Hertha – Düsseldorf 1:2 (kon.) | Leverkusen – RB Lipsko 2:4 (kon.) | Schalke – Frankfurt 1:2 (kon.)
Stuttgart – Norimberk 1:1 (kon.) | Wolfsburg – Hannover 3:1 (kon.) | Bayern – Dortmund 5:0 (kon.)
konec
FC Schalke 04
1:2 (1:1)
Eintracht Frankfurt
Sobota 06.04.2019, 15:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Německá Bundesliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu osmadvacátého kola německé Bundesligy. Od patnácti hodin a třiceti minut se můžeme těšit na atraktivní duel mezi Schalke 04 a Eintrachtem Frankfurt!
     
    FC Schalke 04

    Výkony domácího týmu se v posledních letech pohybují jako na houpačce. Po předloňském desátém místu obsadilo Schalke druhou příčku, avšak na její obhajobu muselo už dávno zapomenout. Klub z Gelsenkirchenu se za celý podzim nedostal do horní poloviny tabulky. Během února a března navíc nevyhrál osm zápasů za sebou, což stálo místo hlavního trenéra Domenica Tedesca. Toho nahradil nizozemský kouč Huub Stevens, který se v poslední březnový den dočkal vytouženého vítězství 1:0 nad posledním Hannoverem. Schalke na něj mohlo navázat v pohárovém čtvrtfinále, jenže v něm nestačilo 0:2 na Werder Brémy. V Bundesligové tabulce patří překvapivému osmifinalistovi Ligy mistrů až čtrnácté místo, přičemž má šestibodový náskok na barážové postavení Stuttagrtu. Mužstvo se čtvrtým nejhorším útokem v lize postrádá nějakého zabijáckého kanonýra. O pozici nejlepšího střelce se dělí zraněný Daniel Caligiuri a švýcarský útočník Breel Embolo, kteří mají na kontě jen čtyři trefy.
     
    Eintracht Frankfurt

    Papírový favorit tohoto klání prožívá fantastické období. V kalendářním roce 2019 odehrál celkem čtrnáct zápasů a přitom nepotkal jediného přemožitele. Eintrachtu se mimo jiné skvěle daří v Evropské lize, kde v prvním vyřazovacím kole vyřadil ukrajinský Šachtar a v osmifinále si vyšlápl také na italský Inter, se kterým za dva zápasy ani jednou neinkasoval. Už za pár dní se tak může těšit na boj o nejlepší čtyřku, a to proti Benfice Lisabon. Neméně dobrou formu má Frankfurt i v Bundeslize, kde je neporažen od 22. prosince. Posledních pět zápasů dokonce vyhrál a hned čtyřikrát ani jednou neinkasoval. Naposledy se tak stalo proti Stuttgartu, který svěřenci trenéra Hüttera snadno porazili 3:0, a posunuli se v tabulce před Mönchengladbach už na čtvrté místo zaručující účast v Lize mistrů. Za 27 zápasů dal Eintracht 54 branek. Rovnou třicítku z nich si mezi sebe rozdělili Luka Jović (16+5) a Sebastien Haller (14+9).
     
    Vzájemné zápasy

    11.11.2018 Frankfurt – Schalke 3:0
    12.05.2018 Schalke – Frankfurt 1:0
    18.04.2018 Schalke – Frankfurt 0:1
    16.12.2017 Frankfurt – Schalke 2:2
    27.01.2017 Schalke – Frankfurt 0:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Schalke 04: Nübel – Bruma, Stambouli (C), Nastasić – D. Caligiuri, Serdar, Mascarell, Boujellab, Oczipka – Burgstaller, Embolo.
    Náhradníci: Langer – Carls, Timotheou, Harít, Kutucu, Matondo, Rudy.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – Hinteregger, Hasebe, D. Abraham (C) – D. da Costa, G. Fernandes, Willems, Kostić – Rebić, de Guzmán, Jović.
    Náhradníci: Rönnow – Tuta, Falette, Hrgota, N'Dicka, Paciência, Torró.

