Čína – Austrálie 2:3 (kon.) | Španělsko – Chorvatsko 3:4 (1:2 po s.n.) | Belgie – Srbsko 3:6 (kon.)
konec
Belgie
3:6 (1:2, 0:2, 2:2)
Srbsko
Sobota 13.04.2019, 20:00 • Ledena dvorana Pionir, Bělehrad • Mistrovství světa - II. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou někdy příště! (22:31:15)
     
    Tabulka po čtvrtém hracím dni
    1. Austrálie – 3-0-1-0, 13:8, 10 bodů
    -------------------------------------------------------
    2. Srbsko – 3-0-0-1, 17:12, 9 bodů
    3. Chorvatsko – 2-1-0-1, 17:8, 8 bodů
    4. Španělsko – 2-0-1-1, 12:13, 7 bodů
    5. Belgie – 0-1-0-3, 11:18, 2 body
    -------------------------------------------------------
    6. Čína – 0-0-0-4, 10:21, 0 bodů
     
    Dohráno! Srbsko potvrdilo roli favorita a po velmi slušném výkonu porazilo Belgii 6:3, což znamená, že jeho naděje na postup do Divize IB stále žijí! Domácí dnes zvítězili naprosto zaslouženě – až na krátký zkrat na začátku třetí části si nad svým sokem udržovali převahu a nepouštěli ho do větších šancí, hosté toho na ledě haly Pionir moc nepředvedli.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Dvaadvacet sekund před koncem základní hrací doby si Ranković na své konto připisuje dost možná poslední zákrok v dnešním zápase, buly před srbskou klecí.
     
    58:16
    Hala mohla slavit další gól, jenže Kastel se v naprosto ideální pozici rozhodl místo střely přihrát. Puk poslal do míst, kde nikdo nebyl.
    57:06 BOSKOVIĆ - 3:6
     
    57:06
    Srbsko právě střelilo branku!
    Je rozhodnuto, tři body si z dnešního utkání do tabulky připíše Srbsko! Přesilovou hru v šestý gól prudkou ranou přetavil STEFAN BOSKOVIĆ – 3:6! Asistence: Mirko Brkusanin, Aleksa Luković.
     
    56:32
    Belgičané si dále kopou vlastní hrob, opět se vylučuje. Paulusovi a de Schepperovi jede za zdržování hry dělat společnost Frank Neven (BEL).
     
    56:05
    Pozor, Belgičané půjdou do tří! Trest za sekání dostává obránce Toon de Schepper (BEL), který se na lavici hanby dnes odebírá už podruhé.
     
    55:56
    Peetersova branka se opět vychýlila ze své pozice, tentokrát si jí však podle mě gólman Belgie posunul úmyslně. Rozhodčí ale vylučovat nebudou.
     
    55:41
    Krátkou kombinaci chtěl střelou z kruhu zakončit Mirko Djumić, kterému ale v tu nejhorší možnou chvíli kotouč ujel z hokejky. Peeters tak mohl zůstat v klidu.
     
    54:56
    Po souboji u mantinelu míří na dvě minuty na trestnou Jordan Paulus (BEL), jehož zákrok byl rozhodčím posouzen jako vysoká hůl.
     
    54:17
    Pomalu ale jistě míříme do závěrečné fáze základní hrací doby, Belgičané teď vyhodili kotouč z vlastního pásma až na zakázané uvolnění.
     
    52:55
    Misky vah se překlopily na stranu Srbů, kteří jsou pevně usazení v útočném pásmu a snaží se obnovit svůj vysoký náskok. Dvougólové vedení jim nestačí.
     
    51:58
    Podunavać drží puk za srbskou klecí, jeho spoluhráči střídají. Domácí následně pokusí opět vrátit před svatyni Woutera Peeterse.
     
    50:57
    Domácí už jsou několik sekund v plném počtu, okamžitě po konci dlouhého oslabení se přesunuli před Peeterse. Ohrozit jeho klec se jim zatím nepodařilo.
     
    49:59
    Jordan Paulus chtěl Rankoviće překvapit prudkou ranou od modré čáry, kterou však zblokoval jeden z bránících protihráčů. Publikum je ve varu.
     
    48:57
    Srbové už poněkolikáté vyhazují, za což je ochozy odměnily hlasitým potleskem. Hostům se snaží, ale stále se jim nedaří soupeře nějak zaskočit.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 9. Coolen (Verelst), 45. Kolodziejczyk B. (Paulus), 46. Neven (Kolodziejczyk B.) – 5. Djumić, 8. Bosković (Djumić), 23. Sretović (Brkusanin), 34. Brkusanin (Popravka), 42. Sretović (Popravka), 58. Bosković (Brkusanin, Luković)


    Belgie: Peeters (van der Weyde) – Paulus, Distate, Neven, de Schepper, van Looy, Delmarche, van Espen – Verelst, Kolodziejczyk B., Coolen – Swennen, de Croock, Kolodziejczyk A. – Auger, James, Dhondt – Balhan, Tambeur. Hlavní trenér: Mike Kolodziejczyk.
    Srbsko: Ranković (Mitić) – Novaković, Ilić, Bosković, Crnogorać, Podunavać, Anić, Luković – Djumić, Dragović, Kerezović – Brkusanin, Sretović, Popravka – Lestarić, Kastel, Vucurević – Zwick, Dragutinović, Sabados – Baraćkov. Hlavní trenér: Alexandre Dandenault.

    Rozhodčí: Griškevičs (LAT) – Beresford, Kavanagh (oba GBR).
    bahis siteleri