Girona – Espanyol 1:2 (kon.) | Real Madrid – Eibar 2:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Valencia 2:0 (kon.)
Barcelona – Atlético 2:0 (kon.)
konec
Girona FC
1:2 (0:0)
Espanyol Barcelona
Sobota 06.04.2019, 13:00 • Estadi Municipal de Montilivi (Girona) • Španělská LaLiga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěž LaLiga pokračuje již jednatřicátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Girony, která před domácím publikem přivítá Espanyol.
     
    Espanyol Barcelona

    Barcelonský Espanyol nevstoupil do letošní sezony vůbec zle. V prvních jedenácti kolech prohrál pouze dvakrát a nebyl daleko od příček zaručující evropské poháry. S postupujícím časem ale Espanyol ztrácel čím dál více bodů až se propadl na aktuální třináctou pozici právě před dnešní soupeře z Girony.

    Na konci ledna bojoval Espanyol ještě ve čtvrtfinále Španělského poháru, ale až v prodloužení druhého utkání rozhodlo, že mezi nejlepší čtyřku přes Betis nepostoupí.

    To v LaLize dokázal Espanyol potrápit rozjetou Valencii, se kterou uhrál bezbrankovou remízu. Ve vyhecovaném utkání proti Seville rozhodla až proměněná penalta Ben Yeddera. Před týdnem poté barcelonský celek uhrál cenný bod s aktuálně čtvrtým Getafe.
     
    Girona FC

    Girona se po třiceti odehraných zápasech v LaLize nachází na čtrnácté pozici. Mohlo být o poznání lépe, ale především mizerným obdobím v prosinci a lednu, ve kterém Girona ani jednou nezvítězila se propadla do druhé poloviny ligové tabulky. V polovině února ale Girona zaskočila Real Madrid, když si z trávníku velkého favorita přivezla vítězství 2:1, poté se Girona prosadila také s Vallencanem a Leganés.

    Před týdnem přišla Girona o tři body s Bilbaem až nevydařeným druhým poločasem, ve kterém inkasovala hned dvakrát a nakonec prohrála 1:2. Ve vloženém třicátém kole Girona padla 0:2 na trávníku madridského Atlética.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    25.11. 2018 Espanyol – Girona 1:3
    22.04. 2018 Girona – Espanyol 0:2
    11.12. 2017 Espanyol – Girona 0:1
    15.08. 2015 Girona – Espanyol 3:0
    05.08. 2014 Girona – Espanyol 2:1
     
    Úvodní sestavy:

    Girona FC: Bunú – Porro, Espinosa, Juanpe, Muniesa – Granell, Pons – Portugués, B. García, Lozano – Stuani.
    Náhradníci: Iraizoz – Ramalho, Doumbia, Douglas Luiz, Roberts, Carnero García, Aleix Garcia.

    Espanyol Barcelona: Diego López – Rosales, Naldo, Hermoso, Javi López – Roca – Melendo, V. Sánchez, Darder, Lej – Iglesias.
    Náhradníci: A. López, Roberto – Pedrosa, Sergio Sánchez, Puado, Ó. Duarte, Granero.

    Rozhodčí: Prieto – Martínez, Villate.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas jednatřicátého kola nejvyšší španělské soutěže LaLigy může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    O úvodní rozehrávku se postarali domácí fotbalisté. Přes napadající hráče Espanyolu se ale museli domácí stáhnout až k vlastnímu vápnu.
     
    3
    Juanpe poslal dlouhou přihrávku přes čtyřicet metrů na Stuaniho. Zkušený útočník Girony byl následně podražen Naldem. Domácí budou rozehrávat volný přímý kop.
     
    4
    K exekuci se postavil kapitán Álex Granell. Pobídka do pokutového území ale skončil jen u bránícího Hermosa, který balon s klidem odhlavičkoval do bezpečí.
     
    5
    První střelecký pokus si připsal Cristian Portugués. Po přihrávce Ponse do pokutového území pálil k přední tyči, ale branku nakonec o metr netrefil.
     
