Slovensko – Česko 2:3 (kon.)
konec
Slovensko
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Česko
Neděle 07.04.2019, 17:00 • Zimný štadión Skalica • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a zase někdy u mládežnických či jiných onlajnů na počtěnou. (19:07:44)
     
    Jedno z posledních přátelských duelů české šestnáctky je u konce. V bojovném a vyrovnaném duelu vítězí Češi nad Slovenskem 3:2. Gólově se dnes prosadili Šimon Marha, Dominik Brouček a Michal Vitouch. Branky domácích dávali Michal Kapičák a Róbert Bačo.

    Odveta je ve Skalické aréně naplánovaná na zítřek a onlajny budou opět u toho.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Šimon Nemec v posledních sekundách zakončoval na levém kruhu k první tyčce, ale branku se mu nakonec trefit nepovedlo. Kotouč skončil na ochranné síti.
     
    59:25
    Do konce utkání již moc času nezbývá. Slováci se dostali mezi kruhy a celou akci zakončili. Slabší střela skončila na Šatného betonech, který hru následně přerušuje.
     
    58:51
    Eliáš je z branky a Slovensko hraje v šesti!
     
    58:44
    Český tým nyní chytře držel kotouč v útočné třetině a nepouští tak Slováky do tlaku. Eliáš musel řešit ještě jednu střelu z levé strany.
     
    57:45
    Utkání pomalu a jistě směřuje do šedesáté minuty. Slováci se pokouší něco vymyslet, ale aktuálně se jim nedaří. Český tým nyní ovšem vyhodil jen na icing.
     
    56:01
    Důležitý zákrok nyní předvedl Oliver Šatný, kterému se povedlo zastavit bekhendový pokus mezi kruhy. Chomutovský brankář kotouč vyrazil ramenem.
     
    55:04
    Slovenští mladíci poté zpoza branky vyhodili až na zakázané uvolnění. Pokračuje se tedy vhazováním po pravici Rastislava Eliáše.
     
    54:44
    Jakub Kos dojížděl nahazovaný puk, který nakonec skončil v lapačce Eliáše. Brněnská kometa ale splnila účel a vhazovat se bude po levici slovenské jedničky.
     
    53:40
    Tadeáš Svoboda zakončoval snažení Česka svižným pokusem od modré čáry. Útočník čtvrté lajny ale branku nakonec minul.
     
    53:09
    Utkání jde do posledních minutek a oba celky chtějí hrát. Nyní se bojovalo u levého mantinelu, kotouč nakonec vybojovali Češi a následně se bude vhazovat před Eliášem.
     
    51:32
    Tomáš Machů to svižnou ránou zkoušel od modré čáry, ale kotouč nakonec skončil jen vedle branky. Slovensko se poté po dlouhé době vymanilo z tlaku.
     
    49:54
    Dominik Brouček chtěl vrátit úder, ale na pravé straně si bránícího hráče neobhodil. Akce českého mužstva nicméně pokračuje.
    48:59 Róbert BAČO - 2:3
     
    48:59
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci rychle přenesli hru a po rychlé střele snižují stav duelu na rozdíl jedné branky! RÓBERT BAČO se na pravém kruhu napřáhl a dělovkou dostal kotouč za záda Olivera Šatného. Asistence: Šimon Nemec.
     
    47:44
    Ján Kocúr měl na hokejce snížení. Zjevil se mezi kruhy, ale svižná střela po ledě se do branky nakonec nedostala! Oliver Šatný zapsal další parádní zákrok.
     
    46:51
    Stanislav Kunst mohl hned navyšovat vedení českého celku, ale klička do bekhendu nevyšla a puk nakonec skončil jen na boční síti!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 27. Kapičák, 49. Bačo (Š. Nemec) – 25. Marha, 29. Brouček (Svoboda), 47. Vitouch (Machů)


    Slovensko: Eliáš (Ďuriš) – Miklovič, Š. Nemec, Groh, Kocúr, Kliment, M. Mešár, Kapičák, Slezák – Bačo, Slafkovský, L. Nemec – Ožvald, F. Mešár, Horváth – Šarmaty, Stümpel, Danielčák – Braun, Štetka, Sokoli.
    Česko: Šatný (Stuchlík) – Pinkas, Šedivý, Kohlíček, Fajmon, Kunst, Machů, Böhm, Špaček – Kos, Měchura, Sedláček – Marha, Chludil, Frömel – Adamec, Kučera, Vitouch – Pavlačka, Svoboda, Brouček.
    thejrc.org