Olympia Radotín – Velvary 1:0 (kon.) | Vltavín – Králův Dvůr 1:1 (5:4 po pen.) | Litoměřicko – Karlovy Vary 2:0 (kon.)
Živanice – Dobrovice 0:4 (kon.) | Ústí n/O – Domažlice 3:0 (kon.) | Štěchovice – Brozany 1:0 (kon.)
konec
TJ Štěchovice
1:0 (1:0)
SK Sokol Brozany
Pátek 19.04.2019, 17:00Česká fotbalová liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím domácích, kteří svého soupeře porazili poměrem 1:0. Úvod druhého poločasu nám nabídl celou řadu přerušení, dokonce jsme sledovali hned dvě vynucené střídání. I přesto se oslabené Štěchovice prezentovaly mnohem nebezpečnějším výkonem, avšak k druhé trefě nakonec nedošlo. Brozany se celý zápas směrem dopředu hledaly, nakonec si tlak připravily v samotném závěru utkání, avšak k vyrovnání opět nedošlo. (18:59:07)
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Kohoutek si poradil i s další centrovanou nabídkou, míč v poklidu zkrotil do své náruče. Koncovka tohoto zápasu se pomalu a jistě blíží.
     
    90+5
    Jenomže autové vhazování nabídlo pouze útočný faul na brankáře Kohoutka, který stále leží na hřišti. Zanedlouho budeme sledovat odkop.
     
    90+4
    Už to vypadalo, že se Chukwuma dostane do vyložené šance, avšak na poslední chvíli zasáhl jeden z domácích. Brozany budou ještě vhazovat.
     
    90+2
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Martin Novák, přichází David Novák.
     
    90+1
    Brozany se opět usadily s míčem u pokutového území, načež to střeleckým pokusem zkoušel Šollar, jehož rána směřovala hodně vedle branky.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o osm minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Štěchovice se snaží vycházet ze zajištěné obrany. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    88
    Po hodně dlouhé době musel zasahovat domácí brankář Kohoutek, který vyrážel míč za cenu rohového kopu. Ten přinesl útočný faul kapitán Cibulky.
     
    87
    Na druhé straně jsme sledovali protiútok soupeře, avšak Novotnému se nepodařilo vybojovat rohový kop zprava. Kohoutek tak bude moci rozehrávat od branky.
     
    86
    O provedení autu se nakonec postaral obránce Busta, který si dával celkem dost načas. Nakonec mu to u sudího prošlo, jeho celek rozjíždí další kombinaci.
     
    85
    Do volného prostoru si to namířil Novák, který ještě rozvinul akci po pravém křídle, kde se Volešákovi podařilo vybojovat další autové vhazování.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, domácí stále vedou o jedinou branku. Brozany budou muset zabrat, na vyrovnání už není moc času.
     
    80
    Bubeníček zkoušel centrovat levou nohou, avšak Chukwumu si pohlídal jeden z domácích. Sokol se nyní usadil na útočné polovině, k ráně se navíc dostal Šollar.
     
    79
    Nakonec se v pokutovém území dostal ke kostrbatému zakončení domácí Nehoda, který z úhlu zakončoval pouze do boční sítě. Brankář Vávra ihned rozehrál.
     
    78
    O provedení autového vhazování se postaral Kučera, který v pokutovém území dokázal najít jednoho z spoluhráčů, jenž zakončoval daleko vedle branky.
     
    77
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Lukáš Batka, přichází Patrik Nehoda.
     
    76
    Volešák si nakonec vyzkoušel hned dva rohové kopy, přičemž po tom druhém se natahoval brankář Vávra, jenž nakonec prodloužil balón za sebe.
     
    75
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Muamer Mešić, přichází Dmytro Petryk.
     
    74
    Cibulka neodhadl dráhu dopadu míče, nakonec se k hlavičkovému pokusu dostal Batka, jenž trefil soupeře. Na řadu přijde další rohový kop pro Štěchovice.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Patrik Berger (Sokol Brozany).
     
    73
    Švejda to nakonec zkoušel nákopem na Batku, který si rovněž pomáhal nedovoleně. To se nelíbí domácím fanouškům, jenž to dávají sudímu "sežrat".
     
    72
    Domácí hráči se na malý moment dostali k míči, který nekompromisně odklízeli na druhou stranu. Soupeř se dostal rychle zpět, Chukwuma ale fauloval.
     
    71
    Novotný zkoušel prodloužit balón na naběhnuvšího Chukwumu, před kterým zasahoval pozorný obránce Busta. Až nyní se Brozany dostávají k souvislejší práci.
     
    70
    Za nakopávaným míčem se dostal Batka, který v souboji tělo na tělo dokázal uspět. Následné přenesení hry na pravou stranu přeci jenom našla Jakobovského.
     
