Kanada – Rusko 7:0 (kon.) | USA – Finsko 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Piráti Chomutov
Neděle 14.04.2019, 17:00 • Budvar aréna • Baráž o extraligu • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:43
    Motor znovu hraje v šesti!
    56:24 Václav KARABÁČEK - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    56:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši využívají skutečnou dvojnásobnou převahu šesti proti třem a střílí první branku ve třech zápasech. Karel Plášil nahodil puk od modré a Peters ho vyrazil jen před sebe. Tam si ho nejrychleji našel VÁCLAV KARABÁČEK, který protrhl střeleckou nemohoucnost domácích. Asistence: Karel Plášil.
     
    55:42
    České Budějovice to zkouší v šesti!
     
    55:42
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Štich – 2 min., sekání).
     
    55:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Stránský – 2 min., podrážení).
     
    53:02
    Martin Heřman se šikovně otočil s pukem do brankoviště a byl z toho závar! Domácí útočník se snažil dorážet, seč mu síly stačily, ovšem kotouč nakonec vyplaval vedle branky.
     
    52:47
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Marek Tomica – 2 min., podrážení).
    52:19 Pavel KLHŮFEK - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov střílí třetí branku v utkání a nejspíše rozhoduje o dnešním osudu utkání. Bohumil Jank nahodil kotouč od modré, načež vznikla nepřehledná situace před brankovištěm Motoru. Puk ovšem nakonec vyplaval přesně na hůl PAVLA KLHŮFKA, jenž měl před sebou volnou branku. Asistence: Bohumil Jank a Jakub Sklenář.
     
    48:51
    Petr Koblasa se dostal za českobudějovickou obranu, nakonec mu ale přeci jenom budějovický obránce zakončení trochu znepříjemnil. Koblasův pokus ale Strmeň nakonec dokázal vychytat.
     
    36:56
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Beránek – 2 min., hrubost).
    36:01 Brett FLEMMING - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    36:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští hokejisté se dočkali také druhé vstřelené branky! BRETT FLEMMING se do svého pokusu opřel, otřel střelu o tyčku, a ta zapadla až za brankovou čáru! Asistence: Roman Chlouba.
     
    31:36
    Martin Beránek po dlouhé době dostal Motor do útočného pásma a následně to byl právě on, kdo střílel. Jeho pokus se ale odrazil jen od vnější tyče, od které se puk vrací zpět na ledovou plochu.
     
    20:30
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Brett Flemming – 2 min., podrážení).
     
    14:13
    Petr Koblasa dostal kotouč za soupeřovu obranu, načež se ocitl sám před Strmeněm! Před domácím brankářem ale v rychlosti neuspěl, zkoušel zamíchat s kotoučem a zamířit nad vyrážečku, pálil ale jen mimo levou tyč.
     
    12:40
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Blaha – 2 min., podrážení).
     
    11:39
    Václav Karabáček objížděl branku, přičemž předtím, než za ni vjel, zkusil branku ohrozit. Puk se nakonec ale jen těsně odrazil mimo levou tyč z Petersova pohledu! Nechybělo mnoho a tentýž hráč se málem prosadil z dorážky.
     
    09:06
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ronald Knot – 2 min., podrážení).
    08:39 David ŠTICH - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    08:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští hokejisté se sice zatím museli bránit, nicméně jsou to oni, kdo jde poprvé do vedení! Roman Chlouba poslal přihrávku na DAVIDA ŠTICHA, a ten napálil ze všech sil kotouč přímo do horního růžku! Asistence: Roman Chlouba a Jakub Chrpa.
     
    07:19
    Piráti otočili hru na opačnou stranu a hned z toho byla tyčka! Marek Tomica byl hráčem, který z dobré pozice trefil brankovou konstrukci.
     
    05:17
    Václav Karabáček si s kumpány ze své formace dostal rychle do pásma. Zde pak domácí útočník vypálil z dobré pozice, ale kotouč se otřel jen o boční síťku. Někteří z domácích fanoušků už se málem radovali z branky!

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 57. Karabáček (Plášil) – 9. Štich (Chlouba, Chrpa), 37. Flemming (Chlouba), 53. Klhůfek (Jank, Sklenář)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Kváča) – Plášil, Pýcha, Kutlák, Kachyňa, Vydarený, M. Jandus – M. Novák, Gilbert, Heřman – Beránek, Doktor, P. Novák – Šimánek, R. Přikryl, Babka – Karabáček, Dančišin, Z. Doležal.
    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Flemming, Knot, Štich, Jank, L. Kovář, Blaha, Trefný – Koblasa, Sklenář, Klhůfek – Tomica, Huml, J. Stránský – A. Dlouhý, Šťovíček, Duda – Chrpa, Chlouba, T. Svoboda.

    Rozhodčí: Hradil, Kika – Gebauer, Tošenovjan
    thejrc.org