Girona – Espanyol 1:2 (kon.) | Real Madrid – Eibar 2:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Valencia 2:0 (kon.)
Barcelona – Atlético 2:0 (kon.)
konec
Real Madrid
2:1 (0:1)
SD Eibar
Sobota 06.04.2019, 16:15 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 6:1. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 9:15. (18:09:11)
     
    Pět nastavených minut je minulostí a zápas končí. Real Madrid zvládl na domácí půdě otočit zápas s Eibarem na konečných 2:1.

    Real Madrid vstoupil do utkání ve velkém stylu. Nejprve sám upaloval na Dmitroviće Gareth Bale, následně dokonce rozvlnil síť Karim Benzema, ale oba případy zastavil odmávaným ofsajdem pomezní rozhodčí. Po půlhodině hry převzal tempo zápasu outsider dnešního duelu a byl po zásluze odměněn. Nepřesnou obranu Realu potrestal Marc Cardona, který po přihrávce Escalanteho s chladnou hlavou překonal Navase.

    Po změně stran Real lehce přidal a také se po hodině hry radoval z vyrovnání, když Asensiův centr uklidil hlavou do sítě Karim Benzema. Stejný hráč zápas také rozhodl, tentokrát s klidem překonal Dmitroviće po centru Toniho Kroose. Benzema měl šanci také na hattrick, ale další gól už z vyložených pozic nepřidal.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Přece jen mohl ještě Karim Benzema završit hattrick. Ve vápně zaváhal Cote, následně Benzema pálil na vzdálenější tyč, kterou ale také trefil.
     
    90+4
    Na pravé straně měl spoustu prostoru pro postup do útoku Odriozola. Mohl si vybrat komu bude nahrávat, ale nakonec trefil jen před sebou stojícího De Blasise.
     
    90+3
    Vázquez si narazil se střídajícím Díazem, následně se zapojil do hry také Toni Kroos, ale tomu utekl balon a poté si pomohl faulem.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase pět minut.
     
    90+1
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Isco, přichází Brahim Díaz.
    90. Karim Benzema nedopravil míč do prázdné branky
     
    90
    A další zmařená šance! Dmitrović podcenil přetažený centr, poté předložil Vázquez míč Benzemovi před prázdnou branku, ale ten trestuhodně minul!
     
    89
    Po rozehrávce rohového kopu se domácí usadili na útočné polovině. Eibaru již evidentně dochází síly, Real je v každém souboji o krok dříve.
    88. Dmitrović vytáhl povedený zákrok
     
    88
    Tentokrát už měl Benzema hattrick na kopačce. Po přihrávce Vázqueze se dostal do čisté šance, ale tentokrát uspěl v souboji jeden na jednoho Dmitrović.
     
    87
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Marc Cucurella, přichází Charles.
     
    86
    Karim Benzema mohl jít pro hattrick, ale raději přihrával Iscovi, který ale u balonu nebyl dříve než bránící Orellana. Následně přišel jen faul napadajícího Vázqueze.
     
    85
    Domácí celek je při chuti. Po souhře Asensia s Vázquezem mohl postupoval do útoku právě druhý jmenovaný, ale balon mu utekl za postranní lajnu.
    83. Karim BENZEMA - 2:1
     
    83
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real Madrid se dostává do vedení! Toni Kroos rozehrál rohový kop jen na krátko s Iscem, ten mu ale balon rychle vrátil a poté mohl německý záložník naservírovat míč přesně na hlavu KARIMA BENZEMY, který z blízkosti překonal Dmitroviće.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Vázquez nyní vyvezl míč na pravou stranu, odkud centroval Asensio. Akce Realu už byla zbržděna

    Vít Schück

    Branky: 61. Benzema (Asensio), 83. Benzema (Kroos) – 41. Cardona (Escalante)

    Karty:   23. P. Oliveira (EIB)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 6:1. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 9:15.
    Real Madrid: Navas – Odriozola Arzallus, Varane, Nacho Fernández, Reguilón – Modrić (78. L. Vázquez), Valverde, Isco (90+1. Díaz) – Bale (78. Kroos), Benzema (C), Asensio.
    Náhradníci: L. Zidane – Vallejo, Kroos, Casemiro, L. Vázquez, Díaz, D. Ceballos.

    SD Eibar: Dmitrović – De Blasis, Ramis (C) (57. Orellana), P. Oliveira, Cote – Escalante – Cardona (73. Peña), S. Álvarez, Jordán, Cucurella (87. Charles) – Enrich.
    Náhradníci: Riesgo – Peña, León, Kike García, Milla, Charles, Orellana.

    Rozhodčí: González – García, Rodríguez
    thejrc.org