Příbram – Slavia 3:0 (kon.) | Zlín – Jablonec 5:1 (kon.) | Dukla Praha – Třinec 1:2 (kon.)
konec
FK Příbram
3:0 (1:0)
SK Slavia Praha
Pondělí 15.04.2019, 13:00 • Na Litavce, Příbram • Juniorská liga – O umístění • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Příbrami, která svého soupeře porazila poměrem 3:0. Ve druhém dějství měl navrch domácí celek, který se většinu času držel na polovině soupeře. Příbram si vypracovala několik zajímavých šancí, přičemž se přeci jenom dostala do dvoubrankového vedení. V závěru utkání si Příbram připravila ještě jednu branku. Z pohledu pražského celku se nejednalo o povedené utkání, Slavia toho směrem dopředu moc nepředvedla, výsledkem je porážka 0:3. (14:53:10)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Dnešní zápas se spíše jen dohrává. Slavia sice má míč na kopačkách, avšak stále se nachází daleko od branky soupeře.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    88
    Jenomže ani tento rohový kop nepřinesl snížení nepříznivého výsledku, míč totiž zamířil daleko za brankovou čáru. Beran bude opět vykopávat.
     
    87
    Trapanovski si to namířil středem hrací plochy, přičemž se mu podařilo najít Podrazkého, po jehož přihrávce zablokoval střelecký pokus domácí Duda.
    87. JANDERA - 3:0
     
    87
    Příbram právě vstřelila branku!
    Rázem je to o tři branky! Na hranici malého vápna totiž číhal domácí ROSTISLAV JANDERA, který levačkou zamířil velice přesně. Radotić na jeho pokus nedosáhl, o vítězi zápasu se zdá být rozhodnuto.
     
    86
    Slavia se dostala do nadějného přečíslení, který naprosto zpackala. Nejprve Beran špatně vykopával, posléze to dvojice hostů naprosto překombinovala.
     
    85
    Šíma si poradil s těžkou přihrávku, načež pořádně zahnal své spoluhráče. Domácí to nakonec jistili odkopem do zámezí, soupeř bude moci vhazovat.
     
    81
    Příbram ještě zahrávala rohový kop, který odvracela pozorná obrana soupeře. Následně s míčem pracoval Janota, který našel brankáře Berana.
     
    80
    Radotić nyní podržel svůj celek! Jeden z domácích si potáhl míč na pravou nohu, načež vypustil ze své kopačky dělovku. Hostující brankář reflexivně zasáhl.
     
    79
    Po delší době si s míčem zahrál také domácí brankář Beran, který chvíli váhal s rozehrávkou. Nakonec ve středu hrací plochy našel volného Soldáta.
     
    78
    Příbram rozehrávala standardní situaci z blízkosti středového kruhu. Skácel to zkoušel přetaženým centrem, který nabídl hodně nebezpečné zakončení.
     
    77
    Hosté nyní měli velké štěstí, nakonec třetí branku neinkasovali. Podél autové čáry to zkoušel Trapanovski, který byl zastaven Janotou v rámci pravidel.
     
    77
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Vojtěch Ptáček, přichází Martin Polák.
     
    76
    Přetažený centr měl směřovat na hlouška, avšak za ním zasahoval pouze Trapanovski. Další akce domácího celku nepřinesla nic moc nebezpečného.
     
    75
    Nabijev zkoušel po sklepnutí nastartovat Trapanovskiho, avšak tento záměr odhalil jeden z protihráčů. Posléze si obrannou povinnost splnil také Šíma.
     
    74
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Tomáš Vlček, přichází Miroslav Podrazký.
     
    73
    Nakonec to pohotovým pokusem zkoušel Ptáček, jehož rána směřovala doprostřed branky. Brankář Radotić musel nakonec zasahovat nadvakrát.
     
    72
    Janoušek zkoušel uspěchat rozehrávku, což se moc nevyplatilo. Jeho dalekonosný pas dopadl totiž na hlavu protihráče, který zakládá protiakci svého celku.
     
    71
    Po delší době zahrozila také Slavia. Drzým průnikem to zkoušel nenápadný Fukala, který se dostal až k hranici pokutového území, odkud našel nohu soupeře.
     
    70
    Příbram dostala možnost ke standardní situaci, ke které se postavil střídající Hloušek. Jeho centr nebyl zrovna povedený, odvracel ho Šilhan.
     
