Boston – Toronto 1:4 (kon.) | Washington – Carolina 4:2 (kon.) | Calgary – Colorado 4:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Rytíři Kladno
Pátek 12.04.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Baráž o extraligu • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Vítám všechny hokejové nadšence u sedmého kola baráže o Tipsport extraligu. Právě páteční střetnutí mezi Piráty z Chomutova a Rytíři z Kladna, může napovědět o osudu celé skupiny. Pokud by tým poskládaný kolem hvězdného Jaromíra Jágra zvítězil, přiblížil by se postupu mezi tuzemskou elitu. V opačném případě by Severočeši skupinu pořádně zamotali.
     
    První barážové zápasy obou soupeřů:

    Oba celky se střetly v úvodním barážovém zápase, kdy se hrálo pohledné střetnutí. Týmy si tvořily šance, ovšem Justin Peters zamkl branku Chomutova, a tak se Piráti radovali z vítězství 2:0.

    Branky a nahrávky: 48. Sklenář (Duda, Vantuch), 55. V. Růžička (Duda).

    Druhé utkání se odehrálo na půdě Kladna, kde Chomutovští zásluhou Pavla Klhůfka rychle vedli o tři branky. Jenomže Piráti zbytečnými fauly posadili soupeře na koně a ten šance využil. Rytíři rychle snížili na rozdíl jediného gólu a poté přebrali otěže zápasu. Tým kolem Jaromíra Jágra se po šedesáti minutách radoval z výhry 4:3.

    Branky a nahrávky: 12. Zikmund (Jágr, Plekanec), 13. Jágr (Plekanec), 37. T. Kaut (Lakos), 43. Kehar (Zikmund) – 2. Klhůfek (V. Růžička), 5. Klhůfek, 7. Klhůfek
     
    Rytíři Kladno

    Kladenští Rytíři se zatím vyhřívají na druhé příčce barážové tabulky, když získali dvanáct bodů. Středočeši zvítězili v posledních čtyřech zápasech, čím nahánějí vedoucí Dynamo, na které ztrácí pouhé tři body. Ovšem tým kolem Jaromíra Jágra zajímá rozestup mezi jeho mužstvem a právě Chomutovem, jenž je zatím pět bodů. O osudu baráže může napovědět už dnešek.

    Pardubice – Kladno 1:4
    Kladno – Chomutov 4:3
    České Budějovice – Kladno 3:4

    Nejproduktivnější hráči:

    Tomáš Plekanec 6 bodů (1+5)
    André Lakos 5 bodů (1+4)
    Jaromír Jágr 4 body (2+2)
     
    Piráti Chomutov

    Zatímco Rytíři mohou hrát poměrně v klidu, tak Severočeši musí za každou cenu zvítězit, jinak by jim už téměř ujel extraligový vlak. Až v posledním kole zastavili Piráti sérii čtyř porážek. Aktuálně jim patří třetí místo, když získali sedm bodů. V barážové skupině Chomutovští disponují nejhorší obranou, ale také nekvalitní přesilovou hrou, v nichž si k lepším výsledkům neumí pomoci.

    Chomutov – České Budějovice 1:0
    Kladno – Chomutov 4:3
    Pardubice – Chomutov 7:0

    Nejproduktivnější hráči:

    Pavel Klhůfek 6 bodů (4+2)
    Jakub Sklenář 5 bodů (1+4)
    Vladimír Růžička 4 body (1+3)
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Jank, Flemming, Knot, Štich (A), Dietz, Blaha, L. Kovář – Koblasa (C), V. Růžička (A), Klhůfek – Tomica, Huml, J. Stránský – Sklenář, Šťovíček, Duda – Chrpa, Chlouba, T. Svoboda.

    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – J. Říha, Kehar, Nash (A), Zajíc, Lakos, P. Hořava – Jágr, Plekanec, Zikmund (A) – Redlich (C), Vampola, J. Strnad – Melka, Machač, Svedlund – Hajný, T. Kaut, Š. Bláha – Jelínek.

