Česko – Francie 3:1 (kon.) | Rusko – Švýcarsko 2:1 (kon.)
konec
Rusko
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
Švýcarsko
Pátek 05.04.2019, 18:40 • Metro Areena, Espoo • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A nejspíše to je rozhodující moment zápasu. Kadirovová shodila puk na modrou na OLGU SOSINOVOU, která si stáhla puk a přesnou střelou do horní části branky dává Ruskám 36 sekund před koncem vedení 2:1. Asistence: Fanuza Kadirovová a Nina Pirogovová.
     
    19:51
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se ale Rusky přece jenom dočkaly! Po sérii nezdařilých přechodí do útočného pásma se dokázaly u území Švýcarska usadit a po hezké přihrávce přes šíři hřiště prostřelila Alderovou ANNA TIMOFĚJEVOVÁ. Asistence: Olga Sosinová.
     
    13:41
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarky nabídnutou výhodu bleskově využívají. Kombinaci bezprostředně před brankou využívá EVELINA RASELLIOVÁ, který dokázala najít prostor mezi betony Morozovové. Asistence: Rahel Enzlerová, Alina Müllerová.
    Marken.cz

    David Jahoda

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 20. Timofějevová (Sosinová), 60. Sosinová (Kadirovová, Pirogovová) – 14. Raselliová (Enzlerová, Müllerová)


    Rusko: Morozovová (Prugovová) – Pirogovová, Šibanovová (C), Ganějevová, Savoninová, Batalovová, Nikolajevová, Terjoškinová – Sosinová (A), Timofějevová, Vafinová – Pavlovová (A), Děrgačjovová, Štarjovová – Kanajevová, Smolinová – Kadirovová, Bratiševová, Kulišovová.
    Švýcarsko: Alderová (Brändliová) – Forsterová, Altmannová (C), Wetliová, Bullová, Christenová, Sigristová, Vallariová –
    Waidacherová (A), Rüggová (A), Stänzová – Raselliová, Enzlerová, Müllerová – Leemannová, Rüdiová, Ryhnerová – Quennecová, Schlegelová.

    Rozhodčí: Ketonenová (Finsko), Senuková (Kanada) – Linneková (Německo), Toddová (Kanada)
    bahis siteleri