    Rozhodčí: Stegemann – Pickel, Gittelmann.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali domácí, kteří nastupují v modrobílých, zatímco hosté v kompletně červených dresech.
     
    2
    Filip Kostić s trochou dávkou štěstí prošel po levé postranní čáře a dokonce pro svůj tým zajistil výhodu premiérového rohového kopu.
     
    3
    Ze samotného rohu hosté nezahrozili, ovšem po následném prudkém centru da Costy už ano. Alexander Nübel měl velkou kliku, že Luka Jović vystřelil z prvního doteku přesně do jeho pravé paže!
    3. Luka Jović (FRN)
     
    5
    Od začátku je poměrně dobře rozeznatelné, který z týmů se nachází ve větší herní pohodě. Schalke se zatím pořádně nedostalo na polovinu soupeře.
     
    6
    Daniel Caligiuri přihrál z pravého křídla dovnitř vápna na Burgstallera. Ten byl obsazený Hasabem, kterého podle názoru hlavního arbitra fauloval.
     
    7
    Rebić patičkou prodloužil nahrávku Kostiće k zadní tyči a dobíhajícímu da Costovi scházely jen centimetry, aby mohl balón jednoduše doťuknout do sítě.
     
    8
    Pravá strana domácí obrany si zatím neví rady se srbským křídelníkem Kostićem. Ten už podruhé zařídil pro Eintracht rohový kop.
     
    9
    Znovu domácí ubránili roh, ale pak si zavařili lacinou ztrátou míče. Rychlý protiútok zvládli zastavit jen za cenu faulu a standardní situace.
     
    10
    I s touto standardní situací si Schalke poradilo bez větších starostí. Po hostujícím ofsajdu se už může v klidu podívat na útočnou polovinu.
     
    11
    Nassim Boujellab fauloval de Guzmána ve chvíli, kdy se hostující fotbalista snažil popoběhnout s balónem co nejdál od Trappovy branky. Míč pro Frankfurt.
     
    13
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Hosté se ve třinácté minutě dostávají do vedení! Opět tomu předcházel zisk míče uprostřed hřiště. Kostić poté výborným způsobem vysunul ANTEHO REBIĆE, jenž si zkušeně potáhl míč kolem Nübela a zleva ho jednoduše zavěsil do sítě.
    13. Ante REBIĆ - 0:1
     
    14
    Div, že to nebylo už o dva góly! Hinteregger zaregistroval poměrně vysoké postavení Alexandera Nübela, kterého se pokusil z půlící čáry přehodit. Balón padal pod břevno, ale domácí gólman ho přeci jen zastavil.
     
    15
    Frankfurt zatím domácí fotbalisty k ničemu nepouští. Schalke útočení do zformovaného bloku příliš nechutná.
     
    16
    Guido Burgstaller se nestihl vrátit z ofsajdového postavení, kterého si byl moc dobře vědom. Eintracht zakládá další akci z hloubi pole.
     
    17
    Makoto Hasebe stihl zakopnout balón před Embolem, který ho tvrdě dohrál. O nedovoleném zákroku švýcarského útočníka znovu nemůže být pochyb.
     
    19
    Ošetřování japonského obránce zabralo pár desítek vteřin. S největší pravděpodobností se však Hasebe rychle vrátí zpět do boje.
     
    20
    Embolo se celým tělem natlačil před Hintereggera, který ho na křídle fauloval. Domácí mohou něco vymyslet ze standardní situace.
     
    21
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Domácí z první závažnější šance vyrovnávají na 1:1! Caligiuriho centr spadl k Embolovi, kterého Trapp ještě vychytal, ale míč zároveň vyrazil přesně k SUATU SERDAROVI, jenž se ze snadné dorážky už nemýlil.
    21. Suat SERDAR - 1:1
     
    23
    Poté, co Bastian Oczipka odcentroval do autu, se hlavní sudí vrátil k z předchozímu zákroku de Guzmána na Embola, za který padla první žlutá karta.
     
    24
    Abraham přesným pasem poslal míč na nohu Willemse. Ten ale stál na místě a než se stihl pořádně rozmyslet, co udělá, tak byl odzbrojen.
     
