Toronto – Boston 3:2 (kon.) | Carolina – Washington 5:0 (kon.) | Dallas – Nashville 2:3 (kon.)
Colorado – Calgary 6:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:7 (3:1, 1:4, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 16.04.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Baráž o extraligu • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou! (20:00:45)
     
    Je dobojováno! Přestřelku v Chomutově ovládlo Dynamo, které se právě udrželo v extralize. Domácí naopak při výhře Kladna na 95% sestupují.

    Piráti sice první třetinu vyhráli 3:1, ale tristní obrana domácích nic nepředvedla a celkem inkasovala sedmkrát. V týmu Pardubic dnes hned šest hráčů nasbíralo dva body. Pardubice se radují se svými fanoušky a zaslouženě se jim povedlo udržet extraligu i pro příští rok.

    Střely na branku: 33:33
    Diváci: 2 671
     
    Konec zápasu.
     
    59:16
    V oslabení ještě prchl po pravé straně Ronald Knot, ale jeho rána šla jen do středu branky. Milan Klouček puk nakonec přikryl a hra bude pokračovat vhazováním.
     
    58:38
    Tomáš Rolinek mohl přidat ještě jednu branku hostujícího mužstva! Puk dostal k pravé tyčce, ale tam si s jeho ránou poradil Justin Peters v brance, domácí následně vyhodili.
     
    58:12
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Kovář – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    58:08
    Oscar Eklund posílal střílenou přihrávku mezi kruhy, kde byl Petr Sýkora. Ten ale netečoval ideálně a puk se do branky Peterse nakonec nedostal.
     
    56:50
    Vojtěch Budík zkoušel pozornost chomutovské jedničky a svým propagačním nahozením nakonec nebyl daleko od branky. Peters ale puk schoval pod betony.
     
    56:36
    Dynamo si dělá co chce a mohlo přidat osmou branku. Jordann Perret dostal přihrávku na levý kruh, kde byl osamocen. Justin Peters jeho ránu ale pokryl.
     
    55:43
    Hned po vhazování to zkoušel Tomáš Svoboda, ale jeho pokus nebyl nebezpečný a Klouček pohodově zakročil. Pardubice pokračují na kotouči a jdou do útoku.
    55:29 Marek HOVORKA - 5:7
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje, Dynamo se opět velice snadno prosazuje a opět vede o dvě branky! MAREK HOVORKA dostal přihrávku na pravý kruh a tvrdou střelou k levé tyčce nedal Petersovi žádnou šanci. Asistence: Brian Ihnačák a Nicholas Schaus.
     
    55:08
    Petr Koblasa si za brankou pomohl zadnicí a rozhodčí jej posílá na trestnou lavici za nedovolené bránění. Pardubice nyní mohou svůj triumf v utkání potvrdit.
     
    55:02
    Hosté v plném počtu.
     
    54:27
    Pardubice mají výhodu a síly na ledě se srovnají. Dynamo si přihrává za brankou a nikam se nežene, nejspíše si zahrají kompletní přesilovku.
     
    53:18
    Tomáš Svoboda dostával žabičku zpoza branky. Kdyby se domácí hráč trefil do puku, tak dal nejspíše branku. To se mu ovšem nepovedlo a do útoku jde Dynamo.
     
    53:01
    Ještě jedna šance na srovnání stavu pro Piráty. Nicholas Schaus přesekl hokejku Tomáši Svobodovi a půjde na lavici hanby.
     
    52:30
    Pardubice opět klidní hru, která se opět o něco zrychlila. Domácí začali opět útočit. Dynamo kombinuje za brankou.
     
