Rakousko – Slovensko 1:5 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
Piráti Chomutov
Pátek 19.04.2019, 17:00 • ČSOB Pojišťovna ARENA, Pardubice • Baráž o extraligu • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Příjemný sváteční hokejový podvečer, baráž o Tipsport extraligu se pomalu blíží ke svému konci a v rámci jejího 10. kola hostí Dynamo Pardubice Piráty Chomutov. Tito dva soupeři se spolu utkali také v minulém kole, v přestřelce Pardubice nakonec otočily vývoj zápasu ve svůj prospěch a díky výhře 7:5 mohly slavit definitivní záchranu, ta se naopak výrazně vzdálila Chomutovu. Chomutovští už mají pouze teoretickou šanci na záchranu nejvyšší soutěže, na v tabulce druhé Kladno aktuálně tři kola před koncem ztrácí osm bodů. Nechme se tedy překvapit, jak se dnešní zápas bude vyvíjet, Dynamu už sice vpodstatě o nic nejde, ale zcela jistě se i přes to bude chtít předvést před domácím publikem.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    -4:00
    Úvodní sestavy:

    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kacetl) – Budík, J. Zdráhal, Mikuš (C), Hrádek, Mert, Nedbal – Machala, Poulíček (A), L. Horký – Dušek, Marosz, J. Kloz – Voženílek, Pochobradský, Matýs – M. Kratochvil, Machač.

    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – L. Kovář, Flemming, Štich, Knot, Trefný, Blaha, Dietz – Tomica (C), Huml (A), J. Stránský – Koblasa, Klhůfek, T. Svoboda – A. Dlouhý, Šťovíček, Duda – Chrpa, Chlouba, Ouřada.

    Rozhodčí: Hradil, Jeřábek – Jindra, Zíka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Začíná desáté barážové utkání, na buly byl úspěšnější Chomutov a je usazen v útočném pásmu.
     
    00:28
    Stránský vybojoval u zadního plexi puk a házel ho před branku, zde ale operoval výborně Klouček, který skryl kotouč v lapačce a přerušil poprvé hru.
     
    00:47
    Dušek vyvezl do útočného pásma a podél prken nahazoval, nicméně to se nesetkalo s pochopením a Chomutov otočil hru.
     
    01:20
    Blaha si stáhl puk v útočném pásmu více k ose hřiště a vypálil z uctivé dálky na Kloučka, pro kterého se jednalo o jednoduchý pozdrav, který domácí gólman pokryl.
     
    01:31
    Domácí gólman má oproti Petersovi tvrdší nástup do šichty, v krátké době si připisuje již třetí zákrok v utkání.
     
    01:42
    Pochobradský si ve středním pásmu klepal o přihrávku do nadějného brejku, Šťovíček ale pas z obrany zastavil a přesunul hru znovu před Kloučka.
     
    02:13
    Ouřada zkusil nahodit do brankoviště z úhlu, puk ale prošel až na druhé plexi a odtud přišla přihrávka pro Chloubu, z okolí levého kruhu to byla sice tvrdší střela, ale přímo doprostřed branky.
     
    02:42
    Flemming se srazil ve středovém kruhu s Chlánem a Piráti se tím prakticky připravili o možnost lepšího útoku. Proto se jde na druhou stranu, ale ani Pardubice daleko nedošly.
     
    03:31
    Koblasa prostrčil na pravém kruhu pro Svobodu, tomu ale bylo domácí obranou nedovoleno kamkoli pokračovat. Hosté ještě chvíli operovali v útoku, ale to už je minulostí.
     
    04:23
    Snad první střela Pardubic na branku, na starost ji měl Budík, Peters měl bez problémů první zákrok v utkání.
     
    04:39
    Chomutov se následně vyhodil na zakázané uvolnění a hra se vrací před Peterse skutečně rychle.
     
    04:55
    Šťovíček si obhazoval na levém kruhu obránce Dynama a dral se před Kloučka, opět ale chyběla přesná finální fáze. Rychlé střídání Dynama a máme tu zakládání pardubického útoku.
     