    6
    Také Anthony Lozano se dostal do pokutového území. Ještě chtěl přihrávat pod sebe, ale balon mu odskočil jen k brankáři Espanyolu Lópezovi.
     
    7
    Naldo si zjednává znovu respekt. Tentokrát poslal k zemi Stuaniho tvrdým skluzem zezadu. Hlavní rozhodčí okamžitě píská faul proti hostující brance.
     
    8
    Rosales zaváhal při rozehrávce, ale rychle ho zastoupil v obraně Naldo. Hosté se poté prokombinovali na útočnou polovinu, ale Iglesias v klíčový moment nepracoval.
     
    9
    S Javi Lópezem si narazil na levém kraji Wu Lej, následně sice získal míč Portugués, ale jen za pomoci lehkého faulu na čínského záložníka Espanyolu.
     
    10
    První desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Roca se navezl v souboji do Ponse, ten sice skončil na trávníku, ale hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat.
     
    11
    Také po lehkém faulu Wu Leje se pokračovalo v zápase. Pons sice zůstal na trávníku, ale Espanyol mířil do šance. Právě čínský záložník ale následně pálil jen vedle tyče.
     
    12
    Po narážečce s Granellem se dostal do běhu Portugués, po několika metrech se zbavil v rychlostním souboji Javiho Lópeze, ale tvrdou ránu neposlal přesně na branku.
     
    14
    Od Nalda putoval míč jen na obsazeného Rocu. Hosté se ale dokázali dostat přes pravou stranu až k centru do vápna. Iglesias nebyl daleko od hlavičky, ale Espionosa poslal míč do bezpečí.
     
    15
    Espanyol pokračoval v mírném tlaku rozehrávkou od rohového praporku. Rosales se ke hlavičce neprosadil, ale hosté zůstali u balonu na útočné polovině.
     
    16
    Muniesa se rozběhl na levém kraji, ale přihrávku do pohybu od Ponse nedostal přesně. Balon skončil pouze za postranní lajnou a vhazovat tak budou moci hosté.
     
    17
    Cristhian Stuani si sice zpracoval míč v pokutovém území, ale nepohlídal si své ofsajdové postavení. Následná střela z otočky už přišla příliš pozdě po hvizdu.
     
    18
    Domácí hráči se natlačili k postranní lajně, balon se jim ale získat nepodařilo. Přes Hermosa s Naldem se Espanyol udržel v rozehrávce dostatečně daleko od hráčů soupeře.
     
    19
    Javi López nejprve centroval do vápna, poté se míč odrazil přesně proti noze Dardera, který ale zamířil jen do prostoru, kde čekal na střelu Yassine Bunú.
    19. Yassine Bunú musel řešit první vážnější střelu
     
    21
    Stuani opět v ofsajdu. Tentokrát si zpracoval přihrávku Grandella, ale opět byl nachytán až za postranním obráncem Espanyolu.
     
    22
    Espanyol pokračuje v držení balonu. Se Sánchezem si narazil uprostřed trávníku Melendo, následně se zapojil také Rosales, ale ten už nevyzrál na Ponse.
     
    23
    Po faulu na Stuaniho rozehrávali domácí volný přímý kop z nadějné pozice. Granellův centr do vápna ale našel pouze rukavice Diega Lópeze.
     
    24
    Girona se ještě na moment udržela na útočné polovině, ale Lozano nebyl vůbec přesný s přihrávkou na Stuaniho a toho využil Naldo.
     
    25
    Domácí se dožadovali odpískání pokutového kopu. Rosales měl k balonu příliš daleko, ale nakonec stačil lehce rozhodit Lozana, který poté upadl na trávník. Hlavní rozhodčí ale nechal zápas pokračovat.
    25. Sporný zákrok v pokutovém území
     
    26
    Teď už to ale za žlutou kartu je. Javi López nestíhal v rychlostním souboji Lozana a sestřelil ho skluzem na třiceti metrech od branky.
     