    51:26
    Lukáš Kovář se v další akci domácích dostal ke střele. Zkoušel to od modré čáry a jeho pokus ještě tečoval Petr Koblasa. Kotouč se ale nakonec do branky nevešel.
    50:40 Roman CHLOUBA - 5:6
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Podruhé v utkání reaguje na obdrženou branku ROMAN CHLOUBA. Chomutovský útočník se hned po vhazování dostal do útoku a z levého kruhu se mu k pravé tyčce povedlo snížit opět na rozdíl jedné branky. Asistence: Jakub Chrpa.
    50:27 Ondřej MACHALA - 4:6
    Zdroj: Hokejka TV
     
    50:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další okénko v chomutovské obraně a ONDŘEJ MACHALA nejspíše definitivně rozhoduje! Ve střední třetině mu Luboš Horký prostrčil kotouč a mladík Pardubic unikal sám na Peterse. Toho povedeným bekhendem překonal. Asistence: Luboš Horký a Rhett Holland.
     
    49:59
    Domácí v plném počtu.
     
    49:30
    V posledních sekundách přesilovky Pardubic se hosté dopustili zakázaného uvolnění. Pokračovat se bude tedy po pravici Milana Kloučka.
     
    49:02
    Domácí se v oslabení dostali do přečíslení. Pavel Klhůfek zakončoval do bránícího hráče, Lukáš Kovář si poté dojel pro dorážku, ale při střele zlomil hůl.
     
    48:25
    Hostující celek se zatím nikam moc nežene. Pirátům se povedlo již dvakrát vyhodit, Dynamo to hraje prostě s klidem.
     
    47:58
    Jako nůž máslem. Patrik Poulíček se dostal od pravého mantinelu až k levé tyčce, ale puk nakonec do branky nedostal. Jakub Sklenář jej ovšem držel a je vyloučen,
     
    47:44
    Ronald Knot si poté najel do pásma a u pravého mantinelu našel Tomáše Svobodu. Ten hned zakončoval, ale Klouček všechno viděl a pohodově zakročil.
     
    47:01
    Petr Sýkora v další šanci Dynama, které je ve třetí části jasně lepší. Zkušený střelec se dostal do zakončení na pravé straně, po ledě ale trefil beton Peterse.
     
    46:35
    Brian Ihnačák stál při střele Sýkory od levého mantinelu v brankovišti. Hra se tak přerušuje a je vykázána do středního pásma. Pokračovat se bude vhazováním.
     
    46:16
    Luboš Horký se po pravé straně prokličkoval až do zakončení. Hráč, který patří brněnské Kometě, zakončoval z kruhu. Justin Peters ovšem jeho ránu vyrazil do rohu.
     
    45:48
    Po levé straně si rychle do zakončení najel Petr Koblasa. Dnes dvougólový hráč zakončoval z kruhu, ale obětavý obránce mu padl pod nohy a kotouč zablokoval.
     
    45:14
    Pardubice hrají s klidem na hokejce a puk se snaží hostům tolik nepůjčovat. Kombinují hlavně v obranné třetině.
     
    43:47
    Ondřej Machala zakončoval protiakci. Patrik Poulíček jej našel u levé tyčky, ale mladík Dynama se nedokázal zblízka prosadit. Natažený Peters zachytil!
     
    43:25
    Na pravý kruh si sjel Marek Hovorka, který dostal nahrávku. Následně ale zakončoval do obránce. V protiakci střílel Petr Koblasa z levého kruhu do Kloučka.
     
    42:50
    Jednoduše to nyní udělal Tomáš Rolinek. Vybojoval kotouč a mezi bránícími hráči jej nahodil na Peterse. Ten kotouč chytá a hru přerušuje.
     
    42:10
    Martin Šťovíček a Radek Duda byli na konci pirátské akce. Oba hráči se s kotoučem dostali do brankoviště, ale puk propasovat za záda Kloučka se jim nakonec nepovedlo.
     
    41:30
    Mezi kruhy vybojoval kotouč Martin Šťovíček, který zadovkou hledal Dlouhého. Ten byl ovšem v souboji a upadl, u kotouče je Dynamo.
     