    05:43
    Z menšího tlaku se Pardubice jednoduše osvobodily vyhozením, ale nemusí se pískat zakázané uvolnění.
     
    06:12
    Chomutov zavřel Pardubice v jejich obranném pásmu, stačila ale jedna špatná přihrávka a po levém křídle šel Machala. Ten samý hráč pak nebezpečně nahrál před branku, zde ale neměl nikoho.
     
    07:01
    Hrádek u pravého mantinelu posunul do středního pásma, kde si puk přebrala druhá útočná formace Dynama a drží útočné pásmo.
     
    07:41
    Pochobradský to vzal na sebe, projel mezi dvěma obránci a rázem byl sám před Petersem, k lepšímu zakončení mu ale ještě chyběly rychlejší ruce. Takhle si hostující gólman připisuje snadný zákrok a začíná komerční přestávka.
     
    07:49
    Duda taktéž něco ukázal ze svých individuálních kvalit a protlačil se až před branku Kloučka, avšak domácí gólman jeho pokus z úhlu v klidu vykryl. Po následném buly volili domácí možnost icingu.
     
    08:27
    Chomutov zůstal v útočném pásmu, tmavomodří se ale moc dobře nerozestavili před domácí brankou a zatím je to spíše platonický nápor.
     
    09:13
    Flemming za brankou najel do souboje a puk v něm ztratil. Pardubice toho využily na protiútok, Matouš Kratochvíl ale při přechodu modré čáry nechal puk za sebou.
     
    10:04
    Zdráhal se na levém křídle protáhl podél mantinelu, Tomica ho ale o puk obral a bleskově šel na druhou stranu, leč ani on nedokázal ze hry více vytěžit.
     
    10:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se dostává v Pardubicích do vedení! Byla to poměrně nenápadná akce. Trefný na modré čáře prostrčil do rohu kluziště na Tomáše Svobodu. Bývalý pardubický hráč si všiml mezi kruhy volného PETRA KOBLASY, kterému poslal přihrávku přímo na hůl. Střela z první propadla za Kloučka a Piráti stále živí naději – 0:1! Asistence: Tomáš Svoboda, Jakub Trefný.
    10:57 Petr KOBLASA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:07
    Dynamo momentálně přesunulo hru do útoku, mělo to však jepičí život a Chomutov je opět usazen v útočném pásmu před Kloučkem.
     
    12:52
    Kratochvíl si odstavil tělem u mantinelu jednoho z chomutovských a díky tomu se dostal do útočného pásma. Jenže mu nikdo nenajížděl. Pardubičtí se přesto propracovali k akci, konkrétně si najel do střely Machala, jeho pokus skončil v ochranné síti. Komerční přestávka.
     
    13:30
    Horký si udělal prostor a shodil na Machalu před branku, avšak ten byl zády k brance a neměl šanci to jakkoliv zakončit. Hra se tak přesunula do rohu kluziště, tam měli navrch Chomutovští, kteří jdou před branku Kloučka.
     
    14:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti mají hned polštářek dvou gólů! Opět to byla poměrně nenápadná akce, prsty v ní měl opět Tomáš Svoboda. Po přistrčení od Šticha totiž nahodil na branku a Klouček by puk určitě chytil, jenže teč ADAMA DLOUHÉHO na hraně brankoviště změnila trajektorii kotouče a Klouček byl v tom případě bezmocný – 0:2! Asistence: Tomáš Svoboda, David Štich.
    14:36 Adam DLOUHÝ - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:09
    Z tahanice o puk mezi střídačkami vyšel lépe Chomutov, respektive Chlouba, který se dostal do útočného pásma, zde ale kotouč neudržel. Přišlo tak další otočení hry, jenže Dynamo se vůbec nemůže do útočného pásma dostat.
     
    17:16
    Další rychlý přechod Chomutova do útočného pásma, ale na úkor přesnosti. Pardubice toho mohly využít, když se za obranu dostal Kloz, jeho drobný únik ale Peters vykryl.
     
    17:57
    Na základě této akce si Dynamo vypracovalo nápor na obranu hostí, ale Svoboda po pravé straně vyvezl kotouč na druhou stranu.
     