    69
    Bubeníček se s míčem vracel k vlastní šestnáctce, kde raději kombinoval se svým celkem. Sokol má velké problémy s vyvezením míče na druhou stranu.
     
    64
    Nakonec bylo pískáno ve prospěch Sokolu, ten rozehrával z blízkosti postranní čáry, avšak zbytečně si onou rozehrávku zkomplikoval.
     
    63
    S míčem si zahrál brankář Kohoutek, který raději jednal z první. Jeho pas našel u středového kruhu Woiteka, který si s těžkou přihrávkou dokázal poradit.
     
    62
    Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Volodymyr Zubašivskij, přichází Ivan Šollar.
     
    62
    Opět se na hrací plochu dostavila nosítka, vypadá to, že se opět bude muset střídat. Zubašivskij totiž stále leží na zemi, ostatní hráči mu pomáhají na nosítka.
     
    61
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, ve druhém dějství se většinu času nehraje. Mohou za to častá ošetřování, stejně jako tomu bylo u Zubašivskiho.
     
    60
    Již tradiční obrázek tohoto zápasu. Opět se totiž nehraje, neboť je zapotřebí další ošetření. Ani s hostujícím Zubašivskim to nevypadá příliš optimisticky.
     
    59
    V úvodu druhého poločasu sledujeme celou řadu nedovolených zákroků. Po jednom z nich na zemi skončil Zubašivskij, který stále leží na zeleném pažitu.
     
    58
    Standardní situaci Sokolu si vzal na starost Studecký, který zkoušel poslat míč do přehuštěného prostoru, kde se ale podařil zakročit domácímu Bustovi.
     
    57
    Volešák se na hranici malého vápna pokoušel najít Kučeru, který na padající míč nakonec nedokázal naskočit. Záhy si domácí pomohli faulem.
     
    56
    Snad poprvé ve druhém dějství se k míči dostal domácí brankář Kohoutek, který rozehrával výhozem. Štěchovice si dokonce vybojovaly rohový kop zleva.
     
    55
    Jeho nabídka směřovala ke středu hrací plochy, kde byl na malý moment zcela volný Woitek, který bezmyšlenkovitě prodlužoval mimo dosah kolegů.
     
    54
    Přihrávka podél autové čáry nenašla kýženého adresáta, míč se tak dostal ven z hrací plochy. Domácí budou vhazovat, postará se o to kapitán Švejda.
     
    53
    Už se konečně pokračuje ve hře. Mezitím došlo k roztažení hry na levou stranu, kam si seběhl Novotný. Ten po chvíli odcentroval pouze na nohu soupeře.
     
    52
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Matěj Štědronský, přichází Jakub Košata.
     
    51
    Nakonec se jedná o domácího Štědronského, který už leží na nosítkách. Stále se nehraje, mezitím ostatní hráči této situaci pouze přihlížejí.
     
    50
    Stále to nevypadá vůbec dobře, na scénu se dostavila také nosítka. Vypadá to na něco vážnějšího, zcela určitě přijde na řadu vynucené střídání.
     
    49
    Už se poměrně dlouhou dobu nehraje, neboť jeden z domácích hráčů nešťastně dopadl na hrací plochu. Na scénu se okamžitě vydal lékařský personál.
     
    48
    Žlutou kartu dostává Chukwudi Chukwuma (Sokol Brozany).
     
    48
    Hned v úvodu přišla na řadu standardní situace pro domácí. Míč nakonec propadl až k Woitekovi, jehož ránu pravačkou dokázal Vávra vyrazit před sebe.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nabídl hodně zajímavou podívanou. Po necelých patnácti minutách hry byl vyloučen domácí brankář Vašák, který nepochopitelně vyběhl daleko z vápna. To znamenalo početní výhodu pro soupeře, která na hrací ploše nebyla moc znát. Naopak směrem dopředu byl nebezpečnější domácí celek, jenž se nakonec dostal k doposud jediné brance, o kterou se postaral Štědronský. Brozany tak budou muset pořádně zabrat.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Domácí sportovně odevzdali míč svému soupeři, může se tak pokračovat ve hře.
     
    45+1
    Zcela sám na branku uháněl domácí Woitek, který se dostal až před brankáře, jenž ho vychytal. Mezitím na hrací ploše ulehl jeden z hostující hráčů.
     
    45
    První poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    43
    Nejprve z levé strany centroval Woitek, avšak jeho nabídka pouze proletěla napříč šestnáctkou. Následně do rukavic brankáře zamířil aktivní Novák.
     
    42
    Volešák zahrával hned dva rohové kopy z levé strany. Ten druhý směřoval na přední tyč, kde ho za sebe prodlužoval hostující Berger. Domácí si ale pomohli faulem.
     
    40
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    39
    Domácí mazlíček je zpět na své výchozí pozici, může se tak pokračovat ve hře. Mezitím to po levém křídle zkoušel Zubašivskij, který se daleko nedostal.
     