    25
    Suat Serdar naprosto zbytečně vrazil do Hintereggera, který předním bezpečně stihl odhlavičkovat vysoký balón. Autor domácího gólu nevyvázl bez žluté karty.
     
    26
    Rakouský obránce Frankfurtu byl poměrně hodně otřesený. Po ošetření za pomezní čarou se však zapojil zpět do hry.
     
    27
    Jeffrey Bruma nabral dobrou rychlost a nepustil do trháku Joviće. O pár vteřin později zleva centroval Kostić, ale Rebiče o kousek nenašel.
     
    28
    Breel Embolo dělal co mohl, ale balón na hrací ploše už nezastavil. Na řadu přichází da Costovo vhazování z vlastní poloviny.
     
    29
    Bruma odehrál míč letící Rebiće. Toho pak na hranici pokutového území riskantně stáhl k zemi a je dost možné, že se hlavní sudí půjde na celou situaci půjde podívat k videu.
     
    30
    Držení míče: 40% – 60%.
     
    31
    Bruma si může oddechnout. Rozhodčí Stegemann neposoudil jeho zákrok na Rebiće jako nedovolený, a tak se bude pokračovat útokem Schalke.
     
    32
    Hra začíná být hodně rozkouskovaná. Teď se nehraje kvůli vzájemné kolizi mezi Breelem Embolem a Davidem Abrahamem.
     
    34
    Embola přeletěl spoluhráčův nákop o dobrých deset metrů. Míč si přivlastnil Trapp a načal postupnou akci Frankfurtu.
     
    35
    Eintracht to zkusil podobně. Oba dva nákopy však letěly mimo dosah Anteho Rebiće i všech ostatních ofenzivních hráčů.
     
    36
    Další přerušení. Na zádech opět leží Martin Hinteregger, který se zřejmě nevzpamatoval z nedávného zákroku Serdara. Pravděpodobně se bude muset vynuceně střídat.
     
    38
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Martin Hinteregger, přichází Evan N'Dicka.
     
    39
    Od vyrovnávající trefy Suata Serdara se hra značně uklidnila. Obrana Schalke působí jistěji a míč se tak pohybuje jen mezi vápny.
     
    40
    Guido Burgstaller těsně nedosáhl na centr Caligiuriho. Domácí u balónu zůstali a Oczipka se postaral o zisk rohového kopu.
     
    41
    Oczipka centroval na Burgstallera, který sklepl míč jenom k da Costovi. Ten ho pro změnu vrátil za koncovou čáru, takže je tady další roh.
     
    42
    O rozehrávku zprava se postaral pro změnu Daniel Caligiuri. I on hledal Burgstallera, jehož hlavičku Kevin Trapp zastavil poměrně snadným zákrokem.
    42. Guido Burgstaller (SCH)
     
    43
    Schalke má v posledních minutách výraznou územní převahu. Oczipka kopal další standardku, ovšem Bruma se k vysokému balónu nedostal.
     
    44
    Abraham se vložil do Oczipkovy další přihrávky na Burgstallera. Ten by jinak mohl nebezpečně běžet vstříc Trappovi.
     
    45
    Breel Embolo to přehnal s důrazem v souboji o balón. A jelikož to od něj nebylo poprvé, tak mu pan Stegemann ukázal žlutou kartu.
     
    45+1
    Nastavují se 3 minuty.
     
    45+2
    Filip Kostić nespokojeně naznačoval hlavnímu sudímu, že byl u postranní čáry faulován. Stegemann byl ale neoblomný a nařídil domácí vhazování.
     
    45+3
    Da Costa posunul míč na Joviće. Ten byl důrazně odzbrojen a na druhé straně si musel pospíšit Hasebe, aby zajistil balón před Burgstallerem.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi úvodní poločas, který by se dal jednoduše rozdělit na další dvě poloviny. V první z nich byl Frankfurt jasně lepší a pořádně zatápěl domácí obraně, která ve třinácté minutě nezabránila gólu Rebiće. Schalke se ale zvedlo a díky standardní situaci srovnalo krok, když střelu Embola dorazil do sítě Serdar. Tímto momentem se hra výrazně uklidnila a začala se hodně kouskovat. Další šance nepřišly a do šaten se tak jde za stavu 1:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Jonathan de Guzmán, přichází Gonçalo Paciência.
     