    69
    Najednou tu budou mít hosté o poznání složitější, rázem totiž prohrávají o dvě branky. Ještě nepředbíhejme, konec tohoto zápasu je v nedohlednu.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Tomáš Vlček (SK Slavia Praha).
     
    68
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Dominik Duda, přichází Rostislav Jandera.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ibrahim Keita, přichází Dominik Hloušek.
    67. PTÁČEK - 2:0
     
    67
    Příbram právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají! Hlavní sudí ponechal po hraničním souboji výhodu, po pravém křídle si to tedy namířil Janota, který to zkoušel levou nohou. Radotić balón vyrážel pouze před sebe, kde byl připravený VOJTĚCH PTÁČEK.
     
    64
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, Příbram stále vede o jednu branku. Hosté se směrem dopředu trápí, aktivnější je právě domácí celek.
     
    63
    Sešívaní se pokoušeli zahrozit díky rychlému protiútoku, avšak včas z branky vyběhl brankář Beran, který raději odvracel míč za cenu autového vhazování.
     
    62
    Bylo tomu skutečně tak. Janota přiťukl na vedle stojícího Skácela, který se do míče opřel levou nohou. Hrací předmět skončil pouze na noze Janouška.
     
    61
    Nyní přišel na řadu nedovolený zákrok ze strany hostujícího celku, následovat bude přímý kop. Zatím to vypadá na přímý pokus na branku.
     
    61
    Žlutou kartu dostává David Macháček (SK Slavia Praha).
     
    60
    Také Slavia měla možnost udeřit prostřednictvím rohovému kopu. Hodně vysoký centr nabídl hlavičkový pokus, který směřoval daleko vedle branky.
     
    59
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Michal Vaněk, přichází Adam Petrák.
     
    58
    Tentokráte měl Kodr na pravém křídle hodně prostoru na ideální centr, ten ale poslal pouze do ochranné sítě. Radotić okamžitě rozehrál od své branky.
     
    57
    Nakonec se Janota postaral o provedení dalšího rohu, tentokráte z pravé strany. Centr zamířil napříč šestnáctkou až na Polidara, který trefil soupeře.
     
    56
    Příbram mohla podruhé v zápase udeřit! Keita se dostal do přečíslení, přičemž našel volného Ptáčka, jehož ránu dokázala dvojice protihráčů odklidit.
     
    55
    Kodr chtěl roztáhnout hru na pravou stranu, kde číhal zcela osamocený Ptáček. Druhý jmenovaný na míč nedosáhl, vhazovat tak bude moci soupeř.
     
    54
    Domácí si u rohového praporku vybojovali rohový kop z levé strany. K rozehrávce se nakonec postavil Duda, jehož centr nevyvola větší nebezpečí.
     
    53
    Alvir ro zvládl směrem dozadu, následně dokázal roztáhnout hru na Nabijeva, který pro změnu zkoušel kolmicí oslovit spoluhráče, což se ale nevydařilo.
     
    52
    Slavia zahrávala rohový kop z pravé strany, přičemž jsme sledovali vysoký centr. K hlavičce se natlačil Vaněk, jenž ze záklonu nemířil mezi tři tyče.
     
    51
    Nebezpečný protiútok rozjížděl Soldát, který na pravém křídle našel lépe postaveného Keitu. Druhý jmenovaný předvedl komické zakončení, Radotić bude vykopávat.
     
    50
    Jeho pas se nesetkal s přesností, na řadu tak přišlo další autové vhazování pro Příbram. Domácí se dostali zhruba ke středovému kruhu, kde přišli o míč.
     
    49
    Vzápětí to domácí zkoušeli přes levé křídlo, kde se podařilo zasáhnout Šilhanovi. Sešívaní vyvezli balón, načež Alvir zkoušel přenést hru vpravo.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se o provedení autového vhazování postaral domácí Šíma, který vhazoval do volného prostoru, kam si seběhl Vlček.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jiří Janoušek, přichází Michael Hönig.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nepřinesl zrovna záživnou podívanou. Sledovali jsme celkem vyrovnanou partii, přičemž se o jedinou branku postarala Příbram. Mimo jiné se oba celky trápí s přechodem do útoku, proto většinu času sledujeme kombinace ve středu hrací plochy. Sešívaní tak budou muset dotahovat jednobrankové manko, na to mají ještě celý druhý poločas.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    43
    Opět bylo pískáno, tentokráte se na zeleném pažitu ocitl jeden z hráčů Příbrami. Chvíli se hrát nebude, na nic vážnějšího to ale nevypadá.
     
    42
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem tří minut. Uvidíme, zda se bude něco málo ještě nastavovat.
     