    38
    Hodně nevídaný moment. Jednomu z fanoušků totiž utekl pes, který několik vteřin pobíhal po hrací ploše. Hlavní sudí byl donucen hru přerušit.
     
    37
    Na první branku tohoto zápasu jsme čekali něco málo přes třicet minut, v tuto chvíli jsou na tahu hosté. Brozany mají na vyrovnání ještě dostatek času.
    35. ŠTĚDRONSKÝ - 1:0
     
    35
    Štěchovice právě vstřelily branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Domácí se totiž dostali k pokutovému území, načež do pokutového území připlachtil nadýchaný centr, který si dokázal najít MATĚJ ŠTĚDRONSKÝ, jehož hlavička směřovala přesně k levé tyči, což bylo pro brankáře Vávru příliš.
     
    35
    Chukwuma si navedl míč na pravou nohu, načež zkoušel odcentrovat do malého vápna. Před Mešićem zasahoval Kučera, hosté jsou stále u míče.
     
    34
    Mešić zbytečně nic nevymýšlel, naopak před napadajícím protihráčem odkopl balón do zámezí. Krátce poté se k volnému míči dostal Novák, který vybojoval aut.
     
    33
    Volešák se mohl dostat do volnějšího prostoru, avšak na poslední chvíli ho zradilo zpracování míče. Na opačné straně se k zakončení dostal forvard Novotný.
     
    32
    Nyní si s míčem pohrála také hostující obrana, která dlouhou dobu kombinovala na vlastní polovině. Štěchovice se snaží aktivně napadat rozehrávku.
     
    31
    Jeho centr nakonec přinesl hlavičkový pokus, který se snesl přímo do náruče brankáře Kohoutka. I tak pomezní sudí signalizoval ofsajdové postavení.
     
    30
    Maigini si u postranní čáry vybral kolegu Mešiće, který si vynutil nedovolený zákrok Jakobovského. K rozehrávce standardky se staví již zmiňovaný Mešić.
     
    29
    Hlavní sudí nyní napomenul jednoho z domácích, který si pomohl zatažením za dres. Jednoznačný faul, Brozany raději rozehrály po zemi nakrátko.
     
    24
    Navíc si nedovoleným zákrokem pomohl hostující Berger, který místo míče trefil nohu protihráče. Následná standardka přinesla další práci pro Vávru.
     
    23
    Poslední minuty nabízí celou řadu zajímavých momentů, avšak na první branku stále čekáme. Zatím není příliš znát, že domácí hrají v početní nevýhodě.
     
    22
    Nyní se Štěchovice radovaly z úvodní branky, která nakonec neplatí. Jednalo se o ofsajdové postavení, ve kterém se nacházel kapitán Švejda.
     
    21
    Domácí se mohli dostat do vedení! Volešákova nabídka totiž našla na hranici malého vápna naskakujícího Jakobovského, kterého vychytal brankář Vávra.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Radek Cibulka (Sokol Brozany).
     
    19
    Až nyní Brozany rozehrály standardní situaci z velké vzdálenosti. Kroucený centr skončil na hlavě prvního protihráče, posléze odklízel balón Jakobovský.
     
    18
    Už se poměrně dlouhou dobu nehraje, na hrací ploše stále leží hostující hráč. Navíc se čekalo na avizované střídání, do branky Štěchovic zamířil Kohoutek.
     
    17
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Jakub Lukavský, přichází Štěpán Kohoutek.
     
    16
    Faulovaný Studecký stále leží na hrací ploše, na scénu přispěchal lékařský personál. Mezitím sledujeme domácího brankáře Vašáka, který opouští hrací plochu.
    15. Červená karta
     
    15
    Naprosto nepochopitelně vyběhl z branky domácí brankář Vašák, který navíc fauloval protihráče. Je z toho přímá červená karta, velká šance pro Brozany.
     
    15
    Maigini odvracel balón pouze na volného Štědronského, který se po levém křídle dostal až k centrované nabídce, kterou dokázal zablokoval protihráč.
     
    14
    Štěchovice raději vyzkoušely přenesení hry na pravou stranu, odkud to Kučera zkoušel dalším dalekonosným nákopem, který skončil daleko v autu.
     
    13
    Domácí se mohli dostat do nadějného protiútoku, avšak Woitekova přihrávka byla naprosto katastrofální. Mezitím se vrátila smečka protihráčů.
     
    12
    Chytrým způsobem to na sebe vzal hostující Zubašivskij, který se dokázal uvolnit až k zakončení, jenž skončilo na noze protihráče. Rohový kop pro Sokol.
     
    11
    Studecký vyhrál hlavičkový souboj, avšak další podobnou záležitost tentokráte lépe zvládli domácí. Novák ale odcentroval pouze za levou autovou čáru.
     