    47
    Burgstaller se až nečekaně dostal do šance, kterou mu zhatil Trappův dobrý zákrok. K tomu všemu byl signalizován ofsajd rakouského útočníka.
     
    48
    Kostićův centr z levé strany bez potíží odvrátil Stambouli. Míč se záhy dostal doprostřed hřiště, kde byla Burgstallerovi odpískána hra rukou.
     
    49
    Serdard vybojoval míč pro Embola, který vybojoval aut pro Cagliuriho. Domácí se mohou ve větším počtu vysunout.
     
    50
    Začátek druhé půle navázal na konec té první. Hraje se v poměrně vlažném tempu a bez náznaku jakýchkoliv šancí na změnu skóre.
     
    51
    Rozběhnutému Abrahamovi překřížil cestu mladý domácí záložník Nassim Boujellab. Hlavní sudí si v tomto případě vystačil se slovní domluvou.
     
    52
    Nařízenou standardku nerozehrál Willems vůbec špatně. Přesný centr spadl na hlavu střídajícího Gonçala Paciêncii, jehož zakončení Nübel zlikvidoval pohotovým skokem k pravé tyči.
    52. Gonçalo Paciência (FRN)
     
    53
    Další vynikající centr Willemse a pak i zákrok domácího gólmana! Dvaadvacetiletý strážce branky Schalke pravou rukou vytěsnil hlavičku z první tyče.
     
    54
    Domácí si zkomplikovali život faulem na kraji hřiště. Willems se tak mohl postavit k další standarce, která sice byla zakončená, ale míč proletěl vysoko nad břevnem.
     
    55
    Gonçalo Paciência si byl vědom svého faulu na Boujellaba, kterému se férově omluvil. Nübel pošle dlouhý míč na polovinu Frankfurtu.
     
    56
    Střídající Paciência zkusil štěstí z poměrně velké dálky. Malinko unáhlenou střelu srazil Matija Nastasić na další rohový kop.
     
    57
    Dobrou práci ve svém vápně odvedl Alexander Nübel, který se nebal vyrazit do klubka těl. V něm zachytil Willemsův centr a rozjel rychlý kontr.
     
    58
    Embolo zprava vběhl do pokutového území a tvrdě narazil do N´Dicky. Srážka to nebyla příjemná, ale o faul se s největší pravděpodobností také nejednalo.
     
    59
    Švýcarský útočník Schalke zůstal několik desítek vteřin ležet. Rozhodčí se na něj po krátké chvíli šel podívat a dal prostor pro ošetření.
     
    60
    Držení míče: 38% – 62%.
     
    61
    Paciência znovu vystřelil z dálky ve chvíli, kdy ještě mohl rozdat míč některému ze spoluhráčů. Po nepřesném pokusu se tak okamžitě omlouval na všechny strany.
     
    63
    Breel Embolo si na rohu pokutového území opět naběhl do N´Dicky. Hosté rychle vyrazili do protiakce, ovšem da Costa na centr Paciêncii nedosáhl.
     
    63
    Rebić místo ztráty míče vystřelil z pětadvaceti metrů, i když věděl, že nemá moc šancí uspět. Sražený pokus jednoduše zastavil Nübel.
     
    64
    David Abraham zakřižoval Oczipoku, pro kterého byla spoluhráčova přihrávka příliš rychlá. Následuje odkop od branky Kevina Trappa.
     
    65
    Gonçalo Paciência si zasekl míč na levačku a znovu vystřelil z nějakých sedmadvaceti metrů. Domácí branku i v tomto případě přestřelil.
     
    65
    Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Breel Embolo, přichází Ahmed Kutucu.
     