    Rozhodčí: Jan Hribik, Adam Kika – Milan Kis, David Klouček.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba celky přicházejí na ledovou plochu, kde byli jako první Rytíři, ovšem ani Piráti na sebe nenechali dlouho čekat. Za pár okamžiků už bude vše směřovat k zahájení důležitého střetnutí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování zápasu vyhrál Ivan Huml, mezi kruhy si najel Brett Flemming, jemuž kotouč sjel z čepele, a tak jeho pokus z dobré pozice skončil jen vedle branky.
     
    00:31
    Kladno se hned v úvodu nacházelo pod tlakem a raději vyhodilo na zakázané uvolnění. Následuje vhazování po pravici Lukáše Cikánka.
     
    00:55
    Ze střídačky až za branku se vydal Brendon Nash, jenž přihrával do předbrankového prostoru. Ovšem obrana puk odpálila, ovšem Kladno se dostalo ke střele, která mezi tři tyče nezamířila.
     
    01:56
    Hostující celek opustil své pásmo jen vyhozením do středního pásma, ovšem ani Piráti toho moc nevymysleli. Po nahození totiž zamířili na střídačku.
     
    02:43
    Jakub Chrpa zastavil u mantinelu vyhození, ale zvolil jen nahození za branku. Středočeši jsou tak na tahu.
     
    03:15
    Hra se ale rychle obrátila, od levého mantinelu zakončoval v přečíslení Marek Tomica. Jenže domácí kapitán prostor branky netrefil.
     
    03:59
    Chomutovští jeli do další přečíslení, ovšem Vladimír Růžička přiťuknutí na spoluhráče nezvládl. Následně Lukáš Blaha nahodil puk opět jen za branku.
     
    04:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Legenda českého hokeje poprvé rozradostnila fanoušky Kladna! Tomáš Plekanec přihrál do druhé vlny, kde se nacházel právě JAROMÍR JÁGR, jehož pokus zaplul přesně k tyči. Asistence: Tomáš Plekanec a Josef Zajíc.
    04:33 Jaromír JÁGR - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:30
    Ve střelecké pozici už se nacházel Jakub Chrpa, jenž byl sám před brankářem. Ovšem branku chtěl obkroužit, jenže beci jej do zakončení nepustili. Následně od modré čáry vystřelil ještě Stanislav Dietz, jenže Lukáš Cikánek si výhled na pokus našel.
     
    06:47
    O kotouč se bojovalo nejprve za brankou Chomutova, poté také u levého mantinelu.Celou situaci vyřešili domácí, kteří po dlouhé době posunuli puk do středního pásma.
     
    08:10
    Kladenští sice vybojovali černou gumu u mantinelu, ale poté vyhodili jen za cenu zakázaného uvolnění. Hra se stěhuje zpátky před Lukáše Cikánka.
     
    08:22
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (André Lakos – 2 min., držení).
     
    08:42
    Čtveřice hostů si pohrála s Chomutovem, když hru otočila přes celé útočné pásmo. Středočeši pak zastavili i další akci soupeře a opět vyhodili.
     
    09:38
    Brett Flemming přihrál po modré čáře na Stanislava Dietze, jehož pokus tečoval nejprve obránce a potom jej vyrazil do ochranné sítě hostující gólman.
     
    10:05
    Ještě první vyhození zastavil ležící Radek Duda, ale poté Kladno vyhodilo. Je jasné, že hostující celek se v prvním oslabení bez potíží ubrání.
     
    11:01
    Po přejetí modré čáry vystřelil z osy hrací plochy Vladimír Růžička, jehož pokus těsně nad ledem vyrazil s přehledem Lukáš Cikánek.
     
    11:38
    Chomutovští u mantinelu vyhráli souboj a kotouč zamířil před branku, kde se nacházel osamocený Pavel Klhůfek. Jeho raná mířila vedle kladenské svatyně.
     
    11:47
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jakub Strnad – 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Plekanec – 2 min., podrážení).
     
    12:10
    Radek Duda našel na levém kruhu Petra Koblasu, který bez přípravy vystřelil. Jeho pokus ovšem zamířil jen do bližší tyče, následně Kladno vyhodilo.
     
    12:58
    Martin Kehar oklamal soupeře a opět vyhazuje přes všechny čáry. Chomutov musí začít od začátku.
     