    10
    Novák se dokázal s míčem protlačit až ke hranici pokutového území, kde skončil na zemi. O faul se dle sudího nejednalo, Vávra se tak ujal volného míče.
     
    9
    K centru levou nohou se dostal Volešák, který našel pouze hlavu protihráče. Posléze se další kolmice domácích opět snesla pouze ven z hrací plochy.
     
    8
    Na pravou stranu si sbíhal domácí Kučera, který nezastihl balón na hrací ploše. Ten skončil za brankovou čárou, Vávra bude moci opět vykopávat.
     
    7
    Dobré krytí míče předvedl jeden z domácích hráčů, který byl posléze ještě dohrám protihráčem. Hlavní sudí ponechal výhodu, Štěchovice jsou stále u míče.
     
    6
    První odkop od své branky vyzkoušel brankář Vávra, který ho posílal kousek za středový kruh. Chukwuma měl k míči daleko, proto ho dokázal odehrát Štědronský.
     
    5
    O autové vhazování se postaral domácí Busta, který ještě následně roztahoval hru na levou stranu. Tam si Woiteka dokázal pohlídat hostující Mešić.
     
    4
    Posléze se podařilo zasáhnout domácímu kapitánovi Švejdovi, který ještě zkoušel u postranní čáry najít Jakobovskému, kterému ale utekl míč daleko do zámezí.
     
    3
    Hned v úvodu si jeden z domácích pomohl nedovoleným zákrokem. Následně to Novotný zkoušel kolmicí na levou stranu, na kterou hostující Zubašivskij nedosáhl.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    TJ Štěchovice: Vašák – Batka, Busta, Jakobovský, Kučera, Lukavský, M. Novák, Štědronský, Švejda (C), Volešák, Woitek
    Náhradníci: Kohoutek – Hašek, Košata, Nehoda, D. Novák, Těžký, Urban

    Sokol Brozany: Vávra – Berger, Bubeníček, Cibulka (C), Chukwuma, Magini, Mešić, Novotný, Stehlík, Studecký, Zubašivskij
    Náhradníci: Lipš – Diarra, Farkaš, Petryk, Šollar

    Rozhodčí: Ježek – Vojtěch, Slavíček.
     
    Sokol Brozany

    Na opačné straně stojí Brozany, které mají tak trochu jiné starosti. Sokol se totiž nachází na předposlední pozici tabulky, konkrétněji na šestnácté pozici. Brozany doposud nasbíraly čtyřiadvacet bodů, náskok na poslední Karlovy Vary činí čtyři body. Hostující tým tohoto zápasu v posledním kole dokázal zvítězit, na domácím stadionu si celkem překvapivě poradil s devátým Ústím nad Orlicí, která prohrála poměrem 0:2. Brozany překvapivě nejsou nejhorším celkem na hřišti soupeřů, celkový zisk sedmi bodů stačí na čtrnáctou pozici. I přesto se na venkovních stadionech zrovna moc nedaří.
     
    TJ Štěchovice

    Fotbalisté Štěchovic letos předvádějí celkem kolísavé výkony, které momentálně stačí na osmou pozici tabulky, což je stále horní polovina. Štěchovice mají na svém kontě jednatřicet bodů, přičemž manko na vedoucí Zápy činí už osmnáct bodů. Domácí celek tohoto zápasu se v posledních týdnech nachází ve velice dobré formě, zvítězil totiž v posledních třech duelech. V tom posledním uspěl na domácím stadionu, na kterém porazil šestý Převýšov poměrem 3:2. Štěchovice jsou v rámci tabulky domácích celků na sedmé pozici, přičemž poslední čtyři domácí zápasy přinesly zisk dvanácti bodů.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga startuje druhou polovinou sezóny, my budeme společně sledovat souboj mezi TJ Štěchovice a Sokol Brozany.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    David Suchý

    Branky: 35. Štědronský

    Karty:   20. Cibulka (BRO), 48. Chukwuma (BRO), 73. Berger (BRO)   15. Vašák (STE)


    TJ Štěchovice: Vašák – Batka (77. Nehoda), Busta, Jakobovský, Kučera, Lukavský (17. Kohoutek), M. Novák (90+2. D. Novák), Štědronský (52. Košata), Švejda (C), Volešák, Woitek
    Náhradníci: Kohoutek – Hašek, Košata, Nehoda, D. Novák, Těžký, Urban

    SK Sokol Brozany: Vávra – Berger, Bubeníček, Cibulka (C), Chukwuma, Magini, Mešić (75. Petryk), Novotný, Stehlík, Studecký, Zubašivskij (62. Šollar)
    Náhradníci: Lipš – Diarra, Farkaš, Petryk, Šollar

    Rozhodčí: Ježek – Vojtěch, Slavíček
    thejrc.org