    66
    První možnost pro Schalke ve druhé půli! Z menší trmy vrmy vysvobodil balón Suat Serdar. Z dobré pozice však umístil střelu jen do místa, kde ji Trapp zvládl zastavit.
    66. Suat Serdar (SCH)
     
    67
    Následný rohový kop nenadělal v hostující obraně už žádnou paseku. Centr z pravé strany si ze vzduchu stáhl osmadvacetiletý gólman Eintrachtu.
     
    68
    Filip Kostić přetáhl centr až na druhou stranu k da Costovi. I jeho pobídka ale byla hodně nepřesná a skončila v zámezí.
     
    69
    Skluz jako z učebnice teď předvedl hostující kapitán Abraham, který skvěle odzbrojil Oczipku a jako bonus získal míč pro hráče Frankfurtu.
     
    70
    Gonçalo Paciência je po svém nástupu rozhodně nejaktivnějším hráčem Eintrachtu. Teď si vynutil faul na svou osobu, a to v těsné blízkosti domácí střídačky.
     
    72
    Makoto Hasebe podpořil ofenzivu. Na ose hřiště dostal dost prostoru, ale kolmou přihrávku nakonec poslal mimo dosah všech spoluhráčů.
     
    73
    Guido Burgstaller se několik vteřin hlásil o nákop do volného prostoru. Ten přišel příliš pozdě, což způsobilo správně odmávaný ofsajd.
     
    75
    Domácí rezignují na jakékoliv napadání, a tak mají obránci Frankfurtu spoustu času na zakládání postupného útoku. Fanouškům Schalke se to samozřejmě nelíbí.
     
    76
    Kostićův výkon šel po změně stran trochu dolů. Teď se pokusil centrovat z nepřipravené pozice a zleva trefil jen nejbližšího protihráče.
     
    77
    Teď už měl Filip Kostić více prostoru na křídle, jenže přízemním centrem do ohně objevil jenom kopačku nizozemského obránce Jeffreyho Brumy.
     
    78
    A znovu skončila hostující akce u Kostiće, kterého v pokutovém území perfektně odzbrojil Benjamin Stambouli. Vypadá to, že se bude střídat.
     
    79
    Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Nassim Boujellab, přichází Sebastian Rudy.
     
    80
    Dostali jsme se do poslední desetiminutovky. Frankfurt má po celou druhou půli herně navrch. Kromě jedné série standardních situací ale není moc nebezpečný.
     
    81
    Suat Serdar byl ve středovém kruhu faulován důrazným Paciênciou. Zřejmě se to neobešlo bez menšího zranění, v akci už jsou doktoři Schalke.
     
    83
    Burgstaller si pokryl míč na okraji šestnáctky a ještě ho předal Danielu Caligiurimu. Tomu střela absolutně nesedla a Trapp mohl zůstat v klidu.
     
    84
    Alexander Nübel skvěle přečetl kolmou přihrávku od Paciêncii. Vyběhl si daleko před pokutové území a odehrál balón před startujícím protihráčem.
     
    85
    Abraham chtěl po Rudyho faulu rychle rozehrát. Hlavní sudí mu v tom zabránil, takže se hráči Schalke stihli bezpečně vrátit do zformovaného bloku.
     
    86
    Daniel Caligiuri se chopil vhazování z křídelního prostoru. A po vlastním zablokovaném centru si to ještě jednou zopakuje.
     
    87
    Schalke se nezvykle dlouho drží u soupeřovy šestnáctky. Pozitivně na to reagují také fanoušci, kteří ještě ženou domácí fotbalisty k reálnému zisku tří bodů.
     
    88
    Danny da Costa se mohl jenom smutně ohlédnout po nepřesném centru od Filipa Kostiće. Míč mu proletěl nad hlavou a skončil v náruči Nübela.
     
    89
    Kutucu chtěl zrychlit domácí akci patičkou, jenže ji nasměroval jen k obráncům Frankfurtu. Ti posléze přečkali nepřesnou Serdarovu střelu ze střední vzdálenosti.
     
    90
    Nepříliš výrazně hrající Gélson Fernandes rovněž odcentroval jenom do rukou domácího gólmana. Ten by si rozhodně zasloužil cenu pro nejlepšího hráče zápasu.
     
