Jablonec – Teplice 2:4 (kon.) | Karviná – Příbram 5:3 (kon.) | Slavia – Zlín 0:0 (kon.)
Třinec – Č. Budějovice 0:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
0:0 (0:0)
FC Zlín
Pondělí 08.04.2019, 13:00 • SC Horní Počernice • Juniorská liga – O umístění • 2. kolo
Předzápasové kurzy

     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou, což se před zápasem určitě nečekalo. I ve druhém dějství měla více ze hry Slavia, která neustále narážela na pozornou obranu soupeře, která dnes podala velice přesvědčivý výkon. Zlín se zpočátku druhého poločasu pouze bránil, postupem času se rovněž pokoušel útočit, avšak k překonání Radotiće rovněž nedošlo. Dnešní utkání tedy branku nenabídlo, oba celky si připíšou po bodu. (14:44:19)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Martin Nečas (FC Fastav Zlín).
     
    89
    I nyní se mohlo žlutit, což se ale neděje. Zlín bude mít i přesto k dispozici standardku z velice dobré vzdálenosti od branky.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, na první branku stále čekáme. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    87
    Na vlastním malém vápně dokázal zasáhnout Košák, který odvracel do bezpečí. Slavia je se dostává do sympatického tlaku, Křepela měl další práci.
     
    86
    Žlutou kartu dostává David Venený (FC Fastav Zlín).
     
    85
    Sešívaní měli možnost zahrozit prostřednictvím rohového kopu. K rozehrávce se postavil Alvir, jehož centr vyboxoval pozorný brankář Křepela.
     
    84
    Dalekonosné přenesení hry mělo na pravém křídle najít Alvira, který se k míči přeci jenom dostal. Posléze musel rychle odkopávat brankář Radotić.
     
    83
    Křepela si po kratší době vyzkoušel odkop od své branky, přičemž u středového kruhu dokázal v hlavičkovém souboji uspět domácí Šilhan.
     
    81
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Filip Novák, přichází Vilém Gettler.
     
    78
    U vlastního pokutového území dokázal zasáhnout jeden z domácích, který poté nekompromisně odkopával na druhou stranu, kde číhal zadák Košák.
     
    78
    Nejvýše do vzduchu se dostal domácí Trapanovski, avšak poté si domácí celek pomohl nedovoleným zákrokem. Zlín bude zahrávat další standardku.
     
    77
    Poslední minuty zápasu nabízí mnohem vyrovnanější podívanou, tlak domácího celku otupil. V současní době se k míči dostal hostující Bychovskij.
     
    76
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Fukala, přichází Vojtěch Šilhan.
     
    75
    Drozda nyní podklouzl, jeho pas na pravou stranu nakonec doskákal ven z hrací plochy. Soupeř bude moci vhazovat, hra je hodně rozkouskována.
     
    73
    Zahradník ještě udržel míč na hrací ploše, avšak poté přihrál přímo na kopačku Fukaly, jenž pro změnu přenášel hru do mnohem volnějšího prostoru.
     
    72
    Kapitán Venený našel nádherným pasem naprosto volného kolegu, který se do míče opřel hlavičkou. Radotić nemusel zasahovat, střela putovala vedle branky.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   25. Adam Tkadlec (ZLN), 86. Venený (ZLN), 90. Nečas (ZLN)


    SK Slavia Praha: Radotić – Havránek, Drozda (C), Petrák, Fukala (76. Šilhan) – Macháček, Podrazký (46. Alvir) – Hönig, Vaněk, Trapanovski – Nabiyev
    Náhradníci: Sirotník – Alvir, Janoušek, Šilhan

    FC Zlín: Křepela – Červenka (59. Bychovskij), Novák (81. Gettler), Košák, A. Tkadlec, M. Mlýnek, V. Mlýnek, Zahradník, R. Tkadlec, Venený (C), Nečas
    Náhradníci: Gettler, Bychovskij, Číž

    Rozhodčí: Klíma – Vlček, Koval

    Diváci: 110
    thejrc.org