    18:35
    Voženílek přejížděl do útočného pásma, jenže byl v ofsajdovém postavení, a proto je tu další přerušení hry.
     
    19:23
    Piráti se snažili o rychlý vchod do útočného pásma, nahození ale nebylo vůbec přesné, skončilo zakázaným uvolněním a Peters bude muset dávat pozor.
     
    19:44
    Poslední sekundy se odehrávají před pardubickou brankou, na levém kruhu se napřáhl Duda, Klouček vyrazil protějším betonem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi a nabídla nám nijak extrémně záživný hokej. Chomutov měl opticky více ze hry a také toho využil dvěma vstřelenými góly. Nejprve se v 11. minutě z mezikruží prosadil Petr Koblasa, o čtyři minuty později pak Adam Dlouhý tečí v předbrankovém prostoru. Dynamo si toho dopředu moc nevypracovalo a Piráti stále mají po 20 minutách naději na záchranu. Druhá třetina začne cca za 16 minut.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    Úvodní buly do druhé třetiny za námi, za sebou měl i Poulíček modrou útočnou společně s pukem, a máme odpískán ofsajd.
     
    20:09
    Po přerušení měli zájem o pozvání na pivo právě Poulíček s Flemmingem, Flemming ale nechtěl ochutnat pardubické pivo a ani čároví se na pozvání moc netvářili.
     
    20:38
    Peters se musel cítit někde jako na pouťové atrakci, teď to slušně okolo jeho branky létalo a dokonce po střele jednoho z pardubických hráčů cinkla pravá tyč!
     
    20:43
    Pokus o pozvánku od Poulíčka pokračoval dále, tentokrát si vybral za svůj cíl pozvánky hostujícího kapitána Marka Tomicu. To už nevydržel sudí Hradil a oba odesílá na dvouminutový pobyt na trestné lavici.
     
    20:59
    Pokračujeme ve hře 4 na 4, momentálně drží puk Chomutov a dostává se do útočného pásma.
     
    21:28
    Voženílek přejel do útočného pásma a okamžitě napřáhl, jeho tvrdá střela ale netrefila ani branku.
     
    21:49
    Šťovíček nahazoval do útočného pásma, jenže netrefil prostor branky a pískán je mu icing. Oběma týmům chybí do stavu plného počtu zhruba minuta.
     
    22:15
    Mert se více ukázal právě nyní, když na pravé straně střílel přes Šticha, který sice jeho pokus blokoval, nicméně Peters si připsat zákrok jednoduše musel.
     
    22:42
    Oba týmy již v plném počtu, domácí šli do brejku 2 na 2, jejich spěch byl ale na škodu a Chomutov se jednoduše osvobozuje, bez problémů.
     
    23:27
    Puk napříč středním pásmem nenašel pardubického adresáta a hra se otočila, po střele jednoho z hostí to byl Klouček, jehož zásah zapříčinil puk někde na tribuně.
     
    24:14
    Nedbal se dostal snad poprvé na kotouč v tomto utkání a roli zvládl bez potíží, nahrál před sebe na Machače, který raději vrátil hru zpět.
     
    24:59
    Ze situace 1 na 4 Kloz nic nemohl vytěžit, to je jasné. Ale dokázal rozjet slibnou akci, která končí signalizovaným vyloučením pro Piráty.
     
    25:15
    Šťovíček nasadil mezi kruhy jednomu z domácích hráčů šroubovák, čímž si zajistil dvě minuty na trestné lavici za hákování.
     
    25:41
    Chomutov postupně vyvezl až do útočného pásma, kde si ale puk převzali zpět domácí. Z toho jim vyšla velice dobrá akce, kdy Horký pláchl po pravém křídle a nahrál před odkrytou klec Poulíčkovi, který ale přestřelil!
     
    26:16
    Zdráhalovi se na pravém kruhu zamotal puk pod brusle a hosté se opět osvobozují. Rozhodně to není povedená přesilovka od Dynama.
     
    27:01
    Závěr přesilové hry má však Dynamo povedený, ale chyběla tomu střela a Chomutov se nyní může bránit v plném počtu. U pravé tyče zkoušel dorážet Zdráhal, Peters ale zasáhl a začala komerční přesilovka.
     