    13:52
    Rytíři se ve dvojnásobném oslabení ubránili! Nejprve mohl několikrát vypálit Vladimír Růžička, který se ale neodhodlal. Poté přišla střela od modré čáry, kterou Lukáš Cikánek schoval do výstroje.
     
    14:12
    Z pravé strany zakončoval Ladislav Zikmund, jehož pokus zamířil jen do prvního bránícího hráče. Kladno se pak usadilo před brankou, ale další střela už nepřišla.
     
    14:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    To je návrat Jana Stránského z říše snů! Chomutovský šikula obral Lakose u kotouč, který následně předal před branku. Tam se nacházel osamocený PETR KOBLASA, jenž se ránou nad lapačku nemýlil. Asistence: Jan Stránský.
    14:52 Petr KOBLASA - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:02
    Nadávky z kotle hostujících fanoušků neberou konce! Chomutov vyslal další střelu na branku, ovšem brankář Kladna byl znovu připraven.
     
    15:30
    Hostující celek se hnal do dalšího útoku, ovšem Kladno nezvládlo přechod přes modrou čáru. Hra se tak vrátí do středního pásma.
     
    16:05
    Za nahozeným pukem jel Martin Šťovíček, jenž přetlačil soupeře. Ovšem jeho zakončení letělo jen těsně vedle levé tyče kladenské svatyně.
     
    16:39
    Chomutov se pokusil o dlouhou přihrávku, která končí na icingu. Po vyrovnání jsou ale domácí lepším celkem na ledové ploše.
     
    16:59
    Po souboji před brankou Rytířů zůstal na ledové ploše ležet Jakub Hajný. Hra se sice přerušila, ale bude se vhazovat po pravici Lukáše Cikánka.
     
    17:17
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Štich – 2 min., hákování).
     
    17:35
    Pro odražený kotouč si vyjel kanadský brankář, jen předvedl práci hokejkou a sám vyhodil.
     
    17:57
    Z levého kruhu zakončoval Jaromír Jágr, jeho pokus Justin Peters vyrazil. Před brankou operoval ještě Ladislav Zikmund, který kanadského gólmana nepřekonal. Následně byla domácí svatyně posunuta.
     
    18:17
    Plekancovu přihrávku zastavil Ronald Knot, který se s černou gumou otočil a vyhodil přes celé kluziště. Unavená čtveřice pak stihla vystřídat.
     
    19:03
    Další pokus hráče, jenž má zkušenosti ze slavné NHL, zastavil Petr Koblasa. Piráti se osvobozují a opět rychle míří na střídačku.
     
    19:26
    Mezi kruhy dostal trochu času Tomáš Kaut, jenž pálil k levé tyči. Ovšem Justin Peters se skvěle natáhl a puk vyrazil k mantinelu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    V úvodu se hrálo celkem opatrně, ale utkání rozpohybovala branka Jaromíra Jágra. Chomutovští se pak dostali do tlaku, ale nejprve promarnili dvojnásobnou početní výhodu a poté se radovali z branky Petr Koblasy. V závěru první periody to byli opět Rytíři, kteří se tlačili do útoku, ovšem Justin Peters další puk za svá záda nepustil.

    Střely na branku: 11:11.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Jan Stránský vrátil puk na střed, kde se nacházel Ivan Huml. Ten už přihrávku nečekal, a tak zakončoval jen nad horní tyč.
     
    20:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Brett Flemming – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:29
    Plekancovu přihrávku po hrazení zastavil hlavní sudí, k puku se dostal pak Chomutov, jenž bez váhání vyhazuje přes všechny čáry.
     
    21:16
    Ronald Knot přetlačil Ladislava Zikmunda u mantinelu a Pirátům se znovu podařilo vyhodit.
     
    21:52
    V oslabení Chomutov dvakrát ohrozil soupeře. Nejprve se Jan Stránský natlačil před branku, kde trefil brankářův beton. Poté z levého kruhu zakončoval Petr Koblasa, ale Lukáš Cikánek byl na místě.
     
    23:21
    Tomáš Redlich si odstoupil od soupeře a vystřelil z mezikruží, Justin Peters si do statistik připisuje další zákrok betonem. Ovšem Kladno se dál drží v pásmu a kombinuje.
     