    41
    Nakonec jsme sledovali prudkou nabídku, která skončila na hlavě prvního z protihráčů. To byla nevydařená rozehrávka, míč totiž odvracel pozorný Janota.
     
    40
    Ten se moc nepovedl, avšak na zemi skončil Trapanovski. Sešívaní budou moci zahrozit, standardní situace proběhne zhruba třicet metrů od branky.
     
    39
    Nyní měla Příbram k dispozici rohový kop z pravé strany. Na přední tyči se nejvýše do vzduchu dostal Macháček, následně hosté podnikli protiútok.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Kristijan Trapanovski (SK Slavia Praha).
     
    35
    Pokus o dalekonosný pas skončil pouze u domácího Kodra, který to rovněž zkoušel vzdušným prostorem. Před malým momentem byl Skácel v souboji důraznější.
     
    34
    Po kratší době se k autovému vhazování dostal také pražský celek, konkrétněji se o něj postaral Fukala, který si vybral volného kolegu Vlčka.
     
    33
    Keita přenechal míč na kolegu Dudu, jehož rána z pětadvaceti metrů skončila pouze na noze soupeře. Na druhé straně si Beran připsal další zákrok.
     
    32
    Berna si vyzkoušel rozehrávku od své branky, přičemž na polovině hrací plochy našel pouze Trapanovskiho. Ten ale nedokázal předat na svého kolegu.
     
    31
    Příbram vhazovala od levé postranní čáry, přičemž naběhnuvší Janota nedokázal vrátit zpět na kopačku. Aby toho nebylo málo, tak přišel na řadu ofsajd.
     
    30
    Na opačné straně měl celkem hodně času na ideální řešení akce Šilhan, který pro zmenu hledal spoluhráče na malém vápně, s čímž počítal Soldát.
     
    29
    Keita si dokázal narazit se spoluhráčem, načež se dostával až do šestnáctky, kde ještě zkoušel najít naběhnuvšího Janotu, jenž se dostal do úhlu.
     
    28
    Nikým neatakovaný Šilhan si to opět namířil po pravé straně, odkud centroval do šestnáctky. Jeho nabídku odklízel Šíma, následovat bude rohový kop.
     
    27
    Odražený míč se dostal přesně na nohu Alvira, který z dobré pozice zamířil trestuhodně vysoko nad břevno. Beran se za tímto pokusem pouze ohlédl.
     
    26
    Nakonec se jednalo o přímý střelecký pokus, avšak Radotić nemusel zasahovat. Střela byla velice nepřesná, na řadu tak přijde další odkop od branky.
     
    25
    Jenomže jeden z domácích neúnavně napadal rozehrávku, čímž si vymodlil zisk standardní situace. K ní se postaví Janota, který zřejmě bude centrovat.
     
    24
    Na zadní tyči si na vzdušnou nabídku naskakoval domácí Duda, který mířil přímo do rukavic brankáře Radotiće. Ten to vyzkoušel rozehrávkou po zemi.
     
    19
    Další pokus o centr tentokráte odvracel domácí zadák Soldát, který poslal míč daleko do bezpečí. Slavia je nyní aktivnější, k brance to stále nevede.
     
    18
    Nakonec to velice pohotovým pokusem zkoušel Macháček, jehož dělovka směřovala přímo doprostřed branky, Beran si tak připsal první těžší zákrok.
     
    17
    Hra se nám nyní přesunula k domácí šestnáctce, kde se po manévru dostával k centru Vlče, který trefil pouze protihráči. Posléze to nevyšlo ani Janouškovi.
     
    16
    Posléze to centrem od postranní lajny zkoušel Šilhan, kterému se nepovedlo nacentrovat na své spoluhráče. Příbram se tak dokázala ubránit.
     
    15
    Roztažení hry našlo na levém křídle volného Polidara, který to ihned zkoušel centrem do pokutového území, na který si nejvýše naskočil Vaněk.
     
    14
    Rohový kop nepřinesl nic nebezpečného, avšak poté udeřil do míče jeden z domácích hráčů, který mířil vysoko nad branku. Budeme sledovat odkop od branky.
     
    13
    Drozda měl při rozehrávce nečekané problémy, nakonec toho využil napadající Janota, který svému celku zajistil rohový kop, o který se postará Skácel.
     