    27:43
    Pardubice se dostaly z náporu chomutovského útoku, ale tentokrát musely přežít další akci, když na levém kruhu měl prostor pro tvrdou střelu Chlán, z nadějné pozice ale poslal puk do ochranné sítě.
     
    28:21
    Nepřesná přihrávka skoro vystavila domácí do ofsajdu, tím pádem se hra zase přesunuje před Kloučka, který měl zásah po střele Šticha od modré čáry.
     
    28:45
    Huml na pravém kruhu dotlačil puk k pravé tyči, zde byl ale postavený Klouček a zkušeně zasáhl.
     
    29:09
    Flemmingovi přihrávka rozhodně nesedla a vzešlo z toho zakázané uvolnění pro hosty.
     
    29:37
    Klhůfkova rozehrávka do útoku neslavila vůbec žádný úspěch, Svoboda navíc při stíhání puku podklouzl. Bude se ale vylučovat.
     
    30:23
    Trestaným je chomutovský Radek Duda, který zahrál vysokou holí a dostává za to dvě minuty. Pardubice pak druhou přesilovou hru.
     
    30:44
    Pochobradský zůstal stát u levé tyčky, kam mu přišel i pas na střelu, avšak domácí mladík neusměrnil puk mezi tři tyče. Chomutov pak bleskově vyhodil a Klhůfek u branky Peterse prováděl masérské služby domácím obráncům, oproti vůli diváku se vylučovat nebude.
     
    31:45
    Peters musel čelit opět další rychlé akci, teď udržel beton na ledě a zřejmě zabránil téměř jistému gólu Dynama!
     
    32:23
    Duda se vrací na led a Piráti okamžitě vyváží, středem to zkusil Šťovíček, což se mu částečně podařilo. Z jeho práce pak těžil zbytek formace, Klouček si připsal další zákrok a započal komerční přestávku.
     
    32:56
    Ihned po vhazování pálil Ouřada, s přispěním teče to šlo přímo do ochranné sítě a buly se bude prakticky opakovat.
     
    33:40
    Matýs rozehrál a domácí přešli do útoku, celé jejich snažení ale skončilo v rohu kluziště, kde o něj bojuje hned sedm hráčů z obou stran!
     
    34:40
    Trvalo to pěkně dlouho, než se puk dostal z toho souboje, nakonec na levém kruhu nebezpečně střílel Marosz, Peters rukou vyrazil.
     
    35:10
    Matýs inkasuje dvě trestné minuty za sekání, Chomutov se tímto může trhnout do tříbrankového náskoku.
     
    35:33
    Blahova střela od modré udělala problémy Kloučkovi, domácí gólman se pak musel činit i nadále, když na něj letěly hned tři střely, veškeré pokusy ale domácí gólman zlikvidoval.
     
    36:03
    Chomutov je rozestaven v přesilovkovém vzorci, nicméně to k úspěchu nevede, Pardubice se poměrně v klidu brání. Navíc přešly až do protiútoku, na pravém křídle pláchl Machala, byl ale dobruslen a nakonec se nedostal ani ke střele.
     
    37:19
    Dušek sjel na osu hřiště a pustil za sebe pro Zdráhala. Jeho tvrdá střela opět skončila na pravé tyčce, dnes již podruhé!
     
    37:59
    Závěrečné minuty drží Pardubice daleko od své branky, Matýsova přihrávka však byla nepřesná a domácí se tím sami vyhodili.
     
    38:53
    Machač zašlápl puk v levém rohu ledové plochy a čeká na příjezd kolegů, ti ale na něj trošku kašlou a nyní se musí Dynamo bránit.
     
    39:34
    Trefný od modré pálil přes bloky, Klouček včas viděl a udržel mezi rukou a tělem. Bude se vhazovat po jeho levici.
     
