Rakousko – Slovensko 1:5 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
Piráti Chomutov
Pátek 19.04.2019, 17:00 • ČSOB Pojišťovna ARENA, Pardubice • Baráž o extraligu • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:16
    Na lavici hanby usedá Ivan Huml, zástupce chomutovského kapitána. Jeho podrážení neuniklo hlavnímu sudímu a závěr zápasu stráví Dynamo v přesilové hře.
     
    35:10
    Matýs inkasuje dvě trestné minuty za sekání, Chomutov se tímto může trhnout do tříbrankového náskoku.
     
    30:23
    Trestaným je chomutovský Radek Duda, který zahrál vysokou holí a dostává za to dvě minuty. Pardubice pak druhou přesilovou hru.
     
    25:15
    Šťovíček nasadil mezi kruhy jednomu z domácích hráčů šroubovák, čímž si zajistil dvě minuty na trestné lavici za hákování.
     
    20:43
    Pokus o pozvánku od Poulíčka pokračoval dále, tentokrát si vybral za svůj cíl pozvánky hostujícího kapitána Marka Tomicu. To už nevydržel sudí Hradil a oba odesílá na dvouminutový pobyt na trestné lavici.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. Koblasa (T. Svoboda, Trefný), 15. A. Dlouhý (T. Svoboda, Štich), 43. Chrpa (Chlouba, Ouřada)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kacetl) – Budík, J. Zdráhal, Mikuš (C), Hrádek, Mert, Nedbal – Machala, Poulíček (A), L. Horký – Dušek, Marosz, J. Kloz – Voženílek, Pochobradský, Matýs – M. Kratochvil, Machač.
    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – L. Kovář, Flemming, Štich, Knot, Trefný, Blaha, Dietz – Tomica (C), Huml (A), J. Stránský – Koblasa, Klhůfek, T. Svoboda – A. Dlouhý, Šťovíček, Duda – Chrpa, Chlouba, Ouřada.

    Rozhodčí: Hradil, Jeřábek – Jindra, Zíka

    Diváci: 8 176
    ocianews.com