    27
    Ani další Granellův centr do vápna nebyl přesný. Následně se ještě pokoušel vybojovat míč Pere Pons, ale defenzivní záložník Girony si pomohl jen faulem.
     
    28
    Portugués zkoušel centrovat do vápna, ale míč si v klíčový okamžik poslal dále od kopačky a toho využil k obrannému zákroku Javi López.
     
    29
    Po krátké odmlce se dostal do útoku také Espanyol. Lozano pomohl svým spoluhráčům návratem do obrany, ale po přišlápnutí kopačky je pískán faul.
     
    30
    Ani první půlhodina hry branku nepřinesla. Girona se sice snaží útočit, ale k pořádnému ohrožení Lópezovy branky ještě nedošlo.
     
    31
    Domácí se hnali po zisku Ponse do rychlého protiútoku. Borja García rozběhl Portuguése, který ještě přihrával pod sebe, ale Lozano už na balon skluzem nedosáhl.
     
    32
    Tak Espanyol zahrozil. Wu Lej měl na levém kraji více prostoru, dokázal nadýchaným centrem našel Iglesiase, který ale hlavičkoval pouze mimo tři tyče.
     
    33
    Wu Lej se v rychlém náběhu zbavil Espinosy, poté zkoušel domácího brankáře přelobovat, ale s Bunúem přehodil také celou branku Girony.
     
    35
    Marc Roca se pustil do skluzu, ale u balonu byl až jako druhý. Granell skončil po tvrdém střetu na trávníku a hlavní rozhodčí musel odpískat proti hostům.
     
    36
    Girona mířila do útoku. Zcela mimo hru skončil na trávníku po souboji se Stuanim Naldo. Následně centroval do vápna Portugués, ale v šestnáctce hostujícího celku se neprosadil Lozano.
     
    37
    Girona pokračovala rohovým kopem. Po Gradellově centru hlavičkoval ze středu vápna Stuani, ale po odrazu od země míč branku přeskočil.
     
    37
    Žlutou kartu vidí také Cristhian Stuani. Útočník Girony udeřil loktem do obličeje Maria Hermosa.
     
    38
    Mario Hermoso je ale v pořádku a ihned rozehrál z místa přestupku. Hosté se ale u balonu příliš dlouho nezdrželi a musí se vracet do obrany.
     
    39
    Borja García centroval přes Lópeze, který se ale k balonu nedostal. Následně ještě posílal míč do ohně Lozano, ale ani jeho pobídka nebyla přesná.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Po faulu na Garcíu mohl opět poslat míč do vápna Álex Granell. Domácí kapitán však opět neuspěl.
     
    41
    O žlutou kartu si koledoval také Marc Muniesa. Po tvrdém střetu ve středu pole se však po faulu na Melenda netrestalo.
     
    42
    Javi López se dostal přes levou stranu až do prostoru, odkud by se dalo odcentrovat. Ve vápně Girony však nebyl ani jeden jediný spoluhráč Lópeze.
     
    43
    Naopak hned tři spoluhráče měl připravené ve vápně zakončovat Lozano. Po jeho přihrávce se mohl opřít do balonu Stuani, ale Naldo ho stačil v souboji rozhodit.
     
    44
    Minutu před pauzou se provinil proti pravidlům Sergi Darder. Odnesl to rozehrávající Granell, který už dnes poněkolikáté skončil na trávníku.
     
    45
    Stuanimu chyběly centimetry, aby mohl osamocen hlavičkovat do otevřené obrany. Po ztrátě Girony mohl jít do protiakce Wu Lej, kterého ale podrazil za žlutou kartu Granell.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani sekundu navíc. Hráči obou celků odcházejí do šaten za bezbrankového stavu.

