Olympia Radotín – Velvary 1:0 (kon.) | Vltavín – Králův Dvůr 1:1 (5:4 po pen.) | Litoměřicko – Karlovy Vary 2:0 (kon.)
Živanice – Dobrovice 0:4 (kon.) | Ústí n/O – Domažlice 3:0 (kon.) | Štěchovice – Brozany 1:0 (kon.)
konec
TJ Štěchovice
1:0 (1:0)
SK Sokol Brozany
Pátek 19.04.2019, 17:00Česká fotbalová liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím domácích, kteří svého soupeře porazili poměrem 1:0. Úvod druhého poločasu nám nabídl celou řadu přerušení, dokonce jsme sledovali hned dvě vynucené střídání. I přesto se oslabené Štěchovice prezentovaly mnohem nebezpečnějším výkonem, avšak k druhé trefě nakonec nedošlo. Brozany se celý zápas směrem dopředu hledaly, nakonec si tlak připravily v samotném závěru utkání, avšak k vyrovnání opět nedošlo. (18:59:07)
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Kohoutek si poradil i s další centrovanou nabídkou, míč v poklidu zkrotil do své náruče. Koncovka tohoto zápasu se pomalu a jistě blíží.
     
    90+5
    Jenomže autové vhazování nabídlo pouze útočný faul na brankáře Kohoutka, který stále leží na hřišti. Zanedlouho budeme sledovat odkop.
     
    90+4
    Už to vypadalo, že se Chukwuma dostane do vyložené šance, avšak na poslední chvíli zasáhl jeden z domácích. Brozany budou ještě vhazovat.
     
    90+2
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Martin Novák, přichází David Novák.
     
    90+1
    Brozany se opět usadily s míčem u pokutového území, načež to střeleckým pokusem zkoušel Šollar, jehož rána směřovala hodně vedle branky.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o osm minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Štěchovice se snaží vycházet ze zajištěné obrany. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    88
    Po hodně dlouhé době musel zasahovat domácí brankář Kohoutek, který vyrážel míč za cenu rohového kopu. Ten přinesl útočný faul kapitán Cibulky.
     
    87
    Na druhé straně jsme sledovali protiútok soupeře, avšak Novotnému se nepodařilo vybojovat rohový kop zprava. Kohoutek tak bude moci rozehrávat od branky.
     
    86
    O provedení autu se nakonec postaral obránce Busta, který si dával celkem dost načas. Nakonec mu to u sudího prošlo, jeho celek rozjíždí další kombinaci.
     
    85
    Do volného prostoru si to namířil Novák, který ještě rozvinul akci po pravém křídle, kde se Volešákovi podařilo vybojovat další autové vhazování.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, domácí stále vedou o jedinou branku. Brozany budou muset zabrat, na vyrovnání už není moc času.
     
    80
    Bubeníček zkoušel centrovat levou nohou, avšak Chukwumu si pohlídal jeden z domácích. Sokol se nyní usadil na útočné polovině, k ráně se navíc dostal Šollar.
     
    79
    Nakonec se v pokutovém území dostal ke kostrbatému zakončení domácí Nehoda, který z úhlu zakončoval pouze do boční sítě. Brankář Vávra ihned rozehrál.
     
    78
    O provedení autového vhazování se postaral Kučera, který v pokutovém území dokázal najít jednoho z spoluhráčů, jenž zakončoval daleko vedle branky.
     
    77
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Lukáš Batka, přichází Patrik Nehoda.
     
    76
    Volešák si nakonec vyzkoušel hned dva rohové kopy, přičemž po tom druhém se natahoval brankář Vávra, jenž nakonec prodloužil balón za sebe.

    David Suchý

    Branky: 35. Štědronský

    Karty:   20. Cibulka (BRO), 48. Chukwuma (BRO), 73. Berger (BRO)   15. Vašák (STE)


    TJ Štěchovice: Vašák – Batka (77. Nehoda), Busta, Jakobovský, Kučera, Lukavský (17. Kohoutek), M. Novák (90+2. D. Novák), Štědronský (52. Košata), Švejda (C), Volešák, Woitek
    Náhradníci: Kohoutek – Hašek, Košata, Nehoda, D. Novák, Těžký, Urban

    SK Sokol Brozany: Vávra – Berger, Bubeníček, Cibulka (C), Chukwuma, Magini, Mešić (75. Petryk), Novotný, Stehlík, Studecký, Zubašivskij (62. Šollar)
    Náhradníci: Lipš – Diarra, Farkaš, Petryk, Šollar

    Rozhodčí: Ježek – Vojtěch, Slavíček
    ocianews.com