20
    Vítězslav Hrubý se tak dlouho motal po levé lajně, až se uvolnil ke nepřesné střele, kterou si ale Gerčák srazil na roh.
     
    07:28
    Další dvě Hrubého střely.. Na jeho první pokus z dálky ještě Gerčák reagoval, napodruhé už ale neměl důvod – míč letěl vedle.
     
    Omlouváme se všem fanouškům za mylnou informaci. Ve sparťanské brance dneska nastoupil Libor Gerčák místo Ondřeje Vahaly.
     
    08:25
    Hrubý šlapákem přišpendlil Tihomira Novaka k zemi. První akumulovaný faul pro hosty a zajímavá střelecká pozice pro technika Grbešu.
     
    08:30
    Sparťané nakonec sehráli zajímavý signál, na jehož konci stál u levé tyče českolipské branky Angellott. Ten ale nedokázal zakončit před dobře postaveného obránce. Sparta přesto bude pokračovat v útoku.
     
    09:07
    Grbeša si teď moc nerozuměl s Angellottem a poslal mu míč do protipohybu.
     
    09:34
    Wilde technickou parádou málem po přihrávce od Angellotta takřka na malé vápno překonal hostující gólmana. Zády k bráně totiž vysokým lobem poslal míč do hostující branky, Kirov měl co dělat, aby nepříjemně letící míč napodruhé dokázal vyrazit mimo tři tyče severočeské branky!
     
    10:11
    Druhý akumulovaný faul pro Českou Lípu a další zajímavá standardní situace pro Spartu.
     
    10:15
    Drahovský to nakonec zkusil z první, jeho přízemní pokus ke vzdálenější tyči vytěsnil reflexním zákrokem nohou Kirov.
     
    10:48
    I na druhé straně to jiskří. Rott zkusil přes Gerčáka technicky zakončit, míč ale těsně minul pravou tyč.
     
    11:40
    Drahovský nepřesnou přihrávkou nastartoval nadějný českolipský brejk. Havrda v přečíslení našel Rotta, který ale z těžké pozice už nedokázal překonat domácího gólmana.
     
    11:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tomáš Vnuk perfektní krosovou přihrávkou přes hostující brance našel úplně volného MICHALA SEIDLERA, kterému už jenom stačilo doklepnout míč do hostující branky! Asistence: Tomáš Vnuk.
    11:49 SEIDLER - 3:0
     
    11:59
    Démoni právě vstřelili branku!
    MIROSLAV SEMERÁD se toho nebál a dělovkou pod víko sparťanské branky si připisuje první českolipskou trefu v play-off! Bez asistence.
    11:59 SEMERÁD - 3:1
     
    12:57
    Drahovský našel šikovnou přihrávkou na střed hřiště kapitána Michala Seidlera, ten si ale v obklíčení dvou hráčů nedokázal ideálně zpracovat míč a tak jeho střela těsně vedle pravé tyče byla ještě poměrně povedená trefa.
     
    14:10
    Angellott technickou parádou proklouzl celou českolipskou obranou jako nůž máslem. Jeho krásnému průniku chybělo už jen gólové zakončení. Do jeho střely ale na poslední chvilku zasáhl hostující gólman.
     
    14:48
    Po faulu na českolipského gólmana si domácí připisují další akumulovaný faul.
     
    15:20
    Dvě hostující střely. První vytěsnil na roh Gerčák, ta druhá letěla vedle levé tyče.
     
    16:20
    Michal Seidler dostal z pravého křídlu do hostujícího vápna nádherný pas, který ještě okořenil velmi dobrým zpracováním a střelou do pravé šibenice, která Milena Kirova jednoznačně potrápila.
     
    17:00
    David Cupák se najednou jakoby z ničeho nic ocitl před hostující brankou úplně osamocený. Udělal si rychlou kličku do strany a prudce vystřelil. Milen Kirov ale opět brilantně zasáhl a zneškodnil další zajímavou sparťanskou akci.
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    17:11
    Po obrovské hrubce hostujících hráčů se k míči dostává Michal Seidler, ani tentokrát svůj hattrick nekompletuje a míč posílá pouze do míst, kde už číhá skvěle chytající Kirov.
     
