Rakousko – Slovensko 1:5 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
Piráti Chomutov
Pátek 19.04.2019, 17:00 • ČSOB Pojišťovna ARENA, Pardubice • Baráž o extraligu • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:48 Jakub CHRPA - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se přibližuje tříbodovému zisku, vzhledem k současně hranému zápasu na jihu Čech je mu to ale naprosto k ničemu. Pardubická obrana zcela propadla na obranné modré a vstříc Kloučkovi jeli tři hráči Pirátů, Chlouba přistrčil pro JAKUBA CHRPU, který přímo před Kloučkem nezaváhal – 0:3! Asistence: Roman Chlouba, Kryštof Ouřada.
    14:36 Adam DLOUHÝ - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti mají hned polštářek dvou gólů! Opět to byla poměrně nenápadná akce, prsty v ní měl opět Tomáš Svoboda. Po přistrčení od Šticha totiž nahodil na branku a Klouček by puk určitě chytil, jenže teč ADAMA DLOUHÉHO na hraně brankoviště změnila trajektorii kotouče a Klouček byl v tom případě bezmocný – 0:2! Asistence: Tomáš Svoboda, David Štich.
    10:57 Petr KOBLASA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se dostává v Pardubicích do vedení! Byla to poměrně nenápadná akce. Trefný na modré čáře prostrčil do rohu kluziště na Tomáše Svobodu. Bývalý pardubický hráč si všiml mezi kruhy volného PETRA KOBLASY, kterému poslal přihrávku přímo na hůl. Střela z první propadla za Kloučka a Piráti stále živí naději – 0:1! Asistence: Tomáš Svoboda, Jakub Trefný.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. Koblasa (T. Svoboda, Trefný), 15. A. Dlouhý (T. Svoboda, Štich), 43. Chrpa (Chlouba, Ouřada)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kacetl) – Budík, J. Zdráhal, Mikuš (C), Hrádek, Mert, Nedbal – Machala, Poulíček (A), L. Horký – Dušek, Marosz, J. Kloz – Voženílek, Pochobradský, Matýs – M. Kratochvil, Machač.
    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – L. Kovář, Flemming, Štich, Knot, Trefný, Blaha, Dietz – Tomica (C), Huml (A), J. Stránský – Koblasa, Klhůfek, T. Svoboda – A. Dlouhý, Šťovíček, Duda – Chrpa, Chlouba, Ouřada.

    Rozhodčí: Hradil, Jeřábek – Jindra, Zíka

    Diváci: 8 176
    thejrc.org