    24:50
    Jan Stránský a Ivan Huml se hnali do přečíslení, oba borci si kotouč vyměnili. Ovšem druhý jmenovaný selhal před prázdnou brankou, když černou gumu nezasáhl.
     
    25:32
    Z pravé strany vystřelil Petr Vampola, jehož pokus mířil k zadní tyči. Justin Peters se proti střele výborně postavil a zasáhl vyrážečkou.
     
    26:26
    Do těžké situace dostal Lukáš Blaha, který odmítl soupeře a poté nahodil puk k zadnímu mantinelu, dlouho se hraje bez přerušení.
     
    27:09
    Na pravé straně měl dost místa najetý Tomáš Kaut, který střelou na zadní tyč branku netrefil. Ovšem Kladno dál udrželo pásmo a bojuje o puk u mantinelu.
     
    27:48
    Hostující celek se schoval za vlastní branku, kde čeká až oba celky vystřídají.
     
    28:13
    Střelou z jedné se připomněl Brendon Nash, jehož pokus ale mířil jen k zadnímu mantinelu. Poté se kotouč odrážel do brankoviště, ale kanadský brankář byl v pozoru a hru přerušil.
     
    29:02
    Zpoza branky až na hranici brankoviště si vyjel Jakub Strnad, který měl ke střele dost času. Jenže jeho pokus proletěl jen vedle pravé tyče.
     
    29:48
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Štich – 2 min., podrážení).
     
    30:02
    Tomáš Plekanec už mohl střílet, ale hledal hůl Jaromíra Jágra. Jeho pokus letěl jen vedle levé tyče, poté se Kladno na černou gumu ještě vrátilo.
     
    30:38
    Domácí celek získal puk, který okamžitě letěl přes celé hřiště a Chomutovští zase na střídačku.
     
    31:16
    Z levého kruhu vystřelil Tomáš Plekanec, jenž mířil nepřesně. Poté domácí mužstvo poslal hru alespoň do středního pásma.
     
    31:33
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Josef Zajíc.
     
    32:08
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vladimír Růžička – 2 min., sekání).
     
    32:20
    Tomáš Plekanec vybruslil zpoza branky až před ní, ale byl zády k brance. Jeho pokus bekhendem si poté pohlídal u první tyče kanadský gólman.
     
    33:34
    Od levého mantinelu zakončil Stanislav Dietz, který trefuje bližší tyč! Chomutov je stále na puku, ale také v oslabení.
     
    33:59
    Piráti vyhráli vhazování a okamžitě přišel pokus od modré čáry. Ovšem na Dietzovo zakončení si Lukáš Cikánek počíhal lapačkou.
     
    34:16
    Tomáš Plekanec sáhl do těžké přihrávky, puk zamířil k nejznámějšímu hráči Kladna. Jenže Jaromír Jágr branku z kruhu pro vhazování minul.
     
    35:05
    Kotouč proti holi převzal Petr Koblasa, jehož bomba mířila mezi brankářovy betony. Lukáš Cikánek puk vyrazil, ale poradil si také s Flemmingovou dorážkou po ledě.
     
    35:34
    Do vyhození hostujícího celku vložil hůl Jakub Sklenář, puk se pak odrazil do ochranné sítě. Po vystřídání následuje vhazování v neutrální zóně.
     
    35:52
    Od modré čáry vystřelil Josef Zajíc, jehož pokus kanadskému brankáři vypadli. Ovšem domácí obrana soupeře k dorážce už nepustila a bojuje se u zadního hrazení.
     
    37:24
    Propagační pokus od pravého mantinelu vyslal Tomáš Kaut, ovšem Justin Peters kotouč vyrazil do strany.
     
    38:27
    Tomáš Plekanec se chtěl do útočné třetiny dostat přes osu hrací plochy, jenže Chomutov byl dobře rozestavený a celou akci rychle zastavil.
     
    39:21
    David Štich se pokusil o dlouhou přihrávku na Jakuba Sklenáře. Ovšem puk skončil jen na zakázaném uvolnění, následuje vhazování po pravici Justina Peterse.
     