    Ani jeden z týmů se dlouho nemohl usadit na útočné polovině. První nadějnější akce přišla v devatenácté minutě, kdy se opřel do balonu Sergi Darder, ale Bunúa nepřekonal. Na druhé straně následně sporně zastavil Rosales Lozana, ale hlavní rozhodčí penaltu nenařídil. V závěru první půle se přitvrdilo, sudí musel rozdat hned tři žluté karty.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 14:01.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupil rozehrávkou hostující Espanyol. Až od obránců ale museli hosté založit útočnou akci. U Melenda balon skončil, skvěle se vrátil do obrany za domácí Porro.
     
    48
    Marc Roca na nic nečekal, ihned po zisku balonu vypálil. Míč se ještě otřel o bránícího Juanpeho a skončil těsně vedle pravé tyče.
     
    49
    Barcelonský celek ještě pokračoval rohový kopem. Přetažený centr však v pokutovém území nedokázal ani jeden z hlavičkářů zasáhnout.
     
    49
    Girona se opět dožadovala pokutového kopu. Cristhian Stuani byl stažen Sánchezem, ale hlavní rozhodčí píská naopak faul útočníka domácího celku.
    49. Pád Stuaniho v pokutovém území na penaltu nestačil
     
    50
    Sudí ještě následně čekal na potvrzení kolegů i videa. Po krátké prodlevě se ale pokračuje rozehrávkou od hostující branky.
     
    51
    Girona je i po změně stran aktivnějším týmem. Do útoku se snažil jít i Melendo, ale neporadil si hned s prvním bránícím hráčem soupeře.
     
    53
    Oscar Melendo se prolétl vzduchem. V souboji s Ponsem byl postaven silněji na nohách právě domácího fotbalista, naopak Melendo skončil rychle na trávníku.
     
    54
    Z levé straně prošel až do pokutového území Portugués, ještě centroval ke vzdálenější tyči, kde čekal na balon Stuani. Kromě útočníka Girony byl ale připraven hlavičkoval také bránící Hermoso.
     
    55
    Rosalesovi utekl míč pod kopačkou až za postranní lajnu. Girona se tak téměř zadarmo dostala k autovému vhazování na středu trávníku.
     
    56
    Ani jeden z týmů se nemůže dostat do brankové příležitosti. Girona sice drží více míč pod kontrolou, ale Diego López ještě nemusel zasahovat.
     
    57
    Po kličce na levou nohu si připravil pozici ke střele Anthony Lozano. Rána zpoza pokutového území však vylétla jen vysoko nad hostující branku.
     
    58
    Anthony Lozano dostal pořádně naloženo v souboji s Rocou. Domácí hráč se jen těžce zvedal z nakrátko zastřiženého pažitu.
     
    59
    Espanyol dopravil míč do sítě! Po přihrávce Wu Leje se dostal za obranu Iglesias. Následně přišla ještě přihrávka na Dardera, který poslal z blízkosti míč do branky. S velkou prodlevou je ale pískán ofsajd Iglesiase.
    59. Odpískaný ofsajd po vstřelené brance
     
    60
    Ani hodina hry úvodní zásah nepřinesla. Iglesias se nyní pokoušel překonat Bunúa střelou z úhlu, ale míč skončil jen u domácího brankáře.
     
    61
    Žlutou kartu inkasuje po souboji se Sánchezem Pere Pons. U balonu zůstanou hostující fotbalisté.
     
    61
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Espanyol po faulu Ponse rychle rozehrál. Balon se po několika odrazech dostal k SERGI DARDEROVI, který na nic nečekal a z prvního doteku napálil míč přesně k levé tyči. Yassine Bunú se natahoval marně.
    61. Sergi DARDER - 0:1
     
    62
    Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Anthony Lozano, přichází Patrick Roberts.
     
    63
    Espanyol cítí šanci přidat další gól. Iglasias si připravil míč na pravačku, ale do rány mu skončil Espinosa. Také Víctor Sánchez je následně potrestán žlutou kartou.
     
    65
    Hosté pokračují v tlaku. Rocova rána byla zblokována obranou, následně ještě pálil Rosales, ale také on našel jen soupeře stojícího před sebou.
     