    39:42
    Koblasa ztratil kotouč a Dynamo toho mohlo využít, opak byl ale pravdou. Klhůfkovo sjetí před branku ale nemělo žádný účinek.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé třetině jsme neviděli ani jeden gól a opět se nejednalo o extra skvělou podívanou. Dynamo mohlo dvakrát srovnat, dvakrát ale po střele Zdráhala cinkla pravá štangle. Ani mnoho pokusů z předbrankového prostoru domácím nevyšlo, na druhé straně pak často zasáhl včas Klouček. Vzhledem k výsledku souběžně hraného utkání v Budějovicích by tři body pro Chomutov byly nic neřešící. Na Motoru ale ještě zbývá odehrát o třetinu více. Ta pardubická začne zhruba za 16 minut.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:06
    Začíná třetí třetina, Budík si vzal puk a pasoval se do role útočníka, ale zase rychle bruslil zpět. Chomutov nicméně vyhodil na icing.
     
    40:24
    Tomica na červené neudržel puk a Dynamo zahajuje útok zpoza své branky.
     
    41:06
    Průniková přihrávka na Svobodu byla dlouhá, Svobodovi nepomohla ani rybička a Dušek rozjíždí další útočné tažení.
     
    41:49
    Kratochvíl táhl celou akci středem kluziště a za modrou okamžitě pálil, jenže kasu vysoko přestřelil. Piráti prakticky jenom brání.
     
    42:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se přibližuje tříbodovému zisku, vzhledem k současně hranému zápasu na jihu Čech je mu to ale naprosto k ničemu. Pardubická obrana zcela propadla na obranné modré a vstříc Kloučkovi jeli tři hráči Pirátů, Chlouba přistrčil pro JAKUBA CHRPU, který přímo před Kloučkem nezaváhal – 0:3! Asistence: Roman Chlouba, Kryštof Ouřada.
    42:48 Jakub CHRPA - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:10
    Flemming vypálil z pravého kruhu a rychle střídal, mezitím ale pirátská letka výborně udržela pásmo a zakombinovala před domácí brankou, Klouček tým podržel.
     
    45:00
    Chomutov kombinuje za svou brankou a nikam nespěchá. Zhruba po 10 sekundách se rozhoupal a momentálně okupuje útočné pásmo.
     
    45:45
    Dlouhý neměl kudy projet do útočného pásma, tak udělal o jeden oblouk navíc a až poté se posunul vpřed, Chlouba po přihrávce střílel z levého kruhu, trefil ale ochrannou síť a je tu komerční brejk.
     
    46:26
    Dynamo se opět dostalo pod tlak, Chomutov s chutí kombinuje a kombinaci zakončil tvrdou střelou Flemming, blok si však připisuje jeden z domácích obránců.
     
    47:16
    Matýs vyhodil přímo na zakázané uvolnění a Dynamo tím pádem nestihne vystřídat.
     
    47:23
    Tomica zaslal pozdrav Kloučkovi, ale nic z toho nebylo a na druhé straně se blýskl Machala bekhendem z úhlu, Peters ale zůstává stále s nulou.
     
    48:23
    Klhůfek způsobil Kloučkovi drama u pravé tyče, když naznačil objetí branky a následně zakončoval na bližší štangli, domácí gólman si nebyl vůbec jistý, ale nakonec dokázal akci zabránit.
     
    48:57
    Duda se rychle přemístil do útočného pásma, kde si pohybem řekl o přihrávku, jenže nezvládl zpracovat puk a přesně vystřelit. Machala celou situaci vyřešil vyhozením kotouče na icing.
     
    49:47
    Mert ještě udržel pásmo pro domácí, jenže Pardubicím se zkrátka nedaří dotlačit do finální fáze. Chomutov se tam již dotlačil, tentokrát po střele od modré připisuje další zásah Klouček.
     
    50:32
    Voženílek napadal rozehrávku Chomutova a při tom ztratil hůl, proto měli Piráti cestu do útočného pásma usnadněnou. Avšak se tam nedostali a teď jsou na tahu domácí.
     
    51:28
    Domácí obrana si poradila s prvním nájezdem Koblasy, což se nedalo říci o druhém nájezdu, kdy Klhůfek uvolnil Koblasu, který se natlačil před Kloučka, jenže nezakončil přesně.
     