    39:39
    Ronald Knot se z pozice beka dostal až na pravý kruh, odkud mířil do horní části branky. Lukáš Cikánek jeho pokus vyrazil a následně se Kladno osvobodilo.
     
    39:49
    Piráti chtěli založit ještě jeden útok, ovšem nepřešli přes modrou čáru. Pro ofsajde je hra vykázaná do neutrální zóny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé dvacetiminutovce jsme sledovali vyrovnanou hru. Perioda nabídla hodně silový hokej, ale branka k vidění nebyla. Kladno sice soupeře několikrát zamklo před jeho brankou, ale v zakončení bylo hodně nepřesností. Naopak Chomutovští čekali na protiútoky, ale slibné šance obrana Rytířů zastavila.

    Střely na branku: 17:17.
    Střely na branku ve druhé třetině: 6:6.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Jaromír Jágr obral Janka o kotouč a Kladno točí Chomutov v rohu. Poté se Jágr obtočil kolem branky, ale puk na ní neposlal.
     
    41:20
    Střelou se prezentoval na druhé straně Pavel Klhůfek, jehož pokus hostující brankář vyrazil. Chomutov ještě chvíli udržel pásmo, ale další střelu nezaznamenal.
     
    41:50
    Od pravého mantinelu zkusil štěstí Radek Duda, který našel u první tyče jen připraveného brankáře. Hra je přerušena a následuje vhazování před brankou Kladna.
     
    43:03
    Brett Flemming operoval v rohu, odkud přihrál na modrou čáru, kde se nacházel Bohumil Jank. Jeho pokus proletěl jen vedle vzdálenější tyče.
     
    43:30
    Tak to mohl být krásný gól! Ivan Huml přihrál před branku, kde se po kotouči natahoval jeho spoluhráč. Ovšem Pavel Klhůfek na dlouhou hůl nezakončil přesně.
     
    44:15
    Chomutov nahodil černou gumu za branku, oba celky využívají šance a střídají.
     
    44:41
    Čárový sudí signalizoval ofsajd, ovšem Jakub Strnad jeho rozhodnutí ignoroval a zapojil se do hry. Ta je tak vykázaná do středního pásma.
     
    45:15
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Šťovíček – 2 min., podrážení).
     
    45:32
    Přihrávku po mantinelu zachytil Jakub Sklenář, který ještě přihrával na spoluhráče, ale našel jen Tomáše Plekance. Kladno zakládá další útočnou akci.
     
    46:16
    Z jedné z osy hrací plochy vystřelil Brendon Nash, jehož rána od modré čáry mířila jen nad branku. Poté se Chomutovu podařilo vyhodit a vystřídat.
     
    47:02
    Mezi kruhy si najel tentokrát Jakub Strnad, který měl dost času, aby si černou gumu přichystal. Jenže jeho pokus zamířil ve vyložené šanci jen nad branku!
     
    48:06
    Přes celé pásmo až na pravou stranu vybruslil Tomáš Redlich, který trefil prvního bránícího hráče. Poté ještě střílel André Lakos, jenž v dobré pozici minul.
     
    48:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno je blízko k tomu, aby soupeři v tabulce odskočilo. JAROMÍR JÁGR si totiž z domácí obrany udělal dobrý den! Legenda českého hokeje proskočila mezi dvěma obránci a najela si před branku, odkud blafákem překonala položeného Justina Peterse. Asistence: Antonín Melka a André Lakos.
    48:35 Jaromír JÁGR - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    49:39
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Petr Vampola – 2 min., nedovolené bránění).
     
    50:08
    Domácímu celku se hra v početní výhodě nedaří. Kladno zastavilo další útok a vyhazuje.
     
    50:30
    Z první vystřelil od modré čáry Stanislav Dietz, jenž nezamířil přesně. Chomutovský obránce si celou situaci ještě zopakoval, ale dopadla úplně stejně.
     
    51:29
    Další pokus od modré čáry vyslal Brett Flemming, jehož ránu před sebe vyrazil Lukáš Cikánek. Jenže domácí už se k dorážce nedostali.
     
    51:59
    Před branku si na druhé straně najížděl Antonín Melka, před nímž zasáhl bránící hráč. Chomutovu na vyrovnání už moc času nezbývá.
     