    66
    Portugués si narazil s Granellem, následně už ale kapitán Girony přišel o balon v souboji s Lejem. Nakonec přišel pouze faul střídajícího Robertse.
     
    67
    Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Pere Pons, přichází Douglas Luiz.
     
    68
    Ke slovu se dostává také Girona. Robertsova přihrávka na Luize byla zblokována, ale domácí se ještě udrželi u balonu ve středu hrací plochy.
     
    69
    Porro si narazil s Granellem, poté se vydal blíže k vápnu, ale po pádu na zem se nepískalo. Hlavní rozhodčí přerušil zápas až po faulu na Sáncheze.
     
    70
    Po dlouhém nákopu Diega Lópeze se Espanyol mohl udržet na útočné polovině, ale Sánchez se provinil proti pravidlům, stejně tak jako po rychlé rozehrávce Portugués.
     
    71
    Gironě se nedaří kombinovat. Luizova přihrávka skrz záložní řadu soupeře sice našla Stuaniho, ale ten byl v obležení hned několika soupeřů.
     
    72
    Střelec zatím jediné dnešní branky Sergi Darder si naváděl míč z levé strany více do středu, ale do cesty se mu postavil Pedro Porro. Espanyol bude vhazovat.
     
    73
    Melendo se dostal s míčem až do vápna, ještě přihrával před prázdnou branku Iglasiasovi, ale jako poslední obránce zachránil Gironu od inkasovaného gólu Juanpe.
     
    74
    Po faulu na Granella domácí okamžitě rozehrávali. Roberts však pouze vybíhal z ofsajdu a tak nemohl hrát. Za hosty tak sebral balon pro sebe Javi López.
     
    75
    Také Cristhian Stuani se přihlásil o slovo. Jeho rána však k Lópezovi nedoputovala přes obrannou hradbu hostujícího celku před vápnem.
     
    76
    Douglas Luiz až příliš dlouho nechtěl nechat soupeře rozehrát z místa přestupku, až vyfasoval od rozhodčího žlutou kartu.
     
    77
    Darder přenesl hru z levé na pravou stranu. Víctor Sánchez se sice neprosadil přes Muniesu, ale vybojoval pro hostující tým rohový kop.
     
    78
    Od rohového praporku balon přelétl až za vzdálenější tyč, kde ještě posílal míč zpět Melendo, ale poté už si situaci pohlídal Bunú.
     
    79
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Wu Lej, přichází Javi Puado.
     
    80
    Po centru Porra zahrál jednoznačně rukou Roberto Rosales. Domácí se dožadovali odpískání pokutového kopu, ale hlavní rozhodčí ještě ponechal hru pokračovat.
     
    81
    Hlavní rozhodčí se šel po přerušení podívat na video, které prokázalo jednoznačný zásah ruky v pokutovém území. Je to penalta pro Gironu!
    81. Penaltový zákrok
     
    82
    Girona právě vstřelila branku!
    Girona deset minut před koncem druhého poločasu srovnává stav. Míč si postavil na značku pokutového kopu CRISTHIAN STUANI. Tkušený dvaatřicetiletý útočník zvolil zakončení do levé strany, López si sice sáhl na balon, ale nedokázal ho už vyrazit.
    82. Cristhian STUANI - 1:1
     
    83
    Zhruba deset minut i s nastavením zbývá do konce druhé půle. Domácím se podařilo srovnat a nyní pomýšlejí také na dokonalý zvrat.
     
    84
    Girona se musela po většinu času ve druhém poločase bránit, ale nyní jsou domácí na koni. Po vyrovnávací brance byl Stuani při chuti, ale střela z otočky se do branky nevešla.
     
    86
    Roberts se nenechal zastavit ani lehkým faulem Rosalese. Následně přihrával do vápna, kde čekal na míč García, ale to už byla obrana Espanyolu zformována.
     
    87
    Střídající Douglas Luiz nebyl daleko od druhé žluté karty. Ve středu pole totiž zatáhl za dres Sáncheze, ale hlavní rozhodčí druhý trest záložníkovi Girony neudělil.
     