    17:46
    Tomáš Vnuk ve dvou zajímavých střeleckých pozicích. Poprvé neprostřelil před sebou stojícího obránce, napodruhé se pokusil zmást brankáře a míč těsně před hostující brankou jenom pustil mezi nohama. Kirova tahle parádička ale nerozhodila.
     
    18:05
    Za poměrně zbytečný zákrok na soupeřově polovině si sparťané připisují už pátý akumulovaný faul!
     
    18:31
    Po sražené přihrávce zleva budou sparťané kopat roh.
     
    18:44
    Drahovskému jeho zidanovka nevyšla podle představ, obránce mu za pět minut dvanáct ještě stihl vypíchnout míč.
     
    19:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    MICHAL SEIDLER po fantasticky rozehraném rohu od Drahovského jednoduše kompletuje střelou pod břevno hostující branky svůj dnešní hattrick! Asistence: Tomáš Drahovský.
    19:02 SEIDLER - 4:1
     
    19:29
    V přečíslení 3 na 2 se nakonec do zakončení dostal hostující Hrubý, který se střelou ale až moc váhal a nechal tak Gerčáka dostat se do pozice, ze kterého ho prostě nemůže prostřelit.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    První poločas je za námi. Sparta podle očekávaní zatím vede, Česká Lípa se přesto prezentuje velmi dobrým výkonem. První poločas okořenil parádním hattrickem domácí kapitán Michal Seidler.

    Sparťané šli do vedení už po dvou minutách hry. To Michal Seidler nasadil hostujícímu gólmanovi parádní jesle. Sparťanská filharmonie pokračovala o tři minuty později, kdy na domácího kapitána navázal Grbeša, který se štěstím protlačil míč mezi Kirovem a bližší tyčí. Tomáš Vnuk ve 12. minutě připravil pro Tomáše Seidlera další jednoduchou trefu, kdy mu míč poslal před poloprázdnou hostující branku. Na druhé straně se o několik sekund později dělovkou pod víko prosadil Semerád. Poločas zakončil svou třetí trefou po rohu od Drahovské Seidler.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:04
    Úvodní výkop druhého poločasu mají na starost domácí. Konkrétně Wilde. Sparťanům se ale první útok v druhé půlce moc nedaří a velmi brzo ztrácí míč.
     
    20:44
    Do zajímavé střelecké pozice po přihrávce zprava se dostal Fichtner. Z těžké pozice ale poslal míč pouze do míst, kde byl Gerčák.
     
    20:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla dělová rána! Novak našel na středu hřiště volného WILDEHO, který ze střední vzdálenosti poslal nechytatelnou přízemní dělovku k levé tyči. Asistence: Tihomir Novak.
    20:52 WILDE - 5:1
     
    21:09
    Novak na útočící polovině přejel jednoho ze soupeřů. První akumulovaný faul pro Spartu ve druhém poločase.
     
    21:16
    Nadějně vypadající hostující brejk zazdil nepřesnou přihrávkou Zapletal.
     
    21:49
    Amrani s trochou toho štěstí vybojoval pro svůj tým ze svízelné pozice odkop od branky.
     
    22:12
    Další nadějná hostující kombinace. Střela ze střední vzdálenosti ale tentokrát nekončí mezi třemi tyčemi domácí branky.
     
    22:49
    Wilde po přihrávce z levé strany ještě nesobecky poslal míč zpět do středu hřiště. Tam jeden z libeňských hráčů ve smělé střelecké pozici už ale přišel o míč.
     
    23:03
    Kirov měl co dělat, aby nepříjemně letící balón kolem jeho branky odkopl na roh. Jak to tak vypadá, navíc si přitom zřejmě přivodil drobné zranění.
     
    23:21
    Grbešova střela z dálky sice mířila doprostřed branky. Gerčák měl ale co dělat, aby prudký sparťanský pokus vytěsnil aspoň na roh.
     