    52:36
    Jan Stránský nahazoval černou gumu do pásma, ale bek ji zastavil. Piráti se poté ocitli v ofsajdovém postavení, a tak je hra vykázaná do středního pásma.
     
    Dnešní utkání sleduje 5250 diváků, je vyprodáno!
     
    52:55
    Středočeši se hnali do další akce, ta je pro přihrávku rukou zastavena. Bude se tak vhazovat v neutrální zóny, blíže k brance Kladna.
     
    53:30
    Tomáš Plekanec přihrával před branku, kam se hnal Ladislav Zikmund. Ten byl atakován, a tak do domácího brankáře vletěl. Oba borci jsou v pořádku a může se pokračovat ve hře.
     
    54:24
    Z ostrého úhlu vyzkoušel brankářovu pozornost Pavel Klhůfek, jenže Lukáš Cikánek byl opět připravený a drží dál Rytíře ve vedení.
     
    55:33
    Čtvrtá domácí formace držela soupeře dlouho v jeho pásmu. Ovšem zakončení Romana Chlouby zamířilo jen do oblouku branky.
     
    56:00
    Poté se v další akci zjevil na levé straně Marek Tomica, ale ani chomutovský kapitán nezamířil přesně. Hra se rychle přelila na druhou stranu, ovšem Jaromír Jágr přihrávku na spoluhráče neprostrčil.
     
    57:30
    Radek Duda zamířil za branku a kolem první tyče přihrál do kruhu pro vhazování, kde se nacházel Bohumil Jank. Jeho pokus schoval Lukáš Cikánek do lapačky.
     
    58:09
    Od modré čáry vystřelil Brett Flemming, jehož pokus zasáhl soupeře do obličeje. Ovšem Martin Kehar dokazuje, že je tvrdým chlapem a po svých míří na střídačku.
     
    58:21
    Jaromír Jágr si položil mezi kruhy obránce a vjel do levého kruhu, odkud branku přestřelil. Justin Peters už byl položený na ledě a zasáhnout by nedokázal.
     
    58:41
    Justin Peters míří na střídačku, Piráti jsou v útočném pásmu a v šesti!
     
    58:48
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:29
    Za útočnou modrou čárou upadl Ivan Huml, a tak se Pavel Klhůfek hnal jen do ofsajdu. Hra je znovu vykázaná do středního pásma, Chomutovu už moc času nezbývá.
     
    Je to branka nebo ne? Kladno už to nemusí zajímat, protože v důležitém zápase zvítězí. O brance rozhoduje video!
     
    59:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Branka je potvrzena! JAKUB STRNAD to ještě stihl a od levého mantinelu trefil prázdnou branku. Asistence: Tomáš Plekanec a Brendon Nash.
    59:59 Jakub STRNAD - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    Konec zápasu.
     
    V Chomutově je dobojováno a Kladno se neskutečně přiblížilo postupu do extraligy!

    Utkání rozhodla legenda Jaromír Jágr, který vstřelil dvě branky a přiblížil chomutovský tým k sestupu do Chance ligy. Za domácí se prosadil Petr Koblasa, vítězství pak potvrdil brankou do prázdné klece Jakub Strnad.

    Střely na branku: 26:22 (19:53:18)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 15. Koblasa (J. Stránský) – 5. Jágr (Plekanec, Zajíc), 49. Jágr (Melka, Lakos), 60. J. Strnad (Plekanec, Nash)


    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Jank, Flemming, Knot, Štich (A), Dietz, Blaha, L. Kovář – Koblasa (C), V. Růžička (A), Klhůfek – Tomica, Huml, J. Stránský – Sklenář, Šťovíček, Duda – Chrpa, Chlouba, T. Svoboda.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – J. Říha, Kehar, Nash (A), Zajíc, Lakos, P. Hořava – Jágr, Plekanec, Zikmund (A) – Redlich (C), Vampola, J. Strnad – Melka, Machač, Svedlund – Hajný, T. Kaut, Š. Bláha – Jelínek.

    Rozhodčí: Jan Hribik, Adam Kika – Milan Kis, David Klouček

    Diváci: 5250
    thejrc.org