    12
    Najednou to budou mít hosté hodně složité, prohrávají totiž o jednu branku. Do konce zápasu zbývá dostatek času, skóre se klidně může otočit.
    11. PTÁČEK - 1:0
     
    11
    Příbram právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Jeden z hostů nyní chyboval v rozehrávce, k míči se dostal Keita, který vyslal velice přesnou kolmici na VOJTĚCHA PTÁČKA, jenž se dostal až před brankáře, kterého dokázal propálit.
     
    11
    Hosté zahrávali rohový kop z levé strany, ke kterému se postavil Vlček. Jeho rozehrávka po zemi nepřinesla nic nebezpečného, jeho celek je i nadále u míče.
     
    10
    Nyní si nedovoleným zákrokem pomohl napadající Ptáček, který poslal na zem rozehrávajícího protihráče. Sešívaní rozehráli přenesením hry vpravo.
     
    9
    U postranní čáry operoval s balónem hostující Fukala, kterému se nepodařilo přesně přihrát. Naopak míč zamířil do autu, soupeř tak bude vhazovat.
     
    8
    Keita si chtěl pohlídat míč před napadajícím protihráčem, což se mu nakonec nepovedlo. Dobrou obrannou práci odvedl Janoušek, jenž přihrál zpět.
     
    7
    Nakonec se do balónu opřel velezkušený Skácel, který si přehodil míč na pravou nohu a poté zamířil daleko vedle branky. Radotić nemusel zasahovat.
     
    6
    Polidar zkoušel svým centrem najít některého ze svých spoluhráčů, avšak vzdušná nabídka byla celkem nepřesná. Radotić bude moci rozehrávat od branky.
     
    5
    Nekompromisní odkop v podání Kodra směřoval kousek za středový kruh, kde v hlavičkovém souboji uspěl Drozda. V tuto chvíli jsou u míče domácí.
     
    4
    Následně se o zakončení pokusil hostující Nabijev, který měl kolem sebe celkem hodně prostoru. Jeho technická rána skončila v rukavicích brankáře.
     
    3
    Hned v úvodu utkání to podél autové čáry zkoušel domácí Skácel, který trefil pouze jednoho z protihráčů. Příbram bude moci vhazovat z levé strany.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Beran – Šíma, Kodr, Duda, Soldát, Vlček, Janota, Ptáček, Keita, Polidar (C), Skácel
    Náhradníci: Jandera, Polák, Hloušek, Melichar

    SK Slavia Praha: Radotić – Drozda (C), Alvir, Nabijev, Vlček, Macháček, Fukala, Janoušek, Šilhan, Trapanovski, Vaněk
    Náhradníci: Fülöp – Petrák, Podrazký, Hönig

    Rozhodčí: Pechanec – Vlasjuk, Vlček.
     
    Favoritem tohoto zápasu by měl být domácí celek, jenž se po základní části umístil na lepší pozici. Příbram se totiž usadila na sedmé pozici, přičemž na postup do části vítězů jí scházelo pouze lepší skóre. Naopak Slavia se dostala na osmou pozici, přičemž na svého dnešního soupeře ztrácela pouze dva body. Oba celky se pochopitelně dostaly do části poražených, kde mají za sebou dva zápasy. Sešívaní první utkání zvládli na jedničku, neboť zvítězilo, v tom následujícím ale sehráli bezbrankovou remízu proti Zlínu. Příbram je na tom o poznání hůře, za sebou má také dva zápasy, avšak ani jeden nezvládla. Hned ten první nabídl porážku proti Českým Budějovicím, a aby toho nebylo málo, tak Příbram nestačila ani na Karvinou, která zvítězila hodně vysokým výsledkem 5:3.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Juniorská liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi 1.FK Příbram a SK Slavia Praha.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    David Suchý


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 11. Ptáček, 67. Ptáček, 87. Jandera

    Karty:   37. Trapanovski (SLA), 61. Macháček (SLA), 69. Vlček (SLA)


    FK Příbram: Beran – Šíma, Kodr, Duda (68. Jandera), Soldát, Vlček, Janota, Ptáček (77. Polák), Keita (68. Hloušek), Polidar (C), Skácel
    Náhradníci: Jandera, Polák, Hloušek, Melichar

    SK Slavia Praha: Radotić – Drozda (C), Alvir, Nabijev, Vlček (74. Podrazký), Macháček, Fukala, Janoušek (46. Hönig), Šilhan, Trapanovski, Vaněk (59. Petrák)
    Náhradníci: Fülöp – Petrák, Podrazký, Hönig

    Rozhodčí: Pechanec – Vlasjuk, Vlček

    Diváci: 100
    thejrc.org