    40:35
    Domácí se dostali do třetiny. Brett Flemming si u pravého mantinelu obhodil obránce a poté nahazoval před branku. Tam ovšem nikdo v bílém nestál.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Tak to byla třetina! Domácí sice po první dvacetiminutovce vedli o dvě branky, do třetí části se ovšem jde za stavu 5:4 pro Pardubice! Pirátská obrana dnes nepůsobí vůbec dobře, Dynamo se prosadilo hned čtyřikrát a vede. Dnes padlo již devět branek, pětkrát se prosadili hosté, kteří jsou tak ve skvělé pozici a jedna třetina jim chybí k udržení.

    Střely na branku: 25:20
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:59 Brian IHNAČÁK - 4:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Obrovský obrat je na světě! Dynamo prohrávalo o dvě branky, ale nakonec se dočkává branky a vede! V poslední sekundě se trefil BRIAN IHNAČÁK, jenž se dostal za domácí obranu a poté přehodil beton Justina Peterse. Asistence: Tomáš Rolinek a Petr Sýkora.
     
    39:38
    Ještě jedno vyloučení před koncem druhé periody. Luboš Horký jel podél pravého mantinelu, ale k zemi jej poslal David Štich. Ten inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    38:44
    Ivan Huml se na pravém kruhu dostal k volnému kotouči a hned jej tvrdě posílal na branku. Milan Klouček celou situaci viděl a betony ránu zkušeného hráče vyrazil.
     
    37:47
    Do útočné třetiny si najel Stanislav Dietz, jenž po přejetí čáry hned zakončoval. Milan Klouček zasáhl betony a ke kotouči se dostalo pardubické Dynamo.
     
    37:15
    Následně se Chomutovští pokoušeli dostat do útoku, ale kombinace po pravém křídle nevyšla a píská se zakázané uvolnění. Hra se přesouvá před Peterse.
     
    36:55
    Gól Chomutova byl dosažen vysokou holí Radka Dudy, a tak se v utkání pokračuje výsledkem 4:4!
     
    36:55
    Piráti vstřelili další branku, ale ta byla odvolána! Rozhodčí jdou nicméně volat, tak uvidíme, zda se dočkáme již deváté branky v utkání.
    35:23 Luboš HORKÝ - 4:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice potřetí v utkání srovnávají stav utkání a gólové hody v Chomutově pokračují! LUBOŠ HORKÝ dostal ve středu hřiště hrozně moc prostoru, najel si až před Peterse a střelou k pravé tyčce jej pohodlně prostřelil. Bez asistence.
     
    34:23
    Aktivní kombinaci hostujícího celku zakončoval z levého kruhu Tomáš Rolinek. Jeho tvrdá rána z voleje šla ovšem jen do středu branky, kde byl Justin Peters.
     
    33:34
    Poté se Dynamu nepovedlo zaútočit po pravém křídle a píská se zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude před zraky Milana Kloučka.
     
    33:10
    Piráti se dostali do útočné třetiny, ale nakonec nic nevymysleli. Pokračuje se vhazováním ve střední třetině.
     
    32:14
    Marek Hovorka se u pravého mantinelu dostal ke kotouči a prostě jej házel na branku. Trefil první tyčku a málem se kotouč dostal od beka do branky, Piráti ale nynější situaci přežili.
     
    31:05
    Jordann Perret se dostal do útoku, ale mezi kruhy se ke střele nakonec dostal spoluhráč Brian Ihnačák. Tomu se ovšem v dobré pozici branku trefit nepovedlo.
     
    30:55
    Dynamo se pokoušelo dostat do útoku podél levého mantinelu. To se jim ovšem nepovedlo, kotouč končí na icingu. Nakonec se ale vhazuje ve střední třetině.
     
