Rusko – Česko 4:2 (kon.)
konec
Rusko
4:2 (0:1, 3:0, 1:1)
Česko
Sobota 13.04.2019, 17:30Turnaj čtyř (U16)
Partner:
     
    Já Vám děkuji za sledování tohoto přenosu a u některého dalšího se na Vás budu těšit, na shledanou. (19:49:15)
     
    Máme tu konec dnešního utkání, z kterého odcházejí vítězně chlapci z Ruska, když porazili výběr České republiky 4:2 po třetinách 0:1, 3:0, 1:1. Nutno dodat, že se jedná o vítězství zcela zasloužené a Češi se zítra poperou alespoň o čestné vítězství s Finskem, za to Rusové si to rozdají v přímém souboji se Švédskem o vítězství v tomto turnaji.
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Za vzájemnou potyčku jsou ještě na konci utkání vyloučeny Herčík a Yurov.
     
    58:59
    Zápas už se víceméně jenom dohrává.
    57:52 GREBENKIN - 4:2
     
    57:52
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, České snažení v šesti mužích v poli netrvalo dlouho a dvě minuty před koncem je o osudu dnešního utkání nejspíše rozhodnuto. Rusové vyhráli buly a namířili si to ve dvou směrem k prázdné brance Českého týmu a tuto situaci vyřešili výborně. Gorfiniak přenechal puk Grebenkinovi, jenž z pravého kruhu neměl těžkou pozici a trefil se přesně do brány. Asistence: Gorfiniak.
     
    57:44
    Češi to zkoušejí v šesti hráčích v poli.
     
    55:54
    Rusům jakoby inkasovaná branka dodala energii a aktuálně motají Českou pětici v Českém obranném pásmu.
    54:59 MENŠÍK - 3:2
     
    54:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    A kontaktní branka skutečně přichází. Rychle využitá přesilová hra dodává Českému týmu ještě naději na vyrovnání. Svozil nevěděl co s pukem, a tak ho po zemi nahodil směrem na Naumova, ovšem do tohoto nahození strčil svou hokejku Menšík, čímž úplně změnil dráhu puku a překvapil nejen sebe, ale i Naumova, který nestihl na teč zareagovat a puk mu doslova protekl mezi betony. Asistence: Svozil
     
    54:21
    Velká šance pro Český tým na to, se zápas ještě přeci jenom něco udělat. Vyloučený je totiž Rus Svechkov.
     
    53:40
    Čas neúprosně běží ke konci a Český výběr stále prohrává o dvě branky, uvidíme, na co se Český výběr ke konci hrací doby zmohne a zda-li ještě alespoň zdramatizuje aktuální vývoj.
     
    53:09
    Hosté v plném počtu.
     
    52:56
    Rychlý protiútok Menčíka končí pouze ve výstroji Naumova.
     
    52:17
    Tak to asi křeč nebyla, ale jedná se o něco vážnějšího a Suchánek nebude schopen pokračovat ve hře, střídá ho tedy náhradní brankář, jehož jméno je Král, doufejme, že bude své brance kralovat tak dobře, jako Suchánek.
     
    52:17
    Ve stejném čase dostává náš brankář křeč do levé nohy, z čímž mu pomáhají jeho spoluhráči. Uvidíme zda-li bude moci dnešní hrdina našeho výběru pokračovat ve hře.
     
    52:17
    Rusové zamkli náš výběr a chtějí dnes počtvrté překonat Suchánka, ten však předvádí výborný výkon. Například nyní proti střele Miroshnichenka.
     
    52:00
    A další dobrý zákrok maskovaného muže, tentokrát proti projektilu Figurina.

    Vojtěch Řádek

    Branky a nahrávky: 23. Iurov (Gaidamak), 29. Ivantsov (Gorfiniak), 39. Iurov (Ivanov), 58. Grebenkin (Gorfiniak) – 6. Menšík, 55. Menšík (Svozil)


    Rusko: Naumov (Kanaev), (Brinkman) – Figurin, Korobkin, Ivanov, Sobolev, Krokhalev, Kazachek, Kulakov – Ivantsov, Lazutin, Svechkov, Miroshnichenko, Sychev, Grebenkin, Chibrikov, Petrov, Svishyov, Gorfiniak, Iurov, Prokopenko, Gaidamak.
    Česko: Suchánek (Král) – Machů, Ticháček, Svozil, Moravec, Cubo, Šedivý, Jiříček – Ryšavý, Soukup, Altrichter, Brabenec, Pajer, Kos, Putz, Menšík, Půček, Herčík, Marha, Brada, Szturc, Ramík.
    bahis siteleri