    23:37
    I na druhé straně to jiskří. Libor Gerčák ale svůj tým podržel dalším povedeným zákrokem.
     
    24:31
    Kirov poměrně riskantně přeběhl celé hřiště a poslal do sparťanského vápna prudký centr, který ale hloučkem hráčů před Gerčákem pouze proletěl.
     
    24:47
    Závar před libeňskou brankou ukončuje jeden z domácích hráčů pohotovým odkopem do zámezí.
     
    Dnešní utkání sleduje 150 diváků!
     
    25:28
    Michal Seidler to zkusil přízemní střelou ze strany. Jeho pokus vykopl z branky Milen Kirov.
     
    25:42
    Démoni právě vstřelili branku!
    Česká Lípa teď parádně rozebrala domácí obranu! Celá akce trvala jenom tři přihrávky, což severočechům bohatě stačilo na parádní kolmici Havrdy na volného MIROSLAVA ROTTA, kterému stačilo míč do domácí branky už jenom doklepnout! Asistence: Ondřej Havrda.
    25:42 ROTT - 5:2
     
    27:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    TIHOMIR NOVAK to poměrně překvapivě zkusil ze střední vzdálenosti. Kirova jeho parádní trefa k levé tyči překvapila, a tak se po ní marně natahoval. Bez asistence.
    27:03 NOVAK - 6:2
     
    27:33
    Grbešovu střelu z dálky srazil jeden z jeho vlastních spoluhráčů.
     
    27:48
    Wilde fauluje. Tohle je už druhý akumulovaný faul pro domácí.
     
    27:54
    Amrani neudržel emoce na uzdě a strčil do svého protihráče, což neuniklo bystrému oku jednoho ze sudích. Třetí akumulovaný faul pro libeňské futsalisty.
     
    28:31
    Sparťané zkušeně kombinují na hostující polovině.
     
    29:29
    Sparťané vůbec nikam nepospíchají a pohodlně kombinují.
     
    29:50
    Velmi dlouhou sparťanskou akci zakončil Grbeša střelou po Wildově žabičce ze strany. Jeho razantní střelecký pokus letěl vysoko nad hostující branku.
     
    30:13
    Zajímavá hostující akce. Po Kirově ale nedokázal Hrubý procpat míč před sparťanskou branku.
     
    30:29
    Wilde parádně naznačil střeli a povodil si svého obránce na druhou stranu. Pak vystřelil a nadělal starosti i Kirovovi, ten jeho prudký pokus musel vyrážet nadvakrát.
     
    30:47
    Tak tohle je nepříjemné! Jeden z domácích hráčů zahrál rukou a tohle je už tak čtvrtý akumulovaný faul.
     
    31:06
    Hrubý byl na sparťanské polovině zfaulován. Tohle je už pátý akumulovaný faul, každý další zákrok tak bude znamenat penaltu pro českolipské!
     
    31:11
    Zajímavě vymyšlený hostující signál skončil fiaskem. Domácí obrana ho totiž jednoduše vystihla.
     
    31:47
    Seidlerova přihrávka do vápna končí u Kirova, který míč uklízí do náruče.
     
    32:17
    Angellott poslal do nadějné pozice kapitána domácích Seidlera. Kirov se ale vyšvihl s dalším povedeným zákrokem.
     
    32:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ VNUK se do toho z dálky opřel a vymetl šibenici hostující branky! Sparta vede už o pět fíků a lze říct, že dnešní mač tímto parádním gólem rozhoduje. Asistence: Tomáš Seidler.
    32:25 VNUK - 7:2
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    32:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Drahovský si s obránci v českolipském vápně chvilku hrál. Pak parádní přihrávkou našel kapitána MICHALA SEIDLERA, kterému už jenom stačilo doklepnout z bezprostřední blízkosti míč do hostující branky! Asistence: Tomáš Drahovský.
    32:58 SEIDLER - 8:2
     
    33:53
    Drahovský vybojoval na hostující polovině nejenže už druhý českolipský akumulovaný faul, ale taky velmi zajímavou standardní situaci pro libeňské futsalisty.
     