    30:05
    Piráti nemají dost. Ivan Huml si najel na pravý kruh a svižně zakončoval. Jeho rána ale skončila na rukavici připraveného Kloučka, jenž ale puk vyrazil jen před sebe.
    28:57 Roman CHLOUBA - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti ovšem hned šest sekund na to vracejí úder! Jakub Trefný našel hned po vhazování ROMANA CHLOUBU, kterému se po ledě povedlo prostřelit Milana Kloučka. Asistence: Jakub Trefný.
    28:51 Petr SÝKORA - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou efektivní a srovnávají stav duelu na 3:3! Snad druhá střela ve druhé třetině a druhá branka. PETR SÝKORA se před brankou dostal ke kotouči a prostřelil zblízka Peterse! Asistence: Antonín Dušek a Nicholas Schaus.
     
    28:29
    Třetí lajna Chomutova dlouho svírala hostující celek. Vše nakonec ale bylo beze střely a po několika sekundách ztratil kotouč Radek Duda. Hosté jdou do útoku.
     
    27:20
    Ondřej Machala se dostal po levé straně do útoku, aby na středu hřiště hledal Patrika Poulíčka. Ten byl ovšem těsně bráněn a do zakončení se nakonec nedostal.
     
    26:55
    Nyní opět domácí. Jan Stránský se po pravé straně dostal do útoku a na středu hřiště hledal lépe postaveného Tomicu. Ten zakončoval, ale jeho rána byla zblokována do ochranné sítě.
     
    26:09
    Po domácí chybě se mohli do protiútoku dostat Pardubice. Lukáš Kovář bránil dvojici protihráčů, ale zvládl to na jedničku a Dynamo nakonec nezakončilo.
     
    25:00
    Zmatky v útoku. Odražený kotouč se dostal na hokejku Svobody, který přihrával do brankoviště. Tam sice byl Chrpa, ale nikterak nezakončil. Milan Klouček nekapituloval.
     
    23:43
    Domácímu mužstvu se opět nepovedlo zakombinovat. Kotouč se od Knota dostal na icing a pokračovat se bude po levici chomutovské jedničky.
     
    23:18
    Hosté se vzápětí opět dostali do útoku. Zde ale nic nevymysleli, Ivan Huml přesto poslal kotouč mimo pásmo až na icing.
    23:02 Miloš BUBELA - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    23:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je tu důležité pardubické snížení! MILOŠ BUBELA ujel podél pravého mantinelu až před Peterse, kde jej dlouhou kličkou do bekhendu překonal a snižuje tak na rozdíl jediné branky. Asistence: Marek Hovorka a Vojtěch Budík.
     
    22:26
    Od modré čáry zakončoval Roman Chlouba a jeho pokus byl dosti štiplavý. Milan Klouček úplně jistý nebyl a kotouč vyrazil jen před sebe, tam byla obrana Pardubic.
     
    22:19
    Hosté v plném počtu.
     
    22:05
    Z levého kruhu zakončoval Lukáš Blaha, ale jeho rána propadla až k pravé tyčce. Radek Duda se pokoušel z úhlu prosadit, ale jeho rána se do branky nevešla.
     
    21:26
    Obrovská šance domácích! Petr Koblasa našel zpoza branky volného Ivana Humla, který zakončoval k levé tyčce. Milan Klouček ovšem famózním způsobem chytá.
     
    20:31
    Tomáš Rolinek se v oslabení dral do brankoviště, ale dobře jej ubránil Jakub Sklenář. Kapitán mistrů světa tak nezakončil, ale svoji úlohu splnil.
     
    20:19
    Hned na startu druhé třetiny se bude vylučovat. U pravého mantinelu si počínal nedovoleně Brian Ihnačák. Inkasuje dvojku za podražení.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Dynamo Pardubice: ze hřiště odchází Ondřej Kacetl, přichází Milan Klouček.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Ofenzivní první třetina devátého kola baráže mezi Chomutovem a Pardubicemi je u konce. Dnes je to show první domácí lajny, Petr Koblasa dal dva góly, ten třetí obstaral Pavel Klhůfek. Za hosty srovnával Patrik Poulíček. Domácímu celku se v poslední dvouminutovce povedlo dát dvě branky v po sobě jdoucích přesilovkách.