    90+1
    Oba týmy ještě mají trochu času na vstřelení rozhodujícího gólu. Čtvrtý sudí prozradil, že se budou nastavovat čtyři minuty.
     
    90+2
    Filip Kostić rozehrál standardku z prostoru před domácí střídačkou. Obrana Schalke vzdušný souboj vyhrála a díky hostující nepřesnosti si může oddechnout.
     
    90+3
    Hasebe nakopl míč na Abrahama, který ho prodloužil k da Costovi. Jeho centr byl sražen do autu, a tak mají hosté výhodu rohového kopu.
     
    90+4
    Schalke bude dohrávat v oslabení! Suat Serdar chtěl za každou cenu zabránit centru Kostiće. Tomu během zasekávačky přišlápl nárt a po druhé žluté kartě viděl i tu červenou.
     
    90+5
    Willems rozehrál poslední standardku. Asi to byl nacvičený signál, nicméně Kostićova střela zpoza pokutového území byla zablokovaná.
     
    90+6
    Tak tohle může být hodně krutý konec pro Schalke! Hlavní rozhodčí se jde podívat, zda nebyla Kostićova střela zablokovaná rukou.
     
    90+7
    Daniel Caligiuri skutečně zastavil Kostićovo zakončení rukou, takže Eintracht bude na úplném konci zápasu zahrávat pokutový kop!
     
    90+7
    Žlutou kartu dostává Daniel Caligiuri (FC Schalke 04).
     
    90+8
    Guido Burgstaller dobrou minutu spílal hlavnímu rozhodčímu a také si od něj vysloužil zcela pochopitelnou žlutou kartu.
     
    90+9
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Úplně poslední kop celého zápasu rozhoduje o výhře Eintrachtu! Míč si na penaltový bod přichystal LUKA JOVIĆ, který ustál velký tlak a nekompromisní pumelicí ho zavěsil pod břevno.
    90+9. Luka JOVIĆ - 1:2
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Utkání dvou týmů s velmi odlišnou formou se pomalu schylovalo k remízovému konci. Frankfurt měl více ze hry, ale přes dobře fungující obranu se prosazoval jen minimálně. Schalke si v nastaveném čase malinko zahrávalo s ohněm, když hosty pustilo k několika standardním situacím. Po jedné z nich zablokoval Kostićovu střelu Cagliuri rukou a hlavní sudí po konzultaci s videorozhodčím nařídil pro Frankfurt penaltu proměněnou Lukou Jovićem. Ten byl většinu zápasu neviditelný, ale i tak se v deváté minutě nastavení stal hrdinou.
     
    Eintracht tedy vyhrává šestý ligový zápas za sebou a na čtvrté pozici zaručující přímý postup do Ligy mistrů odskočil pátému Mönchengladbachu na rozdíl pěti bodů. Schalke naopak nenavázalo na týden starou výhru nad posledním Hannoverem a stále se musí strachovat o setrvání v soutěži.
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:6. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 16:8.
     
    Z tohoto dramatického zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (17:38:06)

    Michal Břuchanský

    Branky: 21. Serdar – 13. Rebić (Kostić), 90+9. Jović (pen.)

    Karty:   25. Serdar (SCH), 45. Embolo (SCH), 90+7. D. Caligiuri (SCH), 90+8. Burgstaller (SCH) – 23. de Guzmán (FRN)   90+4. Serdar (SCH)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:6. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 16:8.
    FC Schalke 04: Nübel – Bruma, Stambouli (C), Nastasić – D. Caligiuri, Serdar, Mascarell, Boujellab (79. Rudy), Oczipka – Burgstaller, Embolo (65. Kutucu).
    Náhradníci: Langer – Carls, Timotheou, Harít, Kutucu, Matondo, Rudy.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – Hinteregger (38. N'Dicka), Hasebe, D. Abraham (C) – D. da Costa, G. Fernandes, Willems, Kostić – Rebić, de Guzmán (46. Paciência), Jović.
    Náhradníci: Rönnow – Tuta, Falette, Hrgota, N'Dicka, Paciência, Torró.

    Rozhodčí: Stegemann – Pickel, Gittelmann
    thejrc.org