    88
    Po přihrávce Granella mohl postupovat do útoku Roberts, který výrazně oživil levou stranu domácího celku. Další přesný centr ale do vápna nepřidal.
     
    89
    Snadná práce pro Diega Lópeze. Hostující brankář lehce stáhl vysoký centr do rukavic, poté se ještě pokusil rychle rozehrát, ale hosté se u balonu příliš dlouho neudrželi.
     
    90
    Ani jeden z týmů nechce udělat v závěru zápasu zbytečnou chybu. Hermoso si raději pomohl přihrávkou k Lópezovi, který balon odkopl do bezpečí na útočnou polovinu trávníku.
     
    90
    Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Pedro Porro, přichází Jonás Ramalho.
     
    90+1
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Neskutečná chyba domácího brankáře! SERGI DARDER napálil míč na branku Girony z téměř čtyřiceti metrů, ale YASSINE BUNÚ nedokázal balon zastavit u své tyče. Espanyol se těsně před koncem druhého poločasu vrací do jednobrankového vedení.
    90+1. Sergi DARDER - 1:2
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+3
    Právě Yassine Bunú rozehrával na útočnou polovinu trávníku. Poté ale přišel na řadu tvrdý faul Ramalha, který sestřelil Melenda. Žlutá karta pro střídajícího hráče na sebe nenechala dlouho čekat.
     
    90+4
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Javi López, přichází Adria Giner Pedrosa.
     
    90+4
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Oscar Melendo, přichází Sergio Sánchez.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Hlavní rozhodčí nakonec nastavil ve druhém poločase hned pět minut. V nich už ale další gól nepadl a tak se Espanyol raduje z cenného vítězství na trávníku Girony.

    Ani jeden z týmů se dlouho nemohl usadit na útočné polovině. První nadějnější akce přišla v devatenácté minutě, kdy se opřel do balonu Sergi Darder, ale Bunúa nepřekonal. Na druhé straně následně sporně zastavil Rosales Lozana, ale hlavní rozhodčí penaltu nenařídil. V závěru první půle se přitvrdilo, sudí musel rozdat hned tři žluté karty.

    Po přestávce byli aktivnější hráči domácího týmu, ale do vedení se dostal Espanyol. Po odraženém balonu napálil ránu přesně k tyči Sergi Darder. O vyrovnání se z pokutového kopu postaral deset minut před koncem Cristhian Stuani. Už to vypadalo na remízový zápas, ale Sergi Darder vystřelil z velké dálky a balon zapadl přesně k tyči, Yassine Bunú rozhodně mohl zasáhnout, ale míč propadl do sítě.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 23:20. (14:55:02)

    Vít Schück

    Branky: 82. Stuani (pen.) – 61. Darder, 90+1. Darder

    Karty:   37. Stuani (GIR), 45. Granell (GIR), 61. Pons (GIR), 76. Douglas Luiz (GIR), 90+3. Ramalho (GIR) – 26. Javi López (ESB), 63. V. Sánchez (ESB)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 23:20.
    Girona FC: Bunú – Porro (90. Ramalho), Espinosa, Juanpe, Muniesa – Granell (C), Pons (67. Douglas Luiz) – Portugués, B. García, Lozano (62. Roberts) – Stuani.
    Náhradníci: Iraizoz – Ramalho, Doumbia, Douglas Luiz, Roberts, Carnero García, Aleix Garcia.

    Espanyol Barcelona: Diego López – Rosales, Naldo, Hermoso, Javi López (C) (90+4. Pedrosa) – Roca – Melendo (90+4. Sergio Sánchez), V. Sánchez, Darder, Lej (79. Puado) – Iglesias.
    Náhradníci: A. López, Roberto – Pedrosa, Sergio Sánchez, Puado, Ó. Duarte, Granero.

    Rozhodčí: Prieto – Martínez, Villate
    thejrc.org