    33:57
    Vnuk nakonec rozehrál na Křivánka, který se do toho zpoza vápna opřel a trefil levou tyč hostující branky!
     
    34:28
    Sparťané kombinují na vlastní polovině.
     
    35:18
    Angellott si u lajny parádně obešel jednoho z hostujících obránců. Na Kirova už ale nevyzrál.
     
    35:33
    Ne tolik vytěžovaný Křivánek je po vstupu do hry hodně vidět. Ani tentokrát ale Kirova střelou ze strany nepřekonal.
     
    36:23
    Křivánkova dělovka z dálky! I tentokrát Kirov s trochou toho fotbalového štěstíčka vyráží.
     
    37:23
    Wilde připravil pro Amraniho zajímavý pas po straně. K míči se nakonec ale jako první dostal hostující gólman.
     
    37:33
    Zajímavá Wildeho trefa končí dalším zákrokem skvěle chytajícího Kirova. Bez něj mohlo být skóre dnešního utkání mnohonásobně vyšší.
     
    38:21
    Antonín Hrdina se u lajny zamotal do vlastních kliček a ztratil míč.
     
    39:00
    Právě probíhá poslední minut druhého poločasu.
     
    39:50
    Na závěr utkání se do zajímavé střelecké pozice dostal Wilde, ani tentokrát ale Kirova nepřekonal.
     
    Konec zápasu.
     
    Sparta nakonec zaslouženě vítězí a připisuje si na své konto první bod ve čtvrtfinálové sérii s Českou Lípou!

    Sparťané šli do vedení už po dvou minutách hry. To Michal Seidler nasadil hostujícímu gólmanovi parádní jesle. Sparťanská filharmonie pokračovala o tři minuty později, kdy na domácího kapitána navázal Grbeša, který se štěstím protlačil míč mezi Kirovem a bližší tyčí. Tomáš Vnuk ve 12. minutě připravil pro Tomáše Seidlera další jednoduchou trefu, kdy mu míč poslal před poloprázdnou hostující branku. Na druhé straně se o několik sekund později dělovkou pod víko prosadil Semerád. Poločas zakončil svou třetí trefou po rohu od Drahovské Seidler.

    I do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kdy se prosadil dělovou ránou Wilde. Ve 26. minutě se po parádní českolipské kombinaci na jeden dotyk prosadil Rott. Pak už ale byl zápas v taktovce hráčů s rudým "S" na hrudi. Nejprve to Novak úspěšně zkusil ze střední vzdálenosti, pak na něj navázal další parádní střelou z dálky Vnuk. Jako poslední se prosadil Seidler, opět po geniálně přihrávce od Seidlera.
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a třeba už v úterý od 20:10 v duelu mezi Českou Lípou a Spartou na viděnou. (21:34:14)

    Libor Kokoška

    Branky: 2. Seidler, 5. Grbeša (Novak), 12. Seidler (Vnuk), 20. Seidler (Drahovský), 21. Wilde (Novak), 28. Novak, 33. Vnuk (Seidler), 33. Seidler (Drahovský) – 12. Semerád, 26. Rott (Havrda)


    Sparta Praha: Gerčák (Vahala) – Seidler (C), Novak, Grbeša, Drahovský, Vnuk, Cupák, Hora, Wilde, Angellott, Křivánek, Amrani, Hrdina
    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Sochůrek) – Rott (C), Hrubý, Fichtner, Švec, Havrda, Zapletal, Havlásek, Semerád

    Rozhodčí: Martin Cílek, Radek Dragoun

    Diváci: 150
    Sparta 3 0 Česká Lípa
    #1 Pátek 05.04.2019 • 20:00
    Sparta - Česká Lípa 8:2
    #2 Úterý 09.04.2019 • 20:10
    Česká Lípa - Sparta 1:9
    #3 Pátek 12.04.2019 • 20:00
    Sparta - Česká Lípa 9:3
    thejrc.org