    Střely na branku: 14:12
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    18:55 Petr KOBLASA - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    18:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ofenzivní smršť první chomutovské lajny pokračuje a Piráti vedou již 3:1! PETR KOBLASA dostal přihrávku na pravý kruh, odkud se dělovkou prosadil, a to hned z voleje. Asistence: Radek Duda a Ivan Huml.
    18:35 Pavel KLHŮFEK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    18:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti si dlouho přihrávali a nakonec to na sebe vzal PAVEL KLHŮFEK, který fantasticky přesnou ránou využívá dvojnásobnou výhodu! Chomutovská dvaadvacítka si najela na pravý kruh a přesně do šibenice vrací domácím vedení. Asistence: Jakub Sklenář.
     
    17:56
    Pětašedesát sekund dlouhá dvojnásobná výhoda pro Piráty! Mathias Porseland podrazil Klhůfka a domácí mají velikou šanci.
     
    17:35
    Zatím je to ale famózní defenzivní práce od hostujícího celku. Piráti se zatím do ničeho nedostali a Pardubice nyní dokonce vyhodily za branku Peterse.
     
    17:01
    V závěru první třetiny budeme sledovat chomutovskou přesilovku. Lukáš Blaha byl faulován na modré čáře a Petr Sýkora dostává dvě minuty za podražení.
     
    16:00
    Domácí v plném počtu.
     
    15:52
    Ke konci přesilovky vymyslely Pardubice krásnou kombinaci. Na jejím konci byl Luboš Horký, jenž zakončoval na levém kruhu k pravé tyčce. Lapačka Peterse ale parádně zakročila!
     
    15:04
    Hosté následně dlouho kombinovali a nakonec si mezi kruhy pro puk dojel Hovorka. Tomu se ale kotouč nepovedlo trefit a poté se Piráti osvobodili.
     
    14:21
    Hosté se hned dostali do kombinace a ke střele se před kruhy dostal Nicholas Schaus. Jeho dělovka ale skončila na Petersovi, ten ovšem hru nepřerušil.
     
    13:59
    Ronald Knot nezakončil a Ondřej Machala šel do protiakce. V kličce byl ovšem zahákován a dvě minuty dostává chomutovský bek. Trestné střílení nebude!
     
    13:16
    Domácí mužstvo se poté dostalo do útoku a vybojovalo si dobrou pozici. Jakub Sklenář zakončoval od modré čáry, ale jeho rána po ledě byla sražena do ochranné sítě betonem Kacetla.
     
    12:43
    Útočí opět Piráti. Petr Koblasa zavel podél pravého mantinelu kotouč do útoku a zadovkou oslovil Bretta Flemminga. Jeho dělovka do bližší šibenice ale gólem neskončila, Kacetl chytá.
     
    11:54
    Hosté v plném počtu.
    11:50 Patrik POULÍČEK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    11:50
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tři sekundy před koncem početní nevýhody ale hosté skórují a vyrovnávají! Ronald Knot upadl na modré čáře a Dynamo šlo do útoku. Ondřej Machala šel podél levého mantinelu do útoku a u pravé tyčky našel najíždějícího PATRIKA POULÍČKA. který tvrdou střelou skóruje a potvrzuje svou neskutečnou formu v baráži. Asistence: Ondřej Machala.
     
    11:24
    Ronald Knot na modré čáře následně nezakončoval ideálně. Pardubice se dostaly do útoku, ale Tomáš Rolinek vymyslel pouze zakončení od levého mantinelu vedle.
     
    11:00
    Brett Flemming v přesilovkové kombinaci nahazoval do ohně, kde se pokoušel něco vymyslet Ivan Huml. Ten ale neuspěl s dorážkou a následně byl krosčekován. Pokračuje se vhazováním po levici pardubické jedničky.
     