    52:39
    Dušek se protlačil do akce a už naznačoval na samostatný únik, ale dopustil se ofsajdu. Momentálně máme na obou barážových stadionech stejné výsledky. Hostující týmy vedou shodně 3:0 a Kladno jde za postupem.
     
    53:13
    Domácí se pokusili o útočnou kombinaci, která ale končí na hostujících hokejkách.
     
    54:02
    Střela od modré nepřinesla Kloučkovi žádné problémy a započala poslední komerční přestávka tohoto utkání.
     
    54:58
    Svoboda u pravého mantinelu musel zapnout zpátečku a krýt rychlý kontr Dynama, jenže Poulíček v první fázi nepřesně nahrál a bylo po celé akci.
     
    56:04
    Chomutov rozjíždí další útočnou kombinaci, konkrétně to byl Duda. Jenže nahození cíl nenašlo a do kontru šel Kratochvíl, středem ledové plochy se však neprotlačil.
     
    56:57
    Vyhozený puk stíhá Machala, Dietz ho ale čistě odstavil a zpoza branky rozjíždí další tažení hostí.
     
    57:16
    Na lavici hanby usedá Ivan Huml, zástupce chomutovského kapitána. Jeho podrážení neuniklo hlavnímu sudímu a závěr zápasu stráví Dynamo v přesilové hře.
     
    57:37
    Horký dojel nahozený kotouč a Pardubice kombinují v útočném pásmu.
     
    58:00
    Střela na Peterse od modré otevřela poslední dvě minuty třetí třetiny a zřejmě i utkání.
     
    58:19
    Mikuš si pohrával s pukem na levém kruhu, až těsně před obráncem se rozhodl pro střelbu, Peters viděl a přesně zasáhl.
     
    58:35
    Pardubice dohrávají závěr utkání před Petersem a snaží se dosáhnout čestné trefy. Chomutov ale dobře brání.
     
    59:16
    Huml nastupuje do hry a doplní bránící čtveřici Chomutova. Tlak Pardubic mohl zakončit přesně Dušek, z pravého kruhu ale šla tečovaná střela do ochranné sítě.
     
    59:44
    Ofsajd Dynama 16 sekund před koncem, zatímco na stadionu hraje DJ Arnoštek z legendárního filmu Kouř.
     
    Konec zápasu.
     
    Chomutov vyhrává v Pardubicích 3:0 a získává tři body do tabulky. Teď musí čekat na výsledek v Budějovicích!

    Před chvílí skončilo utkání 10. kola baráže mezi Pardubicemi a Chomutovem. Chomutov ve třetí třetině zcela kontroloval hru, Dynamu povolil pouze tři střely na branku. Dvougólové vedení ještě dokázali Piráti navýšit ve 43. minutě, když využil přečíslení přesným zásahem Jakub Chrpa. Ve zbytku zápasu se toho již moc nestalo a Chomutov tak bere hladkou výhru 3:0. Teď ale musí čekat na výsledek z Českých Budějovic, Kladno po hattricku Jágra vede 3:1. I toto utkání můžete sledovat na Onlajnech.

    Z mé strany je to dnes vše. Přeji vám příjemný sváteční víkend a v neděli se na vás budu těšit z Kladna napočtenou!
     
    Dnešní utkání sledovalo 8 176 diváků. (19:19:40)

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. Koblasa (T. Svoboda, Trefný), 15. A. Dlouhý (T. Svoboda, Štich), 43. Chrpa (Chlouba, Ouřada)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kacetl) – Budík, J. Zdráhal, Mikuš (C), Hrádek, Mert, Nedbal – Machala, Poulíček (A), L. Horký – Dušek, Marosz, J. Kloz – Voženílek, Pochobradský, Matýs – M. Kratochvil, Machač.
    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – L. Kovář, Flemming, Štich, Knot, Trefný, Blaha, Dietz – Tomica (C), Huml (A), J. Stránský – Koblasa, Klhůfek, T. Svoboda – A. Dlouhý, Šťovíček, Duda – Chrpa, Chlouba, Ouřada.

    Rozhodčí: Hradil, Jeřábek – Jindra, Zíka

    Diváci: 8 176
    thejrc.org