    10:33
    Domácí jsou kompletní a hrají přesilovku. Stanislav Dietz se ve stejný čas dostal do útoku zakončoval na první tyčku. Ondřej Kacetl ale kryje a hru přerušuje.
     
    10:06
    Stanislav Dietz po vhazování potáhl kotouč a zajel s ním až za branku. Poté jej nabídla na modrou čáru, odkud zakončoval Lukáš Blaha. Ten ale branku tentokráte netrefil.
     
    09:53
    Dlouho se poté bojovalo za brankou Pardubic a Nicholas Schaus inkasuje dvě minuty za držení. Ten dlouho znemožňoval cokoliv vymyslet obránci Knotovi.
     
    09:11
    V dobré akci se objevil opět Hovorka. S kotoučem si najel na pravý kruh a střílel na první tyčku, trefil ovšem jen boční síť a domácí se dostávají ke kotouči.
     
    08:32
    Radek Duda udělal několik menších faul a poté za brankou naprosto zbytečně podrazil jednoho z pardubických hráčů. Domácí 69 dostává dvě minuty za hákování.
     
    08:25
    Marek Hovorka se dostal na pravé straně ke střele, kterou Peters vyrazil jen před sebe. Ta přišla dorážka, ale kanadská jednička Pirátů skvěle chytá!
     
    07:40
    Pardubice poté vyhodily na icing, a tak se vhazovalo po pravici Kacetla. Martin Šťovíček se po buly dostal k bekhendovému zakončení, ale puk pod víko nakonec nedostal!
     
    07:07
    Volný kotouč se dostal na vrcholku kruhů, kde zakončoval Brett Flemming. Jeho dělovka byla ovšem zablokovaná a puk se motal v brankovišti. Nikdo jej ale do branky nakonec neposlal!
     
    06:07
    Jakub Sklenář se pokoušel za brankou Pardubic, ale k zemi jej poslal Petr Sýkora. Sporný zákrok ale sudí pouštějí a do útoku tak jde Dynamo.
     
    05:39
    Stanislav Dietz na druhé straně, zatím se hraje aktivně. Domácí bek střílel k levé tyčce, ale brankář Kacetl jeho ránu srazil do ochranné sítě svou pravou rukou.
     
    05:16
    Následně Luboš Horký přejel modrou čáru, ale branku netrefil. Puk se ovšem od zadního mantinelu dostal k levé tyčce, kde ale Peterse nedokázal nachytat Ondřej Machala.
     
    04:57
    Patrik Poulíček útočil na devátý bod baráži. Hostující čtyřiačtyřicítka střílel z pravého kruhu do vzdálenější šibenice, ale Justin Peters zasáhl vyrážečkou.
     
    04:34
    Pokračovalo se akcí hostů. Marek Hovorka dostal přihrávku na kruh, ale trefil jen bránícího hráče. V protiakci střílel od pravého mantinelu Stránský a k teči se dostal Tomica. Puk nakonec skončil pod betony Kacetla.
     
    04:00
    Petr Koblasa a Pavel Klhůfek si poté v útoku vyměnili kotouč a první jmenovaný nahazoval brankovištěm. Poté oba akci zopakovali, nyní si Kacetl poradil se střelou k první tyčce!
     
    02:57
    Domácí celek se poté dostal do útoku, jmenovitě čtvrtá lajna. Brett Flemming nahazoval od modré a Tomáš Svoboda ještě chtěl tečovat. Puk se mu ovšem trefit nepovedlo.
     
    02:07
    Po pravé straně se před branku dostal mladý Ondřej Machala, jenž zakončoval bekhendem. Justin Peters jeho pokus vyrazil, nepřekvapili jej ani dorážky.
     
    01:30
    Patrik Poulíček poté dostával přihrávku k levému mantinelu, ale puk mu ujel a když jej dojížděl, tak se objevil v ofsajdu. Pokračovat se tak bude vhazováním.
     
    00:48
    Hosté chtěli hned odpovědět, ale střelecký pokus od pravého mantinelu úspěšný nebyl. Aktivita Dynama v útoku nicméně trvá.
    00:27 Petr KOBLASA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    00:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí Piráti jdou do brzkého vedení! Pavel Klhůfek si najel od pravého mantinelu až do brankoviště, kde ale kotouč zůstal ležet v brankovišti. PETR KOBLASA si pro něj dojel a poslal jej lehce do prázdné branky! Asistence: Pavel Klhůfek a Jakub Sklenář.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou již na ledové ploše a utkání devátého kola baráže brzy začne.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Dietz, Flemming, Štich, Knot, Trefný, Blaha, L. Kovář – Koblasa, Sklenář, Klhůfek – Tomica, Huml, J. Stránský – A. Dlouhý, Šťovíček, Duda – Chrpa, Chlouba, T. Svoboda.

    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Holland, Eklund, Schaus, Mikuš, Porseland, Budík, Nedbal – P. Sýkora, Ihnačák, Perret – Hovorka, Bubela, Rolinek – L. Horký, Poulíček, Machala – J. Kloz, Marosz, Dušek.

    Rozhodčí: Kika, Kubičík – Frodl, Komárek.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Chomutovští hokejisté nehrají dobrou baráž, hodně si zahrávají a jsou hodně blízko k sestupu do Chance ligy. Piráti aktuálně ztrácejí pět bodů na druhé Kladno, se kterým se utkají v jedenáctém kole, kde se nejspíše rozhodne. Severočeši naposledy vyhráli 3:1 v Českých Budějovicích, stejným výsledek poté padli v pátek právě s Kladnem. Střelecky se daří Pavlu Klhůfkovi, který se prosadil již pětkrát.
     
    HC DYNAMO PARDUBICE

    Východočeské mužstvo zatím proplouvá baráží hodně pohodově a udrží extraligovou příslušnost pro příští sezónu. Pardubice mají na kontě 21 bodů, a to bude na udržení stačit. Dynamo zvládlo poslední dva duely. Nejdříve doma přetlačili Motor 2:0, o dva dny později neskutečně obrátili duel na Kladně a zvítězili 5:3. Tuhé boje o existenci sedí Patriku Poulíčkovi a Petru Sýkorovi. Oba borci zaznamenali již osm kanadských bodů.
     
    Krásný den všem fanouškům extraligového hokeje! Baráž se pomalu a jistě blíží do svého finiše, ale některé týmy stále mají o co hrát. Pardubické Dynamo je na 95% udržené v extralize, zabrat naopak musejí Piráti, kteří na postup ztrácejí pět bodů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 1. Koblasa (Klhůfek, Sklenář), 19. Klhůfek (Sklenář), 19. Koblasa (Duda, Huml), 29. Chlouba (Trefný), 51. Chlouba (Chrpa) – 12. Poulíček (Machala), 24. Bubela (Hovorka, Budík), 29. P. Sýkora (Dušek, Schaus), 36. L. Horký, 40. Ihnačák (Rolinek, P. Sýkora), 51. Machala (L. Horký, Holland), 56. Hovorka (Ihnačák, Schaus)


    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Dietz, Flemming, Štich, Knot, Trefný, Blaha, L. Kovář – Koblasa, Sklenář, Klhůfek – Tomica, Huml, J. Stránský – A. Dlouhý, Šťovíček, Duda – Chrpa, Chlouba, T. Svoboda.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (21. Klouček) – Holland, Eklund, Schaus, Mikuš, Porseland, Budík, Nedbal – P. Sýkora, Ihnačák, Perret – Hovorka, Bubela, Rolinek – L. Horký, Poulíček, Machala – J. Kloz, Marosz, Dušek.

    Rozhodčí: Kika, Kubičík – Frodl, Komárek
    thejrc.org